Billeje i Kos, South Aegean

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Kos, South Aegean

Kos, Kos, Grækenland
7. feb. — 14. feb.
Samme aflevering
Kos, Kos, Grækenland
tir. 7.2
Middag
tir. 14.2
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Vigtige oplysninger om billeje i Kos

Grækenland er konstant med i toppen over danske turisters favoritrejsemål, og man forstår hvorfor. Skønt vejr, lækre badestrande og gæstfri lokale gør det til en fornøjelse at holde ferie i landet – især på de mange øer. Billeje på Kos giver dig mulighed for at opleve en af de mest populære øer med frihed i egen lejebil. De forskellige udlejningsfirmaer har dog fastsat en aldersgrænse for leje af bil, som varierer blandt selskaberne. Selskabet SurPrice kræver, at du er fyldt 20 år og har haft kørekort i mindst to år, hvis du ønsker at gøre brug af en udlejningsbil på Kos. Samtidig har firmaet fastsat, at du skal være under 100 år for at leje en bil. Green Motion har derimod fastsat regler, der hedder en minimumsalder på 21 år i forbindelse med billeje på Kos. Derudover skal du være under 76 år og ligeledes være kørekortejer i mindst to år. Grental er lidt skrappere med kravene, da de kun tilbyder biludlejning på Kos til chauffører mellem 23-70 år. Så tjek aldersgrænserne og lej bil på Kos med masser af oplevelser i vente!

I Grækenland opererer man primært med tre forskellige fartbegrænsninger. Det er lovligt at køre maks. 50 km/t i byområder. På landeveje er fartgrænsen 80 km/t, mens den på motorveje er 100 km/t. I Grækenland er der ingen krav om, at du skal køre med billyset tændt i dagtimerne. Til gengæld skal der betales vejafgift på de græske motorveje, hvor prisen pr. gang er ca. 2 EUR (ca. 15 DKK). Nyder du en øl eller et glas vin på en taverna, så husk, at promillegrænsen er på 0,5, hvis du skal ud og køre i din udlejningsbil bagefter.

Der findes ikke mange parkeringspladser i centrum af Kos, hvor skiltningen desuden oftest er på græsk. Til gengæld kan du nyde godt af gratis parkering omkring færgeterminalen tæt på slotsruinerne Neratzia. Der findes også et stort, gratis parkeringsområde ved Macchina Kos tæt på centrum, hvor du med fordel kan parkere din lejebil. Mange hoteller tilbyder gratis parkering til din udlejningsbil.

Den gamle bydel i Kos kan godt opleves til fods, men de fleste andre steder er det fordelagtigt med en udlejningsbil. Den giver dig frihed til at se hele øen, så du skal blot spænde sikkerhedsselen og slå din GPS til. Du kan med fordel tage på en dagsudflugt til den lille bjergby Asfendiou med den smukke kirke og mange tavernaer. I nærheden kan du opleve de gamle borgruiner Palio Pili. Det er også oplagt at køre sydpå til Paradise Beach, der er blandt øens smukkeste strande. Du kan betale ekstra for en barnestol, hvis der er småbørn med i lejebilen.

Du er forsikret på grundlæggende basis, når du benytter dig af billeje på Kos. Det betyder som regel en skadesforsikring, ulykkesforsikring og ansvarsforsikring. I samme ombæring er der mange muligheder for at skræddersy en forsikring til dine behov, og du kan med fordel betale ekstra for at få selvrisikoen helt i bund. Det er også værd at se på tillægsdækninger, der omfatter dækning af skader på eksempelvis glas, tag og hjul.

Danske kørekort kan bruges overalt i EU. Derfor skal du ikke søge om et internationalt kørekort for at køre i udlejningsbil i et EU-land som Grækenland.

Lufthavnen på Kos er hovedlokationen, når du enten skal hente eller tilbagelevere din udlejningsbil. Derudover tilbyder selskaber som eksempelvis Sixt, Avis og Budget afhentning i centrum.


Find billig billeje i Kos, South Aegean

Find den lejebil i Kos, der passer til dine behov

Biler i Lille

176 kr. - 373 kr.

Alle biltyper

200 kr. - 804 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Kos, Grækenland er 131 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Kos, Grækenland er i september. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 176 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 44% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Kos. I Kos kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Kos

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Kos, South Aegean

Sixt

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

7,6

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

7,2

Value

7,2

Autounion Car Rental

8 kontorer

diRENT

5 kontorer

Wheels 2 Go

4 kontorer

Alma Car Hire

3 kontorer

Autocandia

3 kontorer

Autoway Rent A Car

3 kontorer

CARO

3 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Kos

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Kos

Populære biltyper

Mini, Economy, Compact

Billigste lejebil

149 kr.

Den mest populære model

Toyota Aygo
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Kos i de seneste 72 timer: Mini, Economy, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Kos er 149 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 187 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Kos i de seneste 7 dage er Toyota Aygo. Vores brugere foretrækker også Class Compact SUV som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Kos

Herunder vises de mest populære hoteller i Kos

Kørsel i lejebil i Kos – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Kos, så du er klar til næste rejse.

De billigste udlejningsbiler i Kos kan normalt findes gennem Alma Car Hire. Når du booker hos Alma Car Hire, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 13,05/dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Kos er 13,05/dag.

Leje af en standardbil i Kos i februar måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 12 °C og nedbør omkring 76 mm i februar, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Kos koster 568 kr./dag i gennemsnit.

Hastighedsbegrænsningen i Kos er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Kos har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 90 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Kos, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 130 km/t..

Normalt er vejret i Kos i januar måned 11 °C og den forventede nedbør er 169 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Klimaet i South Aegean i januar er normalt 11 °C med en forventet nedbør på 116,8 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Kos til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Lejebiler der er populære i Kos

Lej en af disse populære biltyper i Kos

Kom i gang med at planlægge din rejse til Kos


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Kos, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Kos ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Kos, der tilbyder gratis afbestilling.

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Kos.

Ja, der kan søges efter lejebiler i Kos med øget rengøring på momondo.

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Kos på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.