Billeje i Kos, Grækenland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Kos, Grækenland

Kos, Kos, Grækenland
13. maj — 20. maj
Samme aflevering
Kos, Kos, Grækenland
tor 13.5
Middag
tor 20.5
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Kos

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Kos, Grækenland
7,6
God
2 anmeldelser3 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

7,0

Valuta for pengerne

7,0
0,0
Forfærdelig
6 kontorer
0,0
Forfærdelig
5 kontorer
0,0
Forfærdelig
4 kontorer
0,0
Forfærdelig
3 kontorer
0,0
Forfærdelig
3 kontorer
0,0
Forfærdelig
3 kontorer
0,0
Forfærdelig
3 kontorer

Information om din rejse til Kos

Hvor gammel skal man være for at leje en bil på Kos?

Grækenland er konstant med i toppen over danske turisters favoritrejsemål, og man forstår hvorfor. Skønt vejr, lækre badestrande og gæstfri lokale gør det til en fornøjelse at holde ferie i landet – især på de mange øer. Billeje på Kos giver dig mulighed for at opleve en af de mest populære øer med frihed i egen lejebil. De forskellige udlejningsfirmaer har dog fastsat en aldersgrænse for leje af bil, som varierer blandt selskaberne. Selskabet SurPrice kræver, at du er fyldt 20 år og har haft kørekort i mindst to år, hvis du ønsker at gøre brug af en udlejningsbil på Kos. Samtidig har firmaet fastsat, at du skal være under 100 år for at leje en bil. Green Motion har derimod fastsat regler, der hedder en minimumsalder på 21 år i forbindelse med billeje på Kos. Derudover skal du være under 76 år og ligeledes være kørekortejer i mindst to år. Grental er lidt skrappere med kravene, da de kun tilbyder biludlejning på Kos til chauffører mellem 23-70 år. Så tjek aldersgrænserne og lej bil på Kos med masser af oplevelser i vente!

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

I Grækenland opererer man primært med tre forskellige fartbegrænsninger. Det er lovligt at køre maks. 50 km/t i byområder. På landeveje er fartgrænsen 80 km/t, mens den på motorveje er 100 km/t. I Grækenland er der ingen krav om, at du skal køre med billyset tændt i dagtimerne. Til gengæld skal der betales vejafgift på de græske motorveje, hvor prisen pr. gang er ca. 2 EUR (ca. 15 DKK). Nyder du en øl eller et glas vin på en taverna, så husk, at promillegrænsen er på 0,5, hvis du skal ud og køre i din udlejningsbil bagefter.

Parkering

Der findes ikke mange parkeringspladser i centrum af Kos, hvor skiltningen desuden oftest er på græsk. Til gengæld kan du nyde godt af gratis parkering omkring færgeterminalen tæt på slotsruinerne Neratzia. Der findes også et stort, gratis parkeringsområde ved Macchina Kos tæt på centrum, hvor du med fordel kan parkere din lejebil. Mange hoteller tilbyder gratis parkering til din udlejningsbil.

Udflugtsmål på og omkring Kos

Den gamle bydel i Kos kan godt opleves til fods, men de fleste andre steder er det fordelagtigt med en udlejningsbil. Den giver dig frihed til at se hele øen, så du skal blot spænde sikkerhedsselen og slå din GPS til. Du kan med fordel tage på en dagsudflugt til den lille bjergby Asfendiou med den smukke kirke og mange tavernaer. I nærheden kan du opleve de gamle borgruiner Palio Pili. Det er også oplagt at køre sydpå til Paradise Beach, der er blandt øens smukkeste strande. Du kan betale ekstra for en barnestol, hvis der er småbørn med i lejebilen.

Hvilke forsikringer skal man have?

Du er forsikret på grundlæggende basis, når du benytter dig af billeje på Kos. Det betyder som regel en skadesforsikring, ulykkesforsikring og ansvarsforsikring. I samme ombæring er der mange muligheder for at skræddersy en forsikring til dine behov, og du kan med fordel betale ekstra for at få selvrisikoen helt i bund. Det er også værd at se på tillægsdækninger, der omfatter dækning af skader på eksempelvis glas, tag og hjul.

Kan man bruge sit danske kørekort på Kos, eller skal man have et internationalt?

Danske kørekort kan bruges overalt i EU. Derfor skal du ikke søge om et internationalt kørekort for at køre i udlejningsbil i et EU-land som Grækenland.

Hvor på Kos kan man hente og aflevere sin lejebil?

Lufthavnen på Kos er hovedlokationen, når du enten skal hente eller tilbagelevere din udlejningsbil. Derudover tilbyder selskaber som eksempelvis Sixt, Avis og Budget afhentning i centrum. (Information checket 15/05/2019).


Afstanden fra Kos, Grækenland til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Rhodos Diagorass biludlejningsdisk

Biludlejning i Kos

Vi har foretaget 38 søgninger på biludlejning i Kos denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Kos for at reducere spredningen af COVID-19?

Alamo, National, og Avis er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Kos. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Kos, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Kos har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde den billigste biludlejning i Kos hos Alamo, som har 2 udlejningssteder i byen. momondo brugere har fundet daglige priser helt ned til 134 kr., men den gennemsnitlige biludlejningspris i Kos gennem Alamo er 134 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Kos, Grækenland biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Kos tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Alamo, National og Avis, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Kos har flest biludlejningssteder?

diRENT har flest udlejningssteder i Kos, Grækenland med 5 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 195 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Kos, Grækenland?

Hastighedsbegrænsningen i Kos er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Kos har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 90 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Kos, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 130 km/t..

Hvordan er vejret i Kos, Grækenland i maj?

Normalt er vejret i Kos i maj måned 19 °C og den forventede nedbør er 21 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i maj?

I betragtning af, at temperaturerne i Kos typisk er høje i løbet af maj, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Kos om vejret i resten af South Aegean?

Klimaet i South Aegean i maj er normalt 19 °C med en forventet nedbør på 20,5 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Kos til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i lufthavne i Kos

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Kos

Se flere lejebiler i Kos

Se vores biludlejningstilbud i byer som Karpathos, Mykonos og Naxos i Kos

Kom i gang med at planlægge din rejse til Kos