Billeje i South Aegean

Leder du efter billig biludlejning i South Aegean? Så søg her!

Rhodos, Rhodos, Grækenland
8. juli — 15. juli
Samme aflevering
Rhodos, Rhodos, Grækenland
fre. 8.7
Middag
fre. 15.7
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i South Aegean

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i South Aegean
Toyota Fortuner
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

43 kr./dag

7 juli - 14 juli
Toyota Fortuner
Renault Duster
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

34 kr./dag

7 juli - 14 juli
Renault Duster
Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

25 kr./dag

7 juli - 14 juli
Daihatsu Sirion
Porsche Panamera
eller lignende Leverandørvalg
Op til 5 passagerer
5-dørs køretøjer

27 kr./dag

7 juli - 14 juli
Porsche Panamera
Hyundai Accent
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

48 kr./dag

6 juli - 17 juli
Hyundai Accent
Nissan Primastar
eller lignende Varevogn til passagerer
Op til 5 passagerer

88 kr./dag

7 juli - 14 juli
Nissan Primastar
Lancia Voyager
eller lignende Lille varevogn
Op til 5 passagerer

87 kr./dag

25 sep. - 2 okt.
Lancia Voyager
Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

39 kr./dag

9 juli - 16 juli
Daihatsu Sirion
Opel Combo
eller lignende Varevogn til passagerer
Op til 5 passagerer

113 kr./dag

25 sep. - 2 okt.
Opel Combo

Find billig billeje i South Aegean

Find den lejebil i South Aegean, der passer til dine behov

Biler i Lille

69 kr. - 444 kr.

Alle biltyper

252 kr. - 973 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i South Aegean er 206 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i South Aegean er i marts. Prisen er 67% lavere end resten af året og ligger på kun 69 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 50% billigere end gennemsnittet for biludlejning i South Aegean. I South Aegean kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i South Aegean.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i South Aegean er 379 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i South Aegean er i april. Prisen er 56% lavere end resten af året og ligger på kun 170 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 6% billigere end gennemsnittet for biludlejning i South Aegean. I South Aegean kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i South Aegean.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i South Aegean er 292 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i South Aegean er i oktober. Prisen er 22% lavere end resten af året og ligger på kun 229 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 28% billigere end gennemsnittet for biludlejning i South Aegean. I South Aegean kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i South Aegean er 406 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i South Aegean er i november. Prisen er 54% lavere end resten af året og ligger på kun 187 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 1% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i South Aegean. I South Aegean kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i South Aegean.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i South Aegean er 419 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i South Aegean er i juni. Prisen er 10% lavere end resten af året og ligger på kun 378 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 4% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i South Aegean. I South Aegean kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i South Aegean.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i South Aegean er 493 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i South Aegean er i oktober. Prisen er 41% lavere end resten af året og ligger på kun 295 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 19% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i South Aegean. I South Aegean kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

25 kr./dag

7 juli - 14 juli
Daihatsu Sirion
Skoda Citigo
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

24 kr./dag

7 juli - 14 juli
Skoda Citigo
Mini Countryman
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

23 kr./dag

7 juli - 14 juli
Mini Countryman

Biludlejningsfirmaer i South Aegean

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i South Aegean
35 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0
12 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,0
26 kontorer
15 kontorer
14 kontorer
13 kontorer
13 kontorer
13 kontorer

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i South Aegean

Herunder vises de mest populære hoteller i South Aegean

Billeje i South Aegean

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i South Aegean, så du er klar til næste rejse.

Det koster 374 kr./dag i gennemsnit at leje bil i South Aegean. momondo-brugere har også fundet priser på helt op til 661 kr./dag og billigere tilbud fra omkring 140 kr./dag, hvilket udgør en prisforskel på 78%. Disse prisforskelle afhænger ofte af, hvilken by i South Aegean du lejer bilen i.

Europcar (140 kr./dag) er det billigste biludlejningsfirma i South Aegean. Dette er baseret på priser fra de seneste 72 timer. De efterfølges af keddy by Europcar (153 kr./dag) og OK RENT A CAR (176 kr./dag). Husk på, at dette er de billigste priser, vores brugere har set for nylig. Udlejningspriserne pr. dag varierer afhængigt af den by i South Aegean, du besøger, og den type bil, du beslutter at leje.

Sixt anses for at være det bedste biludlejningsfirma i South Aegean i henhold til vores data. 32 anmeldelser har givet dem en gennemsnitlig kundetilfredshedsscore på 8,4 ud af 10. De har også 10 udlejningssteder i South Aegean, bl.a. på populære destinationer som Thera.

Thera og Rhodos er de billigste byer at leje bil i i South Aegean. Vi har bemærket, at Europcar er det billigste biludlejningsfirma i Thera med priser fra 179 kr./dag. CarWiz er det billigste udlejningsfirma i Rhodos med priser fra 183 kr./dag.

Det bedste tidspunkt at leje bil i South Aegean på er i marts måned, hvor priserne er de laveste i hele året. Hvis du booker 53+ dage i forvejen, kan du ofte finde priser på omkring 57 kr. om dagen i snit. Den dyreste måned at leje bil i South Aegean på er juli, hvor prisen ligger omkring 569 kr. om dagen. Du kan dog være heldig at finde et bedre tilbud, afhængigt af dit valg af udlejningsfirma og biltype.

Det mest populære antal dage at leje bil i i South Aegean er 7 dage, hvilket har en gennemsnitspris på omkring 259 kr.. Skal du kun bruge en lejebil i en weekend? De gennemsnitlige weekendpriser ligger på 751 kr. i alt. Hvis du skal på et ugelangt roadtrip i South Aegean, kan du finde priser, der i gennemsnit ligger på omkring 1.811 kr. samlet set, eller du kan leje for en hel måned for omkring 8.749 kr..


Biludlejning i populære byer i South Aegean

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i South Aegean

Biludlejning i populære lufthavne i South Aegean

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i South Aegean

Kom i gang med at planlægge din rejse til South Aegean


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i South Aegean, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i South Aegean. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i South Aegean.

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i South Aegean.

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive South Aegean.

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i South Aegean.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.