Billeje i Peloponnese

Leder du efter billig biludlejning i Peloponnese? Så søg her!

Kalamata, Peloponnese, Grækenland
5. dec. — 12. dec.
Kalamata, Peloponnese, Grækenland
tir. 5.12
Middag
tir. 12.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Peloponnese

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Peloponnese

Hvad er den mest populære type bil at leje i Peloponnese?

Biltypen Mini eller lignende er mest populær at leje i Peloponnese. 49% af vores brugere valgte denne type fremfor andre. Det koster i gennemsnit 130 kr./dag at leje biltypen Mini i Peloponnese. Husk på, at priserne kan variere afhængigt af rejsens tidspunkt, den by, du besøger, og det firma, du lejer hos.

Oplysninger om billeje i Peloponnese

Hvordan er kørselsforholdene i Peloponnese?

Det kan være udfordrende at køre i Grækenland, og halvøen Peloponnese er ingen undtagelse. Der er generelt ikke så mange store motorveje i Grækenland. I Peloponnese er hovedbyerne forbundet med E65 og E 961. Ellers er det mest landeveje. Her bliver tosporede landeveje ofte brugt som firesporede, når nødsporet tages i brug i begge sider. Hold dig selv og din udlejningsbil i højre side af vejen, og lad de andre om at køre stærkt og tage chancer. Du vil ofte opleve at blive overhalet indenom, hvis der er plads. Det bør dog ikke afholde dig fra at benytte dig af biludlejning i Peloponnese. Vær blot ekstra opmærksom, når du kører.

Hvilke færdselslove i Peloponnese skal jeg være opmærksom på?

Som i Danmark kører man i Peloponnese i højre side af vejen. Alle passagerer skal benytte sikkerhedsbælte, hvis sædet er udstyret med et. I byerne er hastighedsgrænsen den samme som i Danmark, mens den på større veje og motorveje er højere. Promillegrænsen er den samme som i Danmark på 0,5 % , eller 0,2 % hvis chaufføren har haft kørekort i under to år. På tresporede motorveje er det den midterste bane, der skal benyttes til at overhale. I rundkørsler er det bilen, der allerede er i rundkørslen, der giver plads til de biler, der skal ind i rundkørslen. I de større byer er det praktisk talt umuligt at finde gadeparkering, så her skal du benytte parkeringspladser. Hvis du vil være helt sikker på at være opdateret på de seneste regler og trafiksituationen, så kontakt de lokale myndigheder ved ankomsten til Peloponnese. Du kan også forhøre dig, når du henter din udlejningsbil.

Hvilke dokumenter skal jeg bruge for at leje en bil i Peloponnese?

I Grækenland skal du være mindst 21 år gammel for at benytte dig af biludlejning, og du skal have haft kørekort i mindst et år. Hos nogen udlejere er alderskravet højere, og chauffører under 25 år vil ofte blive opkrævet et ekstra gebyr. Dit VISA/Dankort vil ofte ikke kunne benyttes til at leje en bil i Grækenland. Dette gælder også, selvom du har booket din lejebil hjemmefra. Du skal have et internationalt kreditkort som for eksempel MasterCard. Du skal også huske et internationalt kørekort, når du kører i Grækenland. Når du henter din bil, så husk at dokumentere bilens stand og få den noteret på udlejningsaftalen. Du kan med fordel også tage fotos, hvis du bemærker buler eller skrammer. Det gør det hele noget lettere, når du afleverer bilen igen.


Find billig billeje i Peloponnese

Find den lejebil i Peloponnese, der passer til dine behov

Lille cars

96 kr. - 418 kr.

Alle biltyper

172 kr. - 444 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Peloponnese er 165 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Peloponnese er i oktober. Prisen er 43% lavere end resten af året og ligger på kun 96 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 16% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Peloponnese. I Peloponnese kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Peloponnese

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Peloponnese

Europcar

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

9,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

9,0

Value

9,0

Autounion Car Rental

12 kontorer

SURPRICE CAR RENTAL

10 kontorer

keddy by Europcar

7 kontorer

Sunnycars

6 kontorer

GREEN MOTION

4 kontorer

Wheels 2 Go

4 kontorer

Alma Car Hire

3 kontorer

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Peloponnese

Nærliggende attraktioner:

Palamidi Castle88,0 km

Er det værd at booke en udlejningsbil i Peloponnese?

Hvad enten du er til en luksusudlejningsbil eller en billig lejebil, er det helt klart en fordel med en bil, hvis du skal besøge Peloponnese. Lander du for eksempel i Athens Internationale Lufthavn, finder du lejebilsplaceringer i bekvem afstand fra ankomstterminalen. Herfra kører du via E94 til Korinthtangen, som forbinder Peloponnese med fastlandet. Du betaler for at benytte motorvejen, når du når til din afkørsel, så husk småpenge til afgiften eller benyt dig af et kreditkort. Med udgangspunkt i Korinth kan du besøge de mange spændende byer på Peloponnese som Nafplion, Sparta, Triplo, Mykene med flere. Du kan selvfølgelig også tage de offentlige busser, men benytter du dig af biludlejning har du mere frihed til at besøge byerne og de mange seværdigheder, som Peloponnese har at byde på, i dit eget tempo.


Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Peloponnese

Herunder vises de mest populære hoteller i Peloponnese

Billeje i Peloponnese

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Peloponnese, så du er klar til næste rejse.

Hvor lang tid lejer folk bil, når de er i Peloponnese?

Blandt momondo-brugere er det mest populært at leje bil i Peloponnese i 7 dage. For en 7-dages leje er gennemsnitsprisen 249 kr., selvom priserne kan variere afhængigt af biltype samt den by, du opholder dig i. Hvis du vil leje bil i en uge koster det som regel 1.740 kr. i gennemsnit, og for en weekendleje skal du forvente at skulle betale i alt 674 kr. i gennemsnit. Månedslang billeje i Peloponnese koster generelt omkring 4.592 kr. i alt afhængigt af datoerne.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Peloponnese?

Priser for biler i Peloponnese opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Peloponnese?

Antallet af udbydere for biler i Peloponnese er 102 fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Peloponnese?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Peloponnese. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Peloponnese?

For at leje en bil i Peloponnese, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Peloponnese?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Peloponnese, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Peloponnese?

Når du har udført en søgning efter billeje i Peloponnese, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Viser momondo tilbud på billeje i Peloponnese med gratis afbestilling?

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Peloponnese med gratis afbestillig.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Peloponnese på momondo?

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Peloponnese.

Kan jeg finde billeje i Peloponnese, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Peloponnese.

Kan jeg søge efter billeje i Peloponnese med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Peloponnese på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Peloponnese på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.