Billeje i Peloponnese

Leder du efter billig biludlejning i Peloponnese? Så søg her!

Kalamata, Peloponnese, Grækenland
5. juli — 12. juli
Samme aflevering
Kalamata, Peloponnese, Grækenland
tir. 5.7
Middag
tir. 12.7
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Peloponnese

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Peloponnese
Toyota Fortuner
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

81 kr./dag

2 sep. - 16 sep.
Toyota Fortuner
Renault Duster
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

91 kr./dag

16 juli - 20 juli
Renault Duster
Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

53 kr./dag

2 sep. - 16 sep.
Daihatsu Sirion
Suzuki Jimny
eller lignende SUV
Op til 2 passagerer

66 kr./dag

2 sep. - 16 sep.
Suzuki Jimny
Renault Mégane
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

108 kr./dag

2 sep. - 16 sep.
Renault Mégane
Skoda Citigo
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

77 kr./dag

2 sep. - 16 sep.
Skoda Citigo
Porsche Panamera
eller lignende Leverandørvalg
Op til 5 passagerer
5-dørs køretøjer

67 kr./dag

2 sep. - 16 sep.
Porsche Panamera
Hyundai Accent
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

99 kr./dag

2 sep. - 16 sep.
Hyundai Accent
Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

84 kr./dag

2 sep. - 16 sep.
Daihatsu Sirion

Biludlejningsfirmaer i Peloponnese

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Peloponnese
8 kontorer
6 kontorer
4 kontorer
4 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
3 kontorer

Oplysninger om billeje i Peloponnese

Det kan være udfordrende at køre i Grækenland, og halvøen Peloponnese er ingen undtagelse. Der er generelt ikke så mange store motorveje i Grækenland. I Peloponnese er hovedbyerne forbundet med E65 og E 961. Ellers er det mest landeveje. Her bliver tosporede landeveje ofte brugt som firesporede, når nødsporet tages i brug i begge sider. Hold dig selv og din udlejningsbil i højre side af vejen, og lad de andre om at køre stærkt og tage chancer. Du vil ofte opleve at blive overhalet indenom, hvis der er plads. Det bør dog ikke afholde dig fra at benytte dig af biludlejning i Peloponnese. Vær blot ekstra opmærksom, når du kører.

Som i Danmark kører man i Peloponnese i højre side af vejen. Alle passagerer skal benytte sikkerhedsbælte, hvis sædet er udstyret med et. I byerne er hastighedsgrænsen den samme som i Danmark, mens den på større veje og motorveje er højere. Promillegrænsen er den samme som i Danmark på 0,5 % , eller 0,2 % hvis chaufføren har haft kørekort i under to år. På tresporede motorveje er det den midterste bane, der skal benyttes til at overhale. I rundkørsler er det bilen, der allerede er i rundkørslen, der giver plads til de biler, der skal ind i rundkørslen. I de større byer er det praktisk talt umuligt at finde gadeparkering, så her skal du benytte parkeringspladser. Hvis du vil være helt sikker på at være opdateret på de seneste regler og trafiksituationen, så kontakt de lokale myndigheder ved ankomsten til Peloponnese. Du kan også forhøre dig, når du henter din udlejningsbil.

I Grækenland skal du være mindst 21 år gammel for at benytte dig af biludlejning, og du skal have haft kørekort i mindst et år. Hos nogen udlejere er alderskravet højere, og chauffører under 25 år vil ofte blive opkrævet et ekstra gebyr. Dit VISA/Dankort vil ofte ikke kunne benyttes til at leje en bil i Grækenland. Dette gælder også, selvom du har booket din lejebil hjemmefra. Du skal have et internationalt kreditkort som for eksempel MasterCard. Du skal også huske et internationalt kørekort, når du kører i Grækenland. Når du henter din bil, så husk at dokumentere bilens stand og få den noteret på udlejningsaftalen. Du kan med fordel også tage fotos, hvis du bemærker buler eller skrammer. Det gør det hele noget lettere, når du afleverer bilen igen.


Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Peloponnese

Herunder vises de mest populære hoteller i Peloponnese

Billeje i Peloponnese

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Peloponnese, så du er klar til næste rejse.

Baseret på vores data ligger prisen for at leje bil i Peloponnese på 609 kr. om dagen i gennemsnit. Du kan dog være heldig at finde priser på helt ned til 543 kr. om dagen, som udgør en forskel på 12% i forhold til den højeste pris pr. dag på 622 kr..

Blandt momondo-brugere er det mest populært at leje bil i Peloponnese i 7 dage. For en 7-dages leje er gennemsnitsprisen 257 kr., selvom priserne kan variere afhængigt af biltype samt den by, du opholder dig i. Hvis du vil leje bil i en uge koster det som regel 1.797 kr. i gennemsnit, og for en weekendleje skal du forvente at skulle betale i alt 697 kr. i gennemsnit. Månedslang billeje i Peloponnese koster generelt omkring 4.743 kr. i alt afhængigt af datoerne.


Biludlejning i populære byer i Peloponnese

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Peloponnese

Kom i gang med at planlægge din rejse til Peloponnese


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Peloponnese, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Når du har udført en søgning efter billeje i Peloponnese, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Peloponnese med gratis afbestillig.

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Peloponnese.

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Peloponnese.

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Peloponnese på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.