Hoteller i Peloponnese

Find tilbud på 872 hoteller i Peloponnese

Peloponnese
30. nov. — 1. dec.2
fre. 1.12
tir. 5.12

Populære hoteller til en overnatning i Peloponnese

Find det perfekte hotel til dit ophold i Peloponnese
Pris
kr.251
kr.3155
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Peloponneses bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Peloponnese

Pris

295 kr. – 357 kr.

BILLIGSTE BY I PELOPONNESEMonemvasia11% billigereHoteller i Monemvasia er de billigste i Peloponnese med kun 295 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I PELOPONNESENáfplio7% dyrereNáfplio har de højeste hotelpriser i Peloponnese med værelser til 357 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I PELOPONNESENáfplio35% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Náfplio end i andre byer i Peloponnese

Oplevelser i Peloponnese


Hoteller i populære byer i Peloponnese

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Peloponnese og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Peloponnese?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Peloponnese
LavsæsonoktoberDet billigste tidspunkt
Højsæsonaugustdet dyreste tidspunkt
60%forventet prisfald
48%forventet prisstigning

Rejsepriser

242 kr. - 1.165 kr.

Billigeste dag på ugentorsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugensøndager den dyreste ugedag at booke på
395 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.428 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Hvad koster et hotel i Peloponnese pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Peloponnese
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Peloponnese

Disse billige hoteller og vandrehjem i Peloponnese har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Peloponnese

Disse Peloponnese hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Nyttig indsigt i hoteller i Peloponnese

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Peloponnese

Laveste hotelpris

252 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Elysian Luxury Hotel & Spa

Hoteller i nærheden af lufthavnen

1521
Den billigste pris for et værelse i Peloponnese, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 252 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Sea View, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Elysian Luxury Hotel & Spa, det mest populære 5-stjernede hotel i Peloponnese(bedømmelse på 8,9/10 ud fra 422 anmeldelser).
Der er 1.521 hoteller i Peloponnese tæt på Kalamata. Alexandra's Relaxing House er det nærmeste og ligger 1,6 km fra denne lufthavn.

Information om overnatning i Peloponnese

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Peloponnese

Hvilke byer i Peloponnes er de bedste at besøge for at se kunst og underholdning?

Havnebyen Nafplio er et rigtig godt valg, hvis du vil opleve kunst og seværdige vartegn. Byen bliver beskrevet af mange som én af Grækenlands smukkeste og har blandt andet en flot gammel bydel med smalle gader, der er en lang gåtur værd. Herudover kan du besøge en række gamle slotte og fæstninger, blandt andet Acronafplia- og Palamidi-fæstningerne, der giver en fin udsigt over Nafplio. Byen har også et arkæologisk museum, hvis du gerne vil lære mere om historien bag den tidligere græske hovedstad. Slotsbyen Monemvasia i den sydøstlige del af Peloponnes er i sig selv et helt museum med utallige flotte bygninger fra middelalderen og en god udsigt ud over havet. Du finder ligeledes en række strande her, som er gode til en badeferie. Der er ikke langt mellem de billige hoteller i Peloponnes, og i Monemvasia kan du blandt andet booke et værelse på Aktaion Hotel.

Hvilke byer i Peloponnes har de bedste spisesteder?

Peloponnes er som mange andre områder i Grækenland hjemsted for masser af gode madoplevelser, der i høj grad er bygget på varer fra små lokale leverandører og producenter. Byen Nafplio har flere gader, ikke mindst Staikopoulo Street og Bouboulinas, med hyggelige værtshuse, hvor der bliver serveret lokale retter med blandt andet lam og fisk. Herfra kan du tage videre til Nemea, som er Peloponnes vincenter. Området ligger kun en times kørsel fra Athen, og er derfor perfekt til en dagstur fra den græske hovedstad, men hvis du vil have bedre tid til at opleve området og dets mange spisesteder, kan du med fordel overveje at booke et hotelværelse i Nafplio, for eksempel på Agamemnon Hotel. Generelt er det ikke svært at finde billige hoteller i Peloponnes, heller ikke hvis du tager til Monemvasia for at smage på den lokale Malvazia-vin eller Kalamata, der er berømt for sine sorte oliven, som der naturligvis også bliver brugt til at lave olie.

Hvilke populære byer i Peloponnes er de bedste at bo i?

I Nafplio, Monemvasia og Kalamata finder du som sagt en masse gode mad og flot arkitektur, og der er ligeledes mange spændende naturoplevelser tæt på. Det betyder også, at mange hoteller i Peloponnes er placeret her, for eksempel Messinian Bay Hotel i Kalamata, der har havudsigt til Middelhavet. Hvis du gerne vil opleve alle tre byer, mens du er i det sydlige Grækenland, er det relativt simpelt at komme fra Nafplio til Kalamata og omvendt. En tur i bus tager cirka to timer. Monemvasia er til gengæld ikke lige så let tilgængelig, og du skal regne med at køre i bus i omkring fem timer fra Kalamata og et par timer ekstra, hvis du rejser fra Nafplio. Det er noget hurtigere at køre i bil, hvis du har mod på en græsk køretur. Book hoteller i Peloponnes og få det hele med.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Peloponnese?

Antallet af udbydere for hoteller i Peloponnese er 8.396 fra november 2023.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Peloponnese?

Priser for hoteller i Peloponnese opdateres hver dag.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Peloponnese gennem momondo?

momondo søger på hundredvis af rejsesites, så du kan sammenligne priser på hoteller og andre overnatningsmuligheder i Peloponnese. momondo samler alle dine muligheder på ét sted og er helt gratis at bruge – ingen skjulte gebyrer eller omkostninger.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Peloponnese?

Det er nemt at finde et godt sted at overnatte i Peloponnese med momondo. Filtrer alle søgersultaterne for at finde det sted, der er bedst til dig. Vil du have pool eller døgnåben reception? Vi har filtre til det hele. Gratis morgenmad? momondo kan også vise dig resultater for det. Filtrer efter gæstevurderinger, pris og adskillige andre faktorer, alt sammen gratis, på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Peloponnese på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.