Hoteller i Epirus

Find tilbud på 484 hoteller i Epirus

Epirus
4. dec. — 5. dec.2
tir. 5.12
lør. 9.12

Populære hoteller til en overnatning i Epirus

Find det perfekte hotel til dit ophold i Epirus
Pris
kr.343
kr.1698
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Epirus


Hoteller i populære byer i Epirus

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Epirus og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Epirus?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Epirus
LavsæsonmajDet billigste tidspunkt
Højsæsonjulidet dyreste tidspunkt
56%forventet prisfald
60%forventet prisstigning

Rejsepriser

424 kr. - 2.397 kr.

Billigeste dag på ugenfredager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenonsdager den dyreste ugedag at booke på
368 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.700 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Hvad koster et hotel i Epirus pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Epirus
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Epirus

Disse billige hoteller og vandrehjem i Epirus har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Epirus

Disse Epirus hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Nyttig indsigt i hoteller i Epirus

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Epirus

Laveste hotelpris

212 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Prima Vista Boutique Hotel & Spa

Hoteller i nærheden af lufthavnen

3096
Den billigste pris for et værelse i Epirus, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 212 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Hotel Elena, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Prima Vista Boutique Hotel & Spa, det mest populære 5-stjernede hotel i Epirus(bedømmelse på 8,3/10 ud fra 287 anmeldelser).
Der er 3.096 hoteller i Epirus tæt på Préveza Aktion. Grecos apartment er det nærmeste og ligger 1,4 km fra denne lufthavn.

Information om overnatning i Epirus

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Epirus

Hvilke byer i Epirus er de bedste at besøge for at se kunst og underholdning?

Hvis du er til kunst og flot gammel arkitektur, bør du helt sikkert have Ioannina med på din liste over stop i Epirus-regionen. Byen har en flot og livlig gammel bydel, hvor du blandt andet finder Ioannina-slottet, der er en oplevelse værd i sig selv, men også indeholder flere forskellige museer. Det er generelt ikke svært at finde billige hoteller i Epirus, og det gælder også i Ioannina, hvis du tager imod vores anbefaling og rejser hertil. Du kan for eksempel booke et værelse på det højt rangerede Aar Hotel and Spa Ioannina, som godt nok ikke er placeret centralt i byen, men ude i den flotte omkringliggende natur. Mens du er i Epirus, bør du heller ikke gå glip af den charmerende havneby Preveza, hvor du både kan nyde stranden og tage på opdagelse i Amvrakikos-golfen. En anden kystby, Sivota , er også populær hos badegæster, men bestemt også hos naturelskere, der vil opleve det flotte landskab i området.

Hvilke byer i Epirus har de bedste spisesteder?

Med sin lange kystlinje, har Grækenland en stolt tradition for at skaffe lækre råvarer fra havet. Hvis du befinder dig i én af Epirus' havnebyer, for eksempel Sivota eller Preveza, ligger det derfor lige til højrebenet at gå efter nogle af de spisesteder, der serverer friskfanget fisk og skaldyr. I sidstnævnte ligger blandt andet Ventura Tavern, der netop er kendt for sin unikke menu baseret på alt godt fra havet. En del Epirus hoteller ligger tæt på de gode madoplevelser, og i Preveza finder du eksempelvis Hotel Urania, der er et af de mere billige hoteller i Epirus med en høj kvalitet. Alt efter hvor i regionen du befinder dig, kan det bestemt også anbefales at besøge nogle af de mange små landsbyer, hvor du ofte finder den bedste lokale mad.

Hvilke populære byer i Epirus er de bedste at bo i?

Ioannina, Sivota og Preveza er populære hos turister, fordi de både byder på flot natur og arkitektur, oplevelser ved vandet, samt et rigt byliv med mange hyggelige små spisesteder. Byerne er blandt andet forbundet via busruter, så det er relativt ligetil at rejse herimellem. Du skal dog regne med lidt transporttid, især hvis du skal fra Sivota til enten Ioannina eller Preveza eller den anden vej. Disse ture tager mellem to en halv og tre timer i bus. Rejsen fra Ioannina til Preveza og vice versa tager til gengæld under to timer. Men uanset om du ender med at sidde tre, eller færre timer, i en bus, vil du uden tvivl mene at det var det værd, når du ankommer. Du kan gøre det hele lidt lettere ved at booke hoteller i Epirus i eller tæt på byerne i forvejen. Eksempelvis Prevezas Hotel Urania, der er et af de mere billige hoteller i Epirus, som stadig har en høj kvalitet.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Epirus?

Antallet af udbydere for hoteller i Epirus er 2.909 fra december 2023.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Epirus?

Priser for hoteller i Epirus opdateres hver dag.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Epirus gennem momondo?

momondo søger på hundredvis af rejsesites, så du kan sammenligne priser på hoteller og andre overnatningsmuligheder i Epirus. momondo samler alle dine muligheder på ét sted og er helt gratis at bruge – ingen skjulte gebyrer eller omkostninger.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Epirus?

Det er nemt at finde et godt sted at overnatte i Epirus med momondo. Filtrer alle søgersultaterne for at finde det sted, der er bedst til dig. Vil du have pool eller døgnåben reception? Vi har filtre til det hele. Gratis morgenmad? momondo kan også vise dig resultater for det. Filtrer efter gæstevurderinger, pris og adskillige andre faktorer, alt sammen gratis, på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Epirus på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.