Hoteller i Hundested, Danmark

Find tilbud på 4 hoteller i Hundested, Danmark

Hundested, Danmark
4. dec. — 5. dec.2
tir. 5.12
lør. 9.12

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Hundested

Find det perfekte hotel til dit ophold i Hundested
Pris
kr.540
kr.541
Gæstevurdering
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hvornår skal man booke et hotel i Hundested?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Hundested
Billigeste dag på ugentorsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugentirsdager den dyreste ugedag at booke på
568 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.140 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Hundested

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Hundested

Laveste hotelpris

472 kr.

Hoteller i nærheden af lufthavnen

1850

Gennemsnitslængde på ophold

2 dage
Den billigste pris for et værelse i Hundested, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 472 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Holiday Home Hundested VIII.
Der er 1.850 hoteller i Hundested tæt på København Kastrup. Clarion Hotel Copenhagen Airport er det nærmeste og ligger 1,4 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 2 dage, når de overnatter på hoteller i Hundested. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 2 dage i Hundested lå i sidste uge på 1.749 kr..

Rejsetips til Hundested

Hvad koster et hotel i Hundested?

Du bestemmer selv, hvordan du vil bo på hotel i Hundested. Priserne er godt varieret, så der er plads til alle budgetter. Det er muligt at få en overnatning fra ca. 500 DKK til ca. 1000 DKK. Vælg mellem alt fra billige hoteller inde i landet med enkle værelser og standardfaciliteter til mere luksuriøse steder med udsigt, hotelrestaurant, fitnessrum og andre faciliteter.

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage på hotelophold i Hundested?

Hundested er en oplagt sommerdestination, der især er fyldt op med turister fra juni til august. Der kommer mange lystsejlere til byen, og vær opmærksom på de ofte stigende priser i højsæsonen. Om sommeren sker der flere aktiviteter ved havnen, som er byens omdrejningspunkt, men du kan også nyde det maritime miljø i de andre årstider. Der er ofte gode tilbud på hoteller i Hundested, så hold løbende øje med priserne og nyd byens beliggenhed hele året.

Kan man rejse til Hundested på budget?

Det er muligt at rejse på budget til denne charmerende by på halvøen Halsnæs, når du planlægger i god tid. Første skridt er at finde et billigt hotel i Hundested. Når det er på plads, kan du nyde gratis oplevelser – eksempelvis med børn på platformen klap en fisk, hvor I kommer helt tæt på livet under havoverfladen. Det er også oplagt at nyde en picnic på en af de mange bænke ved havnen eller tage en rask gåtur til Kikhavn, der er områdets ældste fiskerleje.


Hvad koster et hotel i Hundested pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Hundested
3 stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Hundested

Disse billige hoteller og vandrehjem i Hundested har gode priser til det lille rejsebudget

Overnatning i Hundested

Dejlige Danmark byder på mange skønne byer med vidt forskellige profiler. Storbyer er populære, men det samme er hyggelige provinsferier – især når de ligger helt tæt på vandet. Det gælder for denne nordsjællandske havneby, og når du bor på hotel i Hundested, kan du opleve byens mange facetter. Du skal tage en overnatning i Hundested tæt på Nørregade, hvis du vil være lige i nærheden af byens charmerende indkøbsgade med både kædebutikker og specialforretninger. Hundested er så heldig at have vand til hele tre sider, hvilket giver optimale betingelser for at bo med udsigt. Du kan søge på et hotel i Hundested med udsigt til enten Kattegat, Isefjord eller Roskilde Fjord. Uanset hvor du vælger at bo i byen, er vandet ikke andet end et stenkast fra hotellet, så nyd en forfriskende overnatning i naturskønne omgivelser.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Hundested

Hundested er lig med beliggenhed. Vand til tre sider samt lokation på halvøen Halsnæs gør byen unik. Du kan iagttage de mange fiskekuttere, der kommer ind med fangsterne om morgenen sammen med solopgangen. Der er noget for både børn og voksne i Hundested, hvad enten den står på strandture til Trekanten, fisketure i Hundested Havn eller ved Lynæs Fort eller anden underholdning ved vandet. En af byens største attraktioner er den årlige sandskulpturfestival, der finder sted fra maj til oktober, så det er i den grad værd at overveje en overnatning i Hundested i denne periode. To andre populære seværdigheder er polarforskeren Knud Rasmussens hus, som ligger tæt på den anden attraktion i form af Spodsbjerg Fyr, hvorfra du har den smukkeste udsigt.


Information om overnatning i Hundested

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Hundested

Hvor længe bor vores brugere i Hundested?

2 nætter er det gennemsnitlige ophold for personer, der besøger Hundested.

Hvad koster et hotel i Hundested?

Prisen for et hotelværelse i Hundested vil variere afhængig af efterspørgsel, placering og antal stjerner. I gennemsnit koster værelser omkring 557 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Hundested?

Den billigste måned at booke et hotel i Hundested er september. Prisen på dit værelse kan være helt op til 31% billigere end i de dyreste måneder.

Hvilken dag er den billigste at bo i Hundested?

Prisen på et hotelværelse i Hundested varierer fra dag til dag, men generelt er onsdag billigst, og mandag er dyrest.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Hundested?

Fra december 2023 er der 45 udbydere at vælge mellem for hoteller i Hundested.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Hundested?

Priser for hoteller i Hundested opdateres hver dag.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Hundested gennem momondo?

Ved at søge på hundredvis af rejsesites finder momondo hoteller og overnatningsmuligheder i Hundested, som du kan filtrere efter behov. Det er gratis at bruge momondo, og der er ingen skjulte bookinggebyrer eller -omkostninger.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Hundested?

momondo finder et godt sted at overnatte i Hundested for dig ved at gøre det muligt for dig at filtrere og tilpasse din søgning. Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Hundested på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.