Hoteller i Hundested

Find de bedste tilbud på 25 hoteller i Hundested, Danmark

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Hundested

Der er mange skønne hoteller i Hundested. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Hundested

Knud Rasmussen House

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Knud Rasmussen House?

Hvis du har planer om at bo på nogen af de hoteller, som anbefales af momondo i området omkring Hundested tæt på Knud Rasmussen House, bør du forvente at skulle betale omkring 469 kr./nat. Prisen varierer afhængigt af tidspunktet på året. Generelt er en pris på under 469 kr./nat et godt tilbud for brugere af momondo, der ønsker et ophold i nærheden af Knud Rasmussen House. Hoteller i nærheden af Knud Rasmussen House er normalt 38% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Hundested, som ligger på 767 kr..

Hoteller i nærheden af Knud Rasmussen House

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Hundested

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Hundested
Lavsæson
august
Højsæson
oktober

Det billigste tidspunkt

38%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

28%

forventet prisstigning

Pris
789 kr. - 1.733 kr.
Dyreste dag på ugen
torsdag
Billigeste dag på ugen
fredag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

1.252 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger


Rejsetips til Hundested

Vores bedste tips til Hundested

Hvad koster et hotel i Hundested?

Du bestemmer selv, hvordan du vil bo på hotel i Hundested. Priserne er godt varieret, så der er plads til alle budgetter. Det er muligt at få en overnatning fra ca. 500 DKK til ca. 1000 DKK. Vælg mellem alt fra billige hoteller inde i landet med enkle værelser og standardfaciliteter til mere luksuriøse steder med udsigt, hotelrestaurant, fitnessrum og andre faciliteter.

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage på hotelophold i Hundested?

Hundested er en oplagt sommerdestination, der især er fyldt op med turister fra juni til august. Der kommer mange lystsejlere til byen, og vær opmærksom på de ofte stigende priser i højsæsonen. Om sommeren sker der flere aktiviteter ved havnen, som er byens omdrejningspunkt, men du kan også nyde det maritime miljø i de andre årstider. Der er ofte gode tilbud på hoteller i Hundested, så hold løbende øje med priserne og nyd byens beliggenhed hele året.

Kan man rejse til Hundested på budget?

Det er muligt at rejse på budget til denne charmerende by på halvøen Halsnæs, når du planlægger i god tid. Første skridt er at finde et billigt hotel i Hundested. Når det er på plads, kan du nyde gratis oplevelser – eksempelvis med børn på platformen klap en fisk, hvor I kommer helt tæt på livet under havoverfladen. Det er også oplagt at nyde en picnic på en af de mange bænke ved havnen eller tage en rask gåtur til Kikhavn, der er områdets ældste fiskerleje.

De bedste transportmidler i Hundested

Det er nemmest at komme rundt til fods i byens centrum, når du skal handle og se på attraktioner. Derudover er det også værd at hoppe på en tohjulet og tage turen rundt langs kysten for at se alle tre vandsider. Halsnæs Turistinformation og Ditlev Cykler udlejer cykler i sommermånederne til en pris på ca. 85 DKK pr. døgn.

Parkering i Hundested

Det er nemt at have bil med på ferie i Hundested, da byen byder på mange gratis parkeringspladser. Du kan eksempelvis holde ved Glassmedjen, Rådhuspassagen, Nørregade og Bakkegade. Du skal blot være opmærksom på skiltningen og de angivne tidsbegrænsninger samt huske at stille p-skiven.


Hvor skal man bo i Hundested?

Dejlige Danmark byder på mange skønne byer med vidt forskellige profiler. Storbyer er populære, men det samme er hyggelige provinsferier – især når de ligger helt tæt på vandet. Det gælder for denne nordsjællandske havneby, og når du bor på hotel i Hundested, kan du opleve byens mange facetter. Du skal tage en overnatning i Hundested tæt på Nørregade, hvis du vil være lige i nærheden af byens charmerende indkøbsgade med både kædebutikker og specialforretninger. Hundested er så heldig at have vand til hele tre sider, hvilket giver optimale betingelser for at bo med udsigt. Du kan søge på et hotel i Hundested med udsigt til enten Kattegat, Isefjord eller Roskilde Fjord. Uanset hvor du vælger at bo i byen, er vandet ikke andet end et stenkast fra hotellet, så nyd en forfriskende overnatning i naturskønne omgivelser.


Om Hundested

Hundested er lig med beliggenhed. Vand til tre sider samt lokation på halvøen Halsnæs gør byen unik. Du kan iagttage de mange fiskekuttere, der kommer ind med fangsterne om morgenen sammen med solopgangen. Der er noget for både børn og voksne i Hundested, hvad enten den står på strandture til Trekanten, fisketure i Hundested Havn eller ved Lynæs Fort eller anden underholdning ved vandet. En af byens største attraktioner er den årlige sandskulpturfestival, der finder sted fra maj til oktober, så det er i den grad værd at overveje en overnatning i Hundested i denne periode. To andre populære seværdigheder er polarforskeren Knud Rasmussens hus, som ligger tæt på den anden attraktion i form af Spodsbjerg Fyr, hvorfra du har den smukkeste udsigt. (Priser tjekket: 22/03/2019).


Rejseinformation: Hundested

Hvor længe bor vores brugere i Hundested?

1 nat er det gennemsnitlige ophold for personer, der besøger Hundested.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Hundested?

Den billigste måned at booke et hotel i Hundested er august. Prisen på dit værelse kan være helt op til 238 kr.% billigere end i de dyreste måneder.

Hvilken dag er den billigste at bo i Hundested?

Prisen på et hotelværelse i Hundested varierer fra dag til dag, men generelt er torsdag billigst, og onsdag er dyrest.