Hoteller i Hundested, Danmark

Find tilbud på 3 hoteller i Hundested, Danmark

Hundested, Danmark
27. jan. — 28. jan.2
lør. 28.1
ons. 1.2

Populære hoteller til en overnatning i Hundested

Find det perfekte hotel til dit ophold i Hundested
Pris
kr.416
kr.8166
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hvornår skal man booke et hotel i Hundested?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Hundested
LavsæsonmartsDet billigste tidspunkt
Højsæsonjanuardet dyreste tidspunkt
68%forventet prisfald
36%forventet prisstigning

Rejsepriser

283 kr. - 1.350 kr.

Billigeste dag på ugenlørdagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugenfredagis the most expensive day of the week to book
1.372 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
585 kr.is the average per night cost for a hotel on this day

Nyttig indsigt i hoteller i Hundested

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Hundested

Laveste hotelpris

492 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Holiday House Hald Strand 770.1 Hundested

Hoteller i nærheden af lufthavnen

1501

Gennemsnitslængde på ophold

2 dage
Den billigste pris for et værelse i Hundested, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 492 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Bergliot Bed & Breakfast.
Få en komfortabel rejse med en booking på Holiday House Hald Strand 770.1 Hundested, det mest populære 5-stjernede hotel i Hundested.
Der er 1.501 hoteller i Hundested tæt på København Kastrup. Clarion Hotel Copenhagen Airport er det nærmeste og ligger 1,4 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 2 dage, når de overnatter på hoteller i Hundested. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 2 dage i Hundested lå i sidste uge på 2.124 kr..

Rejsetips til Hundested

Du bestemmer selv, hvordan du vil bo på hotel i Hundested. Priserne er godt varieret, så der er plads til alle budgetter. Det er muligt at få en overnatning fra ca. 500 DKK til ca. 1000 DKK. Vælg mellem alt fra billige hoteller inde i landet med enkle værelser og standardfaciliteter til mere luksuriøse steder med udsigt, hotelrestaurant, fitnessrum og andre faciliteter.

Hundested er en oplagt sommerdestination, der især er fyldt op med turister fra juni til august. Der kommer mange lystsejlere til byen, og vær opmærksom på de ofte stigende priser i højsæsonen. Om sommeren sker der flere aktiviteter ved havnen, som er byens omdrejningspunkt, men du kan også nyde det maritime miljø i de andre årstider. Der er ofte gode tilbud på hoteller i Hundested, så hold løbende øje med priserne og nyd byens beliggenhed hele året.

Det er muligt at rejse på budget til denne charmerende by på halvøen Halsnæs, når du planlægger i god tid. Første skridt er at finde et billigt hotel i Hundested. Når det er på plads, kan du nyde gratis oplevelser – eksempelvis med børn på platformen klap en fisk, hvor I kommer helt tæt på livet under havoverfladen. Det er også oplagt at nyde en picnic på en af de mange bænke ved havnen eller tage en rask gåtur til Kikhavn, der er områdets ældste fiskerleje.


Hvad koster et hotel i Hundested pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Hundested

3-stjernede hoteller

Billigst 833 kr.

Gennemsnitlig 1.350 kr.

Dyrest 1.372 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller
3 stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Hundested

Disse billige hoteller og vandrehjem i Hundested har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Hundested

Disse Hundested hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Hundested

Dejlige Danmark byder på mange skønne byer med vidt forskellige profiler. Storbyer er populære, men det samme er hyggelige provinsferier – især når de ligger helt tæt på vandet. Det gælder for denne nordsjællandske havneby, og når du bor på hotel i Hundested, kan du opleve byens mange facetter. Du skal tage en overnatning i Hundested tæt på Nørregade, hvis du vil være lige i nærheden af byens charmerende indkøbsgade med både kædebutikker og specialforretninger. Hundested er så heldig at have vand til hele tre sider, hvilket giver optimale betingelser for at bo med udsigt. Du kan søge på et hotel i Hundested med udsigt til enten Kattegat, Isefjord eller Roskilde Fjord. Uanset hvor du vælger at bo i byen, er vandet ikke andet end et stenkast fra hotellet, så nyd en forfriskende overnatning i naturskønne omgivelser.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Hundested

Hundested er lig med beliggenhed. Vand til tre sider samt lokation på halvøen Halsnæs gør byen unik. Du kan iagttage de mange fiskekuttere, der kommer ind med fangsterne om morgenen sammen med solopgangen. Der er noget for både børn og voksne i Hundested, hvad enten den står på strandture til Trekanten, fisketure i Hundested Havn eller ved Lynæs Fort eller anden underholdning ved vandet. En af byens største attraktioner er den årlige sandskulpturfestival, der finder sted fra maj til oktober, så det er i den grad værd at overveje en overnatning i Hundested i denne periode. To andre populære seværdigheder er polarforskeren Knud Rasmussens hus, som ligger tæt på den anden attraktion i form af Spodsbjerg Fyr, hvorfra du har den smukkeste udsigt.


Information about staying in Hundested

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Hundested

2 nætter er det gennemsnitlige ophold for personer, der besøger Hundested.

Prisen for et hotelværelse i Hundested vil variere afhængig af efterspørgsel, placering og antal stjerner. I gennemsnit koster værelser omkring 1.395 kr. pr. nat.

Den billigste måned at booke et hotel i Hundested er marts. Prisen på dit værelse kan være helt op til 68% billigere end i de dyreste måneder.

Prisen på et hotelværelse i Hundested varierer fra dag til dag, men generelt er fredag billigst, og torsdag er dyrest.


momondos yndlingshoteller i Hundested

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Hundested

Holiday home Hundested VI

Hundested, Hovedstaden, Danmark

2.547 kr.

Holiday Home Hundested VII

Hundested, Hovedstaden, Danmark

1.529 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Hundested


Hvorfor vælge momondo?

Ved at søge på hundredvis af rejsesites finder momondo hoteller og overnatningsmuligheder i Hundested, som du kan filtrere efter behov. Det er gratis at bruge momondo, og der er ingen skjulte bookinggebyrer eller -omkostninger.

momondo finder et godt sted at overnatte i Hundested for dig ved at gøre det muligt for dig at filtrere og tilpasse din søgning. Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.