Hoteller i Hanoi, Vietnam

Find tilbud på 2.478 hoteller i Hanoi, Vietnam

Hanoi, Vietnam
23. sep. — 24. sep.2
søn. 24.9
tor. 28.9

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Hanoi

Find det perfekte hotel til dit ophold i Hanoi
Pris
kr.328
kr.2212
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hanois bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Hanoi

Pris

197 kr. – 975 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I HANOILong Bien60% billigereHoteller i Long Bien er de billigste i Hanoi med kun 197 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I HANOITay Ho49% dyrereTay Ho har de højeste hotelpriser i Hanoi med værelser til 975 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I HANOIHoan Kiem85% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Hoan Kiem end i andre områder i Hanoi

Oplevelser i Hanoi


Hoteller i populære bydele i Hanoi

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Hanoi og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Hanoi?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Hanoi
LavsæsonmajDet billigste tidspunkt
Højsæsonmartsdet dyreste tidspunkt
58%forventet prisfald
52%forventet prisstigning

Rejsepriser

280 kr. - 1.385 kr.

Billigeste dag på ugentirsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugentorsdager den dyreste ugedag at booke på
398 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.583 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Hanoi

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Hanoi

Laveste hotelpris

49 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

The Oriental Jade Hotel

Hoteller i nærheden af lufthavnen

6857

Gennemsnitslængde på ophold

7 dage
Den billigste pris for et værelse i Hanoi, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 49 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Old Quarter Hotel 1961, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på The Oriental Jade Hotel, det mest populære 5-stjernede hotel i Hanoi(bedømmelse på 9,4/10 ud fra 2.512 anmeldelser).
Der er 6.857 hoteller i Hanoi tæt på Hanoi Noibai. Family Transit 2 Hotel er det nærmeste og ligger 0,4 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 7 dage, når de overnatter på hoteller i Hanoi. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 7 dage i Hanoi lå i sidste uge på 4.546 kr..

Rejsetips til Hanoi

Hvordan finder man et billigt hotel i Hanoi?

De lokale i Hanoi er kendt for at tage overpriser blandt turister, hvilket især er en del af kulturen blandt den ældre generation, men det kan opleves alle steder. Hotelpriserne behøver du dog ikke at forhandle om, når du booker hjemmefra. Billige hoteller er der nok at vælge imellem. Byens vandrehjem er de billigste til priser fra ca. 150514 VND (ca. 40 DKK). Værelserne disse steder er især populære blandt backpackere, der blot har brug for en seng at sove i samt muligheden for at møde andre ligesindede rejsende. Vil du have lidt mere luksus, så findes der billige budgethoteller med eget badeværelse og dobbeltseng til ca. 376285 VND (ca. 100 DKK) pr. nat.

Kan man rejse på budget?

Der er gode muligheder for at rejse på et lavt budget i Hanoi. Da hotellerne er billige, behøver du blot at tænke på lommepenge, som generelt rækker langt takket være billig mad og drikke. Gadeboderne bør du også opleve. Her anbefales Pho Ga (nudelsuppe med kylling) og Pho Bo (nudelsuppe med bøf). Husk at slutte maden af med Banh it (riskage). Mange af byens templer er gratis at besøge. Văn Miếu (Litteraturens Tempel) er et godt sted at starte en tempelrundtur. En anden lavbudgetoplevelse er byens vanddukketeatre. Det er betagende, og er en del af byens signaturunderholdning – oplev det mest populære af slagsen ved Thang Long.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Du kan opleve en masse til fods i Hanoi, men det er også oplagt at benytte byens taxaer, hvor du skal vælge dem med taxameter installeret. Har du modet, så prøv en tur på Xe Om til de kortere strækninger, hvor du sidder bag på en motorcykel.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Hanoi?

Som udgangspunkt skal du være fyldt 18 år, for selv at kunne checke ind på hotel i Hanoi. Denne minimumsalder skal kunne forevises med gyldigt foto-ID.

Skal man lægge depositum?

Et depositum er en del af et hotelophold i Hanoi. Denne form for garanti kan de fleste steder stilles med enten kontanter eller kreditkort.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

En del restauranter i Hanoi har på forhånd tilføjet skatter og tillæg på regningen, men derfor er det stadig god stil at give ca. 5-10 %. Stuepigen bør du også give lidt drikkepenge, ca. 22000-45150 VND (ca. 6-12 DKK) pr. nat.

Hvor sikkert er der i Hanoi?

Hanoi er en sikker by at opholde sig i. Du skal dog være opmærksom på lommetyve, og dermed opbevare personlige værdier forsvarligt.

Skal man medbringe adapter?

I Vietnam anvender man især stiktype A og D, som danske opladere ikke passer ind i. Derfor skal du huske en adapter, inden turen går til Hanoi.


Hvad koster et hotel i Hanoi pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Hanoi

2-stjernede hoteller

Billigst 58 kr.

Gennemsnitlig 82 kr.

Dyrest 132 kr.

Søg efter 2-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Hanoi

Disse billige hoteller og vandrehjem i Hanoi har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Hanoi

Hoteller med mest værdi for pengene i Hanoi

Disse Hanoi hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Hanoi

Sydøstasien har længe været en populær destination for danske turister, takket være det gode vejr, lave priser og de gæstfrie folkefærd- og her er Vietnam et af de lande der er begyndt at lokke flere og flere rejsende til sig.

Når du rejser til Vietnam vil du formentlig havne i landets hovedstad Hanoi, hvor du kan overveje at bruge en del af din ferie. I byens gamle bydel Hoàn Kiếm finder du mange af de kendte attraktioner såsom Hoan Kiem søen og Ngoc Son templet, og dem kan du altså bo tæt på hvis du vælger at indlogere dig på hotel her. I samme område vil du opleve fransk arkitektur fra kolonitiden samt alleer med grønne træer. Den nordlige del af den gamle bydel ved Ba Đình er også et godt sted at bo, hvor du nærmest er nabo til præsidentpaladset samt turistmagneten Ho Chi Minh mausoleum.

Ønsker du at bo tæt på byens yngre befolkning, så vælg området syd for Hoàn Kiếm i distriktet Hai Bà Trưng, hvor der ligger flere universiteter. I samme område finder du gode indkøbsmuligheder med Times City som det mest oplagte sted at handle. Ønsker du at bo tæt på mange indkøbscentre, eller er du i Hanoi som forretningsrejsende, så vælg distrikter som Nam Tu Liem, Ha Dong, Cau Giay eller Thanh Xuan i den vestlige del af byen, som er kendt for mere moderne arkitektur i form af skyskrabere.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Hanoi

Der er mange måder at opleve Vietnam på. Denne del af Asien er populær hos mange backpackere, hvor der både er plads til badeferie samt byferie med stop i Hanoi.

Byen skal opleves, når du alligevel er i Vietnam, for den syder og bobler af energi, billige hoteller og lækker mad. Det er ikke uden grund, at byen også går under navnet Østens Paris, for fransk arkitektur, masser af søer samt boulevarder med træer på begge sider giver en snert af Hanois fortid som fransk koloni. Byens gadeboder er en del af signaturen sammen med et hav af restauranter, der serverer måltider med de klassiske, fem forskellige smagsvarianter i form af noget stærkt, surt, sødt, saltet og bittert. Det er mad, som pirrer alle sanser, og som kan nydes med bia hơi (frisktappet øl), der koster ca. 5644 VND (ca. 1.5 DKK) pr. glas.

Hanoi er kendt for sit tropiske klima, der både kan være varmt, fugtigt og vådt. Det bedste tidspunkt at rejse på er fra februar til april, da regnsæsonen sætter ind fra maj måned. Placeringen ved Den Røde Flod sørger for altid at bringe frisk luft ind over byen. Samtidig kan du nyde den eksotisk maritime atmosfære ved vandet.

Når der skal købes ind, så finder det især sted i Hanois største marked Dong Xuan, hvor du finder modetøj samt billige souvenirs. Er du til natteliv, så foregår det omkring Ta Hien Street, men vær opmærksom på, at de fleste steder lukker ved midnat. Derudover kan du også more dig med byens klassiske aktiviteter i form af karaoke, bowling og en biograftur på Hanoi’sk manér!


Information om overnatning i Hanoi

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Hanoi

Hvor længe bor vores brugere i Hanoi?

Voes brugere er typisk i Hanoi i 7 nætter.

Hvad koster et hotel i Hanoi?

Et hotelværelse i Hanoi vil normalvis koste ca. 1.283 kr. pr. nat. Prisen er en gennemsnitspris, og priser vil variere afhængig af faciliteter, placering og tilgængeligheden på det givne hotel.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Hanoi?

Den billigste måned at booke et hotel i Hanoi er maj. Prisen på dit værelse kan være helt op til 58% billigere end i de dyreste måneder.

Hvilken dag er den billigste at bo i Hanoi?

mandag er den billigste dag at bo på hotel i Hanoi, og onsdag er den dyreste.

Hvad koster et luksushotel i Hanoi?

Et luksushotel i Hanoi koster i gennemsnit 833 kr. pr. person pr. nat. Det er en prisforskel på 24%% sammenlignet med den gennemsnitlige pris for et hotel i Hanoi (1.283 kr. pr. person pr. nat).

Hvor skal man bo i Hanoi?

Hoan Kiem, Tay Ho, Ba Dinh er Cau Giay er nogle af de mest populære områder at bo i i Hanoi.

Hvis vi tager højde for vejret i Hanoi, hvilke seværdigheder er så populære i september?

Selvom temperaturerne normalt er meget høje i Hanoi i september, er der større chance for regn, da månedsgennemsnittet er på omkring 251 mm. Hvis vi tager højde for større mulighed for regn i september, bør rejsende, der bor på et hotel i Hanoi planlægge at besøge populære seværdigheder indendørs.

Har Hanoi ferieboliger?

Der er 6.249 ferieboliger i Hanoi, og Somerset West Point Hanoi er den mest populære blandt momondos brugere. Find tilbud på ferieboliger i Hanoi.

Har Hanoi hostels?

Ja, du kan booke et hostel i Hanoi. Der er i øjeblikket 211 hostels i området og Hanoi Central Backpackers Hostel er det mest populære blandt momondos brugere. Sammenlign tilbud på hostels i Hanoi.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Hanoi?

Antallet af udbydere for hoteller i Hanoi er 8.064 fra september 2023.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Hanoi?

Priser for hoteller i Hanoi opdateres dagligt.