Hoteller i Hanoi, Vietnam

Find tilbud på 2.069 hoteller i Hanoi, Vietnam

Hanoi, Vietnam
24. juni — 25. juni2
Hanoi, Vietnam
fre. 24.6
lør. 25.6

Populære hoteller til en overnatning i Hanoi

Find det perfekte hotel til dit ophold i Hanoi
Pris
kr.84
kr.1391
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hanois bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Hanoi

Pris

198 kr. – 876 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I HANOIHoan Kiem58% billigereHoteller i Hoan Kiem er de billigste i Hanoi med kun 198 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I HANOINam Tu Liem46% dyrereNam Tu Liem har de højeste hotelpriser i Hanoi med værelser til 876 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I HANOIHoan Kiem77% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Hoan Kiem end i andre områder i Hanoi

Oplevelser i Hanoi


Hoteller i populære bydele i Hanoi

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Hanoi og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Hanoi?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Hanoi
LavsæsonnovemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonjunidet dyreste tidspunkt
84%forventet prisfald
59%forventet prisstigning

Rejsepriser

45 kr. - 699 kr.

Dyreste dag på ugenfredagis the most expensive day of the week to book
Billigeste dag på ugentorsdagis the cheapest day of the week to book
5.435 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
305 kr.is the average per night cost for a hotel on this day

Nyttig indsigt i hoteller i Hanoi

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Hanoi

Laveste hotelpris

49 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Hanoi Daewoo Hotel

Hoteller i nærheden af lufthavnen

86

Gennemsnitslængde på ophold

6 dage
Den billigste pris for et værelse i Hanoi, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 49 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Bc Family Homestay - Hanoi's Heart, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Hanoi Daewoo Hotel, det mest populære 5-stjernede hotel i Hanoi(bedømmelse på 7,6/10 ud fra 195 anmeldelser).
Der er 86 hoteller i Hanoi tæt på Hanoi Noibai. Nhà nghỉ hà anh 2 nội bài er det nærmeste og ligger 0,4 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 6 dage, når de overnatter på hoteller i Hanoi. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 6 dage i Hanoi lå i sidste uge på 2.015 kr..

Rejsetips til Hanoi

De lokale i Hanoi er kendt for at tage overpriser blandt turister, hvilket især er en del af kulturen blandt den ældre generation, men det kan opleves alle steder. Hotelpriserne behøver du dog ikke at forhandle om, når du booker hjemmefra. Billige hoteller er der nok at vælge imellem. Byens vandrehjem er de billigste til priser fra ca. 150514 VND (ca. 40 DKK). Værelserne disse steder er især populære blandt backpackere, der blot har brug for en seng at sove i samt muligheden for at møde andre ligesindede rejsende. Vil du have lidt mere luksus, så findes der billige budgethoteller med eget badeværelse og dobbeltseng til ca. 376285 VND (ca. 100 DKK) pr. nat.

Der er gode muligheder for at rejse på et lavt budget i Hanoi. Da hotellerne er billige, behøver du blot at tænke på lommepenge, som generelt rækker langt takket være billig mad og drikke. Gadeboderne bør du også opleve. Her anbefales Pho Ga (nudelsuppe med kylling) og Pho Bo (nudelsuppe med bøf). Husk at slutte maden af med Banh it (riskage).Mange af byens templer er gratis at besøge. Văn Miếu (Litteraturens Tempel) er et godt sted at starte en tempelrundtur. En anden lavbudgetoplevelse er byens vanddukketeatre. Det er betagende, og er en del af byens signaturunderholdning – oplev det mest populære af slagsen ved Thang Long.

Du kan opleve en masse til fods i Hanoi, men det er også oplagt at benytte byens taxaer, hvor du skal vælge dem med taxameter installeret. Har du modet, så prøv en tur på Xe Om til de kortere strækninger, hvor du sidder bag på en motorcykel.

Som udgangspunkt skal du være fyldt 18 år, for selv at kunne checke ind på hotel i Hanoi. Denne minimumsalder skal kunne forevises med gyldigt foto-ID.

Et depositum er en del af et hotelophold i Hanoi. Denne form for garanti kan de fleste steder stilles med enten kontanter eller kreditkort.

En del restauranter i Hanoi har på forhånd tilføjet skatter og tillæg på regningen, men derfor er det stadig god stil at give ca. 5-10 %. Stuepigen bør du også give lidt drikkepenge, ca. 22000-45150 VND (ca. 6-12 DKK) pr. nat.

Hanoi er en sikker by at opholde sig i. Du skal dog være opmærksom på lommetyve, og dermed opbevare personlige værdier forsvarligt.

I Vietnam anvender man især stiktype A og D, som danske opladere ikke passer ind i. Derfor skal du huske en adapter, inden turen går til Hanoi.


Hvad koster et hotel i Hanoi pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Hanoi

5-stjernede hoteller

Billigst 699 kr.

Gennemsnitlig 708 kr.

Dyrest 714 kr.

Søg efter 5-stjernede hoteller

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Hanoi

Disse billige hoteller og vandrehjem i Hanoi har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Hanoi

Hoteller med mest værdi for pengene i Hanoi

Disse Hanoi hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Hanoi

Sydøstasien har længe været en populær destination for danske turister, takket være det gode vejr, lave priser og de gæstfrie folkefærd- og her er Vietnam et af de lande der er begyndt at lokke flere og flere rejsende til sig.

Når du rejser til Vietnam vil du formentlig havne i landets hovedstad Hanoi, hvor du kan overveje at bruge en del af din ferie. I byens gamle bydel Hoàn Kiếm finder du mange af de kendte attraktioner såsom Hoan Kiem søen og Ngoc Son templet, og dem kan du altså bo tæt på hvis du vælger at indlogere dig på hotel her. I samme område vil du opleve fransk arkitektur fra kolonitiden samt alleer med grønne træer. Den nordlige del af den gamle bydel ved Ba Đình er også et godt sted at bo, hvor du nærmest er nabo til præsidentpaladset samt turistmagneten Ho Chi Minh mausoleum.

Ønsker du at bo tæt på byens yngre befolkning, så vælg området syd for Hoàn Kiếm i distriktet Hai Bà Trưng, hvor der ligger flere universiteter. I samme område finder du gode indkøbsmuligheder med Times City som det mest oplagte sted at handle. Ønsker du at bo tæt på mange indkøbscentre, eller er du i Hanoi som forretningsrejsende, så vælg distrikter som Nam Tu Liem, Ha Dong, Cau Giay eller Thanh Xuan i den vestlige del af byen, som er kendt for mere moderne arkitektur i form af skyskrabere.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Hanoi

Der er mange måder at opleve Vietnam på. Denne del af Asien er populær hos mange backpackere, hvor der både er plads til badeferie samt byferie med stop i Hanoi.

Byen skal opleves, når du alligevel er i Vietnam, for den syder og bobler af energi, billige hoteller og lækker mad. Det er ikke uden grund, at byen også går under navnet Østens Paris, for fransk arkitektur, masser af søer samt boulevarder med træer på begge sider giver en snert af Hanois fortid som fransk koloni. Byens gadeboder er en del af signaturen sammen med et hav af restauranter, der serverer måltider med de klassiske, fem forskellige smagsvarianter i form af noget stærkt, surt, sødt, saltet og bittert. Det er mad, som pirrer alle sanser, og som kan nydes med bia hơi (frisktappet øl), der koster ca. 5644 VND (ca. 1.5 DKK) pr. glas.

Hanoi er kendt for sit tropiske klima, der både kan være varmt, fugtigt og vådt. Det bedste tidspunkt at rejse på er fra februar til april, da regnsæsonen sætter ind fra maj måned. Placeringen ved Den Røde Flod sørger for altid at bringe frisk luft ind over byen. Samtidig kan du nyde den eksotisk maritime atmosfære ved vandet.

Når der skal købes ind, så finder det især sted i Hanois største marked Dong Xuan, hvor du finder modetøj samt billige souvenirs. Er du til natteliv, så foregår det omkring Ta Hien Street, men vær opmærksom på, at de fleste steder lukker ved midnat. Derudover kan du også more dig med byens klassiske aktiviteter i form af karaoke, bowling og en biograftur på Hanoi’sk manér!


Information about staying in Hanoi

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Hanoi

Voes brugere er typisk i Hanoi i 6 nætter.

Et hotelværelse i Hanoi vil normalvis koste ca. 363 kr. pr. nat. Prisen er en gennemsnitspris, og priser vil variere afhængig af faciliteter, placering og tilgængeligheden på det givne hotel.

Den billigste måned at booke et hotel i Hanoi er november. Prisen på dit værelse kan være helt op til 85% billigere end i de dyreste måneder.

onsdag er den billigste dag at bo på hotel i Hanoi, og torsdag er den dyreste.

Hostels i Hanoi koster typisk omkring 105 kr. pr. nat pr. person. Prisen er baseret på hostels og hoteller med 2 stjerner eller færre. Hostels er i gennemsnit 258 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på et hotel i Hanoi.

Nam Tu Liem, Cau Giay, Hoan Kiem er Ha Dong er nogle af de mest populære områder at bo i i Hanoi.

Selvom temperaturerne normalt er meget høje i Hanoi i juni, er der større chance for regn, da månedsgennemsnittet er på omkring 229 mm. Hvis vi tager højde for større mulighed for regn i juni, bør rejsende, der bor på et hotel i Hanoi planlægge at besøge populære seværdigheder indendørs.

Der er 88 ferieboliger i Hanoi, og Somerset Grand Hanoi er den mest populære blandt momondos brugere. Find tilbud på ferieboliger i Hanoi.

Ja, du kan booke et hostel i Hanoi. Der er i øjeblikket 123 hostels i området og Hanoi Evergreen Hotel er det mest populære blandt momondos brugere. Sammenlign tilbud på hostels i Hanoi.


momondos yndlingshoteller i Hanoi

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Hanoi
Dal Vostro Hotel & Spa

Dal Vostro Hotel & Spa

12 Bao Khanh, Hoan Kiem, Hanoi, Vietnam

8,6
198 kr.
La Siesta Premium Hang Be

La Siesta Premium Hang Be

27 Hang Be Street, Hanoi, Vietnam

9,4
388 kr.
Beryl Palace Hotel and Spa

Beryl Palace Hotel and Spa

173 Hang Bong, Hoan Kiem District, Hanoi, Vietnam

9,4
198 kr.
Sheraton Hanoi Hotel

Sheraton Hanoi Hotel

K5 Nghi Tam, 11 Xuan Dieu Road, Hanoi, Vietnam

8,7
896 kr.
Hyatt Regency West Hanoi

Hyatt Regency West Hanoi

36 Le Duc Tho Street, My Dinh 2 Ward, Hanoi, Vietnam

8,7
706 kr.
Soleil Boutique Hotel

Soleil Boutique Hotel

211 Hang Bong Street, Hoan Kiem District, Hanoi, Vietnam

9,3
261 kr.
Anatole Hotel Hanoi

Anatole Hotel Hanoi

30 Nha Chung, Hanoi, Vietnam

9,2
304 kr.
Hanoian Central Hotel & Spa

Hanoian Central Hotel & Spa

42a Hang Cot St, Hoan Kiem, Hanoi, Vietnam

9,5
169 kr.
Jm Marvel Hotel & Spa

Jm Marvel Hotel & Spa

16 Hàng Da Street, Hanoi, Vietnam

9,3
381 kr.
Splendid Star Grand Hotel and Spa

Splendid Star Grand Hotel and Spa

No. 14 Tho Xuong Lane, Au Trieu str, Hanoi, Vietnam

8,3
134 kr.
Roygent Parks Hanoi

Roygent Parks Hanoi

289 Khuat Duy Tien, Trung Hoa, Cau Giay, Hanoi, Vietnam

8,8
332 kr.
Hanoi Emerald Waters Hotel & Spa

Hanoi Emerald Waters Hotel & Spa

No. 47 Lo Su Street, Hoan Kiem District, Hanoi, Vietnam

9,1
219 kr.
Hanoi La Siesta Hotel Trendy

Hanoi La Siesta Hotel Trendy

12 Nguyen Quang Bich Street, Hanoi, Vietnam

9,4
184 kr.
Hanoi Panda Hotel

Hanoi Panda Hotel

9A Hang Mam Street, Hanoi, Vietnam

64 kr.
Hotel de l'Opera Hanoi - MGallery

Hotel de l'Opera Hanoi - MGallery

29 Trang Tien Street, Hanoi, Vietnam

8,4
840 kr.
Lotte The Residence

Lotte The Residence

54 Lieu Giai, Hanoi, Vietnam

9,4
656 kr.
Golden Sun Suites Hotel

Golden Sun Suites Hotel

35 Hang Quat Street, Hanoi, Vietnam

9,1
148 kr.
Apricot Hotel

Apricot Hotel

136 Hang Trong Street, Hanoi, Vietnam

8,7
706 kr.
Rose Garden Residences

Rose Garden Residences

170 Ngoc Khanh - Ba Dinh, Hanoi, Vietnam

8,9
311 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Hanoi


Hvorfor vælge momondo?

momondo er gratis at bruge, og der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. momondo søger på adskillige rejsesites for at vise dig hoteller og give dig overnatningsmuligheder i Hanoi, som du derefter nemt og hurtigt kan filtrere.

Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere på momondo. Det er sådan, vi kan hjælpe dig med at finde et godt sted at overnatte i Hanoi.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.