Hoteller i Hanoi

Find de bedste tilbud på 5.157 hoteller i Hanoi, Vietnam

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Hanoi

Der er mange skønne hoteller i Hanoi. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Hanoi

Hanoi Opera House
Flag Tower of Hanoi
Temple of Literature

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Hanoi Opera House?

Hvis du er på udkig efter et hotel i Hanoi i nærheden af Hanoi Opera House, så har du heldet med dig. momondo anbefaler 12 hoteller i nærheden af Hanoi Opera House og i gennemsnit koster hoteller i området 300 kr./nat. Prisen kan variere afhængigt af årstiden. Hoteller i nærheden af Hanoi Opera House er normalt 38% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Hanoi, som ligger på 185 kr..

Hoteller i nærheden af Hanoi Opera House

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Flag Tower of Hanoi?

Hvis du er på udkig efter et hotel i Hanoi i nærheden af Flag Tower of Hanoi, så har du heldet med dig. momondo anbefaler 12 hoteller i nærheden af Flag Tower of Hanoi og i gennemsnit koster hoteller i området 269 kr./nat. Prisen kan variere afhængigt af årstiden. Hoteller i nærheden af Flag Tower of Hanoi er normalt 31% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Hanoi, som ligger på 185 kr..

Hoteller i nærheden af Flag Tower of Hanoi

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Temple of Literature?

Nedenfor ses de 12 hoteller, som anbefales af brugere i området omkring Hanoi, der er tættest på Temple of Literature. Gennemsnitsprisen i nærheden af Temple of Literature ligger på 275 kr./nat, men priserne varierer afhængigt af flere forskellige faktorer, bl.a. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Temple of Literature er normalt 32% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Hanoi, som ligger på 185 kr..

Hoteller i nærheden af Temple of Literature

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Hanoi

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Hanoi
Lavsæson
juli
Højsæson
april

Det billigste tidspunkt

39%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

38%

forventet prisstigning

Pris
345 kr. - 896 kr.
Dyreste dag på ugen
onsdag
Billigeste dag på ugen
lørdag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

657 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

499 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Hanoi er:
1-2 stjerne
76 kr. - 95 kr.
3 stjerne
177 kr. - 196 kr.
4-5 stjerne
569 kr. - 625 kr.

Godt at vide

Vores bedste tips til Hanoi

Hvordan finder man et billigt hotel i Hanoi?

De lokale i Hanoi er kendt for at tage overpriser blandt turister, hvilket især er en del af kulturen blandt den ældre generation, men det kan opleves alle steder. Hotelpriserne behøver du dog ikke at forhandle om, når du booker hjemmefra. Billige hoteller er der nok at vælge imellem. Byens vandrehjem er de billigste til priser fra ca. 150514 VND (ca. 40 DKK). Værelserne disse steder er især populære blandt backpackere, der blot har brug for en seng at sove i samt muligheden for at møde andre ligesindede rejsende. Vil du have lidt mere luksus, så findes der billige budgethoteller med eget badeværelse og dobbeltseng til ca. 376285 VND (ca. 100 DKK) pr. nat.

Kan man rejse på budget?

Der er gode muligheder for at rejse på et lavt budget i Hanoi. Da hotellerne er billige, behøver du blot at tænke på lommepenge, som generelt rækker langt takket være billig mad og drikke. Gadeboderne bør du også opleve. Her anbefales Pho Ga (nudelsuppe med kylling) og Pho Bo (nudelsuppe med bøf). Husk at slutte maden af med Banh it (riskage).

Mange af byens templer er gratis at besøge. Văn Miếu (Litteraturens Tempel) er et godt sted at starte en tempelrundtur. En anden lavbudgetoplevelse er byens vanddukketeatre. Det er betagende, og er en del af byens signaturunderholdning – oplev det mest populære af slagsen ved Thang Long.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Du kan opleve en masse til fods i Hanoi, men det er også oplagt at benytte byens taxaer, hvor du skal vælge dem med taxameter installeret. Har du modet, så prøv en tur på Xe Om til de kortere strækninger, hvor du sidder bag på en motorcykel.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Hanoi?

Som udgangspunkt skal du være fyldt 18 år, for selv at kunne checke ind på hotel i Hanoi. Denne minimumsalder skal kunne forevises med gyldigt foto-ID.

Skal man lægge depositum?

Et depositum er en del af et hotelophold i Hanoi. Denne form for garanti kan de fleste steder stilles med enten kontanter eller kreditkort.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

En del restauranter i Hanoi har på forhånd tilføjet skatter og tillæg på regningen, men derfor er det stadig god stil at give ca. 5-10 %. Stuepigen bør du også give lidt drikkepenge, ca. 22000-45150 VND (ca. 6-12 DKK) pr. nat.

Hvor sikkert er der i Hanoi?

Hanoi er en sikker by at opholde sig i. Du skal dog være opmærksom på lommetyve, og dermed opbevare personlige værdier forsvarligt.

Skal man medbringe adapter?

I Vietnam anvender man især stiktype A og D, som danske opladere ikke passer ind i. Derfor skal du huske en adapter, inden turen går til Hanoi.


Hvad koster et hotel i Hanoi pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Hanoi
4 stjerner og op efter
Mövenpick Hotel Hanoi
#1 Mest populær

Mövenpick Hotel Hanoi

8,5

448 kr.

Se hoteltilbud
Sofitel Legend Metropole Hanoi
#2 Mest populær

Sofitel Legend Metropole Hanoi

9,3

821 kr.

Se hoteltilbud
Pullman Hanoi
Mest for pengene

Pullman Hanoi

7,7

410 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Hanoi

Disse billige hoteller og vandrehjem i Hanoi har gode priser til det lille rejsebudget
Pullman Hanoi

Pullman Hanoi

7,7

411 kr.

Se hoteltilbud
Mövenpick Hotel Hanoi

Mövenpick Hotel Hanoi

8,5

449 kr.

Se hoteltilbud
Sofitel Legend Metropole Hanoi

Sofitel Legend Metropole Hanoi

9,3

821 kr.

Se hoteltilbud
Find populære hostels i Hanoi

Hoteller med mest værdi for pengene i Hanoi

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Mövenpick Hotel Hanoi

Mövenpick Hotel Hanoi

8,5

449 kr.

Se hoteltilbud
Sofitel Legend Metropole Hanoi

Sofitel Legend Metropole Hanoi

9,3

821 kr.

Se hoteltilbud
Pullman Hanoi

Pullman Hanoi

7,7

411 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo på hotel i Hanoi?

Sydøstasien har længe været en populær destination for danske turister, takket være det gode vejr, lave priser og de gæstfrie folkefærd- og her er Vietnam et af de lande der er begyndt at lokke flere og flere rejsende til sig.

Når du rejser til Vietnam vil du formentlig havne i landets hovedstad Hanoi, hvor du kan overveje at bruge en del af din ferie. I byens gamle bydel Hoàn Kiếm finder du mange af de kendte attraktioner såsom Hoan Kiem søen og Ngoc Son templet, og dem kan du altså bo tæt på hvis du vælger at indlogere dig på hotel her. I samme område vil du opleve fransk arkitektur fra kolonitiden samt alleer med grønne træer. Den nordlige del af den gamle bydel ved Ba Đình er også et godt sted at bo, hvor du nærmest er nabo til præsidentpaladset samt turistmagneten Ho Chi Minh mausoleum.

Ønsker du at bo tæt på byens yngre befolkning, så vælg området syd for Hoàn Kiếm i distriktet Hai Bà Trưng, hvor der ligger flere universiteter. I samme område finder du gode indkøbsmuligheder med Times City som det mest oplagte sted at handle. Ønsker du at bo tæt på mange indkøbscentre, eller er du i Hanoi som forretningsrejsende, så vælg distrikter som Nam Tu Liem, Ha Dong, Cau Giay eller Thanh Xuan i den vestlige del af byen, som er kendt for mere moderne arkitektur i form af skyskrabere.


Om Hanoi

Der er mange måder at opleve Vietnam på. Denne del af Asien er populær hos mange backpackere, hvor der både er plads til badeferie samt byferie med stop i Hanoi.

Byen skal opleves, når du alligevel er i Vietnam, for den syder og bobler af energi, billige hoteller og lækker mad. Det er ikke uden grund, at byen også går under navnet Østens Paris, for fransk arkitektur, masser af søer samt boulevarder med træer på begge sider giver en snert af Hanois fortid som fransk koloni. Byens gadeboder er en del af signaturen sammen med et hav af restauranter, der serverer måltider med de klassiske, fem forskellige smagsvarianter i form af noget stærkt, surt, sødt, saltet og bittert. Det er mad, som pirrer alle sanser, og som kan nydes med bia hơi (frisktappet øl), der koster ca. 5644 VND (ca. 1.5 DKK) pr. glas.

Hanoi er kendt for sit tropiske klima, der både kan være varmt, fugtigt og vådt. Det bedste tidspunkt at rejse på er fra februar til april, da regnsæsonen sætter ind fra maj måned. Placeringen ved Den Røde Flod sørger for altid at bringe frisk luft ind over byen. Samtidig kan du nyde den eksotisk maritime atmosfære ved vandet.

Når der skal købes ind, så finder det især sted i Hanois største marked Dong Xuan, hvor du finder modetøj samt billige souvenirs. Er du til natteliv, så foregår det omkring Ta Hien Street, men vær opmærksom på, at de fleste steder lukker ved midnat. Derudover kan du også more dig med byens klassiske aktiviteter i form af karaoke, bowling og en biograftur på Hanoi’sk manér!

Priser er tjekket 04-03-2018.


Rejseinformation: Hanoi

Hvor længe bor vores brugere i Hanoi?

Voes brugere er typisk i Hanoi i 6 nætter.

Hvad koster et hotel i Hanoi?

Et hotelværelse i Hanoi vil normalvis koste ca. 339 kr. pr. nat. Prisen er en gennemsnitspris, og priser vil variere afhængig af faciliteter, placering og tilgængeligheden på det givne hotel.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Hanoi?

Den billigste måned at booke et hotel i Hanoi er juli. Prisen på dit værelse kan være helt op til 39% billigere end i de dyreste måneder.

Hvilken dag er den billigste at bo i Hanoi?

fredag er den billigste dag at bo på hotel i Hanoi, og tirsdag er den dyreste.

Hvad koster et hotel i Hanoi?

Hostels i Hanoi koster typisk omkring 113 kr. pr. nat pr. person. Prisen er baseret på hostels og hoteller med 2 stjerner eller færre. Hostels er i gennemsnit 226 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på et hotel i Hanoi.

Hvis vi tager højde for vejret i Hanoi, hvilke seværdigheder er så populære i juli?

Selvom temperaturerne normalt er meget høje i Hanoi i juli, er der større chance for regn, da månedsgennemsnittet er på omkring 255 mm. Hvis vi tager højde for større mulighed for regn i juli, bør rejsende, der bor på et hotel i Hanoi planlægge at besøge populære seværdigheder indendørs.


Folk interesseret i Hanoi kiggede også på

Skal det ikke være Hanoi alligevel? Så find gode hoteltilbud disse steder