Hoteller i Istanbul, Tyrkiet

Find tilbud på 4.172 hoteller i Istanbul, Tyrkiet

Istanbul, Tyrkiet
6. dec. — 7. dec.2
tor. 7.12
man. 11.12

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Istanbul

Find det perfekte hotel til dit ophold i Istanbul
Pris
kr.130
kr.1951
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Istanbuls bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Istanbul

Pris

744 kr. – 1.746 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I ISTANBULAvcilar34% billigereHoteller i Avcilar er de billigste i Istanbul med kun 744 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I ISTANBULNişantaşı35% dyrereNişantaşı har de højeste hotelpriser i Istanbul med værelser til 1.746 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I ISTANBULFatih75% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Fatih end i andre områder i Istanbul

Oplevelser i Istanbul


Hoteller i populære bydele i Istanbul

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Istanbul og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Istanbul?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Istanbul
LavsæsonjanuarDet billigste tidspunkt
Højsæsonjunidet dyreste tidspunkt
58%forventet prisfald
69%forventet prisstigning

Rejsepriser

574 kr. - 4.441 kr.

Billigeste dag på ugenlørdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenonsdager den dyreste ugedag at booke på
958 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.556 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Istanbul er: 1-2 stjerne, 85 dage før. 3 stjerne, 58 dage før. 4-5 stjerne, 61 dage før.

1-2 stjerne

172 kr. - 398 kr.

3 stjerne

185 kr. - 488 kr.

4-5 stjerne

295 kr. - 515 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Istanbul

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Istanbul

Laveste hotelpris

124 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center

Hoteller i nærheden af lufthavnen

375

Gennemsnitslængde på ophold

5 dage
Den billigste pris for et værelse i Istanbul, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 124 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Gökçe Pansiyon - Adult Only, et 4-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center, det mest populære 5-stjernede hotel i Istanbul(bedømmelse på 8,6/10 ud fra 5.047 anmeldelser).
Der er 375 hoteller i Istanbul tæt på Istanbul. havalimanına yakın konumda daire er det nærmeste og ligger 0,6 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 5 dage, når de overnatter på hoteller i Istanbul. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 5 dage i Istanbul lå i sidste uge på 5.358 kr..

Rejsetips til Istanbul

Hvordan finder man et billigt hotel i Istanbul?

Fordelen ved en kæmpe by som Istanbul er, at der er hoteller for ethvert budget. Du kan endda bo i centrum for en fornuftig pris hvis du booker et værelse på et af byens hostels eller guesthouses, der i august måned kan fås for omkring 100 DKK per nat. Ønsker du mere luksuriøse rammer men til en god pris, så er det oplagt at rejse uden for højsæsonen, hvor der er mindre efterspørgsel på værelserne.

Kan man rejse til Istanbul på budget?

Med Istanbuls store udvalg af oplevelser og attraktioner er der noget for enhver, også når det kommer til pris. Du finder således også seværdigheder der er billige eller sågar helt gratis. Bosporusstrædet har stor betydning for Istanbul, og en oplagt idé er derfor at tage på tur rundt i de forskellige områder omkring strædet såsom Bebek, Karaköy, Eminönü. I området Beyoğlu og gaden Istiklal Avenue findes der mange gallerier og kunstmuseer med gratis entré, men området byder også på mange andre typer af kulturelle oplevelser. En tur op i det gamle Galata-tårn fra middelalderen er også værd at prøve, hvorfra du kan nyde en flot udsigt over byen.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Istanbul?

Istanbuls mange områder er lette at opleve til fods, men byens størrelse betyder også at offentlig transport kan være en stor hjælp til at komme rundt. Her kan du vælge mellem alt fra busser og sporvogne til tog, kabelbane, færge og taxa. Som turist kan du oftest klare dig med metrolinje M1 og M2, sporvognslinje T1 samt kabelbanelinje F1. Et andet oplagt valgt er de lokale minibusser, dolmuş, der kører hele døgnet rundt, og standser, hvor du beder dem om det.

Kan man booke hotel i Istanbul uden kreditkort?

Det er muligt at booke et hotel i Istanbul uden kreditkort, men sørg for at checke med det enkelte hotel.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Istanbul?

Du skal være minimum 18 år, før du kan tjekke ind på et hotel i Istanbul.

Skal man lægge depositum på hoteller i Istanbul?

Ved ankomst opkræves et depositum, der de fleste steder enten kan betales med kreditkort eller kontanter.

Hvor meget skal man give i drikkepenge i Istanbul?

Du kan regne med et beløb svarende til ca. 10%, når du giver drikkepenge.

Hvor sikkert er der i Istanbul?

Istanbul er en relativt sikker by at holde ferie i, og en del områder er overvåget med kameraer. Du bør dog opbevare penge og personlige værdier et fornuftigt sted. Hold dig opdateret på den generelle sikkerhed og eventuelle risici på UM.dk

Skal man medbringe adapter til Istanbul?

Det er ikke nødvendigt at medbringe en adapter til Tyrkiet.


Hvad koster et hotel i Istanbul pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Istanbul

4-stjernede hoteller

Billigst 223 kr.

Gennemsnitlig 460 kr.

Dyrest 1.018 kr.

Søg efter 4-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Istanbul

Disse billige hoteller og vandrehjem i Istanbul har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Istanbul

Hoteller med mest værdi for pengene i Istanbul

Disse Istanbul hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Istanbul

Ofte er den største by i et land også hovedstaden, men det er ikke tilfældet i Tyrkiet, hvor Ankara er hovedstad, mens Istanbul er den største by. Den er endda en af de største byer i verden, og byder på et væld af spændende oplevelser- faktisk mere end 300 forskellige seværdigheder! Byens størrelse betyder også masser af overnatningsmuligheder, hvor de fleste ligger på den vestlige og dermed europæiske side. Hvis du ønsker at bo tæt på alle de historiske attraktioner, så skal du booke et hotel i Istanbuls distrikt kaldet Sultanahmet, der også er er kendt som den gamle bydel. I dette område er det også muligt at bo helt ud til Bosporusstrædet, der deler byen op i en europæisk og asiatisk side.

Har du lyst til at bo i et område med masser af natteliv, så skal du blot rykke over på den anden side af kanalen, ”Det gyldne Horn”, hvor også byens velhaverkvarter Taksim ligger i distriktet Galata. Et andet alternativ er at indlogere sig i Istanbuls finansdistrikt i New City, hvor du også finder mange nye indkøbscentre, så du kan få shoppelysten stillet. Foretrækker du stille og rolige omgivelser kan det anbefales at finde et hotel på den asiatiske side af Bosporusstrædet, hvor der også er mange markeder og flotte bygninger.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Istanbul

Byzantion, Konstantinopel og Istanbul. Denne historiske tyrkiske by har haft flere navne, alt efter hvem der har regeret, og det var først i 1931, at byen fik sit nuværende navn. Istanbul er, grundet sin beliggenhed, helt unik. Istanbul gennemskæres af Bosporusstrædet som deler byen op i to, med en vestlig side i Europa og en østlig side i Anatolien – også kendt som Lilleasien. Byen er berømt for sin mangfoldighed og multikulturelle status, hvor mange forskellige religioner holder til i samme by, hvilket også ses med både kirker og moskeer. Det er nemt at rejse til byen, da der ligger en international lufthavn på begge sider, samtidig med at der er et væld af transportmidler at vælge imellem, så du  kan komme over den smukke hængebro, Bosporusbroen. I 2016 åbnede der også en undersøisk vejtunnel kaldet Eurasientunnelen, så du også kan krydse strædet i bil.

Der er så mange oplevelser der venter på dig i Istanbul. En sejltur på Bosporus er oplagt, så du kan se de to bydele samt hængebroen fra søsiden. Når du er tilbage i den gamle bydel, så er det blot at gå i gang, hvor de tre største hovedattraktioner naturligvis skal opleves i form af Topkapı-paladset, Hagia Sophia og Den Blå Moske. Istanbul rummer selvfølgelig også mange markeder, hvor Grand Bazaar er det største med salg af alt fra krydderier og smykker til læder og alt mulig andet. Du kan næsten heller ikke rejse til Istanbul uden at opleve et ægte tyrkisk bad med massage og masser af velvære. Efterfølgende bør du tage på café og smage de velkendte desserter baklava, keşkül og ekmek kadayıfı.


Information om overnatning i Istanbul

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Istanbul

Hvor længe bor vores brugere i Istanbul?

5 nætter er det gennemsnitlige ophold for personer, der besøger Istanbul.

Hvad koster et hotel i Istanbul?

Prisen for et hotelværelse i Istanbul vil variere afhængig af efterspørgsel, placering og antal stjerner. I gennemsnit koster værelser omkring 1.425 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Istanbul?

januar er den billigste måned at booke et hotel i Istanbul. Priserne kan være 59% lavere end andre måneder, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Istanbul?

fredag er typisk den billigste dag for hotelværelser i Istanbul. Den dyreste er typisk tirsdag.

Hvor skal man bo i Istanbul?

Folk booker ofte hoteller i Fatih, Sisli, Nişantaşı og Esenyurt, når de besøger Istanbul.

Hvis vi tager højde for vejret i Istanbul, hvilke seværdigheder er så populære i december?

Med en gennemsnitstemperatur på 7 °C og en ret lav chance for nedbør (100 mm) er december en god måned til at udforske omegnen omkring Istanbul.

Har Istanbul ferieboliger?

Der er i øjeblikket 6.150 ferieboliger ledige i Istanbul. De fleste af vores brugere vælger at opholde sig på Louis Appartements Galata, som er den mest populære feriebolig i Istanbul. Sammenlign ferieboliger i Istanbul.

Har Istanbul hostels?

Yes, Istanbul hostels are available if you aren’t interested in staying at a traditional hotel. Taksim Green House Hostel is the most popular out of the 146 hostels in Istanbul. Search for deals on hostels in Istanbul.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Istanbul?

Der er 12.702 udbydere for hoteller i Istanbul fra december 2023.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Istanbul?

Priser for hoteller i Istanbul blev sidst opdateret i dag.


momondos yndlingshoteller i Istanbul

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Istanbul