Hoteller i Chiang Mai, Thailand

Find tilbud på 1.927 hoteller i Chiang Mai, Thailand

Chiang Mai, Thailand
28. jan. — 29. jan.2
søn. 29.1
tor. 2.2

Populære hoteller til en overnatning i Chiang Mai

Find det perfekte hotel til dit ophold i Chiang Mai
Pris
kr.170
kr.2505
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Chiang Mai


Hoteller i populære bydele i Chiang Mai

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Chiang Mai og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Chiang Mai?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Chiang Mai
LavsæsonaprilDet billigste tidspunkt
Højsæsonjanuardet dyreste tidspunkt
65%forventet prisfald
48%forventet prisstigning

Rejsepriser

124 kr. - 685 kr.

Billigeste dag på ugentirsdagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugentorsdagis the most expensive day of the week to book
696 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
275 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Chiang Mai er: 1-2 stjerne, 60 dage før.

1-2 stjerne

82 kr. - 102 kr.

3 stjerne

143 kr. - 218 kr.

4-5 stjerne

348 kr. - 525 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Chiang Mai

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Chiang Mai

Laveste hotelpris

61 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

dusitD2 Chiang Mai

Hoteller i nærheden af lufthavnen

5302

Gennemsnitslængde på ophold

12 dage
Den billigste pris for et værelse i Chiang Mai, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 61 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Deejai Chiang Mai Backpackers - Adults Only, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på dusitD2 Chiang Mai, det mest populære 5-stjernede hotel i Chiang Mai(bedømmelse på 8,5/10 ud fra 423 anmeldelser).
Der er 5.302 hoteller i Chiang Mai tæt på Chiang Mai. Nida Rooms Zoo 7 Hang Dong er det nærmeste og ligger 0,6 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 12 dage, når de overnatter på hoteller i Chiang Mai. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 12 dage i Chiang Mai lå i sidste uge på 5.011 kr..

Rejsetips til Chiang Mai

Der ligger tæt på 200 vandrerhjem i Chiang Mai, og på de fleste er der mulighed for at bo for så lidt som ca. 130 THB (omkring 25 DKK) per nat. På langt over halvdelen af de 200 vandrerhjem i byen koster det mindre end ca. 519 THB (omkring 100 DKK) per nat. Du kan også booke et dobbeltværelse på et centralt hotel i Chiang Mai for helt ned til ca. 519 THB (omkring 100 DKK) per nat. Så der er masser af muligheder for at bo billigt i Chiang Mai.

Generelt er det billigt at være på ferie i Chiang Mai. Der ligger blandt andet mere end 80 templer inden for bygrænsen, og alle undtagen en lille håndfuld af dem (blandt andte Wat Phra That DoiSuthep og Wat Phra Singh) er gratis at besøge. Du kan også tage ud og se på vandfald i nærheden af Phrao-området eller besøge universitetets kunstmuseum (Chiang Mai University Art Museum), som byder på helt gratis midlertidige udstillinger.

Der er mange forskellige former for transport i Chiang Mai: Du kan blandt andet tage med de lokale busser, hvor de mest benyttede ruter blandt turister er B1 og B2. Med B1-ruten kommer du blandt andet til Chiang Mais hovedbanegård og Zoologisk Have, mens B2-ruten kan tage dig til Chiang Mai Lufthavn. Begge busser kører også forbi det populære Wororot Marked. Det koster omkring 15 THB (ca. 3 DKK) at rejse med bussen. Du kan også tage med songthaews, som er en populær rejseform blandt de lokale. Songthaew er små røde vogne og betyder “to rækker” på thailandsk. De røde songthaews følger ikke en særlig rute, og du skal derfor aftale med chaufføren, hvor du skal hen, og hvor meget det skal koste. Det koster som regel 20 THB (ca. 4 DKK) at rejse med en songthaew inden for bygrænserne, mens det koster omkring 40-60 THB (ca. 8 til 12 DKK) at tage på længere ture udenfor byen. Udover songthaews findes der også taxaer og Tuk-Tuks i Chiang Mai, og du kan også gå rundt i den gamle bydel, hvor der sjældent er mere end 2 km fra a til b.

Reglerne for hvor gammel man skal være for at tjekke ind på et hotel i Chaing Mai varierer utroligt meget. Der findes hoteller, hvor man skal være minimum 18 år gammel for at kunne tjekke ind alene, mens andre hoteller tillader yngre personer at tjekke ind, hvis de har en skriftlig tilladelse fra deres forælder eller værge. Derudover er der vandrerhjem i byen, der tillader alene-gæster helt ned til 13 år gammel. Derfor er det bedst at tjekke reglerne for det specifikke hostel eller hotel i Chaing Mai, som du overvejer at overnatte på.

De fleste hoteller i Chaing Mai kræver et depositum på omkring 1.000 THB (ca. 193 DKK) ved check-in for at kunne dække de eventuelle skader, som måtte opstå i forbindelse med hotelopholdet.

Der er ingen kutyme for drikkepenge i Chiang Mai, men da de er vant til mange turister i området, kan det ske, at der bliver lagt et servicegebyr på ca. 10 procent oveni regningen på restauranten. Hvis det ikke er tilfældet, så kan du gå efter at give omkring det samme i drikkepenge.

Generelt er det sikkert at rejse til Thailand, og Chiang Mai anses som værende et af de mest sikre turistområder i landet.

Mens du godt kan finde C-stik med 230 volt i nogle steder i Thailand, så kan du også risikere, at dit hotel i Chiang Mai har A-, B- eller O-stik. Det anbefales derfor at medbringe en universaladapter.


Hvad koster et hotel i Chiang Mai pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Chiang Mai

3-stjernede hoteller

Billigst 136 kr.

Gennemsnitlig 405 kr.

Dyrest 494 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Chiang Mai

Disse billige hoteller og vandrehjem i Chiang Mai har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Chiang Mai

Hoteller med mest værdi for pengene i Chiang Mai

Disse Chiang Mai hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Chiang Mai

Et af de mest populære områder i Chiang Mai er den gamle bydel, som blandt andet byder på en 700 år gammel bymur, antikke templer, fine butikker, thaimassage og markeder. Mange vælger især at booke et hotel i Chiang Mai, der ligger tæt på byporten Tha Pae Gate, som ligger i den vestlige del af byen, hvor det er nemt at komme både ind og ud af Chiang Mai.

Et andet godt shoppingområde er Chiang Mai Night Bazaar, som altså er byens nattemarked. Udover shopping i de seneste timer, så danner dette område også rammerne for byens natteliv med mange gode barer og diskoteker – især i nærheden af gaden LoiKroh Road. Derfor er der især mange unge backpackere, som vælger at finde et hotel i dette område i Chiang Mai.

Børnefamilier kan også vælge at bo i Chang Moi, som ikke skal forveksles med Chaing Mai. Chang Moi er det stille og rolige urbane område, der ligger øst for den gamle bydel. Her kan du f.eks. vælge at booke et moderne hotel med udsigt ud over den skønne Ping-flod.

Du kan også vælge et hotel i Chiang Mai, som ligger lidt uden for byen. Her kan Mae Rim, som ligger nord for byen, blandt andet anbefales. Det er et stort grønt paradisområde med skjulte floder, der udmunder i flotte vandfald.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Chiang Mai

Oppe i den nordlige, bjergrige del af Thailand, der ofte dækket af dis, ligger Chiang Mai. Det er et yndet sted for rygsækrejsende, da der her er mulighed for at tage på utallige vandreture og udflugter til templer og rekreationslejre.

Chiang Mai er en stor turistattraktion, både hvad naturen og det kulturelle angår. Her er mulighed for at planlægge udflugter ind i Chiang Mai-regnskoven, kravle op ad trapperne til Doi Suthep-templet og se de flotte ruiner ved den arkæologiske udgravning Wiang Kum Kam langs Ping-floden. De mere vovede personer vælger at kaste sig ud i riverrafting ned ad Mai Taeng-floden.

Endelig er der også alle de meget smukke templer i området. Det kan anbefales at vælge en tur med en guide, så du får set de mest berømte steder og får lidt historie med på vejen. Du kan også opleve kulturen på en helt anden måde ved at deltage i et af byens 12 kogekurser, hvor der er rig mulighed for at lære, hvordan du kan forberede lækre thairetter.


Information about staying in Chiang Mai

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Chiang Mai

Det gennemsnitlige ophold i Chiang Mai varer 12 nights.

Prisen for et hotelværelse i Chiang Mai vil variere afhængig af efterspørgsel, placering og antal stjerner. I gennemsnit koster værelser omkring 365 kr. pr. nat.

Værelsespriser for hoteller i Chiang Mai kan være helt op til 66% lavere i april, så det er et godt tidspunkt at booke og spare penge.

Hotelværelser i Chiang Mai er generelt billigst mandag og dyrest onsdag.

Et luksushotel i 532 kr. koster ca. Chiang Mai. Det er i gennemsnit 212 kr.% dyrere end prisen for et gennemsnitligt hotel i Chiang Mai, der koster ca. 365 kr. pr. nat.

Hoteller i Chiang Mai (inklusive hoteller med 2 stjerner og derunder) koster i gennemsnit 166 kr. pr. person pr. nat. Det er 199 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Chiang Mai pr. nat.

Temperaturerne i Chiang Mai er normalt på omkring 23 °C i februar og chancen for regn er lav, så februar er det perfekte tidspunkt at bruge noget tid udenfor ved populære seværdigheder i området.

Der er i øjeblikket 161 ferieboliger ledige i Chiang Mai. De fleste af vores brugere vælger at opholde sig på Taladya Chiang Mai Homestay, som er den mest populære feriebolig i Chiang Mai. Sammenlign ferieboliger i Chiang Mai.

Ja, byen Chiang Mai har ledige hostels. Du kan vælge mellem 179 Chiang Mai hostels. Vi anbefaler et ophold på Deejai Chiang Mai Backpackers - Adults Only, som er det mest populære blandt vores brugere. Søg efter hostels i Chiang Mai.


momondos yndlingshoteller i Chiang Mai

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Chiang Mai
Novotel Chiangmai Nimman Journeyhub

Novotel Chiangmai Nimman Journeyhub

Soi Sreesud Huay Kaew Road, Chiang Mai, Thailand

8,2
450 kr.
Imm Hotel Thaphae Chiang Mai

Imm Hotel Thaphae Chiang Mai

17/1 Kotchasarn Road, Chiang Mai, Thailand

8,3
130 kr.
Cross Chiang Mai Riverside

Cross Chiang Mai Riverside

369/1 Charoenraj Road, Wat Ket, Muang, Chiang Mai, Thailand

9,2
819 kr.
Syn Boutique Hotel

Syn Boutique Hotel

14/23 Cholprathan Road, Muang, Chiang Mai, Thailand

9,0
553 kr.
The Empress Hotel - Sha Extra Plus

The Empress Hotel - Sha Extra Plus

199/42, Chang Klan Road, Chiang Mai, Thailand

8,9
287 kr.
Art Mai Gallery Nimman Hotel

Art Mai Gallery Nimman Hotel

21 Soi 3 Nimmanhaemin Road Suthep, Chiang Mai, Thailand

8,4
498 kr.
Phra Singh Village

Phra Singh Village

5 Ratchamanka Alley 8, Chiang Mai, Thailand

9,2
587 kr.
Kantary Hills Hotel, Chiang Mai

Kantary Hills Hotel, Chiang Mai

44 Nimmanhaemin Road, Soi 12, Chiang Mai, Thailand

9,0
532 kr.
Roseate Chiang Mai

Roseate Chiang Mai

24/1 Ratchapakinai Road, Soi 1, Chiang Mai, Thailand

8,2
136 kr.
Wintree City Resort Chiang Mai

Wintree City Resort Chiang Mai

72 Highway Chiang Mai-Lampang Frontage Road, Chiang Mai, Thailand

8,6
355 kr.
Lanna Oriental Hotel

Lanna Oriental Hotel

Singharat Rd. 7, Chiang Mai, Thailand

8,3
266 kr.
Rarin Jinda Wellness Spa Resort

Rarin Jinda Wellness Spa Resort

14 Charoenraj Road, T.Wat Kate, A. Muang, Chiang Mai, Thailand

9,0
505 kr.
Por Thapae Gate

Por Thapae Gate

Rachadamnoen Rd, Soi 3, Chiang Mai, Thailand

9,6
314 kr.
Rachamankha

Rachamankha

6 Rachamankha 9, Phra Singh, Chiang Mai, Thailand

9,4
1.501 kr.
White Boutique Hotel and Spa

White Boutique Hotel and Spa

17 Ragang Rd, Tambon Hai Ya, Chiang Mai, Thailand

8,4
205 kr.
Thai Akara - Lanna Boutique Hotel

Thai Akara - Lanna Boutique Hotel

133 Ratchapakinai Road, Chiang Mai, Thailand

9,2