Hoteller i Chiang Mai

Find de bedste tilbud på 4.442 hoteller i Chiang Mai, Thailand

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Chiang Mai

Der er mange skønne hoteller i Chiang Mai. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Chiang Mai

Chiang Mai City Arts & Cultural Center
Wat Phra Singh
Chiang Mai National Museum

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Chiang Mai City Arts & Cultural Center?

momondo-brugere har anbefalet 12 hoteller til brugere, som gerne vil bo i nærheden af Chiang Mai City Arts & Cultural Center. Hoteller i dette område har en gennemsnitspris på 260 kr. pr. nat. Disse priser kan ændres afhængigt af flere faktorer, f.eks. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Chiang Mai City Arts & Cultural Center er normalt 10% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Chiang Mai, som ligger på 232 kr..

Hoteller i nærheden af Chiang Mai City Arts & Cultural Center

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Wat Phra Singh?

Nedenfor ses de 12 hoteller, som anbefales af brugere i området omkring Chiang Mai, der er tættest på Wat Phra Singh. Gennemsnitsprisen i nærheden af Wat Phra Singh ligger på 252 kr./nat, men priserne varierer afhængigt af flere forskellige faktorer, bl.a. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Wat Phra Singh er normalt 8% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Chiang Mai, som ligger på 232 kr..

Hoteller i nærheden af Wat Phra Singh

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Chiang Mai National Museum?

Hvis du er på udkig efter et hotel i Chiang Mai i nærheden af Chiang Mai National Museum, så har du heldet med dig. momondo anbefaler 12 hoteller i nærheden af Chiang Mai National Museum og i gennemsnit koster hoteller i området 211 kr./nat. Prisen kan variere afhængigt af årstiden. Hoteller i nærheden af Chiang Mai National Museum er normalt 8% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Chiang Mai, som ligger på 232 kr..

Hoteller i nærheden af Chiang Mai National Museum

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Chiang Mai

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Chiang Mai
Lavsæson
september
Højsæson
marts

Det billigste tidspunkt

42%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

33%

forventet prisstigning

Pris
419 kr. - 1.072 kr.
Dyreste dag på ugen
onsdag
Billigeste dag på ugen
tirsdag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

395 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

415 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at booke
Det billigste tidspunkt at booke hoteller i Chiang Mai er: 1-2 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 3 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 4-5 stjerne, samme dag som dit ophold begynder.
1-2 stjerne
99 kr. - 159 kr.
3 stjerne
205 kr. - 271 kr.
4-5 stjerne
527 kr. - 712 kr.

Rejsetips til Chiang Mai

Vores bedste tips til Chiang Mai

Hvordan finder man et billigt hotel i Chiang Mai?

Der ligger tæt på 200 vandrerhjem i Chiang Mai, og på de fleste er der mulighed for at bo for så lidt som ca. 130 THB (omkring 25 DKK) per nat. På langt over halvdelen af de 200 vandrerhjem i byen koster det mindre end ca. 519 THB (omkring 100 DKK) per nat. Du kan også booke et dobbeltværelse på et centralt hotel i Chiang Mai for helt ned til ca. 519 THB (omkring 100 DKK) per nat. Så der er masser af muligheder for at bo billigt i Chiang Mai.

Kan man rejse på budget?

Generelt er det billigt at være på ferie i Chiang Mai. Der ligger blandt andet mere end 80 templer inden for bygrænsen, og alle undtagen en lille håndfuld af dem (blandt andte Wat Phra That DoiSuthep og Wat Phra Singh) er gratis at besøge. Du kan også tage ud og se på vandfald i nærheden af Phrao-området eller besøge universitetets kunstmuseum (Chiang Mai University Art Museum), som byder på helt gratis midlertidige udstillinger.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Der er mange forskellige former for transport i Chiang Mai: Du kan blandt andet tage med de lokale busser, hvor de mest benyttede ruter blandt turister er B1 og B2. Med B1-ruten kommer du blandt andet til Chiang Mais hovedbanegård og Zoologisk Have, mens B2-ruten kan tage dig til Chiang Mai Lufthavn. Begge busser kører også forbi det populære Wororot Marked. Det koster omkring 15 THB (ca. 3 DKK) at rejse med bussen.

Du kan også tage med songthaews, som er en populær rejseform blandt de lokale. Songthaew er små røde vogne og betyder “to rækker” på thailandsk. De røde songthaews følger ikke en særlig rute, og du skal derfor aftale med chaufføren, hvor du skal hen, og hvor meget det skal koste. Det koster som regel 20 THB (ca. 4 DKK) at rejse med en songthaew inden for bygrænserne, mens det koster omkring 40-60 THB (ca. 8 til 12 DKK) at tage på længere ture udenfor byen.

Udover songthaews findes der også taxaer og Tuk-Tuks i Chiang Mai, og du kan også gå rundt i den gamle bydel, hvor der sjældent er mere end 2 km fra a til b.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Chiang Mai?

Reglerne for hvor gammel man skal være for at tjekke ind på et hotel i Chaing Mai varierer utroligt meget. Der findes hoteller, hvor man skal være minimum 18 år gammel for at kunne tjekke ind alene, mens andre hoteller tillader yngre personer at tjekke ind, hvis de har en skriftlig tilladelse fra deres forælder eller værge. Derudover er der vandrerhjem i byen, der tillader alene-gæster helt ned til 13 år gammel. Derfor er det bedst at tjekke reglerne for det specifikke hostel eller hotel i Chaing Mai, som du overvejer at overnatte på.

Skal man lægge depositum?

De fleste hoteller i Chaing Mai kræver et depositum på omkring 1.000 THB (ca. 193 DKK) ved check-in for at kunne dække de eventuelle skader, som måtte opstå i forbindelse med hotelopholdet.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Der er ingen kutyme for drikkepenge i Chiang Mai, men da de er vant til mange turister i området, kan det ske, at der bliver lagt et servicegebyr på ca. 10 procent oveni regningen på restauranten. Hvis det ikke er tilfældet, så kan du gå efter at give omkring det samme i drikkepenge.

Hvor sikkert er der i Chiang Mai?

Generelt er det sikkert at rejse til Thailand, og Chiang Mai anses som værende et af de mest sikre turistområder i landet.

Skal man medbringe adapter?

Mens du godt kan finde C-stik med 230 volt i nogle steder i Thailand, så kan du også risikere, at dit hotel i Chiang Mai har A-, B- eller O-stik. Det anbefales derfor at medbringe en universaladapter.


Hvad koster et hotel i Chiang Mai pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Chiang Mai
3 stjerner
Rainforest Chiangmai Hotel
#1 Mest populær

Rainforest Chiangmai Hotel

8,2

165 kr.

Se hoteltilbud
Eco Resort Chiang Mai
Mest for pengene

Eco Resort Chiang Mai

8,3

66 kr.

Se hoteltilbud
4 stjerner og op efter
Shangri-La Chiang Mai
#1 Mest populær

Shangri-La Chiang Mai

8,8

547 kr.

Se hoteltilbud
Dusitd2 Chiang Mai
#2 Mest populær

Dusitd2 Chiang Mai

8,7

290 kr.

Se hoteltilbud
Amora Hotel Tapae Chiang Mai
Mest for pengene

Amora Hotel Tapae Chiang Mai

8,3

198 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Chiang Mai

Disse billige hoteller og vandrehjem i Chiang Mai har gode priser til det lille rejsebudget
Mojo House

Mojo House

9,8

47 kr.

Se hoteltilbud
Deejai Chiang Mai Backpackers - Adults Only

Deejai Chiang Mai Backpackers - Adults Only

7,1

60 kr.

Se hoteltilbud
Manao Guesthouse

Manao Guesthouse

7,0

53 kr.

Se hoteltilbud
The Royal Guest House

The Royal Guest House

7,5

61 kr.

Se hoteltilbud
The Entaneer Poshtel - Hostel

The Entaneer Poshtel - Hostel

9,5

60 kr.

Se hoteltilbud
Find populære hostels i Chiang Mai

Hoteller med mest værdi for pengene i Chiang Mai

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Sunny Hostel Chiangmai @Tha Pae

Sunny Hostel Chiangmai @Tha Pae

7,8

73 kr.

Se hoteltilbud
Lanna Hostel

Lanna Hostel

8,5

86 kr.

Se hoteltilbud
The Entaneer Poshtel - Hostel

The Entaneer Poshtel - Hostel

9,5

60 kr.

Se hoteltilbud
Panna Heritage Boutique Hotel

Panna Heritage Boutique Hotel

8,3

106 kr.

Se hoteltilbud
The Common Hostel

The Common Hostel

9,2

73 kr.

Se hoteltilbud
Manao Guesthouse

Manao Guesthouse

7,0

53 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man overnatte i Chiang Mai?

Et af de mest populære områder i Chiang Mai er den gamle bydel, som blandt andet byder på en 700 år gammel bymur, antikke templer, fine butikker, thaimassage og markeder. Mange vælger især at booke et hotel i Chiang Mai, der ligger tæt på byporten Tha Pae Gate, som ligger i den vestlige del af byen, hvor det er nemt at komme både ind og ud af Chiang Mai.

Et andet godt shoppingområde er Chiang Mai Night Bazaar, som altså er byens nattemarked. Udover shopping i de seneste timer, så danner dette område også rammerne for byens natteliv med mange gode barer og diskoteker – især i nærheden af gaden LoiKroh Road. Derfor er der især mange unge backpackere, som vælger at finde et hotel i dette område i Chiang Mai.

Børnefamilier kan også vælge at bo i Chang Moi, som ikke skal forveksles med Chaing Mai. Chang Moi er det stille og rolige urbane område, der ligger øst for den gamle bydel. Her kan du f.eks. vælge at booke et moderne hotel med udsigt ud over den skønne Ping-flod.

Du kan også vælge et hotel i Chiang Mai, som ligger lidt uden for byen. Her kan Mae Rim, som ligger nord for byen, blandt andet anbefales. Det er et stort grønt paradisområde med skjulte floder, der udmunder i flotte vandfald.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Chiang Mai

Oppe i den nordlige, bjergrige del af Thailand, der ofte dækket af dis, ligger Chiang Mai. Det er et yndet sted for rygsækrejsende, da der her er mulighed for at tage på utallige vandreture og udflugter til templer og rekreationslejre.

Chiang Mai er en stor turistattraktion, både hvad naturen og det kulturelle angår. Her er mulighed for at planlægge udflugter ind i Chiang Mai-regnskoven, kravle op ad trapperne til Doi Suthep-templet og se de flotte ruiner ved den arkæologiske udgravning Wiang Kum Kam langs Ping-floden. De mere vovede personer vælger at kaste sig ud i riverrafting ned ad Mai Taeng-floden.

Endelig er der også alle de meget smukke templer i området. Det kan anbefales at vælge en tur med en guide, så du får set de mest berømte steder og får lidt historie med på vejen. Du kan også opleve kulturen på en helt anden måde ved at deltage i et af byens 12 kogekurser, hvor der er rig mulighed for at lære, hvordan du kan forberede lækre thairetter.


Rejseinformation: Chiang Mai

Hvor længe bor vores brugere i Chiang Mai?

Det gennemsnitlige ophold i Chiang Mai varer 5 nights.

Hvad koster et hotel i Chiang Mai?

Prisen for et hotelværelse i Chiang Mai vil variere afhængig af efterspørgsel, placering og antal stjerner. I gennemsnit koster værelser omkring 254 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Chiang Mai?

Værelsespriser for hoteller i Chiang Mai kan være helt op til 43% lavere i september, så det er et godt tidspunkt at booke og spare penge.

Hvilken dag er den billigste at bo i Chiang Mai?

Hotelværelser i Chiang Mai er generelt billigst mandag og dyrest tirsdag.

Hvad koster et hotel i Chiang Mai?

Hoteller i Chiang Mai (inklusive hoteller med 2 stjerner og derunder) koster i gennemsnit 96 kr. pr. person pr. nat. Det er 157 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Chiang Mai pr. nat.

Hvis vi tager højde for vejret i Chiang Mai, hvilke seværdigheder er så populære i december?

Temperaturerne i Chiang Mai er normalt på omkring 21 °C i december og chancen for regn er lav, så december er det perfekte tidspunkt at bruge noget tid udenfor ved populære seværdigheder i området.