Hoteller i Bangkok, Thailand

Find tilbud på 3.175 hoteller i Bangkok, Thailand

Bangkok, Thailand
13. aug. — 14. aug.2
søn. 14.8
tor. 18.8

Populære hoteller til en overnatning i Bangkok

Find det perfekte hotel til dit ophold i Bangkok
Pris
kr.100
kr.1767
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Bangkoks bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Bangkok

Pris

112 kr. – 470 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I BANGKOKLat Phrao50% billigereHoteller i Lat Phrao er de billigste i Bangkok med kun 112 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I BANGKOKBang Rak53% dyrereBang Rak har de højeste hotelpriser i Bangkok med værelser til 470 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I BANGKOKRatchathewi78% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Ratchathewi end i andre områder i Bangkok

Oplevelser i Bangkok


Hoteller i populære bydele i Bangkok

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Bangkok og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Bangkok?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Bangkok
LavsæsonoktoberDet billigste tidspunkt
Højsæsonjunidet dyreste tidspunkt
44%forventet prisfald
49%forventet prisstigning

Rejsepriser

251 kr. - 880 kr.

Dyreste dag på ugenlørdagis the most expensive day of the week to book
Billigeste dag på ugenfredagis the cheapest day of the week to book
3.051 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
1.812 kr.is the average per night cost for a hotel on this day

Nyttig indsigt i hoteller i Bangkok

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Bangkok

Laveste hotelpris

101 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Shangri-La Bangkok

Hoteller i nærheden af lufthavnen

199

Gennemsnitslængde på ophold

13 dage
Den billigste pris for et værelse i Bangkok, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 101 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Sananwan Palace, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Shangri-La Bangkok, det mest populære 5-stjernede hotel i Bangkok(bedømmelse på 8,8/10 ud fra 1.227 anmeldelser).
Der er 199 hoteller i Bangkok tæt på Bangkok Suvarnabhumi. Louis Tavern Dayrooms At Suvarnabhumi Airport er det nærmeste og ligger 0,1 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 13 dage, når de overnatter på hoteller i Bangkok. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 13 dage i Bangkok lå i sidste uge på 4.957 kr..

Rejsetips til Bangkok

Set med danske øjne er det nemt at finde et billigt hotel i Bangkok, da priserne i forvejen er lave sammenlignet med danske priser. Ligesom i alle andre byer, så koster beliggenhed og faciliteter også ekstra i Thailands største by, men hvis du er tilfreds med et pænt værelse samt en komfortabel seng at sove i, så findes de alle steder i byen. Og rejser du udenfor sæsonen fra november til marts, så kan en overnatning fås for omkring 30 DKK.

Da Bangkok i forvejen er en billig by at opholde sig i, bruger du ikke en formue, selvom du  både bor og spiser godt. Så snart flybilletten er betalt burde de fleste budgetter derfor kunne klare både mad, ophold og seværdigheder. Alt dette sagt, så er det stadig muligt at opleve nogle af byens gratis fornøjelser, som naturligvis også er værd at tage med. Du kan blandt andet opleve traditionel thailandsk dans ved Erawan Shrine, eller besøge indkøbscenteret Terminal 21, hvor hver etage er bygget op omkring verdenskendte byer som London, Paris, Tokyo m.fl..

Bangkok er en by, hvor du ofte bruger lang tid på at holde i bilkøer, så kan du bruge dit eget bentøj er der tid at spare. Af offentlig transport kan du dog benytte et par metrolinjer samt et såkaldt skytrain. En ubegrænset dagsbillet koster ca. 23 DKK og benyttes flittigt af turister.

Det er muligt at booke hotel i Bangkok uden brug af kreditkort.

Som udgangspunkt skal du være 18 år og dermed myndig, når du ønsker at tjekke ind på et hotel i Bangkok.

Ved ankomst til et hotel i Bangkok opkræves et depositum enten via kreditkort eller kontant.

Omkring 10% er et fint beløb at give i drikkepenge på restauranter, mens du kan give servicefolk på hoteller 20 til 50 THB, som svarer til 4 til 10 kroner.

På trods af Bangkoks størrelse er det en ret sikker by at færdes i, men der kan forekomme lommetyveri, og du skal være opmærksom på såkaldte tricktyverier og sørge for at benytte de registrerede taxaer. Få flere gode råd til din sikkerhed på UM.dk.

Du skal huske at medbringe en adapter, når rejsen går til Bangkok.


Hvad koster et hotel i Bangkok pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Bangkok

3-stjernede hoteller

Billigst 127 kr.

Gennemsnitlig 199 kr.

Dyrest 403 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Bangkok

Disse billige hoteller og vandrehjem i Bangkok har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Bangkok

Hoteller med mest værdi for pengene i Bangkok

Disse Bangkok hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Bangkok

For mange danskere er Thailand lig med bounty-øer og paradisiske omgivelser, men foruden at have det så har landet altså også en sprudlende metropol, nemlig Bangkok.

Bangkoks officielle bynavn består af hele 21 ord, og er derfor ikke det mest benyttede i daglig tale. Blandt de lokale kaldes Bangkok derfor for Krung Thep. Byen deles af floden Chao Phraya, og det er på østsiden af floden du finder de fleste hoteller samt selve bykernen. Bangkok består af hele 50 distrikter, der splittes op i yderligere 154 underdistrikter, så der er nok at vælge imellem når du skal finde et område at indlogere dig i. Hotelpriserne er generelt lave i Thailand, men som i enhver anden storby stiger priserne også i Bangkok.

Ved floden Chao Phraya kan du indlogere dig på et centralt beliggende hotel med der byder på en udsigt over det skiftende lyshav og trafikken fra vandtaxaer, lokale handelsbåde og byens liv.

Bangkok er kendt for sine mange centre hvor Siam er kvarteret, der byder på langt de fleste kommercielle shoppingmuligheder. Ankommer du som forretningsrejsende, kan det, alt afhængigt af din branche, være fordelagtigt at bo i Silom, der er byens finansielle hovedkvarter. Chinatown er et andet område, hvor du kan shoppe især kinesiske produkter til billige penge. Er du mere til de autentiske omgivelser og historiske attraktioner er det oplagt at overnatte i den gamle bydel kaldet Rattanakosin.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Bangkok

Allerede i det 15. århundrede blev Bangkok grundlagt som en lille handelsplads, og helt op til i dag mærker man alle steder i byen, at de lokale har talent for at handle om prisen. I dag er Bangkok velbesøgt af turister fra hele verden, der får en smagsprøve på thailandsk storbykultur, med alt hvad det indebærer af smagfuld og billig mad, tuk-tuk, markeder, massevis af underholdning, shopping-muligheder og lokal gæstfrihed. Bangkok er et perfekt alternativ til en ø-ferie i Thailand, for når man har slikket sol og slappet af, kan man nyde storbyens puls for en stund med alle de fristelser, den byder på.

Bangkok er en by fyldt med kontraster, hvor man både kan shoppe indendørs i kæmpe shoppingcentre med aircondition eller udendørs blandt lokale markeder. Samme kontrast ser man på hotellerne, hvor man finder alt fra billige og helt enkle værelser til de luksuriøse suites med alt inklusive. Landets religion kommer til udtryk ved de mange templer, hvor man bør besøge nogle af de mest kendte som eksempelvis Wat Arun samt Wat Phra Kaew med Grand Palace i samme ombæring. Et flydende marked er også en oplevelse, som man blandt andet finder i Damnoen Saduak, hvor man kan købe friske varer fra de lokale både. Hvis man vil opleve Bangkoks glitrende neonlys, så er Soi Cowboy et oplagt sted, hvor man kan opleve den festlige stemning.


Information about staying in Bangkok

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Bangkok

Et ophold på 13 nætter er mest populært for personer, der besøger Bangkok.

Et hotelværelse i Bangkok vil normalvis koste ca. 458 kr. pr. nat. Prisen er en gennemsnitspris, og priser vil variere afhængig af faciliteter, placering og tilgængeligheden på det givne hotel.

oktober er den billigste måned at booke et hotel i Bangkok. Priserne kan være 45% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

torsdag er typisk den billigste dag for hotelværelser i Bangkok. Den dyreste er typisk fredag.

Hoteller i Bangkok (inklusive hoteller med 2 stjerner og derunder) koster i gennemsnit 159 kr. pr. person pr. nat. Det er 299 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Bangkok pr. nat.

Chinatown, Bang Na, Phaya Thai er Lat Phrao er nogle af de mest populære områder at bo i i Bangkok.

Selvom temperaturerne normalt er meget høje i Bangkok i august, er der større chance for regn, da månedsgennemsnittet er på omkring 180 mm. Hvis vi tager højde for større mulighed for regn i august, bør rejsende, der bor på et hotel i Bangkok planlægge at besøge populære seværdigheder indendørs som f.eks. Siam Square, Siam Paragon og Khaosan Vej.

Ja, Bangkok har 200 ledige ferieboliger. Hvis du er interesseret i en feriebolig i Bangkok, er Sathorn Vista, Bangkok - Marriott Executive Apartments den mest populære i byen. Sammenlign tilbud på ferieboliger i Bangkok.

Ja, byen Bangkok har ledige hostels. Du kan vælge mellem 200 Bangkok hostels. Vi anbefaler et ophold på Rambuttri Village Inn & Plaza, som er det mest populære blandt vores brugere. Søg efter hostels i Bangkok.