Hoteller i Salvador, Brasilien

Find tilbud på 386 hoteller i Salvador, Brasilien

Salvador, Bahia, Brasilien
4. dec. — 5. dec.2
tir. 5.12
lør. 9.12

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Salvador

Find det perfekte hotel til dit ophold i Salvador
Pris
kr.280
kr.2715
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Salvador


Hvornår skal man booke et hotel i Salvador?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Salvador
LavsæsonjanuarDet billigste tidspunkt
Højsæsonnovemberdet dyreste tidspunkt
52%forventet prisfald
71%forventet prisstigning

Rejsepriser

416 kr. - 2.953 kr.

Billigeste dag på ugenmandager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenlørdager den dyreste ugedag at booke på
418 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
960 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Salvador er: 1-2 stjerne, 56 dage før. 3 stjerne, 66 dage før.

1-2 stjerne

89 kr. - 671 kr.

3 stjerne

89 kr. - 4.648 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Salvador

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Salvador

Laveste hotelpris

82 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Fiesta Bahia Hotel

Hoteller i nærheden af lufthavnen

2658
Den billigste pris for et værelse i Salvador, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 82 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Salvador Dance-Hall Cuartos Privados, et 1-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Fiesta Bahia Hotel, det mest populære 5-stjernede hotel i Salvador(bedømmelse på 8,5/10 ud fra 4.050 anmeldelser).
Der er 2.658 hoteller i Salvador tæt på Salvador D.L.E.Magalhaes. Intercity Salvador Aeroporto er det nærmeste og ligger 1,1 km fra denne lufthavn.

Rejsetips til Salvador

Hvilke kvarterer i Salvador Bahia skal jeg bo i, hvis jeg ønsker adgang til offentlig transport?

Salvador Bust systemet er relativt omfattende, og ruter går næsten overalt i byen. Der er tre typer busser, som er de fælles busser og den udøvende magt. Almindelige busser er almindelige og ikke airconditionerede, mens Executive-busserne har aircondition og opkræver lidt højere priser. Næsten alle Salvador kvarterer har adgang til disse busser, men Ondina og Caminho Das Arvores er mere tilgængelige og tæt på flere busstoppesteder. Endnu bedre er der også mange Salvador, Bahia, hoteller i disse kvarterer, som du vil blive forkælet for valg. I Caminho Das Arvores finder du billige hoteller i Salvador, Bahia, hvoraf nogle inkluderer Iguatemi Business Flat og Mercure Salvador Boulevard. I Ondina kan du vælge Portobello Ondina Praia og Hotel Oceanico.


Hvad koster et hotel i Salvador pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Salvador

4-stjernede hoteller

Billigst 384 kr.

Gennemsnitlig 430 kr.

Dyrest 444 kr.

Søg efter 4-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Salvador

Disse billige hoteller og vandrehjem i Salvador har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Salvador

Hoteller med mest værdi for pengene i Salvador

Disse Salvador hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Salvador

Hvilke kvarterer skal jeg bo i baseret på hvorfor jeg rejser?

Hvis du rejser rundt i byen eller her for at få noget kvalitetstid med din anden, er Comercio stedet at være. Dette område har et stort udvalg af turistattraktioner og endnu flere billige hoteller i Salvador, Bahia, at vælge imellem, hvoraf nogle omfatter Hotel Don Juan og Hotel Fasano, som er kun en gåafstand fra buste stop. Et andet område, hvor forretningsrejsende kan finde og reservere hoteller i Salvador, Bahia, er Caminho Das Arvores. Det er et velegnet område for forretningsanliggender, og nogle dejlige Salvador, Bahia, hoteller her omfatter America Towers Hotel og Pisa Plaza Hotel.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Salvador

Hvad er de mest populære seværdigheder i Salvador, Bahia?

Salvador er en ganske stor by med alt for mange attraktioner. En af de mest berømte er Marcado Modelo markedet, kendt for kunst og håndværk. Du vil måske have lyst til at tage nogle souvenirs og nipsgenstande med hjem, og dette er netop et sted at finde gode ting. Blot en gade væk er Elevador Lacerda, en favorit blandt turister. Det er en offentlig elevator, der forbinder den øvre og nedre by i Comercio-kvarteret. Både de almindelige busser og executive busser kommer til disse kvarterer, og der er flere busstoppesteder, du kan bruge, afhængigt af hvor du kommer fra. Uanset om du ønsker Bahiacafe Hotel eller FERA Palace Hotel, kan du vælge mellem mange hoteller i Salvador, Bahia.

Hvilke kvarterer i Salvador, Bahia har et stort udvalg af barer og restauranter?

Salvador er en kæmpe by, tredjestørste i Brasilien, og nattelivet er intet mindre end vildt. Rio Verhelmo er blandt de bedste kvarterer med flere barer og restauranter i Salvador. Her finder du brasilianske og italienske retter, fra Salvador Dali Restaurante, Restaurante Casa de Tereza og Pasta em Casa. Du kan gå på barhop fra Lebowski Pub, Blue Beach Bar og Commons Studio Bar. Nogle gode Salvador, Bahia, hoteller her er Hotel Catharina Paraguacu og Mar Hotel Rio Vermelho. Barra kvarter har også et par barer og restauranter såsom Bonteco do Carangueja, Bonteco do Farol, og Restaurante Casa Lisbon. Disse ligger tæt på nogle gode hoteller i Salvador, Bahia, herunder Monte Pascal Praia Hotel. Barra har også flere busstoppesteder, og du kan bruge den lokale bus til den nærmeste restaurant efter dit valg.

Hvilke årlige eller halvårlige begivenheder og festivaler er der i Salvador, Bahia?

Brasilien er kendt for sine festivaler og karnevaller, og blandt de populære er Bahian Carnival, også kendt som Salvador Carnival. Det kører i februar i hele seks dage og kan, afhængigt af begivenhederne, vare helt op til 12 dage. Højdepunkterne i festlighederne er Barra-Ondina-banen, Campo Grande Track og Pelourinho kvarteret. Du kan enten se eller deltage i gaderne, eller få en billet og se fra en abada eller tribune. Du kan komme til disse kvarterer ved hjælp af de fælles eller executive busser, men det er måske ikke muligt under paraderne.


Information om overnatning i Salvador

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Salvador

Hvad koster et hotel i Salvador?

Prisen for et hotelværelse i Salvador vil variere afhængig af efterspørgsel, placering og antal stjerner. I gennemsnit koster værelser omkring 437 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Salvador?

I januar er priserne på et hotelværelse billigst i Salvador. Prisen på dit værelse kan være op til 52% billigere.

Hvilken dag er den billigste at bo i Salvador?

Hotelværelser i Salvador er generelt billigst søndag og dyrest fredag.

Hvad koster et luksushotel i Salvador?

Den gennemsnitlige pris for et luksushotel i Salvador er 1.195 kr. pr. person pr. nat. Til sammenligning koster et hotel i Salvador 437 kr. pr. person pr. nat, hvilket svarer til en prisforskel på ca. 56%% for at bo på et luksushotel.

Hvis vi tager højde for vejret i Salvador, hvilke seværdigheder er så populære i december?

Gennemsnitstemperaturen i Salvador i december er på omkring 26 °C, så det er et perfekt tidspunkt at bruge tid på noget sjovt og se nogen nyt udenfor ved populære seværdigheder i området.

Har Salvador hostels?

Yes, Salvador hostels are available if you aren’t interested in staying at a traditional hotel. Farol da Barra Suites e Hostel is the most popular out of the 134 hostels in Salvador. Search for deals on hostels in Salvador.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Salvador?

Antallet af udbydere for hoteller i Salvador er 2.281 fra december 2023.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Salvador?

Priser for hoteller i Salvador opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Salvador

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Salvador

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Salvador gennem momondo?

Ved at søge på hundredvis af rejsesites finder momondo hoteller og overnatningsmuligheder i Salvador, som du kan filtrere efter behov. Det er gratis at bruge momondo, og der er ingen skjulte bookinggebyrer eller -omkostninger.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Salvador?

Det er nemt at finde et godt sted at overnatte i Salvador med momondo. Filtrer alle søgersultaterne for at finde det sted, der er bedst til dig. Vil du have pool eller døgnåben reception? Vi har filtre til det hele. Gratis morgenmad? momondo kan også vise dig resultater for det. Filtrer efter gæstevurderinger, pris og adskillige andre faktorer, alt sammen gratis, på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Salvador på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.