Hoteller i Rio de Janeiro

Find de bedste tilbud på 7.624 hoteller i Rio de Janeiro, Brasilien

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller i Rio de Janeiro

Find et billigt hotel i Rio de Janeiro, der opfylder dine rejsebehov.


Oplevelser i Rio de Janeiro

Cristo Redentor
Grumari Beach
Morro do Pasmado

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Cristo Redentor?

momondo-brugere har anbefalet 12 hoteller til brugere, som gerne vil bo i nærheden af Cristo Redentor. Hoteller i dette område har en gennemsnitspris på 613 kr. pr. nat. Disse priser kan ændres afhængigt af flere faktorer, f.eks. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Cristo Redentor er normalt 41% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Rio de Janeiro, som ligger på 361 kr..

Hoteller i nærheden af Cristo Redentor

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Grumari Beach?

Nedenfor ses de 12 hoteller, som anbefales af brugere i området omkring Rio de Janeiro, der er tættest på Grumari Beach. Gennemsnitsprisen i nærheden af Grumari Beach ligger på 613 kr./nat, men priserne varierer afhængigt af flere forskellige faktorer, bl.a. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Grumari Beach er normalt 41% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Rio de Janeiro, som ligger på 361 kr..

Hoteller i nærheden af Grumari Beach

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Morro do Pasmado?

Hvis du har planer om at bo på nogen af de hoteller, som anbefales af momondo i området omkring Rio de Janeiro tæt på Morro do Pasmado, bør du forvente at skulle betale omkring 613 kr./nat. Prisen varierer afhængigt af tidspunktet på året. Generelt er en pris på under 613 kr./nat et godt tilbud for brugere af momondo, der ønsker et ophold i nærheden af Morro do Pasmado. Hoteller i nærheden af Morro do Pasmado er normalt 41% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Rio de Janeiro, som ligger på 361 kr..

Hoteller i nærheden af Morro do Pasmado

Find billig overnatning i Rio de Janeiros populære bydele

Søg hoteller i Rio de Janeiros nabolag, og find det område der passer dig bedst

Hoteller i Santo Cristo
Søg efter hoteller i Santo Cristo
  • Mest for pengene

    Intercity Rio de Janeiro Porto Maravilha

    8,5

    215 kr.

    Se hoteltilbud
Hoteller i Recreio dos Bandeirantes
Søg efter hoteller i Recreio dos Bandeirantes

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Rio de Janeiro

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Rio de Janeiro
Lavsæson
maj
Højsæson
december

Det billigste tidspunkt

29%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

34%

forventet prisstigning

Pris
483 kr. - 1.012 kr.
Dyreste dag på ugen
fredag
Billigeste dag på ugen
onsdag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

557 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

606 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Rio de Janeiro er: 1-2 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 3 stjerne, samme dag som dit ophold begynder.
1-2 stjerne
184 kr. - 276 kr.
3 stjerne
337 kr. - 398 kr.
4-5 stjerne
667 kr. - 716 kr.

Godt at vide

Vores bedste tips til Rio de Janeiro

Hvordan finder man et billigt hotel i Rio de Janeiro?

I Rio de Janeiro kan du finde overnatning til ethvert budget. De billigste overnatninger fås ved at booke et værelse på et hostel, og dem er der mange af til en pris på ca. 43 BRL (ca. 80 DKK) pr. nat. Områder som Lapa, Botafogo, Glória, Flamengo og Catete er gunstige områder, der byder på mange billige overnatningsmuligheder. Priserne stiger i øvrigt meget omkring det årlige karneval, som normalt ligger i februar eller marts samt omkring nytår.

Kan man rejse på budget?

Rio de Janeiros størrelse kommer igen til sin ret, når du skal rejse på budget. Mulighederne er mange, og derfor gælder det blot om at sammensætte en tur, der matcher dit budget. Når der skal spises, så køb mad ved en af de mange gadeboder eller besøg en por kilo-restaurant, hvor du betaler for madens vægt på tallerkenen. Strandture behøver ikke at bestå af champagne og dyr mad fra strandhotellerne, for du kan med fordel handle væske og snacks i et supermarked og medbringe en sarong at sidde på i stedet for at leje en strandstol. Mange af byens museer tilbyder gratis entré om tirsdagen. Så tøv ikke med at besøge steder som Museu de Manhã eller kunstmuseet MAM (Museu de Arte Moderna do Rio de Janeiro).

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Du kan gå rigtigt mange kilometer i Rio, men da byen er stor, skal der nok suppleres op med offentlig transport. Der kører massevis af busser, hvor nogle af de populære turistlinjer er nummer 107, 583 og 584. Det er også nemt og hurtigt at benytte en af byens tre metrolinjer. En billet til enten bus eller metro koster ca. 4 BRL (omkring 7 DKK).

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Rio de Janeiro?

Minimumsalderen ved check-in på hotel i Rio de Janeiro er som udgangspunkt 18 år, men husk at tjekke op med det specifikke hotel for en sikkerheds skyld, da alderskravet kan variere.

Skal man lægge depositum?

Ved ankomst til hotellet skal der lægges et depositum, som langt de fleste steder kan klares med enten kontanter eller kreditkort.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Lønningerne i Rio de Janeiro anses ofte for at være lave, og derfor er det god standard at give omkring 10 % i drikkepenge på barer og restauranter.

Hvor sikkert er der i Rio de Janeiro?

Det er generelt sikkert at holde ferie i Rio de Janeiro, når du visse forbehold, som du alligevel vil tage mange andre steder. Det betyder, at du ikke skal gå alene ude sent om aftenen. Samtidig skal du helst undgå at skabe opmærksomhed ved at flagre rundt med pengesedler eller bære en masse dyre smykker.

Skal man medbringe adapter?

Hovedparten af de brasilianske stiktyper er af typen N, som ikke er passer med danske opladere, og dermed skal du huske at medbringe en adapter. Nogle steder bruger man dog stiktype C som i Danmark, så det er en god idé at tjekke op med hotellet inden afrejse.


Hvad koster et hotel i Rio de Janeiro pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Rio de Janeiro
3 stjerner
Mest for pengene

Royalty Rio Hotel

7,7

159 kr.

Se hoteltilbud
4 stjerner og op efter
#1 Mest populær

Rio Othon Palace

8,0

465 kr.

Se hoteltilbud
#2 Mest populær

Hilton Copacabana Rio De Janeiro

8,5

447 kr.

Se hoteltilbud
Mest for pengene

Hotel Atlantico Business Centro

7,8

128 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Rio de Janeiro

Disse hoteller og hostels er de billigste ledige overnatningsmuligheder i Rio de Janeiro

EL Misti House

9,4

43 kr.

Se hoteltilbud

Rio Beach Hostel

49 kr.

Se hoteltilbud

Pura Vida Hostel

7,7

43 kr.

Se hoteltilbud

Caipihostel

7,0

49 kr.

Se hoteltilbud

Hostel Da Bruna - Botafogo

7,8

49 kr.

Se hoteltilbud

Beach House Ipanema

8,2

68 kr.

Se hoteltilbud
Find populære hostels i Rio de Janeiro

Hoteller med mest værdi for pengene i Rio de Janeiro

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Hotel Atlântico Prime

7,6

135 kr.

Se hoteltilbud

Grand Mercure Rio de Janeiro Riocentro

9,4

484 kr.

Se hoteltilbud

Hotel Atlantico Business Centro

7,8

129 kr.

Se hoteltilbud

Américas Copacabana Hotel

8,5

215 kr.

Se hoteltilbud

Hotel Atlântico Rio

7,9

172 kr.

Se hoteltilbud

Hilton Barra Rio de Janeiro

8,8

349 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo på hotel i Rio de Janeiro?

Allerede ved landing i Rio de Janeiro bliver du taget imod med åbne arme af den 38 meter høje, verdensberømte kristusstatue, Cristo Redentor. Den er en af verdens syv nye vidundere, men denne brasilianske storby byder på meget mere, som du vil opleve, når du førs er checket ind på et hotel i Rio de Janeiro.

Den gamle bydel kaldet Centro er et oplagt sted at bo. Området omkring boulevarden Avenida Rio Branco er især attraktiv for forretningsrejsende, da det er byens finansielle distrikt. I Centro kan du også bo tæt på attraktioner som kejserpaladset Paço Imperial og Igreja da Candelária-kirken. Distriktet Lapa lige syd for centrum er værd at overveje, hvis du vil bo lige i nærheden af byens sydende natteliv.

Du kan ikke nævne Rio de Janeiro uden også at tænke på verdensberømte strande der strækker sig i flere kilometer. Dem finder du i form af Ipanema og Copacabana i den sydlige del af byen, der også er kendt som Zona Sul. Leblon og Leme er andre attraktive områder, der også byder på hoteller langs kystlinjen helt ud til Atlanterhavet.


Om Rio de Janeiro

Kan du allerede høre sambarytmerne og fornemme solens varme, når du har booket hotel i Rio de Janeiro? Så er du ikke alene: Hvert år valfarter tusindvis af turister til den brasilianske storby i februar eller marts måned, hvor det årlige karneval finder sted.

Du kan også “nøjes” med en badeferie langs de gudsbenådede strande i Ipanema og Copacabana, hvor du både kan slappe af eller dyrke alverdens former for vandsport. Området nordvest for disse verdenskendte strande byder også på en klassisk Rio de Janeiro-attraktion i form af tunge Cristo Redentor på 700 ton, der troner på toppen af Floresta da Tijuca. Du kan både trekke de 3,8 km op til foden af statuen eller tage et tog. Derfra kan du så tage de sidste 223 trin op til selve statuen.

Rio de Janeiro byder på ikoniske attraktioner i massevis. Granitbjerget Pão de Açúcar (Sukkertoppen) er også en obligatorisk seværdighed, hvor du kan tage en svævebane i to etaper – først fra Morro da Urca og derefter videre til selve Pão de Açúcar. Da Rio de Janeiro er en karneval-by, så skal du naturligvis også lære at svinge hofterne som de lokale. Det sker på en af byens mange sambaskoler, hvor turister kan få undervisning på timebasis. Når du har rystet bagdelen til festlige sambarytmer, så oplev stadionet Estádio do Maracanã, for Brasilien er naturligvis også lig med fodbold. Før i tiden var det verdens største stadion med plads til 200.000, men i dag er rigtig mange af ståpladserne lavet om til siddepladser. Så tag et hvil og nyd den imponerende udsigt over grønsværen, der var vært for VM-finalen i 2014. (Priserne i artiklen er tjekket 24-02-2018).


Rejseinformation: Rio de Janeiro

Hvor længe bor vores brugere i Rio de Janeiro?

I gennemsnit overnatter vores brugere 8 nætter i Rio de Janeiro.

Hvad koster et hotel i Rio de Janeiro?

Hoteller i Rio de Janeiro tilbyder forskellige priser for deres værelser. Disse priser afhænger af faktorer såsom tilgængelighed, placering og faciliteter. I gennemsnit vil værelserne koste omkring 329 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Rio de Janeiro?

maj er den billigste måned at booke et hotel i Rio de Janeiro. Priserne kan være 29% lavere end andre måneder, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Rio de Janeiro?

Prisen på et hotelværelse i Rio de Janeiro varierer fra dag til dag, men generelt er tirsdag billigst, og torsdag er dyrest.

Hvad koster et hotel i Rio de Janeiro?

Hostels og hoteller op til 2 stjerner i Rio de Janeiro koster ca. 131 kr. for en seng pr. person. Du kan spare 198 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Rio de Janeiro.

Hvis vi tager højde for vejret i Rio de Janeiro, hvilke seværdigheder er så populære i marts?

Selvom temperaturerne normalt er meget høje i Rio de Janeiro i marts, er der større chance for regn, da månedsgennemsnittet er på omkring 130 mm. Hvis vi tager højde for større mulighed for regn i marts, bør rejsende, der bor på et hotel i Rio de Janeiro planlægge at besøge populære seværdigheder indendørs.