Hoteller i Hongkong, Hong Kong

Find tilbud på 850 hoteller i Hongkong, Hong Kong

Hongkong, Hong Kong
30. mar. — 31. mar.2
fre. 31.3
tir. 4.4

Populære hoteller til en overnatning i Hongkong

Find det perfekte hotel til dit ophold i Hongkong
Pris
kr.288
kr.4507
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hongkongs bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Hongkong

Pris

380 kr. – 1.386 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I HONGKONGKwai Tsing District56% billigereHoteller i Kwai Tsing District er de billigste i Hongkong med kun 380 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I HONGKONGCentral and Western District38% dyrereCentral and Western District har de højeste hotelpriser i Hongkong med værelser til 1.386 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I HONGKONGIslands District59% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Islands District end i andre områder i Hongkong

Oplevelser i Hongkong


Hoteller i populære bydele i Hongkong

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Hongkong og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Hongkong?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Hongkong
LavsæsonjuliDet billigste tidspunkt
Højsæsonmajdet dyreste tidspunkt
81%forventet prisfald
45%forventet prisstigning

Rejsepriser

189 kr. - 1.782 kr.

Billigeste dag på ugentirsdagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugenonsdagis the most expensive day of the week to book
2.195 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
594 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Hongkong er: 1-2 stjerne, 81 dage før.

1-2 stjerne

234 kr. - 296 kr.

3 stjerne

385 kr. - 592 kr.

4-5 stjerne

578 kr. - 991 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Hongkong

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Hongkong

Laveste hotelpris

221 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Hyatt Centric Victoria Harbour Hong Kong

Hoteller i nærheden af lufthavnen

490

Gennemsnitslængde på ophold

1 dag
Den billigste pris for et værelse i Hongkong, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 221 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong, et 4-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Hyatt Centric Victoria Harbour Hong Kong, det mest populære 5-stjernede hotel i Hongkong(bedømmelse på 7,9/10 ud fra 2.176 anmeldelser).
Der er 490 hoteller i Hongkong tæt på Hongkong Hong Kong Intl. Transit Resting Lounge By Aerotel er det nærmeste og ligger 1,9 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 1 dag, når de overnatter på hoteller i Hongkong. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 1 dag i Hongkong lå i sidste uge på 977 kr..

Rejsetips til Hongkong

Overnatningsmuligheder er der mange af i Hong Kong, takket være den konstante strøm af turister året rundt. Skal du spare penge på indkvarteringen kan det betale sig at kigge efter byens mange vandrehjem i Central, samt på Hong Kong Island. Rejser du i regnsæsonen fra ca. maj til september kan du være heldig at finde et guest house til omkring 650 HKD pr. nat (ca. 505 DKK). Ellers kan du med fordel rykke mod nord til eksempelvis Tsim Sha Tsui, hvor du kan se over på den anden side med alle skyskraberne og havnearealet, der spejler sig i lys og blanke vinduer. I dette område kan du være heldig at finde overnatninger til ca. 230 HKD pr. nat (omkring 180 DKK).

Hong Kong er en smeltedigel og et sammensurium af oplevelser. Der er masser af muligheder for at opleve seværdigheder ganske gratis eller til få penge. Bare det at træde ud af hotellet og stå blandt gademarkeder og neonlys er en oplevelse i sig selv. En halv dag kan hurtig gå blot ved at slentre rundt langs marinaen omkring Central, hvor du kan tage de klassiske billeder med tætpakkede skyskrabere i baggrunden. Victoria var regionens første, officielle urbane by, og der kan du med fordel vandre op ad Victoria Peak og nyde en udsigt af dimensioner. Hvis du begiver dig lidt væk fra skyskraberne, kan du nyde roen i Hong Kong Park, hvor du også finder Flagstaff House, der er det ældste hus fra kolonitiden – bygget i 1846. Der findes spisesteder overalt, hvad enten det skal være asiatisk eller europæisk, så du kommer ikke til at bruge et stort budget på mad. Sjove, finurlige og billige souvenirs finder du på Stanley Market, og der samme gælder på Ladies Market.


Hvad koster et hotel i Hongkong pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Hongkong

3-stjernede hoteller

Billigst 646 kr.

Gennemsnitlig 709 kr.

Dyrest 772 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Hongkong

Disse billige hoteller og vandrehjem i Hongkong har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Hongkong

Hoteller med mest værdi for pengene i Hongkong

Disse Hongkong hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Hongkong

Hvis du vil opleve et spændende sted med asiatiske rødder blandet med europæiske elementer, så skal du tage turen til Hong Kong. Officielt er det en del af Kina, men i dag har man begrænset selvstyre. I mange årtier var Hong Kong en britisk koloni, hvilket er en fordel rent sprogmæssigt, da langt de fleste taler godt engelsk.

Regionen er et oplagt rejsemål for både backpackere, par med eller uden børn samt seniorer på udkig efter et spændende feriemål. Selvom området består af masser af øer, er det de tre hoveddistrikter, du som turist vil opholde dig mest på. Hong Kong Island er den oprindelige del af regionen, som også huser de dyre hoteller med udsigt til Victoria Harbour. Der finder du overdådig luksus med alle de mest ønskværdige faciliteter. Området Central på Hong Kong Island er stedet, der både tiltrækker forretningsrejsende samt unge festaber, som nyder diskoscenen i Lan Kwai Fong.

Hvis du rejser over på den nordlige side, så finder du hoveddistrikt nummer to i form af Kowloon, der er et fantastisk miks af private boliger, hoteller, gade-markeder og indkøbscentre. Området er et af de tættest befolkede i verden, så oplev den intense stemning, når det går løs ved gadeboderne, hvor du kommer helt tæt på de lokales madvaner. Rykker du yderligere en tak op mod nord, så finder du det største distrikt i form af New Territories, hvor der ligger mange vandrehjem med billige overnatninger. Området er naturskønt med mange udsigtspunkter ind over Kowloon og Hong Kong Island, og det er stadig nemt at tage offentlig transport ind til Central.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Hongkong

Hong Kong har det hele! Du kan gå fra forretningsdistriktet og skyskrabere langs havnefronten til frodige parker med ro og stilhed. Der er fyldt med kontraster, hvad enten det er larm og stilhed, historiske bygninger og topmoderne arkitektur, street food og gourmetrestauranter, designerbutikker og lokale markeder, kinesisk kultur og britisk kulturarv m.m.

Rejser du med børn, så er en tur til Lantau Island et must. Der finder du Disneyland, der også byder på hoteller med inspiration fra tegnefilmsverdenen. Du kommer heller ikke udenom det smagfulde gadekøkken med nudler, kinesisk barbecue, dim sum, mangobudding, tofu og fishballs i lange baner. Når der skal shoppes, så gå ikke glip af Causeway Bay, Sheung Wan og Mong Kok. Husk også, at det er ulovligt at ryge offentligt samt på restauranter, barer og lignende steder.


Information about staying in Hongkong

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Hongkong

1 nat er det gennemsnitlige ophold for personer, der besøger Hongkong.

I gennemsnit koster værelser omkring 1.370 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Hongkong; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.