Hoteller i Holstebro

Find de bedste tilbud på 27 hoteller i Holstebro, Danmark

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Holstebro

Der er mange skønne hoteller i Holstebro. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Holstebro

Holstebro Art Museum
Musikteatret Holstebro

Er der ledige hoteller i nærheden af Holstebro Art Museum?

Hvis du er på udkig efter et hotel i Holstebro i nærheden af Holstebro Art Museum, så har du heldet med dig. momondo anbefaler 12 hoteller i nærheden af Holstebro Art Museum og i gennemsnit koster hoteller i området 727 kr./nat. Prisen kan variere afhængigt af årstiden. Hoteller i nærheden af Holstebro Art Museum er normalt 11% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Holstebro, som ligger på 820 kr..

Hoteller i nærheden af Holstebro Art Museum

Er der ledige hoteller i nærheden af Musikteatret Holstebro?

Gennemsnitsprisen på hoteller i nærheden af Musikteatret Holstebro ligger på 727 kr. pr. nat. Af de hoteller anbefaler momondos brugere 12 hotellerne nedenfor til dem, som gerne vil bo i området. Da Musikteatret Holstebro er mere populær på nogle tidspunkter på året end andre, kan priserne variere, afhængigt af hvornår du planlægger at rejse. Hoteller i nærheden af Musikteatret Holstebro er normalt 11% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Holstebro, som ligger på 820 kr..

Hoteller i nærheden af Musikteatret Holstebro

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Holstebro

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Holstebro
Lavsæson
september
Højsæson
august

Det billigste tidspunkt

48%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

42%

forventet prisstigning

Pris
577 kr. - 1.890 kr.
Dyreste dag på ugen
fredag
Billigeste dag på ugen
søndag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

925 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

573 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger


Rejsetips til Holstebro

Vores bedste tips til Holstebro

Hvad koster et hotel i Holstebro?

Du kan selv vælge, hvor meget du vil ofre på en overnatning på hotel i Holstebro. Prisniveauet ligger et sted mellem ca. 400 DKK og ca. 1200 DKK pr. døgn. Prisen svarer til beliggenhed og faciliteter, hvad enten du booker et Bed & Breakfast lidt uden for byen eller et luksuriøst hotel med gratis parkering, renseri, roomservice og andre ting.

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage på hotelophold i Holstebro?

Sommersæsonen er den bedste sæson grundet de mange events i centrum, som eksempelvis livemusik, teater og markeder. Det er perioden, hvor du kan slå dig ned på Store Torv og betragte byens liv eller nyde atmosfæren ved åen. En overnatning i Holstebro er dog attraktiv i alle årets måneder takket være museer, indkøbscentre og natur til outdoor-oplevelser i al slags vejr.

Kan man rejse til Holstebro på budget?

Rejser du til Holstebro uden for højsæsonen samt uden for juleugerne, påske og de andre højtider, er det ofte muligt at finde en billig overnatning i byen. Du kan også spise billigt på byens pizzabarer eller asiatiske spisesteder, som ofte har buffet-tilbud. Der findes også byvandringer samt cykelture med udgangspunkt i byens kunstmuseum, hvilket er gratis oplevelser.

De bedste transportmidler i Holstebro

Holstebro centrum opleves bedst til fods, hvor du kan gå rundt til og fra de forskellige seværdigheder. Der kører bybusser fra nummer 1 til 10, hvor nummer 10 er en citylinje, der kommer hele vejen rundt om centrum. Det gælder lige fra kunstmuseet i syd til Nørreportcenteret i nord. En voksenbillet koster ca. 24 DKK.

Parkering i Holstebro

Hvis du ankommer i bil til dit hotel i Holstebro, findes der ca. 3000 p-pladser i byen. I Vestergade og ved Musikteatret er der fri parkering. Du kan også parkere i p-huset i Skolegade eller i Bisgårdgade, hvor du maks. må holde i tre timer. Det samme gælder i Asylgade, på Kirkepladsen og mange andre steder.


Hvad koster et hotel i Holstebro pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Holstebro

Hvor skal man bo i Holstebro?

De vestjyske byer i Danmark kan noget helt særligt. Den rå og uspolerede natur er helt tæt på samtidig med, at der kan vælges mellem mange kulturelle begivenheder. Det gælder også for Holstebro, der blandt andet er kåret til Danmarks flotteste handelsby hele fem gange. Du kan bo på hotel i Holstebro lige midt i et slaraffenland af butikker, caféer og restauranter. Du skal blot vælge et hotel omkring Nørregade, der er byens hovedstrøg. I samme område finder du byens natteliv, så slå to fluer med ét smæk og nyd indkøb og festlige stunder. Du har også mulighed for at få gågademiljøet lidt på afstand og booke et af de mange hoteller i Holstebro ved åen og nyde naturen. Du skal blot over på den anden side af Storå i de æstetisk smukke rammer omkring byens museer og parker.


Om Holstebro

Det er især Nørregade og de tilstødende gader i Holstebro, som tegner byen udadtil. Byen kan nemlig bryste sig af at have den flotteste og ældste permanente gågade i Danmark, hvilket får mange til at booke hotel i Holstebro. De mange indkøbsmuligheder kombineret med Holstebro Kunstmuseum og Holstebro Museum giver anledning til en oplevelsesrig ferie, som eksempelvis en weekendtur. Om aftenen er der rig mulighed for at opleve kulturelle højdepunkter, hvad enten det er Det Kongelige Teaters Balletskole, der har en afdeling i byen, Odin Teatret eller Musikteatret. Læg dertil mange kunstneriske udsmykninger i byen fra Bjørn Nørgaard og andre store navne, og du vil mæske dig i kunst, indkøb og kulturarrangementer i Holstebro. Storå byder på oplevelser af den sjove og sociale slags i form af hyggelige kanoture, og skal der mere rusk i den, så er Vesterhavet ikke langt væk. Dermed rummer byen alt inden for relevante genrer og hoteltyper. (Priser tjekket: 04/03/2019).


Rejseinformation: Holstebro

Hvor længe bor vores brugere i Holstebro?

Voes brugere er typisk i Holstebro i 1 nat.

Hvad koster et hotel i Holstebro?

Et hotelværelse i Holstebro vil normalvis koste ca. 648 kr. pr. nat. Prisen er en gennemsnitspris, og priser vil variere afhængig af faciliteter, placering og tilgængeligheden på det givne hotel.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Holstebro?

september er den billigste måned at booke et hotel i Holstebro. Priserne kan være 302 kr.% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Holstebro?

Hotelværelser i Holstebro er generelt billigst lørdag og dyrest torsdag.

Hvad koster et hotel i Holstebro?

Et hostel i Holstebro koster i gennemsnit ca. 516 kr. pr. person pr. nat for et hostel eller hotel med 2 stjerner eller mindre. Det er 132 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Holstebro pr. nat.