Hoteller i Colombo, Sri Lanka

Find tilbud på 497 hoteller i Colombo, Sri Lanka

Colombo, Sri Lanka
28. sep. — 29. sep.2
tor. 29.9
man. 3.10

Populære hoteller til en overnatning i Colombo

Find det perfekte hotel til dit ophold i Colombo
Pris
kr.69
kr.1574
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Colombo


Hvornår skal man booke et hotel i Colombo?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Colombo
LavsæsonaprilDet billigste tidspunkt
Højsæsonmajdet dyreste tidspunkt
68%forventet prisfald
62%forventet prisstigning

Rejsepriser

179 kr. - 1.478 kr.

Dyreste dag på ugenonsdagis the most expensive day of the week to book
Billigeste dag på ugentorsdagis the cheapest day of the week to book
15.318 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
535 kr.is the average per night cost for a hotel on this day

Nyttig indsigt i hoteller i Colombo

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Colombo

Laveste hotelpris

54 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Mövenpick Hotel Colombo

Hoteller i nærheden af lufthavnen

434

Gennemsnitslængde på ophold

14 dage
Den billigste pris for et værelse i Colombo, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 54 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Thambili Island @ Stubbs, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Mövenpick Hotel Colombo, det mest populære 5-stjernede hotel i Colombo(bedømmelse på 8,3/10 ud fra 504 anmeldelser).
Der er 434 hoteller i Colombo tæt på Colombo Bandaranayike Intl. Green Star Residence er det nærmeste og ligger 0,1 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 14 dage, når de overnatter på hoteller i Colombo. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 14 dage i Colombo lå i sidste uge på 9.417 kr..

Rejsetips til Colombo

Hvordan finder man et billigt hotel i Colombo?

Sri Lanka er kendt for at være billig at rejse i. Hotelmulighederne er også kontrastfyldte, for på den ene kystside ligger de overdådige luksushoteller, mens du længere inde i byen finder billige overnatningssteder. Der er noget for ethvert budget. De billigste steder er byens vandrehjem, der dog ikke altid er lige velholdte. Derfor kan du med fordel gå et skridt op – og stadig bo til billige penge – ved at booke et mellemklassehotel eller en af byens mange ferieboliger i form af bed & breakfast, hvor der ofte er et køkken inkluderet. En overnatning kan fås helt ned til omkring 1300 LKR (ca. 50 DKK). April og maj samt september, oktober og november er de vådeste måneder, og der finder du ofte billige overnatninger.

Kan man rejse på budget?

Selvom Sri Lanka er lidt dyrere sammenlignet med eksempelvis Indien og nogle af de sydøstasiatiske lande, kan du stadig rejse på budget i Colombo. Byen huser mange forskellige monumenter og arkitektoniske stilarter grundet de mange koloniperioder. En gåtur i området Pettah byder dig velkommen med duftoplevelser af dimensioner. Der finder du det gamle kvarter spækket med boder og markeder, hvor der kan købes souvenirs og smages på Kothu Roti. En tur i Buddha-land er også et must. Gangaramaya Temple er stedet, hvor du kan opleve buddhaer i alle afskygninger, hvad enten de er af sten, plastik eller guld. En udflugt til Beira Lake skal også med på programmet, da det er et åndehul fra byens mylder og larm.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Det kan være stegende hedt at begive sig rundt i Colombo, men på kortere strækninger er det overkommeligt til fods. Ellers skal du naturligvis prøve de allestedsværende tuk-tuks, der nemt og hurtigt bringer dig til den ønskede lokation.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Colombo?

Du skal være fyldt 18 år for at checke ind på et hotel i Colombo. Nogle steder skal du være 21 år, så tjek med det specifikke hotel inden booking. Husk ligeledes at medbringe gyldigt ID til identifikation.

Skal man lægge depositum?

Et depositum vil blive opkrævet, når du ankommer til hotellet i Colombo. Det er ren og skær standardprocedure, så vær klar med kontanter eller kreditkort.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Omkring 10 % er et fint standardbeløb at have i baghovedet, når du skal give drikkepenge i Colombo. Det er også god stil at give ca. 50-100 LKR (omkring 2-4 DKK) til taxichauffører og hotelpersonale.

Hvor sikkert er der i Colombo?

Det er generelt sikkert at holde ferie i Colombo. Du bør dog altid holde styr på de personlige værdier samt have et øje på den til tider kaotiske trafik.

Skal man medbringe adapter?

På Sri Lanka anvender man stiktype D og G, som ikke passer til danske apparater, så husk en adapter.


Hvad koster et hotel i Colombo pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Colombo

5-star hotels

Cheapest 582 kr.

Average 880 kr.

Most expensive 938 kr.

Search 5-star hotels
2 stars and under
3 stars
4 stars +

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Colombo

Disse billige hoteller og vandrehjem i Colombo har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Colombo

Disse Colombo hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Colombo

Sri Lanka er en ø, som langt de fleste turister forbinder med bounty-strande og tropisk klima. Men der er også mulighed for at kombinere en afslappende ferie med et tvist af urban energi i øens største by. Der er nemlig mange muligheder for at bo på hotel i Colombo, som ligger helt ude på vestkysten. Det betyder naturligvis strandhoteller med havudsigt. Vil du bo som lokale og internationale berømtheder, så er Galle Face Center Road stedet med luksuriøse faciliteter. Det er også blandt byens dyre områder, der ligger langs strandkanten, men det er værd at prøve – også blot for en enkelt overnatning.

De forskellige områder i Colombo er opdelt i zoner. Distrikterne tæt på vandet er de mest attraktive og livlige. I forlængelse af Galle Face ligger zone 3, Kollupitya, der er kendt som byens forretningsdistrikt. Når arbejdsdagen er slut i dette område, kan du gå videre ud til forskellige typer af underholdning i form af kasino, natklubber og restauranter. Colombo er attraktiv grundet sine mange indkøbsmuligheder, og du kan bo tæt på byens største indkøbscenter i zone 4, Bambalapitiya. Hvis du vil bo tæt på præsidentpaladset og andre seværdigheder, skal du booke hotel i området Fort, der ligger på en lille ø allerlængst mod vest.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Colombo

Mange rejsende tager en rygsæktur rundt i Sri Lanka, for så at starte og slutte ferien i Colombo. Øen har så meget at byde på, og hvorfor ikke nyde øens storby med de mange muligheder. Byen er præget af forskellige kolonimagters tilstedeværelse, der ses på arkitekturen. Portugisisk, hollandsk og britisk – blandet med lokale rødder og islæt betyder masser af seværdigheder. Siden uafhængigheden i 1948 er Colombo blomstret op som en multikulturel storby, hvor folk lever side om side på tværs af religioner. Det betyder mangfoldighed i alle henseender, hvilket også gælder hotelmulighederne. Især backpackers besøger byen, og derfor finder du mange vandrehjem, men også folk med lyst til spa og velvære kan booke et af de mere luksuriøse steder.

Colombos beliggenhed ud til havet skal naturligvis udnyttes, når du opholder dig i byen. Galle Face Green er stedet med den kilometerlange boulevard i en blanding af strande, madboder og grønne parker. Byens historiske monumenter tegner et klart billede af fortidens stilarter, hvad enten det er Colombo Nationalmuseum fra 1876 etableret af en britisk guvenør eller Indepence Memorial Hall, der er symbolet på uafhængigheden. Når byens lækre skaldyrsretter skal indtages, så nyd dit måltid til en solnedgang på Mt. Lavinia Beach, som også byder på gode bademuligheder.


Information about staying in Colombo

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Colombo

Voes brugere er typisk i Colombo i 14 nætter.

I gennemsnit koster værelser omkring 550 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Colombo; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.

Hoteller i Colombo er typisk billigst i april. Du kan forvente et prisfald på ca. 68% i denne periode.

Hotelværelser i Colombo er billigst onsdag og dyrest tirsdag.

Prisen for et hostel (og et hotel op til 2 stjerner) i Colombo er 523 kr. pr. nat. Du kan spare 27 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Colombo.

Selvom temperaturerne normalt er meget høje i Colombo i oktober, er der større chance for regn, da månedsgennemsnittet er på omkring 350 mm. Hvis vi tager højde for større mulighed for regn i oktober, bør rejsende, der bor på et hotel i Colombo planlægge at besøge populære seværdigheder indendørs.

Der er i øjeblikket 175 ferieboliger ledige i Colombo. De fleste af vores brugere vælger at opholde sig på The Villa in Lavinia, som er den mest populære feriebolig i Colombo. Sammenlign ferieboliger i Colombo.


momondos yndlingshoteller i Colombo

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Colombo
Colombo City Hotel

Colombo City Hotel

33 Canal Row, Colombo, Sri Lanka

6,6
247 kr.
Ramada by Wyndham Colombo

Ramada by Wyndham Colombo

30 Sir Mohamed Macan Markar Mawatha, Colombo, Sri Lanka

7,5
509 kr.
The Villa in Lavinia

The Villa in Lavinia

Colombo, Sri Lanka

8,1
139 kr.
Hotel Sapphire

Hotel Sapphire

No. 371, Galle Road, Colombo, Sri Lanka

7,1
278 kr.
Sai Sea City Hotel

Sai Sea City Hotel

No 27,40th Lane, Marine Drive, Colombo, Sri Lanka

5,9
108 kr.

Sanmi Resort

No. 25 2 Gamunupura 1St Lane Kothlawala Laduwela, Colombo, Sri Lanka

6,3
69 kr.
Silvikris Villas

Silvikris Villas

32/9a Shanthi Mawatha, Colombo, Sri Lanka

8,5
139 kr.
Occazia Residence

Occazia Residence

Colombo, Sri Lanka

9,2
185 kr.
GSH Colombo

GSH Colombo

382 Galle Road, Colombo, Sri Lanka

7,7
239 kr.
Green Palace

Green Palace

30, W.A. Silva Mawatha, Colombo, Sri Lanka

6,3
85 kr.
Wonder Hotel Colombo

Wonder Hotel Colombo

213 Galle Road, Colombo, Sri Lanka

7,6
386 kr.

Supun Arcade Residency

Colombo, Sri Lanka

7,4
270 kr.
Colombo Court Hotel & Spa

Colombo Court Hotel & Spa

32 Alfred House Avenue, Colombo, Sri Lanka

8,5
540 kr.
Hillstreet Villa

Hillstreet Villa

142 Hill Street, Colombo, Sri Lanka

8,7
69 kr.
Ceylon City Hotel,Colombo

Ceylon City Hotel,Colombo

11, Upatissa Road, Colombo, Sri Lanka

6,8
162 kr.
The Steuart by Citrus

The Steuart by Citrus

45, Janadhipathi Mawatha, Colombo, Sri Lanka

8,2
393 kr.
Fair View Hotel Colombo

Fair View Hotel Colombo

27 Ramakrishna Road, Colombo, Sri Lanka

8,5
316 kr.
Metro City Hotel

Metro City Hotel

122, Justice Akbar Mawatha, Colombo, Sri Lanka

7,3
123 kr.

Casa Colombo

231 Galle Road, Colombo, Sri Lanka

1.111 kr.
Thambili Island @ Stubbs

Thambili Island @ Stubbs

No. 1a, Stubbs Place, Colombo, Sri Lanka

8,0
54 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Colombo


Hvorfor vælge momondo?

momondo søger på hundredvis af rejsesites, så du kan sammenligne priser på hoteller og andre overnatningsmuligheder i Colombo. momondo samler alle dine muligheder på ét sted og er helt gratis at bruge – ingen skjulte gebyrer eller omkostninger.

Det er nemt at finde et godt sted at overnatte i Colombo med momondo. Filtrer alle søgersultaterne for at finde det sted, der er bedst til dig. Vil du have pool eller døgnåben reception? Vi har filtre til det hele. Gratis morgenmad? momondo kan også vise dig resultater for det. Filtrer efter gæstevurderinger, pris og adskillige andre faktorer, alt sammen gratis, på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.