Hoteller i Colombo

Find de bedste tilbud på 1.043 hoteller i Colombo, Sri Lanka

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Colombo

Der er mange skønne hoteller i Colombo. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Colombo

National Art Gallery
Murugan Hindu Temple
Dutch Period Museum

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af National Art Gallery?

Hvis du er på udkig efter et hotel i Colombo i nærheden af National Art Gallery, så har du heldet med dig. momondo anbefaler 12 hoteller i nærheden af National Art Gallery og i gennemsnit koster hoteller i området 428 kr./nat. Prisen kan variere afhængigt af årstiden. Hoteller i nærheden af National Art Gallery er normalt 42% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Colombo, som ligger på 246 kr..

Hoteller i nærheden af National Art Gallery

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Murugan Hindu Temple?

Nedenfor ses de 12 hoteller, som anbefales af brugere i området omkring Colombo, der er tættest på Murugan Hindu Temple. Gennemsnitsprisen i nærheden af Murugan Hindu Temple ligger på 449 kr./nat, men priserne varierer afhængigt af flere forskellige faktorer, bl.a. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Murugan Hindu Temple er normalt 45% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Colombo, som ligger på 246 kr..

Hoteller i nærheden af Murugan Hindu Temple

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Dutch Period Museum?

Nedenfor ses de 12 hoteller, som anbefales af brugere i området omkring Colombo, der er tættest på Dutch Period Museum. Gennemsnitsprisen i nærheden af Dutch Period Museum ligger på 444 kr./nat, men priserne varierer afhængigt af flere forskellige faktorer, bl.a. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Dutch Period Museum er normalt 44% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Colombo, som ligger på 246 kr..

Hoteller i nærheden af Dutch Period Museum

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Colombo

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Colombo
Lavsæson
maj
Højsæson
juli

Det billigste tidspunkt

29%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

32%

forventet prisstigning

Pris
471 kr. - 962 kr.
Dyreste dag på ugen
tirsdag
Billigeste dag på ugen
mandag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

489 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

489 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Colombo er: 1-2 stjerne, 24 dage før. 3 stjerne, 14 dage før. 4-5 stjerne, samme dag som dit ophold begynder.
1-2 stjerne
113 kr. - 163 kr.
3 stjerne
232 kr. - 333 kr.
4-5 stjerne
633 kr. - 909 kr.

Godt at vide

Vores bedste tips til Colombo

Hvordan finder man et billigt hotel i Colombo?

Sri Lanka er kendt for at være billig at rejse i. Hotelmulighederne er også kontrastfyldte, for på den ene kystside ligger de overdådige luksushoteller, mens du længere inde i byen finder billige overnatningssteder. Der er noget for ethvert budget. De billigste steder er byens vandrehjem, der dog ikke altid er lige velholdte. Derfor kan du med fordel gå et skridt op – og stadig bo til billige penge – ved at booke et mellemklassehotel eller en af byens mange ferieboliger i form af bed & breakfast, hvor der ofte er et køkken inkluderet. En overnatning kan fås helt ned til omkring 1300 LKR (ca. 50 DKK). April og maj samt september, oktober og november er de vådeste måneder, og der finder du ofte billige overnatninger.

Kan man rejse på budget?

Selvom Sri Lanka er lidt dyrere sammenlignet med eksempelvis Indien og nogle af de sydøstasiatiske lande, kan du stadig rejse på budget i Colombo. Byen huser mange forskellige monumenter og arkitektoniske stilarter grundet de mange koloniperioder. En gåtur i området Pettah byder dig velkommen med duftoplevelser af dimensioner. Der finder du det gamle kvarter spækket med boder og markeder, hvor der kan købes souvenirs og smages på Kothu Roti. En tur i Buddha-land er også et must. Gangaramaya Temple er stedet, hvor du kan opleve buddhaer i alle afskygninger, hvad enten de er af sten, plastik eller guld. En udflugt til Beira Lake skal også med på programmet, da det er et åndehul fra byens mylder og larm.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Det kan være stegende hedt at begive sig rundt i Colombo, men på kortere strækninger er det overkommeligt til fods. Ellers skal du naturligvis prøve de allestedsværende tuk-tuks, der nemt og hurtigt bringer dig til den ønskede lokation.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Colombo?

Du skal være fyldt 18 år for at checke ind på et hotel i Colombo. Nogle steder skal du være 21 år, så tjek med det specifikke hotel inden booking. Husk ligeledes at medbringe gyldigt ID til identifikation.

Skal man lægge depositum?

Et depositum vil blive opkrævet, når du ankommer til hotellet i Colombo. Det er ren og skær standardprocedure, så vær klar med kontanter eller kreditkort.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Omkring 10 % er et fint standardbeløb at have i baghovedet, når du skal give drikkepenge i Colombo. Det er også god stil at give ca. 50-100 LKR (omkring 2-4 DKK) til taxichauffører og hotelpersonale.

Hvor sikkert er der i Colombo?

Det er generelt sikkert at holde ferie i Colombo. Du bør dog altid holde styr på de personlige værdier samt have et øje på den til tider kaotiske trafik.

Skal man medbringe adapter?

På Sri Lanka anvender man stiktype D og G, som ikke passer til danske apparater, så husk en adapter.


Hvad koster et hotel i Colombo pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Colombo
4 stjerner og op efter
Mövenpick Hotel Colombo
#1 Mest populær

Mövenpick Hotel Colombo

8,5

758 kr.

Se hoteltilbud
Cinnamon Grand Colombo
#2 Mest populær

Cinnamon Grand Colombo

8,6

620 kr.

Se hoteltilbud
Taj Samudra
Mest for pengene

Taj Samudra

8,8

407 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Colombo

Disse billige hoteller og vandrehjem i Colombo har gode priser til det lille rejsebudget
Marino Beach Colombo

Marino Beach Colombo

9,1

326 kr.

Se hoteltilbud
Cinnamon Lakeside Colombo

Cinnamon Lakeside Colombo

8,6

445 kr.

Se hoteltilbud
Taj Samudra

Taj Samudra

8,8

408 kr.

Se hoteltilbud
Taj Bentota Resort & Spa

Taj Bentota Resort & Spa

8,4

477 kr.

Se hoteltilbud
Pandanus Beach Resort And Spa

Pandanus Beach Resort And Spa

8,2

414 kr.

Se hoteltilbud
The Kingsbury Colombo

The Kingsbury Colombo

8,7

483 kr.

Se hoteltilbud

Hoteller med mest værdi for pengene i Colombo

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Marino Beach Colombo

Marino Beach Colombo

9,1

326 kr.

Se hoteltilbud
Pandanus Beach Resort And Spa

Pandanus Beach Resort And Spa

8,2

414 kr.

Se hoteltilbud
Taj Samudra

Taj Samudra

8,8

408 kr.

Se hoteltilbud
Mövenpick Hotel Colombo

Mövenpick Hotel Colombo

8,5

759 kr.

Se hoteltilbud
Cinnamon Lakeside Colombo

Cinnamon Lakeside Colombo

8,6

445 kr.

Se hoteltilbud
Cinnamon Grand Colombo

Cinnamon Grand Colombo

8,6

621 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo på hotel i Colombo?

Sri Lanka er en ø, som langt de fleste turister forbinder med bounty-strande og tropisk klima. Men der er også mulighed for at kombinere en afslappende ferie med et tvist af urban energi i øens største by. Der er nemlig mange muligheder for at bo på hotel i Colombo, som ligger helt ude på vestkysten. Det betyder naturligvis strandhoteller med havudsigt. Vil du bo som lokale og internationale berømtheder, så er Galle Face Center Road stedet med luksuriøse faciliteter. Det er også blandt byens dyre områder, der ligger langs strandkanten, men det er værd at prøve – også blot for en enkelt overnatning.

De forskellige områder i Colombo er opdelt i zoner. Distrikterne tæt på vandet er de mest attraktive og livlige. I forlængelse af Galle Face ligger zone 3, Kollupitya, der er kendt som byens forretningsdistrikt. Når arbejdsdagen er slut i dette område, kan du gå videre ud til forskellige typer af underholdning i form af kasino, natklubber og restauranter. Colombo er attraktiv grundet sine mange indkøbsmuligheder, og du kan bo tæt på byens største indkøbscenter i zone 4, Bambalapitiya. Hvis du vil bo tæt på præsidentpaladset og andre seværdigheder, skal du booke hotel i området Fort, der ligger på en lille ø allerlængst mod vest.


Om Colombo

Mange rejsende tager en rygsæktur rundt i Sri Lanka, for så at starte og slutte ferien i Colombo. Øen har så meget at byde på, og hvorfor ikke nyde øens storby med de mange muligheder. Byen er præget af forskellige kolonimagters tilstedeværelse, der ses på arkitekturen. Portugisisk, hollandsk og britisk – blandet med lokale rødder og islæt betyder masser af seværdigheder. Siden uafhængigheden i 1948 er Colombo blomstret op som en multikulturel storby, hvor folk lever side om side på tværs af religioner. Det betyder mangfoldighed i alle henseender, hvilket også gælder hotelmulighederne. Især backpackers besøger byen, og derfor finder du mange vandrehjem, men også folk med lyst til spa og velvære kan booke et af de mere luksuriøse steder.

Colombos beliggenhed ud til havet skal naturligvis udnyttes, når du opholder dig i byen. Galle Face Green er stedet med den kilometerlange boulevard i en blanding af strande, madboder og grønne parker. Byens historiske monumenter tegner et klart billede af fortidens stilarter, hvad enten det er Colombo Nationalmuseum fra 1876 etableret af en britisk guvenør eller Indepence Memorial Hall, der er symbolet på uafhængigheden. Når byens lækre skaldyrsretter skal indtages, så nyd dit måltid til en solnedgang på Mt. Lavinia Beach, som også byder på gode bademuligheder.

Priser er tjekket 19-02-2018.


Rejseinformation: Colombo

Hvor længe bor vores brugere i Colombo?

Voes brugere er typisk i Colombo i 7 nætter.

Hvad koster et hotel i Colombo?

I gennemsnit koster værelser omkring 573 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Colombo; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Colombo?

Hoteller i Colombo er typisk billigst i maj. Du kan forvente et prisfald på ca. 182 kr.% i denne periode.

Hvilken dag er den billigste at bo i Colombo?

Hotelværelser i Colombo er billigst søndag og dyrest mandag.

Hvad koster et hotel i Colombo?

Prisen for et hostel (og et hotel op til 2 stjerner) i Colombo er 212 kr. pr. nat. Du kan spare 361 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Colombo.

Hvis vi tager højde for vejret i Colombo, hvilke seværdigheder er så populære i august?

Gennemsnitstemperaturen i Colombo i august er på omkring 28 °C, så det er et perfekt tidspunkt at bruge tid på noget sjovt og se nogen nyt udenfor ved populære seværdigheder i området.