Billeje i Colombo

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Colombo

Colombo, Sri Lanka
28. jan — 4. feb
Samme aflevering
Colombo, Sri Lanka
tor 28.1
Middag
tor 4.2
Middag

Biludlejningsfirmaer i Colombo

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Colombo
Vurdering af udbyder: Okay 5.2

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Okay 4.9

Vurdering baseret på 5 anmeldelser


Afstanden fra Colombo til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Colombo Bandaranayike Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Colombo

I januar har vi foretaget 34 søgninger på biludlejning i Colombo for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Colombo for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Colombo har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Hertz, Thrifty, og Dollar. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Colombo. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Colombo biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Colombo ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Colombo. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Colombo i februar måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 28 °C og nedbør på 110 mm i februar, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Colombo. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i februar måned og er et populært valg blandt Colombo rejsende. Leje af en Standard i Colombo koster 422 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Colombo har flest biludlejningssteder?

Casons Rent A Car er meget populært i Colombo, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 8 biludlejningssteder i Colombo by, og du kan forvente at betale omkring 539 kr./dag for din udlejningsbil i Colombo.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Colombo?

Rejsende, som lejer en bil i Colombo, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Colombo ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 70 km/t., og på motorvejen er den 100 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Colombo, Sri Lanka i januar?

I januar måned er gennemsnitstemperaturen i Colombo 27 °C, og den forventede nedbør er 80 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Colombo.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i januar?

Temperaturerne i Colombo er normalt høje i januar, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Colombo om vejret i resten af Western?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Colombo og rundt i Western eller til de omkringliggende områder i januar måned, kan forvente temperaturer på omkring 27 °C og ca. 80 mm regn i løbet af hele måneden.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Colombo

 • Få den seneste informatiom om fly til Colombo

  Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

  Find fly til Colombo
 • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

  Få overblik over de bedste hoteller i Colombos mest populære områder

  Find hoteller in Colombo
 • Ophold i en feriebolig

  Nyd godt af faciliteterne hjemmefra, selvom du er ude. Læs mere om ferieboliger her.

  Find ferieboliger i Colombo