Billeje i Colombo, Sri Lanka

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Colombo, Sri Lanka

Colombo, Sri Lanka
26. apr — 3. maj
Samme aflevering
Colombo, Sri Lanka
man 26.4
Middag
man 3.5
Middag

Biludlejningsfirmaer i Colombo

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Colombo, Sri Lanka
Vurdering af udbyder: Okay 5.2

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Okay 4.9

Vurdering baseret på 5 anmeldelser


Afstanden fra Colombo, Sri Lanka til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Colombo Bandaranayike Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Colombo

I april har vi foretaget 34 søgninger på biludlejning i Colombo for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Colombo for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Colombo har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Hertz, Thrifty, og Dollar. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Colombo. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Colombo, Sri Lanka biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Colombo ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Colombo. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Colombo i maj måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 28 °C og nedbør på 190 mm i maj, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Colombo. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i maj måned og er et populært valg blandt Colombo rejsende. Leje af en Standard i Colombo koster 426 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Colombo har flest biludlejningssteder?

Casons Rent A Car er meget populært i Colombo, Sri Lanka, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 8 biludlejningssteder i Colombo, Sri Lanka by, og du kan forvente at betale omkring 545 kr./dag for din udlejningsbil i Colombo, Sri Lanka.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Colombo, Sri Lanka?

Rejsende, som lejer en bil i Colombo, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Colombo ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 70 km/t., og på motorvejen er den 100 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Colombo, Sri Lanka i april?

I april måned er gennemsnitstemperaturen i Colombo 28 °C, og den forventede nedbør er 250 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Colombo.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i april?

Selvom temperaturerne er varmere end normalt i april, er der stor risikofor regn. momondo vil anbefale at leje en bil med aircondition for at holde dig kølig i det varmere klima i Colombo.

Minder vejret i Colombo om vejret i resten af Western?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Colombo og rundt i Western eller til de omkringliggende områder i april måned, kan forvente temperaturer på omkring 28 °C og ca. 250 mm regn i løbet af hele måneden.


Biludlejning i lufthavne i Colombo

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Colombo

Kom i gang med at planlægge din rejse til Colombo