Billeje i Colombo, Western

Find billige tilbud på biludlejning i Colombo, Western

Colombo, Sri Lanka
6. apr. — 13. apr.
Samme aflevering
Colombo, Sri Lanka
tor. 6.4
Middag
tor. 13.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Find billig billeje i Colombo, Western

Find den lejebil i Colombo, der passer til dine behov

Biler i Lille

173 kr. - 330 kr.

Alle biltyper

221 kr. - 777 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Colombo, Sri Lanka er 230 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Colombo, Sri Lanka er i oktober. Prisen er 25% lavere end resten af året og ligger på kun 173 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 39% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Colombo. I Colombo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Colombo, Sri Lanka er 311 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Colombo, Sri Lanka er i december. Prisen er 35% lavere end resten af året og ligger på kun 204 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 17% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Colombo. I Colombo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Colombo, Sri Lanka er 360 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Colombo, Sri Lanka er i oktober. Prisen er 10% lavere end resten af året og ligger på kun 325 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 4% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Colombo. I Colombo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Colombo

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Colombo, Western

SR RENT A CAR

22 kontorer

Casons Rent A Car

8 kontorer

keddy by Europcar

3 kontorer

Kings Rental Corfu

2 kontorer

Sixt

2 kontorer

Dollar

1 kontor

Europcar

1 kontor

Hertz

1 kontor

Hurtige fakta om biludlejning i Colombo

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Colombo

Populære biltyper

Economy, Mini, Intermediate

Billigste lejebil

130 kr.

Den mest populære model

Perodua Axia
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Colombo i de seneste 72 timer: Economy, Mini, Intermediate.
Den laveste pris for en lejebil i Colombo er 130 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 172 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Colombo i de seneste 7 dage er Perodua Axia. Vores brugere foretrækker også Class Economy Car som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Colombo

Herunder vises de mest populære hoteller i Colombo

Kørsel i lejebil i Colombo – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Colombo, så du er klar til næste rejse.

De billigste udlejningsbiler i Colombo kan normalt findes gennem Hertz. Når du booker hos Hertz, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 100 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Colombo er 166 kr./dag.

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 28 °C og nedbør på 330 mm i april, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Colombo. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i april måned og er et populært valg blandt Colombo rejsende. Leje af en Standard i Colombo koster 402 kr./dag i gennemsnit.


Udlejningsbiler i populære bydele i Colombo

Behøver du en udlejningsbil i et specifikt område af Colombo? Begræns din søgning ved at bruge mulighederne neden for

Kom i gang med at planlægge din rejse til Colombo


Hvorfor vælge momondo?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Colombo, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Colombo på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.