Find billige flybilletter til Colombo

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Colombo (CMB)
ons.. 16.6.
ons.. 23.6.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Colombo. De nuværende restriktioner til Colombo er baseret på Sri Lanka rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Sri Lanka

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Colombo

Find de billigste fly til disse Colombo-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Colombo Bandaranayike Intl

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Colombo

København (CPH) til Lufthavn: Colombo Bandaranayike Intl (CMB)

Fly til Colombo ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Colombo Bandaranayike Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 4.168 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL COLOMBO FRA KØBENHAVNseptember12% billigereAt flyve fra København til Colombo ​​koster i gennemsnit blot 3.695 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL COLOMBO FRA KØBENHAVNdecember28% dyrereDet koster cirka 5.346 kr. at flyve til Colombo ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL COLOMBO FRA KØBENHAVNdecember546% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Colombo fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Colombo?

Øerne i Det Indiske Ocean forbindes ofte med noget eksotisk og attraktivt. Klimaet, kulturen og priserne står i kontrast til meget af det, vi kender i Danmark. Derfor kan du få dig en oplevelse for livet ved at rejse med fly til Colombo i Sri Lanka. Den sydøstasiatiske østat er beriget med et tropisk klima, der sikrer stabile temperaturer året rundt. Det bedste tidspunkt at rejse med fly til Colombo er i perioden fra januar til marts, der går for at være de tørreste måneder i byen med temperaturer omkring 29 °C. Juli og august er også populære måneder at rejse i, da der ikke falder meget regn i de to måneder. Til gengæld kan luftfugtigheden være høj. Rejser du i andre måneder, er der gode chancer for billige flybilletter til Colombo, da det er måneder, hvor der falder næsten 400 mm regn. Ofte klarer det dog hurtigt op igen.

Hvilket er det absolut billigste fly til Colombo?

592 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Colombo. Dette fly er fra Glasgow og er 87% billigere end de fleste andre flyrejser til Colombo. Hvis du vil finde den billigste pris til Colombo fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Colombo?

Generelt er september den billigste måned at flyve fra Danmark til Colombo på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 3.695 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i september, kan du bestille flyrejser til Colombo fra Danmark i november i stedet. Fly til Colombo i november, selvom de ikke er helt så billige som dem i september, har stadig kun et gennemsnit på omkring 3.744 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Colombo?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Colombo fra Danmark, når du bestiller 53 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Colombo for omkring 4.184 kr., når du søger 53 dage forud.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Colombo på?

Ifølge vores data er tirsdag den billigste dag at flyve til Colombo fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en tirsdag var 4.223 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis du rejser ud på en fredag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Colombo for omkring 4.552 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Colombo?

Det billigste tidspunkt at flyve til Colombo på er om morgenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 4.033 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om formiddagen, hvor priserne ligger på 4.407 kr. i gennemsnit. Fly til Colombo fra Danmark om formiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Colombo?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Colombo. Hvis du har planer om at flyve til Colombo, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Colombo Bandaranayike Intl (28 km fra Colombo centrum), Lufthavn: Kalutara Katukurunda (45 km fra Colombo centrum), Lufthavn: Bentota River (59 km fra Colombo centrum), Lufthavn: Hatton Castlereigh Reservoir (80 km fra Colombo centrum) eller Lufthavn: Koggala (117 km fra Colombo centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Colombo på?

Med en gennemsnitspris på 4.681 kr. pr. person er Lufthavn: Colombo Diyawanna Oya Seaplane Base den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Colombo. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Colombo?

På nuværende tidspunkt inkluderer Sri Lanka rejserestriktioner rejser til Colombo. Indrejserestriktioner

Det er i øjeblikket forbudt for alle udenlandske statsborgere, herunder bosiddende, at rejse ind i Sri Lanka, og Sri Lanka udsteder ikke i øjeblikket visa. Udenlandske statsborgere, der ønsker at vende tilbage til Sri Lanka, bør kontakte deres nærmeste srilankanske højkommission for at få råd. Bandaranaike Internationale Lufthavn (CMB) accepterer kun visse særlige kategorier af flyvninger, herunder repatrieringsflyvninger, nødafledningsflyvninger, humanitære bistandsflyvninger, fragtflyvninger og tekniske landinger. Visum og ETA udstedt af Sri Lanka er blevet ugyldiggjort.

Indrejsekrav

Samtlige rejsende skal tage en PCR-test. De skal også indsende udfyldte sundhedserklæringer til sundhedsinspektører eller andre autoriserede embedsmænd.

Karantænekrav

14 dages karantæne er obligatorisk for alle der rejser til Sri Lanka, normalt efterfulgt af 14 dages selvisolation derhjemme. De personer, der føres ind, skal underkastes temperaturkontrol i lufthavnen. Flybesætningen skal selv sætte sig i karantæne på det sted, der er angivet i sundhedserklæringen, og må kun spise på værelset, indtil de flyver videre.

Transitregler

Den maksimale tilladte transittid ved CMB er 10 timer. Passagererne skal have en bekræftet forbindelse.

Hvis du planlægger rejser til Colombo nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Colombo

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Colombo fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
7. aug.
CPH03:20København Kastrup
26t. 35min.
1 stop
CMB05:55Colombo Bandaranayike Intl
20. aug.
CMB20:15Colombo Bandaranayike Intl
16t. 10min.
1 stop
CPH12:25København Kastrup
5.051 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
4. aug.
CPH02:25København Kastrup
21t. 05min.
2 stop
CMB23:30Colombo Bandaranayike Intl
9. aug.
CMB11:15Colombo Bandaranayike Intl
22t. 35min.
2 stop
CPH09:50København Kastrup
5.008 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
6. aug.
CPH07:30København Kastrup
22t. 45min.
2 stop
CMB06:15Colombo Bandaranayike Intl
14. aug.
CMB11:15Colombo Bandaranayike Intl
22t. 35min.
2 stop
CPH09:50København Kastrup
5.070 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
7. aug.
CPH03:20København Kastrup
26t. 35min.
1 stop
CMB05:55Colombo Bandaranayike Intl
11. aug.
CMB20:15Colombo Bandaranayike Intl
18t. 55min.
1 stop
CPH15:10København Kastrup
4.953 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
31. jul.
CPH13:00København Kastrup
29t. 50min.
1 stop
CMB18:50Colombo Bandaranayike Intl
13. aug.
CMB20:15Colombo Bandaranayike Intl
16t. 10min.
1 stop
CPH12:25København Kastrup
5.150 kr.
Find lignende
Etihad Airways
8. okt.
CPH12:40København Kastrup
29t. 20min.
2 stop
CMB18:00Colombo Bandaranayike Intl
14. okt.
CMB22:50Colombo Bandaranayike Intl
16t. 50min.
2 stop
CPH15:40København Kastrup
5.432 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Colombo?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Colombo

Det er generelt de store, klassiske flyselskaber, der tilbyder rejser med fly til Colombo. Du kan eksempelvis rejse med udbydere som Finnair, SAS eller Qatar Airways fra Københavns Lufthavn eller Billund Lufthavn. De velkendte selskaber har som regel check-in bagage, sædevalg og forplejning ombord inkluderet i billetprisen.

Hvem flyver direkte til Colombo?

Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at finde flybilletter til Colombo med direkte afgange fra Danmark. I stedet kan du vælge blandt mange flyafgange med et eller flere stop undervejs.

Hvor lang tid tager det at flyve til Colombo?

Den hurtigste flyafgang fra København tager ca. 13 t. med en mellemlanding. Fra Billund tager den hurtigste rejse ca. 14 t. og 50 min. med to stop undervejs.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Colombo samt afstand til centrum

Når du lander i Colombo Bandaranaike Lufthavn, kan du tage med bus nummer 187 direkte til centrum. Rejsetiden er ca. 30 min., og billetprisen er ca. 160 LKR (ca. 6 DKK). Det er også muligt at tage en taxi for ca. 2800 LKR (ca. 105 DKK).


Hvordan kommer man nemmest rundt i Colombo?

Du kan til dels komme rundt i Colombo til fods, men det vil blive nødvendigt med transport. En af de billige og populære løsninger er byens trehjulede tuk-tuks. En tur på ca. 4 km koster ca. 200 LKR (ca. 8 DKK). Du kommer også nemt rundt i taxi, hvor prisen for en kortere tur på ca. 15 min. er ca. 450 LKR (ca. 17 DKK).


Kan man rejse til Colombo uden pas eller visum?

Som dansk statsborger har du visumpligt, når du holder ferie i Colombo. Ved ankomst i lufthavnen får du et visum, der gælder i 30 dage. Inden afrejse fra Danmark skal du søge online om en ETA-tilladelse. Derudover skal dit pas være gyldigt i mindst seks måneder fra indrejsedatoen.


Tips og gode råd til Colombo

Hvad skal man se i Colombo?

Du kan se frem til fantastiske seværdigheder på din ferie i Colombo. Gangaramaya er et enestående, gammel buddhist-tempel, som er blandt de smukkeste i Sri Lanka. Colombo National Museum er også interessant, da du kan lære om kolonitiden, hvor landet var styret af Holland og senere Storbritannien.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser med børn til Colombo giver gode familieminder. Et sikkert hit er en tur på Mount Lavinia Beach, hvor tiden kan gå med vandsportsaktiviteter og smukke solnedgange. Cricket er østatens nationalsport, og hele familien kan opleve en kamp på SSC Cricket Ground eller R. Premadasa Cricket Stadium.

Skal man købe rejseforsikring?

Det er værd at investere i en rejseforsikring, når turen går med fly til Colombo. Dermed er du dækket, hvis du får brug for lægehjælp. Du kan tilmed skræddersy en rejseforsikring med tillægsdækninger såsom bagagedækning og tyveriforsikring.

Kan man drikke vand fra hanen?

Undgå at drikke vand fra hanen i Colombo.

Giver man drikkepenge i Colombo?

I Sri Lanka giver du typisk ca. 10 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Majestic City Shopping Centre, Crescat Boulevard og Pettah Market er populære steder at handle. (Priser checket: 05/05/2019).Find billige flybilletter til andre byer i Sri Lanka

Sri Lanka er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class