Book fly med Air India

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Hurtige facts om Air India

Find oplysninger om flyvningens varighed, flypriser op populære ruter for Air India

Billigste rute

185 kr.

Mest populære rute

IXB til DEL

Korteste fly

0t. 40min.

Længste flyvning

2t. 50min.
Den billigste rute, som Air India flyver fra Calicut Kozhikode til Kannur Intl kan fås for 185 kr.
Flyvningen fra Bagdogra til New Delhi Indira Gandhi Intl er i øjeblikket den mest populære rute med Air India
Den hurtigste flyrute med Air India varer 0t. 40min. fra Calicut (CCJ) til Kannur (CNN)
Den længste flyrute med Air India tager 2t. 50min. fra New Delhi (DEL) til Srinagar (SXR)

Anmeldelser af Air India

5,4
AcceptabelBaseret på 520 verificerede gæsteanmeldelser
5,9Boarding
5,4Samlet
5,6Mad
5,3Comfort
6,1Besætning
4,4Underholdning

Sortér efter:
Dato

Oplysninger om flyvning med Air India

Når du booker hos Air India, så vil du opleve, at deres loyalitetsprogram er nemt at tilgå. Hos Air India har de tre forskellige klubkort, som du altså kan opnå på din rejse, når du vælger en af Air Indias reservationer. Deres loyalitetsprogram kan betale sig i længden, fordi der er forskellige fordele ved dem. Deres mest kendte er The Maharaja Club med Air India fly, hvor du f.eks. kan medbringe en større baggage med dig på flyet, og skulle det ikke være nok, så findes de to andre sølv og guld klubkort, hvor du optjener ca. 15-20 % flere point end andre medlemmer. Som guldmedlem får du også adgang til særlige lounges i lufthavnen med Air India fly, som kun er beregnet til medlemmerne.

Der er forskel på, om du rejser med håndbagage ombord eller speciel baggage, og om du benytter dig af økonomiklasse eller business class. Med håndbagage er der f.eks. et par kg til forskel for, hvilken klasse, du vælger at rejse med. Derudover er det også almindeligt, at du vil opleve at særlig baggage, såsom musikinstrumenter skal bookes separat, og ikke hører ind under håndbagage. Dernæst er det også vigtigt lige at sætte sig ind i reglerne for en sikkerheds skyld, før du medbringer særlig baggage, da genstande som kan være farlige ikke er tilladt at have med, når du booker hos Air India.

Kæledyr kan hos Air India medbringes som en ledsager, og derfor kan synshæmmede f.eks. medbringe deres hund som ledsager, hvis de skulle have behov for det. Ud over det er det også tilladt at tage dit kæledyr med på rejsen, men det skal reserveres som en separat form for fragtet baggage, hvor du vil opleve, at priserne afhænger af kæledyrets og burets samlede vægt. Derfor kan det også være en god idé, at sikre, at dit kæledyr har et godt helbred og kan tåle at rejse på længere distancer mellem kontinenter.

Du bliver nødt til at flyve fra Frankfurt Intl hvis du ønsker at flyve med Air India, da dette flyselskab ikke har afgange fra København Kastrup i øjeblikket. Alternativt kunne du booke et fly fra København Kastrup med et andet flyselskab som fx. Air Canada.

Kolkata Netaji Subhas Int, New Delhi Indira Gandhi Intl, og Patna er de mest populære lufthavne Air India bruger til rutineflyvninger året rundt.

Vores Flight Tracker er de hurtigste og letteste vej til at tjekke flystatus i realtid på et hvilket som helst Air India-fly. Klik blot på Track Flight-knappen efter du har udfyldt formularen. Du kan også besøge Air Indias hjemmeside på airindia.in eller ringe til dem på +91 22 27067001 for opdateringer og flystatus.

I øjeblikket er flyvningen fra Kannur Intl til Calicut Kozhikode med 0 stop for 555 kr. den billigste returrejse på en indenrigsrute, som Air India tilbyder. Flyvningen fra Calicut Kozhikode til Kannur Intl med 0 stop for 185 kr. er den billigste enkeltbillet på en indenrigsflyvning med Air India.


Flysporing for Air India

Søg efter rute eller flynummer for at se flystatus for Air India
fre. 7/1