Find billige flybilletter til Lufthavn: London Heathrow

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
søn 8.8
søn 15.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Lufthavn: London Heathrow. De nuværende restriktioner til Lufthavn: London Heathrow er baseret på Storbritannien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Storbritannien

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Lufthavn: London Heathrow?

Pris

704 kr. - 1.478 kr.

  • Hvilken måned er det billigst at flyve til Lufthavn: London Heathrow?

    De fleste rejsende finder den billigste returrejse med fly til Lufthavn: London Heathrow, når de bestiller i løbet af marts måned.

  • Hvornår er det bedste tidspunkt at bestille et fly til Lufthavn: London Heathrow?

    Fra de fleste lokationer til Lufthavn: London Heathrow finder du de bedste tilbud ved at booke dine fly ​​omkring 91 dage før din afrejsedato.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Lufthavn: London Heathrow?

På nuværende tidspunkt inkluderer Storbritannien rejserestriktioner rejser til Lufthavn: London Heathrow. Indrejserestriktioner

Storbritannien har genindført landsdækkende lockdown. Fra den 4. januar er en landsdækkende lockdown trådt i kraft. Udgående rejser, herunder internationale, er begrænset fra England, undtagen under begrænsede omstændigheder, f.eks. i forbindelse med arbejde eller uddannelse. Udenlandske statsborgere er underlagt Stay At Home regler. De bør ikke rejse til udlandet, medmindre det er tilladt. Fra den 20. november begrænsede Skotland rejser inden for Storbritannien, og kun væsentlige rejser — herunder af sundhedsmæssige årsager, arbejde og studier — vil få lov til at rejse ind og ud af Skotland. Personer, der bor i nedlukningsområder på niveau 3 eller 4 i Skotland, har heller ikke tilladelse til at forlade deres område og må ikke rejse udenlands, selv om folk på niveau 0-2 ikke har tilladelse til det. Rejsende, der har besøgt eller været i transit i et rødlisteland inden for de sidste 10 dage, har ikke adgang til Storbritannien med undtagelse af britiske statsborgere, statsborgere i Irland, indbyggere i Storbritannien. Der gælder forskellige regler i Skotland, Wales og Nordirland. Rejsende skal følge alle de regler, der gælder for dem. Fra den 20. november begrænsede Skotland rejser inden for Storbritannien, kun væsentlige rejser - som inkluderer sundhedsmæssige årsager, arbejde og til undersøgelse - får adgang til og kan forlade Skotland. Mennesker, der bor i niveau 3 eller niveau 4-lockdown-områder i Skotland, har heller ikke tilladelse til at forlade deres område og har forbud mod at rejse til udlandet, selvom folk i niveau 0-2 ikke er det. Rejsende, der har været i eller transit gennem Sydafrika inden for de sidste 10 dage, har ikke adgang til Storbritannien med undtagelse af britiske statsborgere, statsborgere i Irland, indbyggere i Storbritannien. Visse områder i Storbritannien og Crown Dependencies kan have særlige rejseregler. Se den relevante side for oplysninger om rejser til Jersey, href="https://www.visitguernsey.com/coronavirus-covid-19-update/">Guernsey, Isle of Man, Shetland og Orkney.

Indrejsekrav

Alle rejsende der rejser ind i Storbritannien skal fremvise et udfyldt "Public Health Passenger Locator Form" til immigration ved ankomsten. Fra den 18. januar skal alle rejsende til England, Skotland, Wales eller Nordirland, inklusive indbyggere i Storbritannien på vej hjem, fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19-testresultat taget inden for 3 dage før afgang. Rejsende fra Common Travel Area (Storbritannien, Irland, Isle of Man, Jersey, Guernsey, Ascension, Falklandsøerne, St. Helena) er ikke omfattet af reglerne. Børn under 11 år er heller ikke forpligtet til at gennemføre test før afrejse. Indtil den 21. januar er rejsende fra Antigua og Barbuda, St. Lucia eller Barbados heller ikke omfattet af reglerne.

Karantænekrav

Den 18. januar suspenderes rejsekorridorer, alle rejsende, der ankommer til Storbritannien fra alle lande undtagen Irland, er underlagt 10-dages selvisolering. Bemærk: Den engelske, skotske, walisiske og nordirske regering anvender måske karantænekravene anderledes. Yderligere oplysninger om rejser til England, Skotland, Wales, og Nordirland.

Alle andre oplysninger

Alle rejsende på fly til Storbritannien skal bære ansigtsbeklædning på fly og på offentlig transport ved ankomsten. Passagerer, der benytter taxaer og private udlejningskøretøjer, bør også anvende et ansigtsdække under hele deres rejse. Førere kan nægte at transportere passagerer, der ikke følger vejledningen for sikker transport. Revidere den britiske regerings adgangskrav og læs mere om rejserestriktioner for Storbritannien.

Hvis du planlægger rejser til Lufthavn: London Heathrow nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Lufthavn: London Heathrow

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Lufthavn: London Heathrow fundet af momondos brugere for nylig
Blue Air
6. nov.
CPH14:45København Kastrup
14t. 40min.
1 stop
LHR04:25London Heathrow
13. nov.
LHR04:15London Heathrow
7t. 40min.
1 stop
CPH11:55København Kastrup
British Airways
15. sep.
CPH06:55København Kastrup
2t. 10min.
LHR09:05London Heathrow
22. sep.
LHR12:10London Heathrow
1t. 55min.
CPH14:05København Kastrup
Flere flyselskaber
18. sep.
CPH03:20København Kastrup
2t. 15min.
LHR05:35London Heathrow
25. sep.
LHR05:15London Heathrow
11t. 00min.
1 stop
CPH16:15København Kastrup
British Airways
29. sep.
CPH06:55København Kastrup
2t. 10min.
LHR09:05London Heathrow
5. okt.
LHR03:10London Heathrow
1t. 50min.
CPH05:00København Kastrup
Blue Air
18. sep.
CPH14:45København Kastrup
14t. 40min.
1 stop
LHR05:25London Heathrow
25. sep.
LHR05:15London Heathrow
7t. 40min.
1 stop
CPH12:55København Kastrup
British Airways
24. sep.
CPH03:20København Kastrup
2t. 15min.
LHR05:35London Heathrow
1. okt.
LHR16:10London Heathrow
2t. 00min.
CPH18:10København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Lufthavn: London Heathrow

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Lufthavn: London Heathrow, så se nogle af vores tilbud herunder fra British Airways og SAS
British Airways
27. sep.
CPH03:00København Kastrup
2t. 15min.
LHR05:15London Heathrow
Flere flyselskaber
12. aug.
CPH17:55København Kastrup
11t. 30min.
1 stop
LHR05:25London Heathrow
SAS
27. okt.
CPH02:00København Kastrup
16t. 35min.
1 stop
LHR18:35London Heathrow

Hvilke flyselskaber flyver til Lufthavn: London Heathrow?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Lufthavn: London Heathrow

Lufthavne i nærheden af Lufthavn: London Heathrow

Neden for finder du alle lufthavne i nærheden af Lufthavn: London Heathrow samt deres afstand til centrum

Populære fly til Lufthavn: London Heathrow

Find dine flybilletter til Lufthavn: London Heathrow blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Lufthavn: London Heathrow
Hurtigste flyvetid1t. 50min.
Laveste pris501 kr.
Fly fra København til Lufthavn: London Heathrow
Hurtigste flyvetid2t. 00min.
Laveste pris576 kr.

Populære fly fra Lufthavn: London Heathrow

Find dine flybilletter til Lufthavn: London Heathrow blandt disse populære flyafgange, og søg efter den billigste pris og korteste varighed
Fly fra Lufthavn: London Heathrow til København
Hurtigste flyvetid1t. 50min.
Laveste pris539 kr.
Fly fra Lufthavn: London Heathrow til Billund
Hurtigste flyvetid1t. 45min.
Laveste pris601 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Lufthavn: London Heathrow