Find billige flybilletter til Lufthavn: London City

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
lør 7.8
lør 14.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Lufthavn: London City. De nuværende restriktioner til Lufthavn: London City er baseret på Storbritannien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Storbritannien

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Lufthavn: London City?

Pris

861 kr. - 2.135 kr.

  • Hvilken måned er det billigst at flyve til Lufthavn: London City?

    Næsten uanset hvor du flyver fra, finder du de billigste flybilletter til Lufthavn: London City ​​i løbet af februar måned; du kan dog også finde gode tilbud på andre tidspunkter.

  • Hvornår er det bedste tidspunkt at bestille et fly til Lufthavn: London City?

    Vores data viser, at på rejser fra de fleste lokationer til Lufthavn: London City, fandt rejsende det bestilte deres billetter 91 dage før flyvningen, de billigste flyrejser.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Lufthavn: London City?

På nuværende tidspunkt inkluderer Storbritannien rejserestriktioner rejser til Lufthavn: London City. Indrejserestriktioner

Storbritannien har genindført landsdækkende lockdown. Fra den 4. januar er en landsdækkende lockdown trådt i kraft. Udgående rejser, herunder internationale, er begrænset fra England, undtagen under begrænsede omstændigheder, f.eks. i forbindelse med arbejde eller uddannelse. Udenlandske statsborgere er underlagt Stay At Home regler. De bør ikke rejse til udlandet, medmindre det er tilladt. Fra den 20. november begrænsede Skotland rejser inden for Storbritannien, og kun væsentlige rejser — herunder af sundhedsmæssige årsager, arbejde og studier — vil få lov til at rejse ind og ud af Skotland. Personer, der bor i nedlukningsområder på niveau 3 eller 4 i Skotland, har heller ikke tilladelse til at forlade deres område og må ikke rejse udenlands, selv om folk på niveau 0-2 ikke har tilladelse til det. Rejsende, der har besøgt eller været i transit i et rødlisteland inden for de sidste 10 dage, har ikke adgang til Storbritannien med undtagelse af britiske statsborgere, statsborgere i Irland, indbyggere i Storbritannien. Der gælder forskellige regler i Skotland, Wales og Nordirland. Rejsende skal følge alle de regler, der gælder for dem. Fra den 20. november begrænsede Skotland rejser inden for Storbritannien, kun væsentlige rejser - som inkluderer sundhedsmæssige årsager, arbejde og til undersøgelse - får adgang til og kan forlade Skotland. Mennesker, der bor i niveau 3 eller niveau 4-lockdown-områder i Skotland, har heller ikke tilladelse til at forlade deres område og har forbud mod at rejse til udlandet, selvom folk i niveau 0-2 ikke er det. Rejsende, der har været i eller transit gennem Sydafrika inden for de sidste 10 dage, har ikke adgang til Storbritannien med undtagelse af britiske statsborgere, statsborgere i Irland, indbyggere i Storbritannien. Visse områder i Storbritannien og Crown Dependencies kan have særlige rejseregler. Se den relevante side for oplysninger om rejser til Jersey, href="https://www.visitguernsey.com/coronavirus-covid-19-update/">Guernsey, Isle of Man, Shetland og Orkney.

Indrejsekrav

Alle rejsende der rejser ind i Storbritannien skal fremvise et udfyldt "Public Health Passenger Locator Form" til immigration ved ankomsten. Fra den 18. januar skal alle rejsende til England, Skotland, Wales eller Nordirland, inklusive indbyggere i Storbritannien på vej hjem, fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19-testresultat taget inden for 3 dage før afgang. Rejsende fra Common Travel Area (Storbritannien, Irland, Isle of Man, Jersey, Guernsey, Ascension, Falklandsøerne, St. Helena) er ikke omfattet af reglerne. Børn under 11 år er heller ikke forpligtet til at gennemføre test før afrejse. Indtil den 21. januar er rejsende fra Antigua og Barbuda, St. Lucia eller Barbados heller ikke omfattet af reglerne.

Karantænekrav

Den 18. januar suspenderes rejsekorridorer, alle rejsende, der ankommer til Storbritannien fra alle lande undtagen Irland, er underlagt 10-dages selvisolering. Bemærk: Den engelske, skotske, walisiske og nordirske regering anvender måske karantænekravene anderledes. Yderligere oplysninger om rejser til England, Skotland, Wales, og Nordirland.

Alle andre oplysninger

Alle rejsende på fly til Storbritannien skal bære ansigtsbeklædning på fly og på offentlig transport ved ankomsten. Passagerer, der benytter taxaer og private udlejningskøretøjer, bør også anvende et ansigtsdække under hele deres rejse. Førere kan nægte at transportere passagerer, der ikke følger vejledningen for sikker transport. Revidere den britiske regerings adgangskrav og læs mere om rejserestriktioner for Storbritannien.

Hvis du planlægger rejser til Lufthavn: London City nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Lufthavn: London City

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Lufthavn: London City fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
25. okt.
CPH07:20København Kastrup
6t. 05min.
1 stop
LCY13:25London City
1. nov.
LCY04:30London City
4t. 40min.
1 stop
CPH09:10København Kastrup
Lufthansa
17. sep.
CPH07:20København Kastrup
6t. 05min.
1 stop
LCY13:25London City
24. sep.
LCY03:50London City
5t. 25min.
1 stop
CPH09:15København Kastrup
SWISS
4. nov.
CPH05:40København Kastrup
7t. 55min.
1 stop
LCY13:35London City
11. nov.
LCY08:30London City
4t. 45min.
1 stop
CPH13:15København Kastrup
1.059 kr.
Find lignende
Lufthansa
24. sep.
BLL02:20Billund
11t. 05min.
1 stop
LCY13:25London City
26. sep.
LCY13:50London City
4t. 05min.
1 stop
BLL17:55Billund
1.059 kr.
Find lignende
SWISS
19. nov.
CPH14:55København Kastrup
14t. 35min.
1 stop
LCY05:30London City
4. dec.
LCY07:15London City
6t. 00min.
1 stop
CPH13:15København Kastrup
1.065 kr.
Find lignende
SWISS
18. nov.
CPH14:55København Kastrup
13t. 00min.
1 stop
LCY03:55London City
21. nov.
LCY15:15London City
11t. 45min.
1 stop
CPH03:00København Kastrup
1.090 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Lufthavn: London City

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Lufthavn: London City, så se nogle af vores tilbud herunder fra KLM, Lufthansa og SWISS
Flere flyselskaber
8. aug.
BLL16:25Billund
21t. 50min.
2 stop
LCY14:15London City
Lufthansa
12. sep.
CPH07:20København Kastrup
6t. 55min.
1 stop
LCY14:15London City
SWISS
22. sep.
CPH05:40København Kastrup
9t. 05min.
1 stop
LCY14:45London City

Hvilke flyselskaber flyver til Lufthavn: London City?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Lufthavn: London City

Lufthavne i nærheden af Lufthavn: London City

Neden for finder du alle lufthavne i nærheden af Lufthavn: London City samt deres afstand til centrum

Populære fly til Lufthavn: London City

Find dine flybilletter til Lufthavn: London City blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Lufthavn: London City
Hurtigste flyvetid4t. 10min.
Laveste pris978 kr.
Fly fra Billund til Lufthavn: London City
Hurtigste flyvetid4t. 25min.
Laveste pris1.053 kr.

Populære fly fra Lufthavn: London City

Find dine flybilletter til Lufthavn: London City blandt disse populære flyafgange, og søg efter den billigste pris og korteste varighed
Fly fra Lufthavn: London City til København
Hurtigste flyvetid3t. 40min.
Laveste pris1.022 kr.
Fly fra Lufthavn: London City til Billund
Hurtigste flyvetid4t. 00min.
Laveste pris1.216 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Lufthavn: London City