Find billige flybilletter til Lufthavn: London-Stansted

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 3.8
tir 10.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Lufthavn: London-Stansted. De nuværende restriktioner til Lufthavn: London-Stansted er baseret på Storbritannien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Storbritannien

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Lufthavn: London-Stansted?

Pris

185 kr. - 888 kr.

  • Hvilken måned er det billigst at flyve til Lufthavn: London-Stansted?

    Generelt, når du skal bestille fly til Lufthavn: London-Stansted, er marts måned i gennemsnit billigst.

  • Hvornår er det bedste tidspunkt at bestille et fly til Lufthavn: London-Stansted?

    De fleste flypassagerer der har fundet billige flybilletter til Lufthavn: London-Stansted, har fundet ud af, at når de booker flybilletter i gennemsnit 72 dage før deres planlagte afrejsedato, finder de de bedste tilbud.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Lufthavn: London-Stansted?

På nuværende tidspunkt inkluderer Storbritannien rejserestriktioner rejser til Lufthavn: London-Stansted. Indrejserestriktioner

Storbritannien har genindført landsdækkende lockdown. Fra den 4. januar er en landsdækkende lockdown trådt i kraft. Udgående rejser, herunder internationale, er begrænset fra England, undtagen under begrænsede omstændigheder, f.eks. i forbindelse med arbejde eller uddannelse. Udenlandske statsborgere er underlagt Stay At Home regler. De bør ikke rejse til udlandet, medmindre det er tilladt. Fra den 20. november begrænsede Skotland rejser inden for Storbritannien, og kun væsentlige rejser — herunder af sundhedsmæssige årsager, arbejde og studier — vil få lov til at rejse ind og ud af Skotland. Personer, der bor i nedlukningsområder på niveau 3 eller 4 i Skotland, har heller ikke tilladelse til at forlade deres område og må ikke rejse udenlands, selv om folk på niveau 0-2 ikke har tilladelse til det. Rejsende, der har besøgt eller været i transit i et rødlisteland inden for de sidste 10 dage, har ikke adgang til Storbritannien med undtagelse af britiske statsborgere, statsborgere i Irland, indbyggere i Storbritannien. Der gælder forskellige regler i Skotland, Wales og Nordirland. Rejsende skal følge alle de regler, der gælder for dem. Fra den 20. november begrænsede Skotland rejser inden for Storbritannien, kun væsentlige rejser - som inkluderer sundhedsmæssige årsager, arbejde og til undersøgelse - får adgang til og kan forlade Skotland. Mennesker, der bor i niveau 3 eller niveau 4-lockdown-områder i Skotland, har heller ikke tilladelse til at forlade deres område og har forbud mod at rejse til udlandet, selvom folk i niveau 0-2 ikke er det. Rejsende, der har været i eller transit gennem Sydafrika inden for de sidste 10 dage, har ikke adgang til Storbritannien med undtagelse af britiske statsborgere, statsborgere i Irland, indbyggere i Storbritannien. Visse områder i Storbritannien og Crown Dependencies kan have særlige rejseregler. Se den relevante side for oplysninger om rejser til Jersey, href="https://www.visitguernsey.com/coronavirus-covid-19-update/">Guernsey, Isle of Man, Shetland og Orkney.

Indrejsekrav

Alle rejsende der rejser ind i Storbritannien skal fremvise et udfyldt "Public Health Passenger Locator Form" til immigration ved ankomsten. Fra den 18. januar skal alle rejsende til England, Skotland, Wales eller Nordirland, inklusive indbyggere i Storbritannien på vej hjem, fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19-testresultat taget inden for 3 dage før afgang. Rejsende fra Common Travel Area (Storbritannien, Irland, Isle of Man, Jersey, Guernsey, Ascension, Falklandsøerne, St. Helena) er ikke omfattet af reglerne. Børn under 11 år er heller ikke forpligtet til at gennemføre test før afrejse. Indtil den 21. januar er rejsende fra Antigua og Barbuda, St. Lucia eller Barbados heller ikke omfattet af reglerne.

Karantænekrav

Den 18. januar suspenderes rejsekorridorer, alle rejsende, der ankommer til Storbritannien fra alle lande undtagen Irland, er underlagt 10-dages selvisolering. Bemærk: Den engelske, skotske, walisiske og nordirske regering anvender måske karantænekravene anderledes. Yderligere oplysninger om rejser til England, Skotland, Wales, og Nordirland.

Alle andre oplysninger

Alle rejsende på fly til Storbritannien skal bære ansigtsbeklædning på fly og på offentlig transport ved ankomsten. Passagerer, der benytter taxaer og private udlejningskøretøjer, bør også anvende et ansigtsdække under hele deres rejse. Førere kan nægte at transportere passagerer, der ikke følger vejledningen for sikker transport. Revidere den britiske regerings adgangskrav og læs mere om rejserestriktioner for Storbritannien.

Hvis du planlægger rejser til Lufthavn: London-Stansted nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Lufthavn: London-Stansted

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Lufthavn: London-Stansted fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
10. aug.
BLL06:15Billund
1t. 35min.
STN07:50London-Stansted
17. aug.
STN03:25London-Stansted
1t. 25min.
BLL04:50Billund
Ryanair
20. aug.
BLL06:10Billund
1t. 35min.
STN07:45London-Stansted
23. aug.
STN03:20London-Stansted
1t. 25min.
BLL04:45Billund
Ryanair
31. aug.
BLL06:15Billund
1t. 35min.
STN07:50London-Stansted
7. sep.
STN03:25London-Stansted
1t. 25min.
BLL04:50Billund
Ryanair
21. sep.
BLL06:15Billund
1t. 35min.
STN07:50London-Stansted
28. sep.
STN03:25London-Stansted
1t. 25min.
BLL04:50Billund
Ryanair
2. sep.
BLL06:15Billund
1t. 35min.
STN07:50London-Stansted
9. sep.
STN03:20London-Stansted
1t. 25min.
BLL04:45Billund
Ryanair
1. sep.
BLL06:10Billund
1t. 35min.
STN07:45London-Stansted
8. sep.
STN03:20London-Stansted
1t. 25min.
BLL04:45Billund

Find de billigste enkeltbilletter til Lufthavn: London-Stansted

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Lufthavn: London-Stansted, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
30. aug.
AAR11:20Aarhus
1t. 35min.
STN12:55London-Stansted
Ryanair
20. aug.
BLL06:10Billund
1t. 35min.
STN07:45London-Stansted
Ryanair
15. aug.
BLL18:10Billund
1t. 35min.
STN19:45London-Stansted

Hvilke flyselskaber flyver til Lufthavn: London-Stansted?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Lufthavn: London-Stansted

Lufthavne i nærheden af Lufthavn: London-Stansted

Neden for finder du alle lufthavne i nærheden af Lufthavn: London-Stansted samt deres afstand til centrum

Populære fly til Lufthavn: London-Stansted

Find dine flybilletter til Lufthavn: London-Stansted blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Lufthavn: London-Stansted
Hurtigste flyvetid1t. 50min.
Laveste pris120 kr.
Fly fra Billund til Lufthavn: London-Stansted
Hurtigste flyvetid1t. 35min.
Laveste pris145 kr.

Populære fly fra Lufthavn: London-Stansted

Find dine flybilletter til Lufthavn: London-Stansted blandt disse populære flyafgange, og søg efter den billigste pris og korteste varighed
Fly fra Lufthavn: London-Stansted til Billund
Hurtigste flyvetid1t. 25min.
Laveste pris157 kr.
Fly fra Lufthavn: London-Stansted til København
Hurtigste flyvetid1t. 40min.
Laveste pris164 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Lufthavn: London-Stansted