Find billige fly til London-Stansted Lufthavn fra 190 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 5.12
tir. 12.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til London-Stansted Lufthavn

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til London-Stansted Lufthavn

Bedste pris på enkeltbillet

190 kr.

Bedste pris på returbillet

190 kr.

Hurtigste flyvetid

1t. 35min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en enkeltbillet til London fra Danmark i de seneste 72 timer er 190 kr. (Billund til London-Stansted).
Den bedste pris på en returbillet til London fra Danmark i de seneste 72 timer er 190 kr. (Aalborg til London-Stansted).
Det hurtigste fly til London fra Danmark tager 1t. 35min. (Billund til London-Stansted).
Der er 1 flyselskab, som flyver til London, herunder Ryanair.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af London-Stansted Lufthavn

Find de billigste fly til disse London-Stansted Lufthavn-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LONDON-STANSTED LUFTHAVN FRA KØBENHAVNjanuar54% billigereAt flyve fra København til London-Stansted Lufthavn ​​koster i gennemsnit blot 278 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LONDON-STANSTED LUFTHAVN FRA KØBENHAVNjuli73% dyrereDet koster cirka 1.045 kr. at flyve til London-Stansted Lufthavn ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LONDON-STANSTED LUFTHAVN FRA KØBENHAVNdecember516% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til London-Stansted Lufthavn fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til London-Stansted Lufthavn?

Hvilken måned er det billigst at flyve til London-Stansted Lufthavn?

Generelt, når du skal booke fly til London-Stansted Lufthavn, er januar måned i gennemsnit billigst.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et fly til London-Stansted Lufthavn?

De fleste flypassagerer der har fundet billige flybilletter til London-Stansted Lufthavn, har fundet ud af, at når de booker flybilletter i gennemsnit 70 dage før deres planlagte afrejsedato, finder de de bedste tilbud.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af London-Stansted Lufthavn?

London Heathrow Lufthavn, London Gatwick Lufthavn, London Luton Lufthavn eller London Southend Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til London.

Findes der en billigere måde at flyve til London på?

London Luton Lufthavn har en gennemsnitspris på 751 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge London. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.

Hvilket er det absolut billigste fly til London?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til London fra Agadir for 159 kr.. Det er 92% billigere end de fleste flyrejsetilbud til London. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til London fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvor lang tid tager det at flyve til London-Stansted Lufthavn?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i London-Stansted Lufthavn du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 2t at flyve fra København Kastrup til London Heathrow. På den anden side tager det i gennemsnit 1t. 40min. at flyve fra Billund til London Heathrow. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til London-Stansted Lufthavn?

Priser for fly til London-Stansted Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til London-Stansted Lufthavn?

Fra november 2023 er der 6 udbydere at vælge mellem for fly til London-Stansted Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til London-Stansted Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til London-Stansted Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til London-Stansted Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til London-Stansted Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i London-Stansted Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Gode tilbud på fly til London-Stansted Lufthavn

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til London-Stansted Lufthavn fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
28. jan.
AAL11:40Aalborg
1t. 45min.
STN12:25London-Stansted
4. feb.
STN08:35London-Stansted
1t. 40min.
AAL11:15Aalborg
Ryanair
28. jan.
AAL11:40Aalborg
1t. 45min.
STN12:25London-Stansted
4. feb.
STN08:35London-Stansted
1t. 40min.
AAL11:15Aalborg
Flere flyselskaber
16. jan.
CPH22:05København Kastrup
1t. 55min.
STN23:00London-Stansted
18. jan.
STN08:05London-Stansted
4t. 30min.
1 stop
CPH13:35København Kastrup
Ryanair
13. feb.
BLL06:00Billund
1t. 40min.
STN06:40London-Stansted
18. feb.
STN07:00London-Stansted
1t. 30min.
BLL09:30Billund
Ryanair
27. jan.
BLL19:15Billund
1t. 40min.
STN19:55London-Stansted
30. jan.
STN07:05London-Stansted
1t. 30min.
BLL09:35Billund
Ryanair
23. dec.
AAR22:45Aarhus
1t. 45min.
STN23:30London-Stansted
5. jan.
STN11:10London-Stansted
1t. 35min.
AAR13:45Aarhus

Find de billigste enkeltbilletter til London-Stansted Lufthavn

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til London-Stansted Lufthavn, så se nogle af vores tilbud herunder, der leveres af Ryanair
Ryanair
4. dec.
BLL22:30Billund
1t. 40min.
STN23:10London-Stansted
Flere flyselskaber
13. feb.
CPH14:05København Kastrup
5t. 00min.
1 stop
STN18:05London-Stansted
Ryanair
31. dec.
BLL16:15Billund
1t. 40min.
STN16:55London-Stansted

Hvordan rejser jeg rundt i London-Stansted Lufthavn

Hvordan kommer du til det centrale London fra London Stansted Lufthavn?

London Stansted har gode forbindelser til det centrale London. Det særlige lufthavnstog, Stansted Express, afgår hvert kvarter og kan transportere dig hurtigt og effektivt til Londons centrum. Stationen ligger under selve lufthavnen, og billetter kan købes online, fra apps, jernbaneskranken i lufthavnen eller automater på stationen. Det er naturligvis billigst at købe billetten i forvejen. Der er også to busselskaber, der kører busser mellem lufthavnen og London: Airport Bus Express med afgang hver halve time, og som kører ad to forskellige ruter, og National Express med mere end 200 afgange mellem lufthavnen og London på hverdage. Rejsetiden med bus kan dog være lang, hvis man rammer myldretiden i London eller andre trafikale problemer. Så er to timer eller mere ikke usædvanligt for at komme frem. I lufthavnen er der selvfølgelig også biludlejningsselskaber, og det er enkelt komme ned mod London. Bemærk dog, at der kan være meget trafik, og husk desuden, at de kører i den "forkerte" side af vejen. Det er naturligvis også muligt at tage både en taxa eller Uber fra lufthavnen. Bestiller du en Uber, så tjek i appen, hvor chaufføren samler dig op.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til London?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til London.

Kan jeg finde fly til London med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til London med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til London?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til London.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til London lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du bare undersøger potentielle fly til London, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til London spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til London-Stansted Lufthavn på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.