Find billige flybilletter til Lufthavn: London Luton

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
lør 7.8
lør 14.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Lufthavn: London Luton. De nuværende restriktioner til Lufthavn: London Luton er baseret på Storbritannien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Storbritannien

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Lufthavn: London Luton?

Pris

157 kr. - 1.092 kr.

  • Hvilken måned er det billigst at flyve til Lufthavn: London Luton?

    Når du leder efter det billigste fly til Lufthavn: London Luton, bør du generelt prøve at bestille din flybillet i løbet af januar måned for at finde den bedste pris.

  • Hvornår er det bedste tidspunkt at bestille et fly til Lufthavn: London Luton?

    Generelt set, finder de fleste flypassagerer, at det billigste tidspunkt at bestille en flyrejse til Lufthavn: London Luton ​​er cirka 70 dage i forvejen.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Lufthavn: London Luton?

På nuværende tidspunkt inkluderer Storbritannien rejserestriktioner rejser til Lufthavn: London Luton. Indrejserestriktioner

Storbritannien har genindført landsdækkende lockdown. Fra den 4. januar er en landsdækkende lockdown trådt i kraft. Udgående rejser, herunder internationale, er begrænset fra England, undtagen under begrænsede omstændigheder, f.eks. i forbindelse med arbejde eller uddannelse. Udenlandske statsborgere er underlagt Stay At Home regler. De bør ikke rejse til udlandet, medmindre det er tilladt. Fra den 20. november begrænsede Skotland rejser inden for Storbritannien, og kun væsentlige rejser — herunder af sundhedsmæssige årsager, arbejde og studier — vil få lov til at rejse ind og ud af Skotland. Personer, der bor i nedlukningsområder på niveau 3 eller 4 i Skotland, har heller ikke tilladelse til at forlade deres område og må ikke rejse udenlands, selv om folk på niveau 0-2 ikke har tilladelse til det. Rejsende, der har besøgt eller været i transit i et rødlisteland inden for de sidste 10 dage, har ikke adgang til Storbritannien med undtagelse af britiske statsborgere, statsborgere i Irland, indbyggere i Storbritannien. Der gælder forskellige regler i Skotland, Wales og Nordirland. Rejsende skal følge alle de regler, der gælder for dem. Fra den 20. november begrænsede Skotland rejser inden for Storbritannien, kun væsentlige rejser - som inkluderer sundhedsmæssige årsager, arbejde og til undersøgelse - får adgang til og kan forlade Skotland. Mennesker, der bor i niveau 3 eller niveau 4-lockdown-områder i Skotland, har heller ikke tilladelse til at forlade deres område og har forbud mod at rejse til udlandet, selvom folk i niveau 0-2 ikke er det. Rejsende, der har været i eller transit gennem Sydafrika inden for de sidste 10 dage, har ikke adgang til Storbritannien med undtagelse af britiske statsborgere, statsborgere i Irland, indbyggere i Storbritannien. Visse områder i Storbritannien og Crown Dependencies kan have særlige rejseregler. Se den relevante side for oplysninger om rejser til Jersey, href="https://www.visitguernsey.com/coronavirus-covid-19-update/">Guernsey, Isle of Man, Shetland og Orkney.

Indrejsekrav

Alle rejsende der rejser ind i Storbritannien skal fremvise et udfyldt "Public Health Passenger Locator Form" til immigration ved ankomsten. Fra den 18. januar skal alle rejsende til England, Skotland, Wales eller Nordirland, inklusive indbyggere i Storbritannien på vej hjem, fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19-testresultat taget inden for 3 dage før afgang. Rejsende fra Common Travel Area (Storbritannien, Irland, Isle of Man, Jersey, Guernsey, Ascension, Falklandsøerne, St. Helena) er ikke omfattet af reglerne. Børn under 11 år er heller ikke forpligtet til at gennemføre test før afrejse. Indtil den 21. januar er rejsende fra Antigua og Barbuda, St. Lucia eller Barbados heller ikke omfattet af reglerne.

Karantænekrav

Den 18. januar suspenderes rejsekorridorer, alle rejsende, der ankommer til Storbritannien fra alle lande undtagen Irland, er underlagt 10-dages selvisolering. Bemærk: Den engelske, skotske, walisiske og nordirske regering anvender måske karantænekravene anderledes. Yderligere oplysninger om rejser til England, Skotland, Wales, og Nordirland.

Alle andre oplysninger

Alle rejsende på fly til Storbritannien skal bære ansigtsbeklædning på fly og på offentlig transport ved ankomsten. Passagerer, der benytter taxaer og private udlejningskøretøjer, bør også anvende et ansigtsdække under hele deres rejse. Førere kan nægte at transportere passagerer, der ikke følger vejledningen for sikker transport. Revidere den britiske regerings adgangskrav og læs mere om rejserestriktioner for Storbritannien.

Hvis du planlægger rejser til Lufthavn: London Luton nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Lufthavn: London Luton

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Lufthavn: London Luton fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
17. sep.
CPH03:15København Kastrup
5t. 55min.
1 stop
LTN09:10London Luton
20. sep.
LTN02:00London Luton
23t. 50min.
1 stop
CPH01:50København Kastrup
Flere flyselskaber
15. sep.
CPH07:50København Kastrup
21t. 25min.
1 stop
LTN05:15London Luton
22. sep.
LTN02:00London Luton
23t. 50min.
1 stop
CPH01:50København Kastrup
Flere flyselskaber
16. sep.
BLL09:50Billund
25t. 25min.
1 stop
LTN11:15London Luton
20. sep.
LTN05:10London Luton
22t. 35min.
1 stop
BLL03:45Billund
Flere flyselskaber
18. aug.
CPH18:05København Kastrup
10t. 55min.
1 stop
LTN05:00London Luton
5. sep.
LTN14:45London Luton
16t. 35min.
1 stop
CPH07:20København Kastrup
Ryanair
24. sep.
CPH03:15København Kastrup
6t. 20min.
1 stop
LTN09:35London Luton
1. okt.
LTN02:55London Luton
22t. 55min.
1 stop
CPH01:50København Kastrup
Flere flyselskaber
17. aug.
BLL16:05Billund
12t. 55min.
1 stop
LTN05:00London Luton
24. aug.
LTN04:45London Luton
9t. 55min.
1 stop
BLL14:40Billund

Find de billigste enkeltbilletter til Lufthavn: London Luton

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Lufthavn: London Luton, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Flere flyselskaber
27. sep.
CPH08:45København Kastrup
20t. 15min.
1 stop
LTN05:00London Luton
Flere flyselskaber
22. sep.
CPH18:05København Kastrup
16t. 20min.
1 stop
LTN10:25London Luton
Flere flyselskaber
13. sep.
CPH09:35København Kastrup
6t. 30min.
1 stop
LTN16:05London Luton

Lufthavne i nærheden af Lufthavn: London Luton

Neden for finder du alle lufthavne i nærheden af Lufthavn: London Luton samt deres afstand til centrum

Populære fly til Lufthavn: London Luton

Find dine flybilletter til Lufthavn: London Luton blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Lufthavn: London Luton
Hurtigste flyvetid5t. 55min.
Laveste pris401 kr.

Populære fly fra Lufthavn: London Luton

Find dine flybilletter til Lufthavn: London Luton blandt disse populære flyafgange, og søg efter den billigste pris og korteste varighed
Fly fra Lufthavn: London Luton til København
Hurtigste flyvetid3t. 45min.
Laveste pris395 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Lufthavn: London Luton