Flyrejser Europa Portugal

Find billige fly til Portugal

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Lissabon (LIS)
tir.. 15.6.
tir.. 22.6.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Portugal.
Se nuværende rejserestriktioner for Portugal

De billigste fly til byer i Portugal

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Portugal fra Danmark
Lissabon
Lissabon

Brugbar information om dit fly til Portugal

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Portugal

Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Portugal?

Portugal er fuld af interessante byer, du kan besøge, hvis du har lyst til at tage på en tur rundt i landet. For størstedelen af ​​vores brugere (741%) er Lissabon den by, de helst vil besøge, og de næstmest populære byer i Portugal er Porto og Faro.

Hvad er det billigste fly til Portugal?

De billigste flybilletter til Portugal fundet fornyligt af momondo brugere er 140 kr. med Ryanair, 251 kr. med TAP AIR PORTUGAL og 304 kr. med easyJet.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Portugal?

Indrejserestriktioner

Portugal har genåbnet sine grænser for rejsende, der ankommer fra EU, Schengen-området, Australien, Kina (inklusive Hong Kong og Macao), Sydkorea, New Zealand, Rwanda, Singapore, Thailand og Uruguay. Rejser fra Storbritannien og Brasilien til Portugal er suspenderet. Bortset fra ret til indrejse for nationale borgere og deres familier og indehavere af opholdstilladelser i Portugal. Rejsende fra andre områder end de ovenfor anførte må kun rejse ind i eller gennem Portugal, hvis de har en "væsentlig" grund som f.eks. erhvervsmæssig, studiemæssig, familiemæssig sammenføring, sundhed eller humanitære årsager. Forretningsrejsende skal være forberedt på at beskrive årsagen til forretningsrejsen og kan blive bedt om at fremlægge dokumentation. Studerende skal have det relevante visum og/eller være rede til at forelægge bevis for optagelse ved en portugisisk uddannelsesinstitution. Tredjelandsstatsborgere med opholdstilladelser eller visa til fastboende udlænding udstedt af EU-medlemsstater kan rejse gennem Portugal for at vende tilbage til deres opholdsland.

Indrejsekrav

Rejsende skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer efter afgang. Børn under 2 år er undtaget fra kravene til COVID-19-test. Rejsende skal udfylde og præsentere et elektronisk passager-lokaliseringskort ved boarding. Rejsende, der ankommer fra Storbritannien og Brasilien skal være en portugisisk statsborger eller en statsborger, der er lovligt bosiddende i Portugal og er forpligtet til at fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer efter afgang. Rejsende uden gyldig lægeerklæring med negativt PCR-testresultat testes i lufthavnen. Rejsende, der ankommer til Madeira og Porto Santo, skal udfylde og indsende en epidemiologisk undersøgelse 12-48 timer før afgang. Dette genererer en QR-kode, som skal præsenteres ved ankomsten. Ved ankomsten skal rejsende fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Flere oplysninger findes her. Rejsende, der ankommer til Azorerne, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Mere information er tilgængelig her. Fra 9. december har rejsende brug for en negativ COVID-19 test for rejser fra São Miguel og Terceira til nogen af ​​de andre øer i øhavet.

Karantænekrav

Rejsende, der ankommer fra Tjekkiet, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Estland, Irland, Litauen, Letland, er underlagt en 14-dages karantæne hjemme eller på et sted, der er angivet af sundhedsmyndighederne. Forebyggende isolering gælder ikke passagerer på nødvendige rejser, og hvis ophold på nationalt territorium, certificeret med returbillet, ikke overstiger 48 timer. Rejsende, der er statsborgere eller bosiddende i Portugal, der ankommer fra Storbritannien og Brasilien er underlagt en 14-dages karantæne hjemme eller på et sted, der er angivet af sundhedsmyndighederne. Rejsende, der ankommer til Madeira og Azorerne uden en helbredsgodkendelse med et negativt COVID-19 PCR-testresultat, og som er udstedt inden for 72 timer før afgang, underkastes COVID-19-test og karantæne, indtil de har modtaget testresultaterne. Beboere på Madeira og Azorerne, der vender tilbage til regionen, skal tage endnu en COVID-19-test 5-7 dage fra den dato, hvor de første gang blev testet. De skal isolere sig derhjemme, indtil de kender resultatet af den anden test.

Hvis du planlægger rejser til Portugal nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Portugal? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder
Lissabon

Torre de Belém
Castelo de São Jorge
Cristo Rei
Palácio Real de Queluz
Museu Calouste Gulbenkian
Porto

Casa da Música
Centro Português de Fotografia
Palácio de Cristal
Crystal Palace Gardens
Serralves
Faro

Estadio Algarve
Sé de Faro
Igreja do Carmo
Roman Ruins of Milreu
Arco da Vila
Funchal
Madeira

Formosa Beach
Monte Palace Gardens
Town Square
Palheiro Gardens
Santa Clara Monastery
Ponta Delgada
Azorerne

Carlos Machado Museum
Bell Tower
Ponta Delgada City Gates
Antonio Borges Garden
Convento e Capela de Nossa Senhora da Esperança
Porto Santo
Madeira

Porto Santo Beach
Horta
Azorerne

Horta Regional Museum
Porto Pim Beach
Peter's Scrimshaw Museum
Whaling Museum
Fort of Santa Cruz
Corvo Island
Azorerne

Corvo Caldera
Vila do Porto
Azorerne

Formosa Beach
Sao Lourenco Beach

Billige flybilletter til Portugal

Se de billigste flyrejser til Portugal fundet af momondos brugere i Danmark
Afgang Destination Bedste pris
København Lissabon 325 kr.
Billund Lissabon 368 kr.
Aalborg Lissabon 761 kr.
Aarhus Faro 1.062 kr.

Fly til Portugal

Portugal er en evig klassiker når danskerne drager på sommerferie, med noget for enhver smag med både natur og aktiviteter. Portugal har tre store lufthavne placeret i Faro, Porto og Lissabon. Selvom det er muligt at flyve direkte til alle tre lufthavne afhænger priser både af destination og årstid. Generelt er den billigste periode maj og oktober, mens den dyreste er i sommermånederne der også er højsæson.

Hvis du gerne vil opleve flere sider af Portugal så er det heldigvis nemt at komme frem og tilbage mellem Lissabon og de andre to store lufthavne. Porto og Faro ligger nemlig i hver sin ende af landet, så der er både tid og penge at spare. Der er også mulighed for at finde rejser til Portugals subtropiske ø, Madeira, der ligger lidt ud for den afrikanske nordvestkyst.

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Portugal?

Uanset om du rejser fra Kastrup eller Billund kan du finde direkte fly til Portugal. Fra København tilbyder selskaber som Ryanair, Norwegian, SAS, EasyJet og PrimeraAir direkte fly til Portugal året rundt, og fra Billund er det Primera Air.

Hvilken årstid skal man rejse til Portugal?

Portugals højsæson er samtidig med de danske sommermåneder, altså fra juni til september. Højsæsonen byder på ca. 30 grader i hele landet, og særligt inde i landet kan varmen virke intens. På begge sider af højsæsonen er vejret stadig lunt og behageligt uden at blive for varmt, og flypriserne er typisk mere fordelagtige. Derudover er dette også en periode med mange festivaler og sejlarrangementer som kan være sjove at opleve. I vinteren kan du i stedet have betydelige temperaturforskelle mellem syd og nord, hvor den nordlige del generelt er koldere, og hvor sne ikke er ualmindeligt.

Hvor lang tid tager det at rejse til Portugal?

Den gennemsnitlige rejsetid for direkte fly til Portugal er omkring 3-4 timer fra både København og Billund afhængigt af, om du rejser til den nordlige eller sydlige del.

Kan man rejse til Portugal uden pas eller visum?

Som dansk statsborger får du ved indrejse til Portugal op til 90 dages visumfrit ophold. Du bør dog altid huske dit pas, som skal være gyldigt under hele opholdet.


Populære ruter til Portugal

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Lissabon
Korteste rejsetid
3t. 40min.
Laveste pris
326 kr.
Fly fra Billund til Lissabon
Korteste rejsetid
6t. 30min.
Laveste pris
369 kr.
Fly fra Aalborg til Lissabon
Korteste rejsetid
11t. 45min.
Laveste pris
762 kr.
Fly fra Aarhus til Faro
Korteste rejsetid
8t. 25min.
Laveste pris
1.063 kr.
Vis flere

Find fly til Portugal

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Fly til regioner i Portugal

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Flyrejser Europa Portugal
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class