Find billige fly til Lajes

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Lajes

Få indsigter om din flyrejse til Lajes, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Lajes?

Generelt er november den billigste måned at flyve fra Danmark til Lajes på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 926 kr.. januar måned er endnu en god mulighed for at rejse til Lajes med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.163 kr..

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Lajes på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Lajes fra Danmark på en lørdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en lørdag helt ned til 1.334 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. På den anden side er torsdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 3.090 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Lajes?

Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Lajes på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Lajes om formiddagen helt ned til 1.129 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Den dyreste tid på dagen at rejse til Lajes på, er derimod om eftermiddagen, hvor priserne ligger på omkring 2.849 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Lajes?

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Lajes fra Danmark er 19 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 2.307 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Lajes

Find de billigste fly til disse Lajes-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lajes

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Lajes

København (CPH) til Lajes (TER)

Fly til Lajes ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Lajes, hvor den gennemsnitlige pris er 2.307 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LAJES FRA KØBENHAVNnovember60% billigereAt flyve fra København til Lajes ​​koster i gennemsnit blot 926 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LAJES FRA KØBENHAVNjuli41% dyrereDet koster cirka 3.244 kr. at flyve til Lajes ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LAJES FRA KØBENHAVNjanuar1.100% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Lajes fra København i januar end i andre måneder

Andre kabineklasser på fly til Lajes

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Lajes

Hvilke flyselskaber flyver til Lajes?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Lajes

Hvilke flyselskaber flyver til Lajes?

TAP AIR PORTUGAL, Ryanair og Azores Airlines er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Lajes regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Lajes med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

TAP AIR PORTUGAL-fly til Lajes

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Lajes på momondo er TAP AIR PORTUGAL, som flyver 3 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Lissabon, hvor det bedste tilbud på TAP AIR PORTUGAL-fly til Lajes kostede 780 kr. (returrejse fra København Kastrup til Lajes fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 255 anmeldelser af TAP AIR PORTUGAL giver momondo-brugere bedømmelsen 7,3.

Ryanair-fly til Lajes

Ryanair flyver normalt til Lajes 2 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Lajes fra Lissabon. Ryanair (bedømmelse: 7,0, 1.007 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Lajes, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en Ryanair-billet, der er fundet på momondo til Lajes, var fra Billund (495 kr. retur).


Find billige flybilletter til andre byer i Portugal

Portugal er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Ja. Alle fly til Lajes på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Lajes.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Lajes. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.