Find billige flybilletter til Warszawa

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 3.8
tir 10.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Warszawa. De nuværende restriktioner til Warszawa er baseret på Polen rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Polen

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Warszawa

Find de billigste fly til disse Warszawa-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Warszawa

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Warszawa

København (CPH) til Warszawa (WMI)

Fly til Warszawa ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Warszawa Modlin, hvor den gennemsnitlige pris er 934 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL WARSZAWA FRA KØBENHAVNmaj18% billigereAt flyve fra København til Warszawa ​​koster i gennemsnit blot 862 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL WARSZAWA FRA KØBENHAVNjuli26% dyrereDet koster cirka 1.334 kr. at flyve til Warszawa ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL WARSZAWA FRA KØBENHAVNdecember170% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Warszawa fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Warszawa?

Warszawa er kendt for sin farverige gamle bydel, prisvindende museer, prisvenlig shopping og glimrende gastronomi. Både forår, sommer og efterår er dejlige sæsoner at rejse til Warszawa i. I foråret står træerne i blomst mens sommeren byder på behagelige temperaturer, og efterårets kommen forvandler hele byen til en spektakulær farvepalette.

 

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Warszawa?

  Brugere, der bestiller rejser til Warszawa fra Birmingham, har fundet fly, der er 92% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Warszawa. Hvis du vil finde den billigste pris til Warszawa fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Warszawa?

  Hvis du ikke har mulighed for at rejse i maj, kan du bestille flyrejser til Warszawa fra Danmark i april i stedet. Fly til Warszawa i april, selvom de ikke er helt så billige som dem i maj, har stadig kun et gennemsnit på omkring 875 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Warszawa?

  Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Warszawa 60 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Warszawa for 1.057 kr.. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Warszawa fra Danmark helt ned til 547 kr. på momondo.

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Warszawa på?

  Vores data viser at fredag er den billigste dag at flyve til Warszawa på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.070 kr.. Hvis muligt, undgå at bestille dit fly med afgang på en tirsdag da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Warszawa på en tirsdag på 1.292 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Warszawa?

  Når du flyver til Warszawa fra Danmark er om eftermiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 1.104 kr. for fly med afgang om eftermiddagen. Fly til Warszawa koster mest om morgenen, med en gennemsnitlig pris på 1.197 kr.. Afgang om morgenen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Warszawa?

  Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Warszawa. Hvis du har planer om at flyve til Warszawa, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Warszawa Modlin (35 km fra Warszawa centrum), Lufthavn: Radom (94 km fra Warszawa centrum), Lufthavn: Łódź Łódź-Lublinek (125 km fra Warszawa centrum), Lufthavn: Szymany Olsztyn-Mazury (139 km fra Warszawa centrum) eller Lufthavn: Lublin (161 km fra Warszawa centrum).

 • Findes der en billigere måde at flyve til Warszawa på?

  Den billigste lufthavn i nærheden af Warszawa er normalt Lufthavn: Warszawa Modlin med en gennemsnitspris på 1.182 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Warszawa?

På nuværende tidspunkt inkluderer Polen rejserestriktioner rejser til Warszawa. Indrejserestriktioner

Polen har genoptaget flyvningerne til landet fra lande i EU, Norge, Schweiz samt Georgien, Japan, Canada, Thailand, New Zealand, Sydkorea, Tunesien og Australien. Flyvninger fra Armenien, Bosnien-Hercegovina, Georgien, Jordan, Kosovo (Rep.), Nordmakedonien (Rep.), Montenegro, Serbien, Storbritannien eller USA (undtagen lufthavne i Illinois og New York) er suspenderet. Fra 1. januar er britiske statsborgere ikke længere klassificeret som EU/EØS-statsborgere og får ikke adgang til Polen til ikke-væsentlige formål. Væsentlige rejser er stadig tilladt, og en liste over undtagelser for indrejse i Polen kan findes her på Polish Government Website . Disse begrænsninger gælder ikke for britiske statsborgere, der har lovligt ophold i Polen. De får lov til at komme ind i landet igen, men skal fremlægge bevis for deres ophold. Alle andre flyvninger forbliver suspenderet, undtagen humanitære og medicinske flyvninger, flyvninger til beskyttelse af den offentlige orden, nødflyvninger, flyvninger efter premierministerens ordre og repatrieringsflyvninger, der udføres af udenlandske luftfartsselskaber efter udenlandsk ordre. Listen over lande, hvis indbyggere kan rejse ind i Polen, revideres af den polske regering og ajourføres ofte på dette side (på polsk).

karantænekrav

Statsborgere fra EU og EØS er ikke længere forpligtet til at komme i karantæne ved ankomsten. Rejsende, der kommer ind i Polen fra et andet land uden for EU/EØS kan blive nødt til at isolere sig i 10 dage. Der er undtagelser, herunder for personer, der kan fremvise gyldig dokumentation på at have modtaget en COVID-19 vaccine, godsførere, indehavere af arbejdstilladelser, flykabinepersonale, ægtefælle og børn til polske statsborgere, togpersonale, landbrugsmedarbejdere, studerende og skoleelever, der studerer i Polen, samt medlemmer af diplomatiske missioner, konsulater eller internationale organisationer og deres familier.

Hvis du planlægger rejser til Warszawa nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Warszawa

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Warszawa fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
23. aug.
CPH15:55København Kastrup
15t. 05min.
1 stop
WAW07:00Warszawa Chopin
23. sep.
WAW02:25Warszawa Chopin
25t. 40min.
1 stop
CPH04:05København Kastrup
Lufthansa
15. sep.
CPH02:05København Kastrup
6t. 25min.
1 stop
WAW08:30Warszawa Chopin
29. sep.
WAW02:00Warszawa Chopin
6t. 10min.
1 stop
CPH08:10København Kastrup
LOT
3. sep.
BLL15:45Billund
1t. 40min.
WAW17:25Warszawa Chopin
7. sep.
WAW04:25Warszawa Chopin
1t. 45min.
BLL06:10Billund
Flere flyselskaber
22. aug.
CPH12:40København Kastrup
29t. 50min.
2 stop
WAW18:30Warszawa Chopin
24. aug.
WAW02:25Warszawa Chopin
25t. 50min.
1 stop
CPH04:15København Kastrup
Lufthansa
3. sep.
BLL10:55Billund
7t. 30min.
1 stop
WAW18:25Warszawa Chopin
7. sep.
WAW02:30Warszawa Chopin
3t. 55min.
1 stop
BLL06:25Billund
Flere flyselskaber
23. aug.
CPH08:45København Kastrup
9t. 45min.
2 stop
WAW18:30Warszawa Chopin
23. sep.
WAW02:25Warszawa Chopin
25t. 40min.
1 stop
CPH04:05København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Warszawa

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Warszawa, så se nogle af vores tilbud herunder.
Flere flyselskaber
30. aug.
CPH15:55København Kastrup
15t. 05min.
1 stop
WAW07:00Warszawa Chopin
Flere flyselskaber
23. aug.
CPH15:55København Kastrup
15t. 05min.
1 stop
WAW07:00Warszawa Chopin
Flere flyselskaber
29. aug.
CPH12:40København Kastrup
29t. 50min.
2 stop
WAW18:30Warszawa Chopin

Hvilke flyselskaber flyver til Warszawa?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Warszawa

Det er flyselskaber som Lufthansa, Ryanair, SAS og Norwegian der er blandt de populære valg når flybilletten til Warszawa skal bestilles.  Du kan finde direkte fly til Warszawa fra København med f.eks. SAS og LOT Polish Airlines.


Lufthavne i nærheden af Warszawa

Neden for finder du alle lufthavne i Warszawa samt deres afstand til centrum

Der er to lufthavne tæt på Warszawa: Warsaw Modlin Lufthavn (WMI) og Warsaw Chopin Lufthavn (WAW). Modlin er primær hub for Ryanair, mens Modlin er destination for Wizz Air fra Billund og SAS Scandinavian Airlines samt LOT Polish Airlines fra København.

Warsaw Chopin Lufthavn ligger ca. 11 km fra byens centrum, og du kan komme ind til byen med bus og tog. Begge muligheder koster mellem 8-13 kr., alt efter hvilken toglinje du vælger. Toget er hurtigere, da det går hver femtende minut, og det tager ca. 25 minutter at komme til centrum. Det kan være en god ide at købe en endagsbillet til 27 kr. eller en weekendbillet til 32 kr., hvis du regner med at bruge offentlig transport mere end bare denne tur.

Warsaw Modlin Lufthavn ligger 40 km fra Warszawa. Her er det bedst at tage en Airport Shuttle Bus, da toget ikke går direkte fra lufthavnen. Busturen tager ca. en time, og en enkeltbillet koster mellem 66 og 82 kr. Derfor kan være en god ide at spare både tid og penge ved at flyve direkte til Warsaw Chopin Lufthavn med Wizz Air, SAS Scandinavian Airlines eller LOT Polish Airlines.


Populære fly til Warszawa

Find dine flybilletter til Warszawa blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Warszawa
Hurtigste flyvetid1t. 20min.
Laveste pris459 kr.
Fly fra Billund til Warszawa
Hurtigste flyvetid1t. 40min.
Laveste pris510 kr.
Fly fra Aalborg til Warszawa
Hurtigste flyvetid11t. 05min.
Laveste pris1.944 kr.
Fly fra Aarhus til Warszawa
Hurtigste flyvetid12t. 30min.
Laveste pris2.454 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Warszawa?

Der er både sporvogne, busser, metro og tog i Warszawa, og du kan bruge ZTM-billetter til dem alle i det urbane område. Byen er delt op i zone 1 og 2. Prisen på en billet afhænger af antallet af zoner, men vil typisk være mellem 6-12,50 kr. Du kan som tidligere nævnt købe både 1, 2 eller 3-dags billetter. Sammenlignet med danske priser er det billigt at tage taxa i Polen, hvor startgebyret ligger på ca. 14,50 kr., og kilometerprisen ligger på 5,50 kr. i dagtimerne.


Kan man rejse til Warszawa uden pas eller visum?

Når du rejser til Warszawa behøver du ikke søge om visum, medmindre dit besøg varer længere end 90 dage. Dit pas skal være gyldigt under hele opholdet, men du kan også godt rejse med forlængede danske pas, danske midlertidige pas samt EU-nødpas.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Warszawa


Tips og gode råd til Warszawa

Hvordan får man den billigste flybillet til Warszawa?

Når du skal finde prisvenlige flybilletter til Warszawa er det i vintermånederne november og februar du skal kigge nærmere på. Du kan med fordel satse på at bestille din flyrejse ca. 58 dage før afgang, hvor du statistisk set får de bedste priser (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Warszawa, marts 2018).

Hvad skal man se i Warszawa?

Du bør besøge hjertet af Warszawa, der er byens gamle bydel hvor du blandt andet kan beundre det royale palads, som ligger ved slotspladsen Plac Zamkowy. Derudover kan du gå en tur langs Wisła-floden og nyde en velfortjent kaffepause på en af de mange trendy cafeer.

Aktiviteter i Warszawa for børn

Familiens yngste medlemmer vil elske et besøg i Warszawa Zoologisk Have, hvor der er mere end 5000 forskellige dyr. Du kan også tage dem med på det videnskabelige museum Centrum Nauki Kopernik med udstillinger, der er specielt egnet til børn på mellem 12 og 18 år.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid at tilkøbe en rejseforsikring når man rejser udenlands. Det Blå sygesikring er også vigtigt at medbringe, da du med det kan modtage læge- og hospitalhjælp i Polen, samt få udleveret medicin m.m. på samme vilkår som de polske indbyggere.

Kan man drikke vand fra hanen?

Ja, vandet fra hanen kan sagtens drikkes.

Giver man drikkepenge i Warszawa?

Det er standard at give 10% i drikkepenge på restauranter og til taxachauffører, når de har ydet en god service.

Hvor er der gode shoppingområder?

Arkadia er det største shoppingcenter i Østeuropa med over 200 butikker og mere end 30 spisesteder. Du kan også vælge at gå en tur på butiksgaden Nowy Swiat, hvor du kan nyde udendørsshopping, eller gå på udforskning i den gamle bydel, hvis du foretrækker vintage-butikker. I butikscentret VITKAC finder du luksusmærker som f.eks. Gucci.