Find billige flybilletter til Warszawa

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Warszawa (WAW)
tir.. 24.11.
tir.. 1.12.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

De billigste fly til lufthavne i Warszawa

Find de billigste fly til disse Warszawa-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Der er i øjeblikket ingen data for den valgte rute. Vælg venligst en ny afrejselufthavn

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Warszawa?

Warszawa er kendt for sin farverige gamle bydel, prisvindende museer, prisvenlig shopping og glimrende gastronomi. Både forår, sommer og efterår er dejlige sæsoner at rejse til Warszawa i. I foråret står træerne i blomst mens sommeren byder på behagelige temperaturer, og efterårets kommen forvandler hele byen til en spektakulær farvepalette.

 

Hvilket er det absolut billigste fly til Warszawa?

Brugere, der bestiller rejser til Warszawa fra Göteborg, har fundet fly, der er 95% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Warszawa. Hvis du vil finde den billigste pris til Warszawa fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Warszawa?

Den billigste måned at flyve til Warszawa fra Danmark er i maj. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 860 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan rejse til Warszawa i maj, så rejs fra Danmark i april, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 873 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Warszawa?

Det ideelle tidspunkt at bestille dit fly til Warszawa er 60 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 1.055 kr.. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Warszawa fra Danmark helt ned til 766 kr. på momondo.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Warszawa på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Warszawa er på en fredag hvor priserne kan findes helt ned til 1.059 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. På den anden side er tirsdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 1.281 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Warszawa?

Når du flyver til Warszawa fra Danmark er om formiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 1.101 kr. for fly med afgang om formiddagen. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om eftermiddagen, hvor priserne ligger på 1.178 kr. i gennemsnit. Fly til Warszawa fra Danmark om eftermiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Warszawa?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Warszawa. Hvis du har planer om at flyve til Warszawa, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Warszawa Modlin (35 km fra Warszawa centrum), Lufthavn: Radom (94 km fra Warszawa centrum), Lufthavn: Łódź Lodz Lublinek Airport (125 km fra Warszawa centrum), Lufthavn: Szymany Olsztyn-Mazury (139 km fra Warszawa centrum) eller Lufthavn: Lublin (161 km fra Warszawa centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Warszawa på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Warszawa er normalt Lufthavn: Łódź Lodz Lublinek Airport med en gennemsnitspris på 1.434 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Gode tilbud på fly til Warszawa Chopin

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Warszawa Chopin fundet af momondos brugere for nylig
Billigst
Bedst
Hurtigst
Flere flyselskaber
28. dec.
CPH
København Kastrup
9t. 50min.
1 stop
WAW
Warszawa Chopin
25. jun.
WAW
Warszawa Chopin
6t. 55min.
1 stop
CPH
København Kastrup
Lufthansa
1. dec.
BLL
Billund
8t. 35min.
1 stop
WAW
Warszawa Chopin
8. dec.
WAW
Warszawa Chopin
7t. 20min.
1 stop
BLL
Billund
LOT
28. dec.
CPH
København Kastrup
1t. 25min.
WAW
Warszawa Chopin
25. jun.
WAW
Warszawa Chopin
1t. 30min.
CPH
København Kastrup
KLM
6. dec.
CPH
København Kastrup
16t. 35min.
1 stop
WAW
Warszawa Chopin
11. dec.
WAW
Warszawa Chopin
5t. 45min.
1 stop
CPH
København Kastrup
Austrian Airlines
19. dec.
CPH
København Kastrup
4t. 15min.
1 stop
WAW
Warszawa Chopin
2. jan.
WAW
Warszawa Chopin
4t. 00min.
1 stop
CPH
København Kastrup
1.180 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
28. dec.
CPH
København Kastrup
9t. 50min.
1 stop
WAW
Warszawa Chopin
25. jun.
WAW
Warszawa Chopin
1t. 20min.
CPH
København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Warszawa Chopin

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Warszawa, så se nogle af vores tilbud herunder fra LOT
Billigst
Bedst
Hurtigst
Flere flyselskaber
16. jan.
CPH
København Kastrup
18t. 55min.
2 stop
WAW
Warszawa Chopin
LOT
16. jan.
CPH
København Kastrup
1t. 25min.
WAW
Warszawa Chopin
Air France
16. jan.
CPH
København Kastrup
16t. 00min.
1 stop
WAW
Warszawa Chopin

Hvilke flyselskaber flyver til Warszawa?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Warszawa

Det er flyselskaber som Lufthansa, Ryanair, SAS og Norwegian der er blandt de populære valg når flybilletten til Warszawa skal bestilles.  Du kan finde direkte fly til Warszawa fra København med f.eks. SAS og LOT Polish Airlines.


Lufthavne tæt på Warszawa

Herunder finder du alle lufthavne i Warszawa samt afstand til centrum

Der er to lufthavne tæt på Warszawa: Warsaw Modlin Lufthavn (WMI) og Warsaw Chopin Lufthavn (WAW). Modlin er primær hub for Ryanair, mens Modlin er destination for Wizz Air fra Billund og SAS Scandinavian Airlines samt LOT Polish Airlines fra København.

Warsaw Chopin Lufthavn ligger ca. 11 km fra byens centrum, og du kan komme ind til byen med bus og tog. Begge muligheder koster mellem 8-13 kr., alt efter hvilken toglinje du vælger. Toget er hurtigere, da det går hver femtende minut, og det tager ca. 25 minutter at komme til centrum. Det kan være en god ide at købe en endagsbillet til 27 kr. eller en weekendbillet til 32 kr., hvis du regner med at bruge offentlig transport mere end bare denne tur.

Warsaw Modlin Lufthavn ligger 40 km fra Warszawa. Her er det bedst at tage en Airport Shuttle Bus, da toget ikke går direkte fra lufthavnen. Busturen tager ca. en time, og en enkeltbillet koster mellem 66 og 82 kr. Derfor kan være en god ide at spare både tid og penge ved at flyve direkte til Warsaw Chopin Lufthavn med Wizz Air, SAS Scandinavian Airlines eller LOT Polish Airlines.


Populære fly til Warszawa

Find dine flybilletter til Warszawa blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Warsaw
Korteste rejsetid
8t. 35min.
Laveste pris
930 kr.
Fly fra Copenhagen til Warsaw
Korteste rejsetid
1t. 20min.
Laveste pris
1.024 kr.
Fly fra Aalborg til Warsaw
Korteste rejsetid
5t. 15min.
Laveste pris
1.300 kr.
Fly fra Aarhus til Warsaw
Korteste rejsetid
16t. 15min.
Laveste pris
2.462 kr.
Vis flere

Hvordan kommer man nemmest rundt i Warszawa?

Der er både sporvogne, busser, metro og tog i Warszawa, og du kan bruge ZTM-billetter til dem alle i det urbane område. Byen er delt op i zone 1 og 2. Prisen på en billet afhænger af antallet af zoner, men vil typisk være mellem 6-12,50 kr. Du kan som tidligere nævnt købe både 1, 2 eller 3-dags billetter. Sammenlignet med danske priser er det billigt at tage taxa i Polen, hvor startgebyret ligger på ca. 14,50 kr., og kilometerprisen ligger på 5,50 kr. i dagtimerne.


Kan man rejse til Warszawa uden pas eller visum?

Når du rejser til Warszawa behøver du ikke søge om visum, medmindre dit besøg varer længere end 90 dage. Dit pas skal være gyldigt under hele opholdet, men du kan også godt rejse med forlængede danske pas, danske midlertidige pas samt EU-nødpas.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Warszawa


Tips og gode råd til Warszawa

Hvordan får man den billigste flybillet til Warszawa?

Når du skal finde prisvenlige flybilletter til Warszawa er det i vintermånederne november og februar du skal kigge nærmere på. Du kan med fordel satse på at bestille din flyrejse ca. 58 dage før afgang, hvor du statistisk set får de bedste priser (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Warszawa, marts 2018).

Hvad skal man se i Warszawa?

Du bør besøge hjertet af Warszawa, der er byens gamle bydel hvor du blandt andet kan beundre det royale palads, som ligger ved slotspladsen Plac Zamkowy. Derudover kan du gå en tur langs Wisła-floden og nyde en velfortjent kaffepause på en af de mange trendy cafeer.

Aktiviteter i Warszawa for børn

Familiens yngste medlemmer vil elske et besøg i Warszawa Zoologisk Have, hvor der er mere end 5000 forskellige dyr. Du kan også tage dem med på det videnskabelige museum Centrum Nauki Kopernik med udstillinger, der er specielt egnet til børn på mellem 12 og 18 år.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid at tilkøbe en rejseforsikring når man rejser udenlands. Det Blå sygesikring er også vigtigt at medbringe, da du med det kan modtage læge- og hospitalhjælp i Polen, samt få udleveret medicin m.m. på samme vilkår som de polske indbyggere.

Kan man drikke vand fra hanen?

Ja, vandet fra hanen kan sagtens drikkes.

Giver man drikkepenge i Warszawa?

Det er standard at give 10% i drikkepenge på restauranter og til taxachauffører, når de har ydet en god service.

Hvor er der gode shoppingområder?

Arkadia er det største shoppingcenter i Østeuropa med over 200 butikker og mere end 30 spisesteder. Du kan også vælge at gå en tur på butiksgaden Nowy Swiat, hvor du kan nyde udendørsshopping, eller gå på udforskning i den gamle bydel, hvis du foretrækker vintage-butikker. I butikscentret VITKAC finder du luksusmærker som f.eks. Gucci.

 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class