Find billige fly til Rzeszow

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 11.12
søn. 18.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Rzeszow

Få indsigter om din flyrejse til Rzeszow, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Rzeszow?

Hvis du ikke kan flyve til Rzeszow i januar, så er november den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Rzeszow i november har en gennemsnitlig pris på omkring 1.262 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Rzeszow?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Rzeszow fra Gdańsk for 191 kr.. Det er 81% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Rzeszow. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Rzeszow fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Rzeszow på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Rzeszow er på en lørdag hvor priserne kan findes helt ned til 1.118 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Den dyreste dag at flyve til Rzeszow er fredag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 1.752 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Rzeszow?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Rzeszow du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 1t. 30min. at flyve fra København Kastrup til Kraków-Balice Johannes Paul II. På den anden side tager det i gennemsnit 1t. 45min. at flyve fra Billund til Kraków-Balice Johannes Paul II. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Rzeszow

Find de billigste fly til disse Rzeszow-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Rzeszow

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Rzeszow

København (CPH) til Krakow (KRK)

Fly til Rzeszow ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Kraków-Balice Johannes Paul II, hvor den gennemsnitlige pris er 882 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL RZESZOW FRA KØBENHAVNjanuar46% billigereAt flyve fra København til Rzeszow ​​koster i gennemsnit blot 985 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL RZESZOW FRA KØBENHAVNjuli72% dyrereDet koster cirka 3.119 kr. at flyve til Rzeszow ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL RZESZOW FRA KØBENHAVNjuli349% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Rzeszow fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Rzeszow

Du kan desværre ikke flyve direkte til Rzeszow, Polen, fra Danmark. Du skal i hvert fald regne med mindst én mellemlanding undervejs. Flyvningen fra Billund Lufthavn (BLL) i Jylland til Rzeszow (RZE) indebærer mindst et stop. Tager du for eksempel med Lufthansa Cityline vil du skulle mellemlande i Frankfurt Intl. (FRA). Denne tur tager knap 4 timer og er den hurtigste. Vælger du i stedet for at flyve fra Københavns Lufthavn (CPH) i Kastrup skal du regne med, at den hurtigste tur har en varighed på cirka 6 timer. Her vil du flyve med LOT og undervejs mellemlande i Warszawa (WAW). Alt efter hvilket Rzeszow flytilbud du vælger, kan din flyvetid og antallet af mellemlandinger variere.

Du kan desværre ikke flyve direkte fra Danmark til Rzeszow (RZE). Du kan dog med fordel vælge flyrejser til en anden lufthavn i nærheden af Rzeszow Jasionka (RZE), Rzeszow, hvis du gerne vil flyve direkte og undgå mellemlandinger. Du kan for eksempel flyve til Krakow, som ligger vest for Rzeszow. Flyveturen fra Billund Lufthavn (BLL) til lufthavnen i Krakow (KRK) tager omtrent en time og et kvarter. Vil du gerne flyve fra Københavns Lufthavn (CPH) kan du vælge at flyve direkte til Warszawa Chopin (WAW), som ligger et stykke nord for Rzeszow. Det er en flyvetur der tager knap halvanden time. Flyvetiden afhænger i høj grad af, hvilke flybilletter du vælger.

Lufthavn: Lublin, Lufthavn: Kraków-Balice Johannes Paul II eller Lufthavn: Radom kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Rzeszow.

Lufthavn: Radom har en gennemsnitspris på 732 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Rzeszow. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Andre kabineklasser på fly til Rzeszow

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Rzeszow

Hvilke flyselskaber flyver til Rzeszow?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Rzeszow

Hvilke flyselskaber flyver til Rzeszow?

Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Rzeszow fra Danmark, Ryanair, Norwegian Air International, Norwegian og LOT. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.

LOT-fly til Rzeszow

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Rzeszow på momondo er LOT, som flyver 6 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Warszawa Chopin, hvor det bedste tilbud på LOT-fly til Rzeszow kostede 861 kr. (returrejse fra Billund til Rzeszow fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 206 anmeldelser af LOT giver momondo-brugere bedømmelsen 7,2.


Lufthavne i nærheden af Rzeszow

Neden for finder du alle lufthavne i Rzeszow samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du fra lufthavnen ind til centrum af Rzeszow?

Når du ankommer til Rzeszow Lufthavn (RZE) er det forholdsvis nemt at komme videre. Umiddelbart uden for terminalen kan du ganske nemt tage den offentlige transport videre ind til centrum af Rzeszow. Det tager omkring en halv time at køre derind. Du kan for eksempel køre med Bus 51 fra lufthavnen og ind til Bardowskiego eller Bus 53 til Jana Kasprowicza. Du kan købe busbilletter i forvejen i en automat i lufthavnsterminalen, eller du kan købe dem direkte hos chaufføren. Har du brug for at komme endnu længere væk, kan du tage en bus som for eksempel Galicja Express, der kører til blandt andet Lublin. Vil du hellere rejse for dig selv, kan du naturligvis altid hyre en af de mange taxier, der typisk holder lige udenfor passagerterminalen.


Visumkrav for Rzeszow

Rzeszow ligger i Polen, som er medlem af EU. Du har derfor ikke brug for visum, når du rejser hertil fra Danmark. Selv om du rejser indenfor EU's grænser skal du dog altid have pas med, når du rejser med fly.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Rzeszow


De bedste oplevelser og seværdigheder i Rzeszow

Rzeszow er Podkarpackie-regionens hovedby. Byen byder på mange forskellige oplevelser og seværdigheder for dem der gæster den. Blandt andet er Rzeszow kendt for sin helt særlige turistrute, som foregår i undergrunden i Rzeszows kældre. Her bliver du ført gennem kældre og gange ti meter under jordens overflade, og stifter bekendtskab med byens interessante middelalderhistorie. Indgangen til den særlige kælderrute finder du på byens gamle markedsplads. Pladsen ligger i hjertet af den gamle del af Rzeszow og er kendt for sit særprægede udseende og for at huse byens gamle rådhus. På pladsen finder du også Franciszek Kotulas Etnografiske Museum, som bestemt er et besøg værd, og lidt længere henne ad gaden finder du Rzeszows Historiske Museum. Her er der rig mulighed for at lære endnu mere om Rzeszows historie. Når du trænger til at slappe af, er bredderne og gaderne langs floden Wislok et oplagt sted at tage hen. Her finder du nemlig byens grønne åndehuller og her kan du slappe af, mens du nyder udsigten over vandet. Rzeszow er særligt oplagt at besøge i maj, hvor byen hvert år fejrer Paniaga Festival, som fylder gaderne med masser af musik, fest og farver.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Rzeszow. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Rzeszow, som overholder denne regel.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Rzeszow.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Rzeszow og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.