Find billige flybilletter til Mytilene

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tor. 2.12
tor. 9.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Mytilene.
Se nuværende rejserestriktioner for Grækenland

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Mytilene

Find de billigste fly til disse Mytilene-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Mytilene

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Mytilene

København (CPH) til Mytilene (MJT)

Fly til Mytilene ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Mytilene, hvor den gennemsnitlige pris er 2.462 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MYTILENE FRA KØBENHAVNnovember37% billigereAt flyve fra København til Mytilene ​​koster i gennemsnit blot 1.543 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MYTILENE FRA KØBENHAVNjuli33% dyrereDet koster cirka 3.278 kr. at flyve til Mytilene ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MYTILENE FRA KØBENHAVNjuli473% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Mytilene fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Mytilene?

Mytilini er en idyllisk og levende havneby, der er et besøg værd på alle årstider. De varmere måneder at rejse med fly til Mytilini er juli og august, mens den mere regnfulde periode er januar. Der er ofte gode muligheder for at finde billige flybilletter til Mytilini. De fleste flyafgange ligger fra marts til september.

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Mytilene?

  472 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Mytilene. Dette fly er fra Athen og er 76% billigere end de fleste andre flyrejser til Mytilene. Hvis du vil finde den billigste pris til Mytilene fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Mytilene?

  november måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Mytilene fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.543 kr.. februar måned er endnu en god mulighed for at rejse til Mytilene med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.886 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Mytilene?

  Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Mytilene fra Danmark, når du booker 60 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Mytilene for omkring 2.462 kr., når du søger 60 dage forud.

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Mytilene på?

  Vores data viser at onsdag er den billigste dag at flyve til Mytilene på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 2.340 kr.. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en mandag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Mytilene på en mandag på 2.903 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Mytilene?

  Det billigste tidspunkt at flyve til Mytilene på er om eftermiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 2.282 kr.. Om formiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Mytilene, så priserne er ofte dyrere på omkring 2.818 kr. pr. billet.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Mytilene?

  Lufthavn: Chios, Lufthavn: Város Limnos, Lufthavn: Agios Kirykos Ikaria eller Lufthavn: Samos kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Mytilene.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Mytilene på?

  Du kan finde tilbud til Lufthavn: Agios Kirykos Ikaria for 1.827 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Kan jeg flyve til Mytilene fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Mytilene

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Mytilene.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 for RT-PCR (NAAT) og 48 timer for Antigen (hurtigtest) inden afrejse til Mytilene.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Mytilene.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Mytilene?

Hjemrejse til Danmark fra Mytilene

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Mytilene skal ikke fremvise et negativt COVID-19-PCR-testresultat eller et negativt antigentestresultat ved indrejse i Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Mytilene er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Mytilene nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Mytilene

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Mytilene fundet af momondos brugere for nylig
Aegean Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
32t. 45min.
MJTMytilene

Find de billigste enkeltbilletter til Mytilene

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Mytilene, så se nogle af vores tilbud herunder fra Aegean Airlines
Aegean Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
32t. 45min.
MJTMytilene

Hvilke flyselskaber flyver til Mytilene?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Mytilene
 • Hvilke flyselskaber flyver til Mytilene?

  Aegean Airlines er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Mytilene. Smartwings er også et populært valg på flyrejser til Mytilene fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Mytilene, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.


Lufthavne i nærheden af Mytilene

Neden for finder du alle lufthavne i Mytilene samt deres afstand til centrum

Lufthavnen på Lesbos ligger ca. 8 km syd for Mytilini. Buslinje 10 kører til Mytilini i dagtimerne. Billetten kan købes i bussen hos chaufføren og koster ca. 2 EUR (ca. 15 DKK). Alternativt kan du tage en taxi eller leje en bil fra lufthavnen og sidenhen aflevere den i Mytilini.


Populære fly til Mytilene

Find dine flybilletter til Mytilene blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Mytilene
Hurtigste flyvetid32t. 45min.
Laveste pris1.405 kr.
Fly fra Aalborg til Mytilene
Hurtigste flyvetid45t. 35min.
Laveste pris4.043 kr.
Fly fra Aarhus til Mytilene
Hurtigste flyvetid15t. 25min.
Laveste pris3.555 kr.
Fly fra Billund til Mytilene
Hurtigste flyvetid21t. 30min.
Laveste pris2.183 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Mytilene

Mytilinis smalle gader kan udforskes til fods. Byen er særdeles fodgængervenlig og ikke større end, at du kan gå fra den ene ende til den anden på under en time. Der kører busser fra havnen til andre byer på Lesbos med enkelte stop i Mytilini. Billetter købes hos chaufføren og koster ca. 2 EUR (ca. 15 DKK).


Visumkrav for Mytilene

Som dansk statsborger skal du ikke søge visum for at rejse med fly til Mytilini. Det skyldes Grækenlands status som EU-Land. Du skal medbringes dit pas på rejsen.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Mytilene


De bedste oplevelser og seværdigheder i Mytilene

Hvad skal man se i Mytilini?

Trods sin størrelse minder Mytilini om en storby, og der er mange seværdigheder at vælge imellem. Det historiske fort i den nordlige del af byen udgør et godt sted for en gåtur. De imponerende ruiner er velbevarede, og bagefter kan du spadsere langs kysten og nyde udsigten over klipper, grotter og den ene fortryllende strand efter den anden. Der er flere interessante museer at besøge i Mytilini. Blandt andet det arkæologiske, det byzantinske og det berømte Teriade Museum. Afslut dagen med en middag og et glas ouzo på en af de idylliske restauranter på den gamle havn.

Aktiviteter og oplevelser med børn

De græske øer indbyder til rejser med børn, og Mytilini er ingen undtagelse. Tag på 3D-workshop i centrum, hvor børnene kan designe og printe ting og legetøj i alverdens materialer. I sommermånederne kan I dase på stranden eller tage på udflugt til den nordlige del af Lesbos for at se olivenoliemuseet og derefter gå på opdagelse i den forstenede skov, der opstod efter et vulkanudbrud for 20 mio. år siden.

Skal man købe rejseforsikring?

Dit blå sygesikringskort dækker ved læge- og sygehusbesøg på lige vilkår med lokalbefolkningen. Det skyldes, at Grækenland er et EU-land. Ikke desto mindre kan det være en god idé at tegne en rejseforsikring, der dækker ved tyveri, ulykke m.m., hvis uheldet skulle være ude.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan trygt drikke og børste tænder i vand fra hanen på din ferie i Mytilini.

Giver man drikkepenge i Mytilini?

På restauranter i Mytilini er det kutyme at give ca. 5-10 % i drikkepenge. Du kan også vælge at runde op til nærmeste hele beløb.

Hvor er der gode shoppingområder?

Hovedgaden i Mytilini er Ermou Street. Her finder du mange små og spændende butikker med tøj, delikatesser og antikviteter. Besøg også markedet ved Sappho Square, der er åbent onsdag og lørdag.