Find billige fly til Mytilene

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Mytilene

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Mytilene

Bedste pris på returbillet

1.627 kr.

Hurtigste flyvetid

7t. 45min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en returbillet til Mytilene fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.627 kr. (København Kastrup til Mytilene).
Det hurtigste fly til Mytilene fra Danmark tager 7t. 45min. (København Kastrup til Mytilene).
Der er 1 flyselskab, som flyver til Mytilene, herunder Aegean Airlines.

Indsigter og trends for flyrejser til Mytilene

Få indsigter om din flyrejse til Mytilene, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Mytilene?

januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Mytilene fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.740 kr.. februar måned er endnu en god mulighed for at rejse til Mytilene med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 2.394 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Mytilene?

322 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Mytilene. Dette fly er fra Chios og er 88% billigere end de fleste andre flyrejser til Mytilene. Hvis du vil finde den billigste pris til Mytilene fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Mytilene på?

Vores data viser at mandag er den billigste dag at flyve til Mytilene på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 3.097 kr.. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en fredag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Mytilene på en fredag på 5.162 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Mytilene?

Det billigste tidspunkt at flyve til Mytilene på er om morgenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 3.475 kr.. Om eftermiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Mytilene, så priserne er ofte dyrere på omkring 5.819 kr. pr. billet.

Hvor lang tid tager det at flyve til Mytilene?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Mytilene afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Samos (den mest populære lufthavn i Mytilene), så tager det 16t. 40min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Samos, er den gennemsnitlige rejsetid .

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Mytilene?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Mytilene fra Danmark, når du booker 59 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Mytilene for omkring 3.068 kr., når du søger 59 dage forud.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Mytilene

Find de billigste fly til disse Mytilene-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Mytilene

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Mytilene

København (CPH) til Mytilene (MJT)

Fly til Mytilene ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Mytilene, hvor den gennemsnitlige pris er 3.068 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MYTILENE FRA KØBENHAVNjanuar43% billigereAt flyve fra København til Mytilene ​​koster i gennemsnit blot 1.740 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MYTILENE FRA KØBENHAVNjuli72% dyrereDet koster cirka 5.292 kr. at flyve til Mytilene ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MYTILENE FRA KØBENHAVNjuli687% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Mytilene fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Mytilene

Mytilini er en idyllisk og levende havneby, der er et besøg værd på alle årstider. De varmere måneder at rejse med fly til Mytilini er juli og august, mens den mere regnfulde periode er januar. Der er ofte gode muligheder for at finde billige flybilletter til Mytilini. De fleste flyafgange ligger fra marts til september.

Lufthavn: Chios, Lufthavn: Város Limnos, Lufthavn: Agios Kirykos Ikaria eller Lufthavn: Samos kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Mytilene.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Agios Kirykos Ikaria for 1.884 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Gode tilbud på fly til Mytilene

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Mytilene fundet af momondos brugere for nylig

Andre kabineklasser på fly til Mytilene

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Mytilene

Hvilke flyselskaber flyver til Mytilene?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Mytilene

Hvilke flyselskaber flyver til Mytilene?

Aegean Airlines er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Mytilene. Royal Wings, Scandinavian Airlines og Lufthansa er også populære valg på flyrejser til Mytilene fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Mytilene, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

Aegean Airlines-fly til Mytilene

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Mytilene på momondo er Aegean Airlines, som flyver 19 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Athen Intle, hvor det bedste tilbud på Aegean Airlines-fly til Mytilene kostede 1.503 kr. (returrejse fra København Kastrup til Mytilene fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 70 anmeldelser af Aegean Airlines giver momondo-brugere bedømmelsen 8,5.


Lufthavne i nærheden af Mytilene

Neden for finder du alle lufthavne i Mytilene samt deres afstand til centrum

Lufthavnen på Lesbos ligger ca. 8 km syd for Mytilini. Buslinje 10 kører til Mytilini i dagtimerne. Billetten kan købes i bussen hos chaufføren og koster ca. 2 EUR (ca. 15 DKK). Alternativt kan du tage en taxi eller leje en bil fra lufthavnen og sidenhen aflevere den i Mytilini.


Populære fly til Mytilene

Find dine flybilletter til Mytilene blandt disse populære flyafgange
Fly fra Aalborg til Mytilene
Hurtigste flyvetid17t. 45min.
Laveste pris3.878 kr.
Fly fra Billund til Mytilene
Hurtigste flyvetid27t. 10min.
Laveste pris2.465 kr.
Fly fra København til Mytilene
Hurtigste flyvetid24t. 55min.
Laveste pris4.440 kr.
Fly fra Aarhus til Mytilene
Hurtigste flyvetid9t. 30min.
Laveste pris3.616 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Mytilene

Mytilinis smalle gader kan udforskes til fods. Byen er særdeles fodgængervenlig og ikke større end, at du kan gå fra den ene ende til den anden på under en time. Der kører busser fra havnen til andre byer på Lesbos med enkelte stop i Mytilini. Billetter købes hos chaufføren og koster ca. 2 EUR (ca. 15 DKK).


Visumkrav for Mytilene

Som dansk statsborger skal du ikke søge visum for at rejse med fly til Mytilini. Det skyldes Grækenlands status som EU-Land. Du skal medbringes dit pas på rejsen.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Mytilene


De bedste oplevelser og seværdigheder i Mytilene

Trods sin størrelse minder Mytilini om en storby, og der er mange seværdigheder at vælge imellem. Det historiske fort i den nordlige del af byen udgør et godt sted for en gåtur. De imponerende ruiner er velbevarede, og bagefter kan du spadsere langs kysten og nyde udsigten over klipper, grotter og den ene fortryllende strand efter den anden. Der er flere interessante museer at besøge i Mytilini. Blandt andet det arkæologiske, det byzantinske og det berømte Teriade Museum. Afslut dagen med en middag og et glas ouzo på en af de idylliske restauranter på den gamle havn.

Dit blå sygesikringskort dækker ved læge- og sygehusbesøg på lige vilkår med lokalbefolkningen. Det skyldes, at Grækenland er et EU-land. Ikke desto mindre kan det være en god idé at tegne en rejseforsikring, der dækker ved tyveri, ulykke m.m., hvis uheldet skulle være ude.

Du kan trygt drikke og børste tænder i vand fra hanen på din ferie i Mytilini.

På restauranter i Mytilini er det kutyme at give ca. 5-10 % i drikkepenge. Du kan også vælge at runde op til nærmeste hele beløb.

Hovedgaden i Mytilini er Ermou Street. Her finder du mange små og spændende butikker med tøj, delikatesser og antikviteter. Besøg også markedet ved Sappho Square, der er åbent onsdag og lørdag.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Mytilene. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Mytilene, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Mytilene. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Mytilene lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Mytilene og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.