Indsigter
FAQ
De seneste tilbud
Flights to Mytilene

Find billige fly til Mytilene fra 2.780 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 28.2
ons. 6.3

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

“I år indtager momondo førstepladsen for bedste flyrejser på internettet.”
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Om fly til Mytilene

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Mytilene

Bedste pris på returbillet

2.780 kr.

Hurtigste flyvetid

10t. 45min.
Den bedste pris på en returbillet til Mytilene fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.780 kr. (København Kastrup til Mytilene).
Det hurtigste fly til Mytilene fra Danmark tager 10t. 45min. (København Kastrup til Mytilene).

Indsigter og trends for flyrejser til Mytilene

Få indsigter om din flyrejse til Mytilene, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Mytilene på?

Vores data viser at onsdag er den billigste dag at flyve til Mytilene på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.958 kr.. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en lørdag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Mytilene på en lørdag på 2.858 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Mytilene?

Det billigste tidspunkt at flyve til Mytilene på er om eftermiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 1.958 kr.. Om morgenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Mytilene, så priserne er ofte dyrere på omkring 2.187 kr. pr. billet.

Hvor lang tid tager det at flyve til Mytilene?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Mytilene afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Samos (den mest populære lufthavn i Mytilene), så tager det 11t i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Samos, er den gennemsnitlige rejsetid .

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Mytilene

Find de billigste fly til disse Mytilene-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Mytilene

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Mytilene

København (CPH) til Mytilene (MJT)

Fly til Mytilene ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Mytilene, hvor den gennemsnitlige pris er 2.130 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MYTILENE FRA KØBENHAVNnovember28% billigereAt flyve fra København til Mytilene ​​koster i gennemsnit blot 1.424 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MYTILENE FRA KØBENHAVNjuli69% dyrereDet koster cirka 3.303 kr. at flyve til Mytilene ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MYTILENE FRA KØBENHAVNseptember381% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Mytilene fra København i september end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Mytilene

Mytilini er en idyllisk og levende havneby, der er et besøg værd på alle årstider. De varmere måneder at rejse med fly til Mytilini er juli og august, mens den mere regnfulde periode er januar. Der er ofte gode muligheder for at finde billige flybilletter til Mytilini. De fleste flyafgange ligger fra marts til september.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Mytilene?

november måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Mytilene fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.424 kr.. marts måned er endnu en god mulighed for at rejse til Mytilene med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.700 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Mytilene?

Chios Lufthavn, Város Limnos Lufthavn, Agios Kirykos Ikaria Lufthavn eller Samos Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Mytilene.

Findes der en billigere måde at flyve til Mytilene på?

Du kan finde tilbud til Város Limnos Lufthavn for 689 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Mytilene Lufthavn?

Priser for fly til Mytilene Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Mytilene Lufthavn?

Fra februar 2024 er der 2 udbydere at vælge mellem for fly til Mytilene Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Mytilene Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Mytilene Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Mytilene Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Mytilene Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Mytilene Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Mytilene

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Mytilene fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
29. jun.
CPH18:15København Kastrup
16t. 40min.
2 stop
MJT11:55Mytilene
6. jul.
MJT19:15Mytilene
14t. 50min.
2 stop
CPH09:05København Kastrup
2.780 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
29. jun.
CPH09:35København Kastrup
10t. 45min.
2 stop
MJT21:20Mytilene
6. jul.
MJT17:00Mytilene
7t. 55min.
1 stop
CPH23:55København Kastrup
3.365 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
29. jun.
CPH16:55København Kastrup
13t. 50min.
1 stop
MJT07:45Mytilene
6. jul.
MJT12:20Mytilene
12t. 35min.
1 stop
CPH23:55København Kastrup
4.142 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Mytilene

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Mytilene, så se nogle af vores tilbud herunder fra Aegean Airlines
Aegean Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
12t. 45min.
MJTMytilene

Andre kabineklasser på fly til Mytilene

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Mytilene

Hvordan rejser jeg rundt i Mytilene

Mytilinis smalle gader kan udforskes til fods. Byen er særdeles fodgængervenlig og ikke større end, at du kan gå fra den ene ende til den anden på under en time. Der kører busser fra havnen til andre byer på Lesbos med enkelte stop i Mytilini. Billetter købes hos chaufføren og koster ca. 2 EUR (ca. 15 DKK).


Visumkrav for Mytilene

Som dansk statsborger skal du ikke søge visum for at rejse med fly til Mytilini. Det skyldes Grækenlands status som EU-Land. Du skal medbringes dit pas på rejsen.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Mytilene

Hvad skal man se i Mytilini?

Trods sin størrelse minder Mytilini om en storby, og der er mange seværdigheder at vælge imellem. Det historiske fort i den nordlige del af byen udgør et godt sted for en gåtur. De imponerende ruiner er velbevarede, og bagefter kan du spadsere langs kysten og nyde udsigten over klipper, grotter og den ene fortryllende strand efter den anden. Der er flere interessante museer at besøge i Mytilini. Blandt andet det arkæologiske, det byzantinske og det berømte Teriade Museum. Afslut dagen med en middag og et glas ouzo på en af de idylliske restauranter på den gamle havn.

Skal man købe rejseforsikring?

Dit blå sygesikringskort dækker ved læge- og sygehusbesøg på lige vilkår med lokalbefolkningen. Det skyldes, at Grækenland er et EU-land. Ikke desto mindre kan det være en god idé at tegne en rejseforsikring, der dækker ved tyveri, ulykke m.m., hvis uheldet skulle være ude.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan trygt drikke og børste tænder i vand fra hanen på din ferie i Mytilini.

Giver man drikkepenge i Mytilini?

På restauranter i Mytilini er det kutyme at give ca. 5-10 % i drikkepenge. Du kan også vælge at runde op til nærmeste hele beløb.

Hvor er der gode shoppingområder?

Hovedgaden i Mytilini er Ermou Street. Her finder du mange små og spændende butikker med tøj, delikatesser og antikviteter. Besøg også markedet ved Sappho Square, der er åbent onsdag og lørdag.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Mytilene?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Mytilene. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Kan jeg finde fly til Mytilene med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Mytilene, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Mytilene?

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Mytilene. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Mytilene lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Mytilene lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Mytilene og giver dig besked, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Mytilene på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Store navne og tilbud
Store navne og tilbud
Søg på hundredvis af rejsesites, og sammenlign priser.
Filtrer efter dine ønsker
Filtrer efter dine ønsker
Gratis wi-fi? Mellemlanding? Tilpas lynhurtigt dine resultater.
Gratis og troværdig
Gratis og troværdig
Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater for din overnatning i Mytilene

Fly med dit yndlingsflyselskab til Mytilene
Flyselskaber bliver sorteret og vist efter antal klik inden for de seneste 7 dage på momondo


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Fly til Mytilene
1 voksen
ons. 28.2
ons. 6.3
Send mig favorittilbud fra momondo