Find billige flybilletter til Mytilene

fre.. 24.1.
fre.. 31.1.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Mytilini?

3.950 kr
3.020 kr
2.090 kr
1.162 kr
Pris
1 162 kr - 3 840 kr

Mytilini er en idyllisk og levende havneby, der er et besøg værd på alle årstider. De varmere måneder at rejse med fly til Mytilini er juli og august, mens den mere regnfulde periode er januar. Der er ofte gode muligheder for at finde billige flybilletter til Mytilini. De fleste flyafgange ligger fra marts til september.


Hvilke flyselskaber flyver til Mytilini?

Du kan finde flybilletter til Mytilini fra København med for eksempel Aegean Airlines, Ryanair, Astra Airlines, SAS, Olympic Air og Sky Express. Vær opmærksom på, at lavprisselskaber ofte ikke inkluderer indchecket bagage i prisen.

Hvem flyver direkte til Mytilini?

Der afgår ingen direkte fly til Mytilini fra København. Du kan mellemlande i for eksempel Athen, Thessaloniki, Wien, London eller Amsterdam.

Hvor lang tid tager det at flyve til Mytilini?

Fra København kan du rejse med fly til Mytilini på ca. 5 t., hvis du flyver med klassiske SAS via Athen. Hvis du rejser til Mytilini med et billigere selskab, skal du regne med ekstra rejsetid.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Mytilene samt afstand til centrum
Mytilene
6 km fra centrum

Lufthavnen på Lesbos ligger ca. 8 km syd for Mytilini. Buslinje 10 kører til Mytilini i dagtimerne. Billetten kan købes i bussen hos chaufføren og koster ca. 2 EUR (ca. 15 DKK). Alternativt kan du tage en taxi eller leje en bil fra lufthavnen og sidenhen aflevere den i Mytilini.


Populære fly til Mytilene

Find dine flybilletter til Mytilene blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Mytilene
Korteste rejsetid
7t. 55min.
Laveste pris
1.442 kr
Fly fra Billund til Mytilene
Korteste rejsetid
26t. 05min.
Laveste pris
1.550 kr
Fly fra Aalborg til Mytilene
Korteste rejsetid
12t. 55min.
Laveste pris
3.714 kr
Fly fra Aarhus til Mytilene
Korteste rejsetid
7t. 35min.
Laveste pris
3.903 kr
Vis flere

Hvordan kommer man nemmest rundt i Mytilini?

Mytilinis smalle gader kan udforskes til fods. Byen er særdeles fodgængervenlig og ikke større end, at du kan gå fra den ene ende til den anden på under en time. Der kører busser fra havnen til andre byer på Lesbos med enkelte stop i Mytilini. Billetter købes hos chaufføren og koster ca. 2 EUR (ca. 15 DKK).


Kan man rejse til Mytilini uden pas eller visum?

Som dansk statsborger skal du ikke søge visum for at rejse med fly til Mytilini. Det skyldes Grækenlands status som EU-Land. Du skal medbringes dit pas på rejsen.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Mytilene


Tips og gode råd til Mytilini

Hvad skal man se i Mytilini?

Trods sin størrelse minder Mytilini om en storby, og der er mange seværdigheder at vælge imellem. Det historiske fort i den nordlige del af byen udgør et godt sted for en gåtur. De imponerende ruiner er velbevarede, og bagefter kan du spadsere langs kysten og nyde udsigten over klipper, grotter og den ene fortryllende strand efter den anden. Der er flere interessante museer at besøge i Mytilini. Blandt andet det arkæologiske, det byzantinske og det berømte Teriade Museum. Afslut dagen med en middag og et glas ouzo på en af de idylliske restauranter på den gamle havn.

Aktiviteter og oplevelser med børn

De græske øer indbyder til rejser med børn, og Mytilini er ingen undtagelse. Tag på 3D-workshop i centrum, hvor børnene kan designe og printe ting og legetøj i alverdens materialer. I sommermånederne kan I dase på stranden eller tage på udflugt til den nordlige del af Lesbos for at se olivenoliemuseet og derefter gå på opdagelse i den forstenede skov, der opstod efter et vulkanudbrud for 20 mio. år siden.

Skal man købe rejseforsikring?

Dit blå sygesikringskort dækker ved læge- og sygehusbesøg på lige vilkår med lokalbefolkningen. Det skyldes, at Grækenland er et EU-land. Ikke desto mindre kan det være en god idé at tegne en rejseforsikring, der dækker ved tyveri, ulykke m.m., hvis uheldet skulle være ude.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan trygt drikke og børste tænder i vand fra hanen på din ferie i Mytilini.

Giver man drikkepenge i Mytilini?

På restauranter i Mytilini er det kutyme at give ca. 5-10 % i drikkepenge. Du kan også vælge at runde op til nærmeste hele beløb.

Hvor er der gode shoppingområder?

Hovedgaden i Mytilini er Ermou Street. Her finder du mange små og spændende butikker med tøj, delikatesser og antikviteter. Besøg også markedet ved Sappho Square, der er åbent onsdag og lørdag. (Priser checket: 23/05/2019).

*Flypriser til Mytilene er baseret på prisen for en billet på economy class fundet af momondos brugere inden for de seneste 72 timer. Disse priser er ikke nødvendigvis tilgængelige længere.