Find billige flybilletter til Mytilene

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Mytilene (MJT)
fre.. 11.6.
fre.. 18.6.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Mytilene. De nuværende restriktioner til Mytilene er baseret på Grækenland rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Grækenland

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Mytilene

Find de billigste fly til disse Mytilene-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Billund
Mytilene

BILLIGSTE ROUTE FRA Billund TIL Mytilene

Billund (BLL) til Mytilene (MJT)

Fly til Mytilene ​​fra Billund er typisk billigere, når du flyver fra Billund til Mytilene, hvor den gennemsnitlige pris er 2.565 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Mytilini?

Mytilini er en idyllisk og levende havneby, der er et besøg værd på alle årstider. De varmere måneder at rejse med fly til Mytilini er juli og august, mens den mere regnfulde periode er januar. Der er ofte gode muligheder for at finde billige flybilletter til Mytilini. De fleste flyafgange ligger fra marts til september.

Hvilket er det absolut billigste fly til Mytilene?

509 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Mytilene. Dette fly er fra Athen og er 76% billigere end de fleste andre flyrejser til Mytilene. Hvis du vil finde den billigste pris til Mytilene fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Mytilene?

november måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Mytilene fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.428 kr.. februar måned er endnu en god mulighed for at rejse til Mytilene med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.745 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Mytilene?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Mytilene fra Danmark, når du bestiller 60 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Mytilene for omkring 2.278 kr., når du søger 60 dage forud.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Mytilene på?

Vores data viser at onsdag er den billigste dag at flyve til Mytilene på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 2.165 kr.. Hvis muligt, undgå at bestille dit fly med afgang på en mandag da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Mytilene på en mandag på 2.687 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Mytilene?

Det billigste tidspunkt at flyve til Mytilene på er om eftermiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 2.112 kr.. Om formiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Mytilene, så priserne er ofte dyrere på omkring 2.607 kr. pr. billet.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Mytilene?

Lufthavn: Chios, Lufthavn: Város Limnos, Lufthavn: Agios Kirykos Ikaria eller Lufthavn: Samos kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Mytilene.

Findes der en billigere måde at flyve til Mytilene på?

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Agios Kirykos Ikaria for 1.603 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Mytilene?

På nuværende tidspunkt inkluderer Grækenland rejserestriktioner rejser til Mytilene. Indrejserestriktioner

Grækenland har begrænset indrejse for alle rejsende med undtagelse af indbyggere fra EU+-lande. EU+ består af Den Europæiske Union, Storbritannien, Schweiz, Norge, Liechtenstein og Island. Statsborgere og personer med bopæl i Australien, Israel, Sydkorea, New Zealand, og Rusland kan også rejse ind i landet. Gæster, der ankommer fra De Forenede Arabiske Emirater, skal rejse med direkte fly og skal fremvise bevis for permanent ophold i De Forenede Arabiske Emirater, returbilletter og hotelreservationer. Udenlandske rejsende må ikke ankomme fra andre områder, medmindre de er af en væsentlig kategori, såsom sundhedspersonale, studerende, regeringsmedlemmer, diplomater, militært personale, humanitært hjælpepersonale, flypersonale, sæsonarbejdere, rejsende i transit eller rejsende, der rejser ind i Grækenland af grunde, der er godkendt af den græske ambassade eller det græske konsulat. Listen over kategorier kan findes her. Flyene fra Tyrkiet er suspenderet, undtagen flyvninger til hjemsendelse af græske statsborgere og bosiddende og særlige regeringsordrerede flyvninger. Rejsende fra Albanien og Nordmakedonien skal ankomme til Athen.

Indrejsekrav

Alle rejsende skal fremvise en helbredsattest med negative COVID-19 PCR-resultater 72 timer før ankomst. Alle rejsende undtagen dem der kun rejser gennem en lufthavn i Grækenland skal udfylde et "Passenger Locator Form (PLF)" 24 timer før indtjekning. En QR-kode genereret fra den udfyldte formular skal fremvises ved ankomst.

Karantænekrav

Passagerer er underlagt Coronavirus (COVID-19) test ved ankomsten. Oplysninger kan findes på her. Ud over de obligatoriske krav til testning forud for rejsen, der er anført ovenfor, skal rejsende, der ankommer fra Storbritannien, gennemgå en hurtig COVID-19-test ved ankomsten og skal isolere sig i 10 dage på den adresse, de registrerer på deres PLF, hvis testresultatet er negativt. Hvis de opholder sig i kortere tid, skal de selv isolere sig indtil deres afrejsedag. Efter 10 dages selvisolation skal de rejsende gennemgå en ny PCR-test for at kunne komme ud af karantænen. Hvis resultatet af deres hurtige COVID-19-test ved indførsel til Grækenland er positivt, vil de græske myndigheder anmode dem om at sætte dem i karantæne, indtil andet er blevet anbefalet.

Alle andre oplysninger

Fra den 9. november skal alle afgående flypassagerer også indsende en PLF inden afrejse.

Hvis du planlægger rejser til Mytilene nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Mytilene

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Mytilene fundet af momondos brugere for nylig
Aegean Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
11t. 55min.
MJTMytilene
MJTMytilene
CPHKøbenhavn Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Mytilene

Aegean Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
11t. 55min.
MJTMytilene

Hvilke flyselskaber flyver til Mytilini?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Mytilene

Du kan finde flybilletter til Mytilini fra København med for eksempel Aegean Airlines, Ryanair, Astra Airlines, SAS, Olympic Air og Sky Express. Vær opmærksom på, at lavprisselskaber ofte ikke inkluderer indchecket bagage i prisen.

Hvem flyver direkte til Mytilini?

Der afgår ingen direkte fly til Mytilini fra København. Du kan mellemlande i for eksempel Athen, Thessaloniki, Wien, London eller Amsterdam.

Hvor lang tid tager det at flyve til Mytilini?

Fra København kan du rejse med fly til Mytilini på ca. 5 t., hvis du flyver med klassiske SAS via Athen. Hvis du rejser til Mytilini med et billigere selskab, skal du regne med ekstra rejsetid.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Mytilene samt afstand til centrum

Lufthavnen på Lesbos ligger ca. 8 km syd for Mytilini. Buslinje 10 kører til Mytilini i dagtimerne. Billetten kan købes i bussen hos chaufføren og koster ca. 2 EUR (ca. 15 DKK). Alternativt kan du tage en taxi eller leje en bil fra lufthavnen og sidenhen aflevere den i Mytilini.


Populære fly til Mytilene

Find dine flybilletter til Mytilene blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Mytilene
Korteste rejsetid
24t. 10min.
Laveste pris
1.923 kr.
Fly fra København til Mytilene
Korteste rejsetid
11t. 55min.
Laveste pris
2.832 kr.
Fly fra Aalborg til Mytilene
Korteste rejsetid
11t. 10min.
Laveste pris
3.424 kr.
Fly fra Aarhus til Mytilene
Korteste rejsetid
25t. 25min.
Laveste pris
4.944 kr.
Vis flere

Hvordan kommer man nemmest rundt i Mytilini?

Mytilinis smalle gader kan udforskes til fods. Byen er særdeles fodgængervenlig og ikke større end, at du kan gå fra den ene ende til den anden på under en time. Der kører busser fra havnen til andre byer på Lesbos med enkelte stop i Mytilini. Billetter købes hos chaufføren og koster ca. 2 EUR (ca. 15 DKK).


Kan man rejse til Mytilini uden pas eller visum?

Som dansk statsborger skal du ikke søge visum for at rejse med fly til Mytilini. Det skyldes Grækenlands status som EU-Land. Du skal medbringes dit pas på rejsen.


Tips og gode råd til Mytilini

Hvad skal man se i Mytilini?

Trods sin størrelse minder Mytilini om en storby, og der er mange seværdigheder at vælge imellem. Det historiske fort i den nordlige del af byen udgør et godt sted for en gåtur. De imponerende ruiner er velbevarede, og bagefter kan du spadsere langs kysten og nyde udsigten over klipper, grotter og den ene fortryllende strand efter den anden. Der er flere interessante museer at besøge i Mytilini. Blandt andet det arkæologiske, det byzantinske og det berømte Teriade Museum. Afslut dagen med en middag og et glas ouzo på en af de idylliske restauranter på den gamle havn.

Aktiviteter og oplevelser med børn

De græske øer indbyder til rejser med børn, og Mytilini er ingen undtagelse. Tag på 3D-workshop i centrum, hvor børnene kan designe og printe ting og legetøj i alverdens materialer. I sommermånederne kan I dase på stranden eller tage på udflugt til den nordlige del af Lesbos for at se olivenoliemuseet og derefter gå på opdagelse i den forstenede skov, der opstod efter et vulkanudbrud for 20 mio. år siden.

Skal man købe rejseforsikring?

Dit blå sygesikringskort dækker ved læge- og sygehusbesøg på lige vilkår med lokalbefolkningen. Det skyldes, at Grækenland er et EU-land. Ikke desto mindre kan det være en god idé at tegne en rejseforsikring, der dækker ved tyveri, ulykke m.m., hvis uheldet skulle være ude.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan trygt drikke og børste tænder i vand fra hanen på din ferie i Mytilini.

Giver man drikkepenge i Mytilini?

På restauranter i Mytilini er det kutyme at give ca. 5-10 % i drikkepenge. Du kan også vælge at runde op til nærmeste hele beløb.

Hvor er der gode shoppingområder?

Hovedgaden i Mytilini er Ermou Street. Her finder du mange små og spændende butikker med tøj, delikatesser og antikviteter. Besøg også markedet ved Sappho Square, der er åbent onsdag og lørdag. (Priser checket: 23/05/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class