Find billige fly til Cuba

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 5.7
tir. 12.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til byer i Cuba

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Cuba fra Danmark
Havana
Havana

Brugbar information om dit fly til Cuba

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Cuba

Hvis du leder efter flybilletter til Cuba billigere, så søg efter flyselsskaber som Aeromexico, Interjet og American Airlines med priser der starter på henholdsvis 905 kr., 911 kr. og 1.218 kr..

Det tager i gennemsnit 25t. 10min. at flyve fra Danmark til Cuba, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Havana José Martí (den mest populære lufthavn i Cuba). Hvis du flyver fra Billund til Havana José Martí, tager det omkring 22t. 30min..

Fly til Cuba er for nylig blevet fundet på momondo for så lidt som 1.737 kr. pr. billet. Den gennemsnitlige pris har dog tendens til at være 7.094 kr., og alt fra 6.649 kr. eller mindre er et godt tilbud. 18.587 kr. er den dyreste flyrejse, vi har set i den seneste uge, men du kan muligvis undgå denne pris afhængigt af, hvilken lufthavn du flyver fra, hvilket flyselskab du vælger, og hvor langt i forvejen du bestiller dine fly.

Det er bedst at flyve til Cuba på en søndag eller tirsdag, da det er her, at flypriserne er lavest i ugen. Den dyreste dag i ugen at flyve til Cuba er på en fredag.De seneste flyrejser fundet til populære byer i Cuba

Find fly til disse populære byer i Cuba fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Cuba

Se de billigste flyrejser til Cuba fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
BillundHavana22t. 30min.5.162 kr.
KøbenhavnHavana25t. 10min.9.467 kr.
BillundVaradero32t. 53min.10.502 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Cuba

Når rejsen går til Cuba må du forvente en mellemlanding eller to undervejs, og det kan bl.a. være flyselskaber som HOP!-Régional, Air Canada og Air France, der året rundt tilbyder flybilletter til Cuba.

Den cubanske højsæson falder perfekt, da den ligger på samme tid som den danske vinter fra november til marts. Uden for højsæsonen starter Cubas regnsæson, men regnfaldene er dog korte, og på grund af Cubas subtropiske klima burde dette ikke afholde dig fra at tage afsted – der er nemlig varmt hele året rundt. Når du kigger på fly til Cuba, så er det også værd at have in mente, at de største festivaler ligger omkring juli og august, som kan være med til at sikre den helt autentiske, caribiske stemning under opholdet.  Læs også vores rejseguide til Cuba.

Da du må påregne en eller flere mellemlandinger på turen til Cuba kan du regne med at rejsen vil tage mellem 13-30 timer.

Den cubanske regering har vedtaget, at både turistvisum og gyldig rejseforsikring er lovpligtigt. Så når du har købt billetten skal du sikre dig, at du har begge dele inden afgang.


Populære ruter til Cuba

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra Billund til Varadero
Hurtigste flyvetid32t. 53min.
Laveste pris10.502 kr.
Fly fra København til Havana
Hurtigste flyvetid25t. 10min.
Laveste pris9.467 kr.
Fly fra Billund til Havana
Hurtigste flyvetid22t. 30min.
Laveste pris5.162 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Cuba


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Cuba, som overholder denne regel.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Cuba. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Cuba. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.