Hoteller i Cuba

Hoteller i Cuba

Find tilbud på 374 hoteller i Cuba

Cuba
8. mar. — 9. mar.2
søn. 3.3
tor. 7.3
Vi viser på nuværende tidspunkt ikke søgeresultater for denne lokation.

Nyttig indsigt i hoteller i Cuba

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Cuba

Hoteller i nærheden af lufthavnen

75
Der er 75 hoteller i Cuba tæt på Baracoa. Villa Esmeralda er det nærmeste og ligger 1,5 km fra denne lufthavn.

Information om overnatning i Cuba

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Cuba

Hvilke byer på Cuba skal man overnatte i?

Varadero er en af Cubas mest berømte strand destinationer og har da også en af de bedste badestrande i Caribien. Samtidig kan den være udgangspunkt for udflugter til andre dele af landet. Området er også kendt for parken Parque Ecológico Varahicacos samt de to grotter Cueva de Ambrosio og Cueva de Musulmanes. Udover sin uovertrufne strand bydes her også på masser af aktiviteter, dykning og snorkling, dybhavsfiskeri og skydiving, og i baglandet er der fin mulighed for at spille golf. Her er naturligvis også masser af hoteller at vælge mellem. Du kan søge og booke hoteller i Cuba via momondo, så er du sikker på at få et godt overblik.

Hvad er nogle populære attraktioner på Cuba?

Trinidad er en populær by og turistdestination I Cuba, og det er ikke uden grund. Byen er på UNESCOs verdenskulturarvsliste, og du ser nok hurtigt hvorfor, når du går rundt i de brostensbelagte gader og ser de smukke, velrestaurerede bygninger. Du kan suge byens stemning til dig på det centrale torv, Plaza Mayor, hvor du også finder den neoklassiske kirke Iglesia Parroquial de la Santisima Trinidad. I byen finder du også Museo de Arquitectura Colonial, museet for koloni-arkitektur, som også er et besøg værd. Du kan også opleve kunstgalleriet i Casa de Aldeman Ortiz og den smukke Palacio Brunet, der blev opført i 1812, og som stadig indeholder sine oprindelige marmorgulve og kalkmalerier. Hoteller i Cuba kan du søge efter her på momondo. Trinidad vil typisk være med i de resultater, du får frem.

Hvilke byer på Cuba har det bedste natteliv?

Havana er den absolutte festhovedstad i Cuba. Her finder du et spændende og alsidigt liv, efter solen er gået ned. Et besøg på El Floridita er nærmest obligatorisk. Her sad Hemingway time ind og time ud og drak sine daiquiris, måske mens han kom på nogle af sine mest mindeværdige sætninger. Du kan mingle med lokale til de tidlige morgentimer på Casa de la Música, musikkens hus, hvor aftenens hovednummer typisk først går på scenen i de sene nattetimer eller tidlige morgentimer. Autentisk cubansk musik kan du opleve nonstop på Disco Turquino. Skal det være endnu mere cubansk, så er salsastedet Club Salseando Chevere lige stedet. Cubanske hoteller i deres mest klassiske stil finder du mange af her i byen. Så kan du virkeligt opleve den særlige cubanske vibe.

I hvilke cubanske byer finder man mest historie og kunst?

Hovedstaden Havana er også stedet, hvor du finder den største koncentration af kunst, kultur og historie. Blot den gamle bydel er en god vandretur værd, og den er også optaget på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Pladsen foran San Cristobal-katedralen, der også er værd at kigge indenfor i, Hemingways gamle hangout, restauranten og baren Bodeguita del Medio, og det gamle militærfort, Castillo de la Real Fuerza, er alle besøg værd. Museet for moderne kunst, Havanas Museo Nacional de Bellas Artes, bør bestemt heller ikke overses. Playas del Este er en af de absolut bedste strande ved Havana, når vejr og hav skal nydes. Byen har to turistbusruter, et større antal bybusruter, en færge, der sejler fra den ene side af bugten til den anden, samt relativt billige taxaer, og ellers er det ret nemt bevæge sig rundt til fods i byen. Billige hoteller i Cuba er godt repræsenteret her.

Hvor i Cuba vælger de fleste at overnatte?

Vores brugere har en tendens til at besøge Havana oftere end nogen anden by, når de rejser til Cuba.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Cuba?

Antallet af udbydere for hoteller i Cuba er 3.891 fra marts 2024.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Cuba?

Priser for hoteller i Cuba opdateres dagligt.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Cuba gennem momondo?

Ved at søge på hundredvis af rejsesites finder momondo hoteller og overnatningsmuligheder i Cuba, som du kan filtrere efter behov. Det er gratis at bruge momondo, og der er ingen skjulte bookinggebyrer eller -omkostninger.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Cuba?

Det er nemt at finde et godt sted at overnatte i Cuba med momondo. Filtrer alle søgersultaterne for at finde det sted, der er bedst til dig. Vil du have pool eller døgnåben reception? Vi har filtre til det hele. Gratis morgenmad? momondo kan også vise dig resultater for det. Filtrer efter gæstevurderinger, pris og adskillige andre faktorer, alt sammen gratis, på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Cuba på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker hotel med momondo
De bedste hoteltilbud
De bedste hoteltilbud
Se tilbud fra tusindvis af hoteller og overnatningssteder på ét sted.
Gratis afbestilling
Gratis afbestilling
Brug vores filter til at finde overnatningssteder med gratis afbestilling.
Millioner af anmeldelser
Millioner af anmeldelser
Tjek vurderinger fra millioner af ægte gæstevurderinger.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Cuba


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Ophold i Cuba
søn. 3.3
tor. 7.3
Send mig favorittilbud fra momondo