Hoteller i Puerto Rico

Find tilbud på 502 hoteller i Puerto Rico

Puerto Rico
7. dec. — 8. dec.2
fre. 8.12
tir. 12.12

Populære hoteller til en overnatning i Puerto Rico

Find det perfekte hotel til dit ophold i Puerto Rico
Pris
kr.895
kr.3556
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Puerto Ricos bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Puerto Rico

Pris

547 kr. – 2.155 kr.

BILLIGSTE BY I PUERTO RICOPonce48% billigereHoteller i Ponce er de billigste i Puerto Rico med kun 547 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I PUERTO RICOSan Juan52% dyrereSan Juan har de højeste hotelpriser i Puerto Rico med værelser til 2.155 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I PUERTO RICOSan Juan86% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i San Juan end i andre byer i Puerto Rico

Oplevelser i Puerto Rico


Hoteller i populære byer i Puerto Rico

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Puerto Rico og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Puerto Rico?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Puerto Rico
LavsæsonjanuarDet billigste tidspunkt
Højsæsonfebruardet dyreste tidspunkt
73%forventet prisfald
40%forventet prisstigning

Rejsepriser

381 kr. - 2.315 kr.

Billigeste dag på ugensøndager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenfredager den dyreste ugedag at booke på
1.256 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
2.452 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Puerto Rico

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Puerto Rico

Laveste hotelpris

400 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Condado Vanderbilt Hotel

Hoteller i nærheden af lufthavnen

1931

Gennemsnitslængde på ophold

2 dage
Den billigste pris for et værelse i Puerto Rico, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 400 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Juliette Hostel Women Only, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Condado Vanderbilt Hotel, det mest populære 5-stjernede hotel i Puerto Rico(bedømmelse på 8,7/10 ud fra 830 anmeldelser).
Der er 1.931 hoteller i Puerto Rico tæt på San Juan Luis Munoz Marin. San Juan Airport Hotel er det nærmeste og ligger 0,2 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 2 dage, når de overnatter på hoteller i Puerto Rico. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 2 dage i Puerto Rico lå i sidste uge på 2.067 kr..

Information om overnatning i Puerto Rico

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Puerto Rico

Hvilke byer bør du besøge i Puerto Rico?

Der er flere spændende byer, der er et besøg værd i Puerto Rico. En af dem er hovedstaden San Juan, som er den ældste koloni i Amerika. Det var her, at de spanske opdagelsesrejsende sejlede til og fik nye forsyninger, og senere var det nøglen til at beherske det caribiske øhav, hvilke den gamle fæstning El Castilio de San Felipe del Morro er et monument over. Er du til smukke strande og skønne cocktails (det er her den berømte Pina Colada stammer fra), er du kommet til det helt rigtige sted. Byerne Rincon og Carolina har nogle af de smukkeste sandstrande i verdenen og er et godt sted at surfe. Du kan nemt booke hoteller i Puerto Rico online, fx det smukke og stilfulde Olive Boutique Hotel, A Small Luxury Hotel of the World. Det same gælder, hvis du er på udkig efter billige hoteller i Puerto Rico.

Hvilke seværdigheder er populære i Puerto Rico?

Der er et godt og varieret udvalg af seværdigheder i Puerto. Her er farverige bygninger, der er inspireret af de spanske opdagelsesrejsende, som du kan finde i San Juan. Den gamle bydel i San Juans Old Town emmer af historie, og der er smukke nationalparker og regnskove som El Yinque Nationalpark, der ligger i det østlige Puerto Rico, og som regnes for en af de smukkeste regnskove. Her findes der et utal af stier af forskellig sværhedsgrad, og du kan slutte dagen af med et bad i en af de mange vandfald. Den ældgamle fæstning El Castilio de San Felipe del Morro i San Juan er bestemt også et besøg værd. Den er blandt andet blevet brugt som kulisse i Piraterne i Caribien-filmene. Du kan finde hoteller i Puerto Rico af alle typer, fx det hyggelige Palacio Provincial i San Juan.

Hvilke byer har det bedste natteliv i Puerto Rico?

Er du på udkig efter et spændende natteliv, er du kommet til det helt rigtige sted. Byen San Juan bliver om aften lavet om til noget, der kunne minde om et kæmpestort dansegulv, og unge som gamle kaster sig med den største selvfølgelighed ud i at danse til de eksotiske rytmer. Har du lyst til en aften på stranden og beholde dit badetøj og dine klipklapper på, er byen Rincon stedet, du skal besøge, for at nyde en fantastisk aften i byen. Book hoteller i Puerto Rico online. Det kunne fx være det storslående Mayaguez Resort & Casino i byen Rincon.

Hvilke byer i Puerto Rico har mest historie og kunst?

San Juan er den ældste amerikanske by, og den første mursten blev lagt helt tilbage i 1506. En tur rundt i den ældste del af byen vil afsløre byens spændende og krigeriske historie. Du kan med fordel booke en guide, hvis du vil have den ekstra oplevelse. En anden oplevelse er at besøge byen Arecibo, hvor der ligger to huler, Cueva del Indio og Cueva Ventana, som viser petroglyffer, som beviser at der har boet mennesker i området i mindst 5.000 år. Besøget i hulerne kan kombineres med en tur på Taino-ruten, der ligeledes vil tage dig igennem landet historie. Hoteller i Puerto Rico kan du med fordel booke online. Det giver den ekstra fordel, at du kan bo på flere hoteller rundt omkring på øen.

Hvornår er det billigst at overnatte i Puerto Rico?

Til en gennemsnitspris på kun 381 kr. pr. nat, er januar den billigste måned for en hotelovernatning i Puerto Rico. Den dyreste måned at overnatte på hotel i Puerto Rico er juni.

Hvor i Puerto Rico vælger de fleste at overnatte?

Der er ingen tvivl om, at rejsende nyder mange forskellige byer i Puerto Rico, men flertallet af rejsende, der besøger Puerto Rico, har en tendens til at tilbringe mest tid i San Juan.

Hvor meget koster det at overnatte på et luksushotel i Puerto Rico?

Du kan forvente en gennemsnitspris på 736 kr. pr. nat for et luksushotelværelse i Puerto Rico. Dette er ca. 3% mere end landets gennemsnitspris på 704 kr. pr. nat for et hotel.

Hvilken by i Puerto Rico har de dyreste hotelværelser?

Da det er en af de populære turistattraktioner i Puerto Rico, er det ikke overraskende at Rio Grande har de dyreste hotelværelser, men en pris på 1.478 kr. i gennemsnit pr. nat, hvilket er 51% mere end landets gennemsnitlige hotelværelsespris.

Hvilken by i Puerto Rico har de billigste hotelværelser?

Hvis du rejser til Puerto Rico på budget, så overvej at overnatte i San Juan, som i gennemsnit har landets billigste hotelværelser. Hotelpriserne i San Juan ligger ca. 68% under landets gennemsnitspriser, og koster typisk ca. 219 kr. pr. nat.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Puerto Rico?

Fra december 2023 er der 5.130 udbydere at vælge mellem for hoteller i Puerto Rico.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Puerto Rico?

Priser for hoteller i Puerto Rico opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Puerto Rico

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Puerto Rico

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Puerto Rico gennem momondo?

momondo søger på hundredvis af rejsesites, så du kan sammenligne priser på hoteller og andre overnatningsmuligheder i Puerto Rico. momondo samler alle dine muligheder på ét sted og er helt gratis at bruge – ingen skjulte gebyrer eller omkostninger.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Puerto Rico?

momondo indeholder adskillige filtre, der kan hjælpe dig med at finde et god sted at overnatte i Puerto Rico. Du kan filtrere efter stjernebedømmelse, gratis ting som f.eks. morgenmad eller internet, eller du kan se på gæstevurderinger, placering og pris.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Puerto Rico på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.