Mest populære hoteller
Byer
Indsigter
FAQ
Hoteller i Amerikanske Jomfruøer

Hoteller i Amerikanske Jomfruøer

Find tilbud på 120 hoteller i Amerikanske Jomfruøer

Amerikanske Jomfruøer
25. apr. — 26. apr.2
lør. 20.4
ons. 24.4
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Populære hoteller til en overnatning i Amerikanske Jomfruøer

Find det perfekte hotel til dit ophold i Amerikanske Jomfruøer
Pris
kr.1056
kr.7079
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hoteller i populære byer i Amerikanske Jomfruøer

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Amerikanske Jomfruøer og nogle af de bedste hoteller i hvert område

momondos yndlingshoteller i Amerikanske Jomfruøer

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Amerikanske Jomfruøer

Nyttig indsigt i hoteller i Amerikanske Jomfruøer

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Amerikanske Jomfruøer

Laveste hotelpris

700 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

The Ritz-Carlton St Thomas

Hoteller i nærheden af lufthavnen

1994

Gennemsnitslængde på ophold

10 dage
Den billigste pris for et værelse i Amerikanske Jomfruøer, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 700 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Sunset Gardens Guesthouse, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på The Ritz-Carlton St Thomas, det mest populære 5-stjernede hotel i Amerikanske Jomfruøer(bedømmelse på 8,2/10 ud fra 83 anmeldelser).
Der er 1.994 hoteller i Amerikanske Jomfruøer tæt på Saint Thomas Island Cyril E King. Lindbergh Bay Hotel and Villas er det nærmeste og ligger 0,5 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 10 dage, når de overnatter på hoteller i Amerikanske Jomfruøer. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 10 dage i Amerikanske Jomfruøer lå i sidste uge på 19.360 kr..

Hvornår skal man booke et hotel i Amerikanske Jomfruøer?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Amerikanske Jomfruøer
LavsæsonoktoberDet billigste tidspunkt
Højsæsonaprildet dyreste tidspunkt
65%forventet prisfald
65%forventet prisstigning

Rejsepriser

773 kr. - 6.278 kr.

Billigeste dag på ugentorsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenonsdager den dyreste ugedag at booke på
1.274 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
6.736 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Amerikanske Jomfruøers bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Amerikanske Jomfruøer

Pris

966 kr. – 1.672 kr.

BILLIGSTE BY I AMERIKANSKE JOMFRUØERSaint Thomas Island32% billigereHoteller i Saint Thomas Island er de billigste i Amerikanske Jomfruøer med kun 966 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I AMERIKANSKE JOMFRUØERChristiansted15% dyrereChristiansted har de højeste hotelpriser i Amerikanske Jomfruøer med værelser til 1.672 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I AMERIKANSKE JOMFRUØERSaint Thomas Island57% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Saint Thomas Island end i andre byer i Amerikanske Jomfruøer

Information om overnatning i Amerikanske Jomfruøer

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Amerikanske Jomfruøer

Hvilke byer i de amerikanske Jomfruøer skal jeg bo på?

Beliggende i Caribobønner øst for Puerto Rico er der 50 små øer og kajer i Mellemamerika. De amerikanske Jomfruøer er et berømt paradis for dykkere, solelskere og surfere. Dens turistmæssige tiltrækning ligger på de unikke øer, sandstrande, feriesteder, kajer og bugter. De amerikanske Jomfruøer er udelukkende turistmål, så hvis du planlægger en ferie til disse smukke øer, vil du nyde at bo i forskellige byer, som er små øer i sig selv. St. Thomas Island er fastlandet, en tidligere piratenklave og en livlig havneby. Den er nu berømt for high-end krydstogtskibe, smarte restauranter, eksklusive butikker og barer. St Thomas er også hjemsted for fantastiske strande og livlige vandsportsaktiviteter. I nærheden ligger øen St John National Park, som har en afslappet, grønlig natur, dyreliv og eventyr. Færge- og speedbåde er det hurtigste og mest populære transportmiddel i St. Thomas og St. John. Hoteller i USA Virgin Islands omfatter Windward Passage Hotel, Mafolie Hotel, Chateau Nighttwind og idylliske villaer.

Hvad er de bedste ting at gøre på de amerikanske Jomfruøer?

De amerikanske Jomfruøer er en øgruppe, hvis største potentiale ligger i dens enorme tiltrækningskraft på turisme. St. Thomas, den største ø i skærgården, er den mest berømte ø med hovedbyen Charlotte Amelie, der fungerer som et levende knudepunkt for krydstogtskibe. Øens bemærkelsesværdige vartegn omfatter frodige bjerge, krystalklart vand, smukke kurvende strande og bugter med klipper. Hver af de 50 øer er et naturligt vartegn og har en unik karakter. St. Croix er hjemsted for den smukke Heritage Trail og Buck Island Reef National Monument, et spektakulært undervandsmonument, der blev bestilt i 1961, og et af de berømte dykkersteder i USA. I St. Thomas, finder du det fantastiske vandskur ved Magens Bay og den yachtfyldte havn i Cruz Bay i St. John. Du kan finde billige hoteller på de amerikanske Jomfruøer, såsom Tamarind Court Inn, Sapphire Desire og Palms på Pelican Cove.

Hvilke byer på de amerikanske Jomfruøer har det bedste natteliv?

Når det handler om at have det bedste natteliv på de utrolige amerikanske Jomfruøer, er der så mange steder, hvor du kan nyde en aften med fest og underholdning. Fra sofistikerede strandbarer til live musikfestivaler. Charlotte Amelie, Red Hook i Frenchtown og Havensight i St Thomas tilbyder fremragende mad, levende musik og et udvalg af cocktails i deres store udvalg af barer og restauranter. Her finder du Cruzan Beach Club, Sapphire Beach Bar og Rooftop Bar. I St. Croix Christiansted og Frederiksted, der er masser af strandbarer og restauranter, der holder til sent om aftenen. Longboard Bar, Mountain Top og Old Stone Farmhouse er andre gode steder at tjekke ud. Nyd en unik blanding af amerikanske, caribiske og sydamerikanske retter på Zion Modern Kitchen and Servant's i St Thomas. De fleste retter, der serveres her, omfatter den traditionelle fisk og svamp, en ret med cornmeal og fiskefileter. Forkæl dig selv med en lækker men enkel caribisk snack, der hedder Johnny Cake og andre lokale fisk og skaldyr som Pot Fish. Bestil hoteller i USA Virgin Islands, såsom The Cruz Bay Boutique Hotel, The Holger Danske Hotel og Hotel On The Cay.

Hvilke byer på de amerikanske Jomfruøer har mest historie og kunst?

Ud over at være en øgruppe, hvis mest fantastiske attraktioner er dets strande og naturlige vartegn, er de amerikanske Jomfruøer også hjemsted for den bedste historie og kunst I St. Thomas finder du Fort Christian, som ligger i hjertet af Charlotte Amelie, der går tilbage til det 17th. Århundrede. Det historiske museum har gennem årene huset en retsbygning, et fængsel, en kirke, og et rådhus. Entrébilletter er billige. I nærheden ligger den historiske rute Annaberg, ruinerne af den tidligere sukkerplantage, som nu huser gamle slavehuse. Man skal ikke glemme Santa Cruz eller St. Croix Columbus Landing Site, hvor den berømte opdagelsesrejsende satte anker i sin opdagelse af den nye verden. Salt River Bay National Park er et økologisk reservat, der blev erklæret et nationalt vartegn i 1960. Der er ingen entré til denne hjemmeside. For indkvartering kan du reservere amerikanske Jomfruøer som Georges Royal Inn, Caribbean View og Sand Street Inn. Det bedste tidspunkt at besøge disse museer og andre seværdigheder her er april til juni, når vejret er godt, og december til marts i turisthøjsæsonen.

Hvornår er det billigst at overnatte i Amerikanske Jomfruøer?

Hvis du ønsker at spare penge på dine hotelovernatninger i Amerikanske Jomfruøer, kan du overveje at besøge landet i oktober måned, da hotelovernatninger i denne måned kun koster i gennemsnit 773 kr. pr. nat. Og hvis du leder efter et godt tilbud, så undgå at bestille dit hotelværelse i april måned, da dette i gennemsnit er den dyreste måned at bo på hotel.

Hvor i Amerikanske Jomfruøer vælger de fleste at overnatte?

Ud af alle turistmålene i Amerikanske Jomfruøer viser vores data, at rejsende har en tendens til at besøge Saint Thomas Island oftere end alle andre byer.

Hvilken by i Amerikanske Jomfruøer har de dyreste hotelværelser?

Du kan regne med en gennemsnitspris på 2.062 kr. pr. nat for et hotelværelse i Frederiksted. Dette er ca. 15% dyrere end alle andre byer i Amerikanske Jomfruøer.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Amerikanske Jomfruøer?

Fra april 2024 er der 2.809 udbydere at vælge mellem for hoteller i Amerikanske Jomfruøer.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Amerikanske Jomfruøer?

Priser for hoteller i Amerikanske Jomfruøer opdateres hver dag.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Amerikanske Jomfruøer gennem momondo?

Ved hurtigt at finde og vise hoteller og andre overnatningsmuligheder i Amerikanske Jomfruøer kan momondo spare dig tid og penge. Vi søger efter hoteller og overnatningstilbud blandt adskillige uafhængige og større virksomheder. Det eneste, du skal gøre, er at vælge, hvor du vil overnatte.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Amerikanske Jomfruøer?

Det er nemt at finde et godt sted at overnatte i Amerikanske Jomfruøer med momondo. Filtrer alle søgersultaterne for at finde det sted, der er bedst til dig. Vil du have pool eller døgnåben reception? Vi har filtre til det hele. Gratis morgenmad? momondo kan også vise dig resultater for det. Filtrer efter gæstevurderinger, pris og adskillige andre faktorer, alt sammen gratis, på momondo.


Spar penge, når du booker hotel med momondo
De bedste hoteltilbud
De bedste hoteltilbud
Se tilbud fra tusindvis af hoteller og overnatningssteder på ét sted.
Gratis afbestilling
Gratis afbestilling
Brug vores filter til at finde overnatningssteder med gratis afbestilling.
Millioner af anmeldelser
Millioner af anmeldelser
Tjek vurderinger fra millioner af ægte gæstevurderinger.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Amerikanske Jomfruøer på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
lør. 20.4
ons. 24.4
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Amerikanske Jomfruøer

Populære byer i Amerikanske Jomfruøer
Hoteller i byer inden for det samme land bliver vist