Hoteller i Guadeloupe

Hoteller i Guadeloupe

Find tilbud på 315 hoteller i Guadeloupe

Guadeloupe
8. mar. — 9. mar.2
søn. 3.3
tor. 7.3

Populære hoteller til en overnatning i Guadeloupe

Find det perfekte hotel til dit ophold i Guadeloupe
Pris
kr.268
kr.2923
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Guadeloupes bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Guadeloupe

Pris

683 kr. – 1.223 kr.

BILLIGSTE BY I GUADELOUPEPointe-à-Pitre23% billigereHoteller i Pointe-à-Pitre er de billigste i Guadeloupe med kun 683 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I GUADELOUPESaint-Francois28% dyrereSaint-Francois har de højeste hotelpriser i Guadeloupe med værelser til 1.223 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I GUADELOUPEPointe-à-Pitre52% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Pointe-à-Pitre end i andre byer i Guadeloupe

Oplevelser i Guadeloupe


Hoteller i populære byer i Guadeloupe

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Guadeloupe og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Guadeloupe?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Guadeloupe
LavsæsonseptemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonnovemberdet dyreste tidspunkt
70%forventet prisfald
47%forventet prisstigning

Rejsepriser

330 kr. - 2.052 kr.

Billigeste dag på ugentorsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenlørdager den dyreste ugedag at booke på
514 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
2.967 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Guadeloupe

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Guadeloupe

Laveste hotelpris

213 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

La Toubana Hotel & Spa

Hoteller i nærheden af lufthavnen

4979

Gennemsnitslængde på ophold

12 dage
Den billigste pris for et værelse i Guadeloupe, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 213 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Le lit d'Oli.
Få en komfortabel rejse med en booking på La Toubana Hotel & Spa, det mest populære 5-stjernede hotel i Guadeloupe(bedømmelse på 8,8/10 ud fra 222 anmeldelser).
Der er 4.979 hoteller i Guadeloupe tæt på Pointe-à-Pitre Le Raizet. The Abymes / Studio Nice Furniture er det nærmeste og ligger 0,2 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 12 dage, når de overnatter på hoteller i Guadeloupe. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 12 dage i Guadeloupe lå i sidste uge på 11.271 kr..

Information om overnatning i Guadeloupe

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Guadeloupe

Hvilke byer bør du besøge i Guadeloupe ?

Guadeloupe er en mindre øgruppe, der er formet som en sommerfugl, med to storeøer, der er forbundet af mangroveskove. De to øer, Basse-Terra og Grande Terra, har hver deres ”hovedstad”. Basse-Terra tager navn efter øen og hedder dermed det samme. Basse-Terra er landets officielle hovedstad og også øens ældste. Grande Terras hovedstad er Pointe-à-Pitre, som er base for et livligt handelsliv. Hvis man ønsker at få en fornemmelse for det oprindelige Guadeloupe, skal man vælge en af de små byer, der ligger på de små sydlige øer. Det er nemt at booke hoteller i Guadeloupe online. Det kunne fx være Les Gîtes de la Lézarde. Det anbefales, at man booker et hotel på hver ø frem for dagsture, da det tager lang tid at køre frem og tilbage.

Hvilke seværdigheder er populære i Guadeloupe?

Der er et vælg af seværdigheder på øerne. Basse-Terra er bjergrigt og er dermed hjemsted for nationalparken Guadeloupe, hvor den spektakulære vulkan, La Soufriere, også er at finde. På øen Grande-Terra finder du de smukke sandstrande, som regionen er så kendt for. Her er der også rig mulighed for at dyrke mange vandsportsaktiviteter. Det gamle fort i Basse-Terra, Fort Delgrès blev opført i 1643 og har dannet baggrund for de mange kampe, der var om herredømmet i området. Man skal heller ikke glemme at besøge nogle af de pragtfulde romdestillerier, der findes på øerne. En af de ting, der er vigtigt at prøve for at få et godt kendskab til Guadeloupe, er at smage den lokale mad, der er intet mindre end fremragende og bærer præg af de mange forskellige kulturer, der har sat deres præg på maden. Det er nemt at finde billige hoteller i Guadeloupe online. Det kunne fx være Bikamado.

Hvilke byer har det bedste natteliv i Guadeloupe?

Som mange andre af øerne i det caribiske øhav, så spiller musikken en stor rolle. Især Zouk spiller en stor rolle her. Zouk har rødder i folkemusikken. Har du lyst til at udforske Guadeloupes natteliv, er både Basse-Terra og Pointe-à-Pitre et godt udgangspunkt. Start med at afprøve landets køkken, som byder på mad i verdensklasse – ofte med udgangspunkt i fisk og skalddyr. Nyd en sundowner og den smukke solnedgang, inden du kaster dig over maden. Senere kan du kaste dig ud i byernes gader og nyde det afslappede og sanselige natteliv på en af byernes mange barer og natklubber. Du kan nemt finde billige hoteller i Guadeloupe på internettet, fx Les Reves D'or, som har den smukkeste udsigt.

Hvilke byer i Guadeloupe har mest historie og kunst?

Som landets ældste by er Basse-Terra et godt udgangspunkt for at lære mere om landets farverige historie. Colombus brugte byen som handelsbase helt tilbage fra 1493. Landet har oplevet flere lande som herskere over øen. Selv Sverige har på et tidspunkt haft øen under sin besiddelse. Det er også muligt at lære mere om de tidligere beboere på øen: Arawak- og Carib-indianerne. Du kan booke hoteller i Guadeloupe på internettet, såsom det hyggelige Habitation Grande Anse.

Hvornår er det billigst at overnatte i Guadeloupe?

Hvis du ønsker at spare penge på dine hotelovernatninger i Guadeloupe, kan du overveje at besøge landet i september måned, da hotelovernatninger i denne måned kun koster i gennemsnit 330 kr. pr. nat. Og hvis du leder efter et godt tilbud, så undgå at bestille dit hotelværelse i januar måned, da dette i gennemsnit er den dyreste måned at bo på hotel.

Hvor i Guadeloupe vælger de fleste at overnatte?

Guadeloupe er fuld af spændende og eventyrlige byer, men det mest populære udflugtssted for turister er Pointe-à-Pitre.

Hvilken by i Guadeloupe har de dyreste hotelværelser?

Vores data viser, at hotelværelser i Saint-Francois, der i gennemsnit koster 1.321 kr. pr. nat, er ca. 56% dyrere i gennemsnit, end hotelværelser i resten af Guadeloupe.

Hvilken by i Guadeloupe har de billigste hotelværelser?

Hvis du gerne vil have noget for pengene, mens du bor i Guadeloupe, kan du overveje at overnatte i Pointe-à-Pitre. Ifølge vores data er Pointe-à-Pitre den billigste by at overnatte i, når man besøger Guadeloupe, med en gennemsnitspris på kun 324 kr. kr. pr. nat, hvilket er 48% under landets gennemsnit.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Guadeloupe?

Antallet af udbydere for hoteller i Guadeloupe er 8.881 fra marts 2024.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Guadeloupe?

Priser for hoteller i Guadeloupe opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Guadeloupe

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Guadeloupe

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Guadeloupe gennem momondo?

momondo er gratis at bruge, og der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. momondo søger på adskillige rejsesites for at vise dig hoteller og give dig overnatningsmuligheder i Guadeloupe, som du derefter nemt og hurtigt kan filtrere.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Guadeloupe?

Når alle dine muligheder for overnatning i Guadeloupe er fundet, hjælper momondo dig med at finde et godt sted at overnatte ved at lade dig filtrere resultaterne. Hvis du er på udkig efter steder, der tilbyder gratis morgenmad, har vi et filter til det. Har du brug for gratis internet eller gratis afbestilling? Du kan filtrere efter alt dette og meget mere på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Guadeloupe på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker hotel med momondo
De bedste hoteltilbud
De bedste hoteltilbud
Se tilbud fra tusindvis af hoteller og overnatningssteder på ét sted.
Gratis afbestilling
Gratis afbestilling
Brug vores filter til at finde overnatningssteder med gratis afbestilling.
Millioner af anmeldelser
Millioner af anmeldelser
Tjek vurderinger fra millioner af ægte gæstevurderinger.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Guadeloupe

Populære byer i Guadeloupe
Hoteller i byer inden for det samme land bliver vist


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Ophold i Guadeloupe
søn. 3.3
tor. 7.3
Send mig favorittilbud fra momondo