Hoteltilbud Caribien

Hoteller i Caribien

Find de bedste hoteltilbud i Caribien

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |

Bestil hotel i populære lande i Caribien

Har du planer om at rejse til Caribien, men er usikker på, hvor du skal tage hen? Find ud af, hvilke lande de bedste tilbud er i
Pris
800 kr. - 1.679 kr.
MEST POPULÆRE LAND I CARIBIEN Cuba 46% flere besøg fra brugere Der er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Cuba end i andre lande i Caribien
BILLIGT LAND I CARIBIEN Cuba 41% billigere Hoteller i Cuba er billigere end andre populære destinationer i Caribien til kun 799 kr. pr. nat i gennemsnit.
DYRT LAND I CARIBIEN Jamaica 20% dyrere Hoteller i Jamaica er dyrere end andre populære destinationer i Caribien med værelsespriser på 1.679 kr. pr. nat i gennemsnit.

Rejseinformation: Caribien

Hvilken destination er mest populær blandt brugere, der leder efter hotel i Caribien?

De mest populære destinationer i Caribien er Punta Cana (besøges 87% oftere af momondo-brugere), Havana (besøges 66% oftere af momondo-brugere) og Nassau (besøges 51% oftere af momondo-brugere). Disse byer er gode valg, når du planlægger en rejse til Caribien.

Hvad vurderes som en billig pris på et hotel i Caribien?

Gennemsnitsprisen for et hotelværelse i Caribien er 1.352 kr./nat. momondo vurderer alle priser derunder som billige for vores brugere.

Hvis du gerne vil besøge et land i Caribien, der normalt er til den billige side, kan du overveje at besøge Cuba (799 kr./nat i gennemsnit), {4} ({5}/nat i gennemsnit) og {6} ({7}/nat i gennemsnit). Det er de billigste lande i Caribien at bestille hotel i.


Oplev verden

Har du allerede bestilt din rejse til Caribien? Måske skal din næste tur gå til et af disse smukke steder
Hoteltilbud Caribien