Hoteltilbud Caribien

Hoteller i Caribien

Find de bedste hoteltilbud i Caribien

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |

Bestil hotel i populære lande i Caribien

Har du planer om at rejse til Caribien, men er usikker på, hvor du skal tage hen? Find ud af, hvilke lande de bedste tilbud er i
Pris
855 kr. - 1.701 kr.
MEST POPULÆRE LAND I CARIBIEN Cuba 51% flere besøg fra brugere Der er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Cuba end i andre lande i Caribien
BILLIGT LAND I CARIBIEN Cuba 39% billigere Hoteller i Cuba er billigere end andre populære destinationer i Caribien til kun 854 kr. pr. nat i gennemsnit.
DYRT LAND I CARIBIEN Jamaica 19% dyrere Hoteller i Jamaica er dyrere end andre populære destinationer i Caribien med værelsespriser på 1.700 kr. pr. nat i gennemsnit.

Rejseinformation: Caribien

Hvilken destination er mest populær blandt brugere, der leder efter hotel i Caribien?

De mest populære destinationer i Caribien er Punta Cana (besøges 86% oftere af momondo-brugere), Havana (besøges 70% oftere af momondo-brugere) og Bridgetown (besøges 41% oftere af momondo-brugere). Disse byer er gode valg, når du planlægger en rejse til Caribien.

Hvad vurderes som en billig pris på et hotel i Caribien?

Gennemsnitsprisen for et hotelværelse i Caribien er 1.384 kr./nat. momondo vurderer alle priser derunder som billige for vores brugere.

Hvis du gerne vil besøge et land i Caribien, der normalt er til den billige side, kan du overveje at besøge Cuba (854 kr./nat i gennemsnit), {4} ({5}/nat i gennemsnit) og {6} ({7}/nat i gennemsnit). Det er de billigste lande i Caribien at bestille hotel i.


Andre lande i Caribien?

Har du endnu ikke besluttet, hvor du skal hen i Caribien? Find inspiration ved at sammenligne tusindvis af fly.

Populære flyruter til Caribien

De mest søgte fly til Caribien sammen med de bedste priser og den korteste flyvetid
Fly Billund til Havana
Korteste rejsetid
22t. 30min.
Laveste pris
4.622 kr.
Hoteltilbud Caribien