Hoteller i Curaçao

Find tilbud på 182 hoteller i Curaçao

Curaçao
23. sep. — 24. sep.2
søn. 24.9
tor. 28.9

Populære hoteller til en overnatning i Curaçao

Find det perfekte hotel til dit ophold i Curaçao
Pris
kr.356
kr.6145
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Curaçaos bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Curaçao

Pris

766 kr. – 954 kr.

BILLIGSTE BY I CURAÇAOJulianadorp12% billigereHoteller i Julianadorp er de billigste i Curaçao med kun 766 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I CURAÇAOWillemstad9% dyrereWillemstad har de højeste hotelpriser i Curaçao med værelser til 954 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I CURAÇAOWillemstad65% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Willemstad end i andre byer i Curaçao

Oplevelser i Curaçao


Hoteller i populære byer i Curaçao

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Curaçao og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Curaçao?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Curaçao
LavsæsonseptemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonoktoberdet dyreste tidspunkt
55%forventet prisfald
31%forventet prisstigning

Rejsepriser

952 kr. - 3.046 kr.

Billigeste dag på ugensøndager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugentorsdager den dyreste ugedag at booke på
952 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
2.325 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Curaçao

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Curaçao

Laveste hotelpris

210 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Mangrove Beach Corendon Curacao Resort, Curio by Hilton

Gennemsnitslængde på ophold

26 dage
Den billigste pris for et værelse i Curaçao, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 210 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Bed & Bike Curacao - Jan Thiel, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Mangrove Beach Corendon Curacao Resort, Curio by Hilton, det mest populære 5-stjernede hotel i Curaçao(bedømmelse på 8/10 ud fra 1.466 anmeldelser).
I gennemsnit er folk der i 26 dage, når de overnatter på hoteller i Curaçao. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 26 dage i Curaçao lå i sidste uge på 61.479 kr..

Information om overnatning i Curaçao

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Curaçao

Hvilke byer bør du besøge i Curaçao?

Curaçao i Caribien var indtil 2010 en del af De Hollandske Antiller, og det bærer den stadig præg af. Øen er tydeligvis blevet påvirket af de mange befolkningsgrupper, der har brugt øen. Lige fra indianere, spanske opdagelsesrejsende til hollandske kolonister, der importerede afrikanske slaver. Hovedstaden Willemstad er en charmerende by, der har en meget karakteristisk arkitektur, som stammer fra kolonitiden og tilbyder på et vælg af farverige bygninger. En anden by der afgjort er et besøg værd, er byen Grote Berg, som er et perfekt udgangspunkt, hvis man vil besøge den smukke strand og se havskildpadderne der holder til i bugten. Det er nemt at booke hoteller i Curaçao online og det kunne f.eks. være Villa Grote Berg Apartments.

Hvilke seværdigheder er populære i Curaçao?

Der er et utal af seværdigheder i Curaçao, fra de mange guddommelige smukke strande til nationalparker i den nordlige del af øen så som Christoffel Park. Nationalparkerne anbefales ikke, hvis man har små børn med, både på grund af varmen, men også fordi stierne kan være svære at gå på. Øens flora og fauna hører til de mere unikke. Det flydende marked i Willemstad er også et must med hensyn til spændende oplevelser. Dette marked består af et utal af flydende småbåde som blandt andet sælger friske fisk, frugt, og grønsager. Selve hovedstaden Willemstad er også et besøg værd, med de smukke gader med bygninger, der fortæller om øens historie. Strandene og vandet tilbyder også på mange andre oplevelser, udover afslapning og at slikke sol. Det er et område der er perfekt til at dykke i, surfe eller benytte sig af et SUP board. En bådtur er heller ikke at foragte. Du kan nemt finde hoteller i Curaçaos hovedstad online f.eks. Studio with beautiful sea view.

Hvilke byer har det bedste natteliv i Curaçao?

Willemstad er et oplagt valg, hvis man vil have en sjov aften i byen. Der er et godt udvalg af natklubber, restauranter og sportsbarer, hvor man næsten er garanteret en hyggelig og sjov oplevelse. Et godt sted er at besøge er området Mambo Beach Boulevard, som kombinerer smukke strande med shopping, barer og restauranter. Det er værd at notere sig, at det er søndag aften, der er den største dag at gå i byen, ikke fredag og lørdag som nok er mere populært i Danmark. Festen starter forholdsvis tidligt med musik og forsætter til den lyse morgen med dans. Du kan finde gode og billige hoteller online som f.eks. Curasita colour Appartments.

Hvilke byer i Curaçao har mest historie og kunst?

Hovedstaden Willemstad har en historisk arv, der i den grad tiltrækker de historie- og kulturinteresserede. Byen er endda også på UNESCO’s verdensarvsliste over bevaringsværdige steder, der samtidig er et besøg værd. Byen er delt i to. De to halvdele, Punda og Otrabanda, er forbundet af Queen Emma Bridge. Der er et væld af steder af historisk interesse, herunder Fort Amsterdam, og de mange eksempler på koloniarkitektur, der fortæller om områdets historie. Du kan let finde og booke hoteller i Curaçao online, så som Plaza Hotel Curacao.

Hvornår er det billigst at overnatte i Curaçao?

september er den billigste måned at overnatte på hotel i Curaçao og priserne ligger på kun 952 kr. i gennemsnit pr. nat. Denne pris er betydeligt billigere end i december, som er den dyreste måned.

Hvor i Curaçao vælger de fleste at overnatte?

Som mange ville forvente, besøger flere mennesker Willemstad end nogen anden by, når de rejser til Curaçao.

Hvilken by i Curaçao har de billigste hotelværelser?

Til kun 309 kr. pr. nat i gennemsnit, kan man i Willemstad finde hotelpriser, der koster 28% mindre end i andre byer i Curaçao.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Curaçao?

Fra september 2023 er der 1.960 udbydere at vælge mellem for hoteller i Curaçao.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Curaçao?

Priser for hoteller i Curaçao opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Curaçao

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Curaçao

Overnat i disse byer i Curaçao

Find gode tilbud på hoteller i disse populære byer i Curaçao

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Curaçao gennem momondo?

momondo er gratis! Vi udfører en omfattende søgning på hundredvis af websites, så du ser hoteller og andre overnatningsmuligheder i Curaçao fra alt fra velkendte hoteller-grupper til små uafhængige virksomheder. momondo gør det derefter nemt at filtrere alle disse muligheder, så du kan finde det perfekte sted at overnatte.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Curaçao?

Du kan finde et godt sted at overnatte i Curaçao ved hjælp af vores filtre, når du har brugt søgeformularen ovenfor. De filtre, som momondo tilbyder, indeholder enkle filtre som f.eks. stjernebedømmelse, placering og pris, men der findes også mere avancerede filtre, hvor du kan vælge overnatning ud fra stilart, faciliteter som f.eks. gratis morgenmad og internet, samt forbedrede sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Curaçao på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.