Hoteller i Ribe

Find de bedste tilbud på 63 hoteller i Ribe, Danmark

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Ribe

Der er mange skønne hoteller i Ribe. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Ribe

Ribe Vikingecenter
Stormflodssojlen
Ribe Domkirke

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Ribe Vikingecenter?

Nedenfor ses de 4 hoteller, som anbefales af brugere i området omkring Ribe, der er tættest på Ribe Vikingecenter. Gennemsnitsprisen i nærheden af Ribe Vikingecenter ligger på 727 kr./nat, men priserne varierer afhængigt af flere forskellige faktorer, bl.a. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Ribe Vikingecenter er normalt 13% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Ribe, som ligger på 843 kr..

Hoteller i nærheden af Ribe Vikingecenter

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Stormflodssojlen?

Nedenfor ses de 12 hoteller, som anbefales af brugere i området omkring Ribe, der er tættest på Stormflodssojlen. Gennemsnitsprisen i nærheden af Stormflodssojlen ligger på 637 kr./nat, men priserne varierer afhængigt af flere forskellige faktorer, bl.a. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Stormflodssojlen er normalt 24% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Ribe, som ligger på 843 kr..

Hoteller i nærheden af Stormflodssojlen

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Ribe Domkirke?

Hvis du har planer om at bo på nogen af de hoteller, som anbefales af momondo i området omkring Ribe tæt på Ribe Domkirke, bør du forvente at skulle betale omkring 637 kr./nat. Prisen varierer afhængigt af tidspunktet på året. Generelt er en pris på under 637 kr./nat et godt tilbud for brugere af momondo, der ønsker et ophold i nærheden af Ribe Domkirke. Hoteller i nærheden af Ribe Domkirke er normalt 24% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Ribe, som ligger på 843 kr..

Hoteller i nærheden af Ribe Domkirke

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Ribe

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Ribe
Lavsæson
december
Højsæson
august

Det billigste tidspunkt

29%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

20%

forventet prisstigning

Pris
534 kr. - 928 kr.
Dyreste dag på ugen
søndag
Billigeste dag på ugen
torsdag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

633 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

742 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at booke
Det billigste tidspunkt at booke hoteller i Ribe er:
1-2 stjerne
512 kr. - 576 kr.

Rejsetips til Ribe

Vores bedste tips til Ribe

Hvad koster et hotel i Ribe?

Der er noget for enhver pengepung, når der skal bookes hotel i Ribe. Du finder alt lige fra hyggelige Bed & Breakfast uden for byen til luksushoteller med mange faciliteter. En overnatning i Ribe kan fås fra ca. 400 DKK op til ca. 2000 DKK, hvilket viser byens alsidighed, når det drejer sig om overnatningsmuligheder.

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage på hotelophold i Ribe?

Ribe er mest livlig om sommeren, hvor du kan slentre rundt i et net af snørklede gader samt nyde hele atmosfæren omkring åen. Du kan også nyde byen i de andre årstider, for der er nok af indendørsaktiviteter at give sig til. Domkirken er desuden smuk i både solskin, snevejr og andre elementer.

Kan man rejse til Ribe på budget?

En overnatning på byens vandrehjem eller et Bed & Breakfast kombineret med gratis ture i det fri samt hjemmesmurte madpakker og spisning på nogle af de mindre fancy restauranter – så kan du sagtens nyde en budgetvenlig ferie i Ribe. Du kan nemt bruge et par dage på at betragte byens historiske arkitektur og eventuelt betale entré til nogle af de store seværdigheder, som eksempelvis byens kunstmuseum.

De bedste transportmidler i Ribe

Ribes bymidte er omdrejningspunkt for din ferie, og du kommer nemt rundt på gåben. Selvom det er lovligt at køre i bil i gågadezonen, så vælger de fleste turister at trække i det praktiske fodtøj. Skal du ud til Ribe Vikingecenter eller Vadehavscenteret, så tag henholdsvis bus 417 og 411 til en billetpris på ca. 24 DKK pr. vej.

Parkering i Ribe

Hvis du vælger at tage bilen med under et ophold på hotel i Ribe, kan du parkere gratis i byen. På de afmærkede pladser i centrum må du holde i maks. to timer. Langtidsparkering finder du til gengæld på Saltvej og Tøndervej, hvor det er tilladt at holde gratis i op til 48 timer.


Hvad koster et hotel i Ribe pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Ribe
2 eller færre stjerner
Hotel Ribe
#1 Mest populær

Hotel Ribe

7,4

787 kr.

Se hoteltilbud
Den Gamle Arrest
Mest for pengene

Den Gamle Arrest

7,5

454 kr.

Se hoteltilbud
3 stjerner
Hotel Dagmar
Mest for pengene

Hotel Dagmar

7,7

1.011 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Ribe

Disse billige hoteller og vandrehjem i Ribe har gode priser til det lille rejsebudget
Storkesoen Ribe

Storkesoen Ribe

8,4

429 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Ribe

Hotel Ribe

7,4

787 kr.

Se hoteltilbud
Den Gamle Arrest

Den Gamle Arrest

7,5

455 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Dagmar

Hotel Dagmar

7,7

1.011 kr.

Se hoteltilbud
Ribe Byferie Resort

Ribe Byferie Resort

8,5

768 kr.

Se hoteltilbud

Hoteller med mest værdi for pengene i Ribe

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Ribe Byferie Resort

Ribe Byferie Resort

8,5

768 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Dagmar

Hotel Dagmar

7,7

1.011 kr.

Se hoteltilbud
Den Gamle Arrest

Den Gamle Arrest

7,5

455 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Ribe

Hotel Ribe

7,4

787 kr.

Se hoteltilbud
Storkesoen Ribe

Storkesoen Ribe

8,4

429 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man overnatte i Ribe?

Hygge og atmosfære er de helt rette ord, når man skal beskrive Ribe. Byen ved den jyske vestkyst syd for Esbjerg danner ramme om den perfekte weekendtur. Når du trænger til et afbræk fra online-indkøb, så book et hotel i Ribe og nyd den autentiske stemning i byens gågader. Der kan du slentre rundt mellem de mange specialbutikker, og så gå hjem på hotellet og slappe af senere. Hotellerne i centrum ligger omkring Overdammen og Nederdammen, hvor du kan bo lige ved spisesteder og butikker. Området ved Damhus er også skønt. Her vil du opleve et mere roligt kvarter, som tilmed er tæt på byens vikingecenter. Ribe er ikke kun brosten og historisk stemning, for du kan også bo i nærheden af skov og grønne arealer. Du skal blot søge efter hoteller i Ribe både nord og syd for Riberhus Slotsbanke, der ligger imellem ringvejen og centrum.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Ribe

Smuk, historisk, hyggelig, charmerende, stemningsfuld – og man kunne blive ved. Danmarks ældste by, Ribe, kan bare noget helt særligt. Du vil opleve atmosfæren med egne øjne, når du står lige i smørhullet blandt mere end 100 fredede huse, Ribe Domkirke og brostensbelagte gader. Ribe er helt oplagt til en romantisk ferie i idylliske eventyrrammer. Byen gennemskæres tilmed af Ribe Å, som skaber den perfekte kulisse til gågaden, der fører over åen, samt domkirken i baggrunden. Fra kirkens tårn opnår du den smukkeste udsigt over byen, men Ribe er mere end dette fantastiske vartegn. Byens rådhus er også Danmarks ældste, og der er i dag tilmed en museumsafdeling. Danmarks ældste by er også lig med et autentisk vikingecenter med interaktive værksteder for børn og voksne. Dermed er det også oplagt at booke et familiehotel i byen. Når du har oplevet nok indendørs, så nyd UNESCO-attraktionen Vadehavet lige i baghaven!


Rejseinformation: Ribe

Hvor længe bor vores brugere i Ribe?

Voes brugere er typisk i Ribe i 1 nat.

Hvad koster et hotel i Ribe?

Hoteller i Ribe tilbyder forskellige priser for deres værelser. Disse priser afhænger af faktorer såsom tilgængelighed, placering og faciliteter. I gennemsnit vil værelserne koste omkring 638 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Ribe?

Den billigste måned at booke et hotel i Ribe er december. Prisen på dit værelse kan være helt op til 179 kr.% billigere end i de dyreste måneder.

Hvilken dag er den billigste at bo i Ribe?

Prisen på et hotelværelse i Ribe varierer fra dag til dag, men generelt er onsdag billigst, og lørdag er dyrest.

Hvad koster et hotel i Ribe?

Hoteller i Ribe (inklusiv hoteller med to stjerner og ned) koster i gennemsnit 615 kr. pr. person pr. nat. Det er 22 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Ribe pr. nat.