Hoteller i Allinge

Find de bedste tilbud på 175 hoteller i Allinge, Danmark

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Allinge

Der er mange skønne hoteller i Allinge. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Det bedste tidspunkt at booke hotel i Allinge

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Allinge
Lavsæson
august
Højsæson
juni

Det billigste tidspunkt

37%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

59%

forventet prisstigning

Pris
675 kr. - 2.587 kr.
Dyreste dag på ugen
torsdag
Billigeste dag på ugen
onsdag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

717 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

818 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger


Rejsetips til Allinge

Vores bedste tips til Allinge

Hvad koster et hotel i Allinge?

Prisen på indkvartering i byen afhænger af hvilke datoer, du vælger at booke dit hotel i Allinge. Du kan forvente, at en overnatning på dobbeltværelse for to personer i et hotel i Allinge normalt koster ca. 500-700 DKK per nat uden for højsæson og omkring 1000 DKK per nat i højsæsonen fra starten af påsken til slutningen af sommeren.

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage på hotelophold i Allinge?

Allinge har siden 2011 dannet ramme for Folkemødet, hvor politikere og borgere mødes for at holde taler og debatmøder. Byens befolkning vokser mere end 100 gange, når de 100.000 besøgende kommer til byen i uge 24 i forbindelse med det populære Folkemøde. Med mindre du vil opleve begivenheden, kan det være bedst at undgå byen i forbindelse med den politiske begivenhed. Du kan besøge Allinge i forbindelse med sildefest i nabobyen Hasle. Denne byfest finder sted den anden weekend i juli, og her er der tale om den ældste byfest på Bornholm, som byder på musik, tivoli og meget mere underholdning. Du kan også vælge at besøge byen i forbindelse med jazzfestivalen i uge 28.

Kan man rejse til Allinge på budget?

Ja, du kan først og fremmest spare penge ved at finde et billigt hotel i Allinge. Det gør du blandt andet ved at bestille dit hotel i Allinge i god tid. Derudover er der mange gratis oplevelser i byen. Du kan blandt andet besøge Allinge Havn, som er en rigtig bornholmerhavn, som er sprængt ud i klippen. Her kan du blive imponeret af, hvordan den udsprængte granit er blevet brugt til blandt andet belægning.

De bedste transportmidler i Allinge

I Allinge kan du på det lokale kontor for Bornholms Turistinformation købe klippekort til de lokale BAT-busser, som er den bedste form for transport i lokalområdet.

Parkering i Allinge

Mange hoteller i Allinge har parkering, og derudover er det blandt andet gratis at parkere ved Allinge havn.


Hvad koster et hotel i Allinge pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Allinge

Hostels og billige hoteller i Allinge

Disse billige hoteller og vandrehjem i Allinge har gode priser til det lille rejsebudget
Hotel Sandvig

Hotel Sandvig

428 kr.

Se hoteltilbud


Hvor skal man bo i Allinge?

Mange hoteller i Allinge ligger fordelt ud omkring området på Bornholms nordspids, og hvor man skal bo i byen afhænger af smag og behag. Rejsende med børn vælger ofte et hotel i Allinge langs Strandvejen for at have nem adgang til de børnevenlige strande samt de lækre isboder som for eksempel den populære Sandvig IS Kalas.

Mange backpackere og rejsende på budget vælger at bo lidt udenfor centrum længere mod Sandvig, hvor det er muligt at spare penge ved at indlogere sig på vandrerhjem.

Hvis du derimod søger mere luksus til en romantisk getaway, er der også mulighed for at booke en overnatning i Allinge med spa og wellness. Du kan endda vælge et hotel i Allinge med morgenmad inkluderet i prisen. Generelt ligger der mange hyggelige badehoteller i Allinge langs kysten, hvor du kan nyde en smuk udsigt ud over havet.


Om Allinge

Allinge er en lille hyggelig by med ca. 1500 indbyggere på nordspidsen af Bornholm. Her befinder vi os ca. 24 km nord fra Rønne og 36 km nordvest for Nexø. Et besøg i byen hænger ofte sammen med et besøg i tvillingebyen Sandvig og begge er kendt for historiske bymiljøer, smuk natur og en dejlig gæstfrihed, som gør, at de besøgende vender tilbage sommer efter sommer.

De to byer var oprindeligt to små fiskerlejre, som blev grundlagt tilbage i middelalderen. På et besøg i byen kan du blandt andet gå op og ned ad gaderne og nyde bindingsværkshuse fra 1700- og 1800-tallet, som stammer fra perioden, hvor byerne var avlsbruger- og fiskerlejer-byer. Flere hoteller i Allinge er endda gamle bondegårde, der i dag huser turister i de historiske omgivelser.

Allinge er også kendt som en vigtig handelsby på det nordlige Bornholm. Her finder du masser af butikker, cafeer og røgerier i det hyggelige byområde tæt på Kirkepladsen, Lindeplads og Allinge havn. (Priser tjekket den 17/03/2019).


Rejseinformation: Allinge

Hvor længe bor vores brugere i Allinge?

Det gennemsnitlige ophold i Allinge varer 3 nights.

Hvad koster et hotel i Allinge?

Hoteller i Allinge tilbyder forskellige priser for deres værelser. Disse priser afhænger af faktorer såsom tilgængelighed, placering og faciliteter. I gennemsnit vil værelserne koste omkring 819 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Allinge?

august er den billigste måned at booke et hotel i Allinge. Priserne kan være 233 kr.% lavere end andre måneder, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Allinge?

Prisen på et hotelværelse i Allinge varierer fra dag til dag, men generelt er tirsdag billigst, og onsdag er dyrest.

Hvad koster et hotel i Allinge?

Prisen for et hostel (og et hotel op til 2 stjerner) i Allinge er 898 kr. pr. nat. Du kan spare -79 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Allinge.