Hoteller i Capri

Find de bedste tilbud på 407 hoteller i Capri, Italien

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Capri

Der er mange skønne hoteller i Capri. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Capri

Certosa di San Giacomo
Torre Saracena
Villa Castiglione

Er der ledige hoteller i nærheden af Certosa di San Giacomo?

Gennemsnitsprisen på hoteller i nærheden af Certosa di San Giacomo ligger på 2.229 kr. pr. nat. Af de hoteller anbefaler momondos brugere 12 hotellerne nedenfor til dem, som gerne vil bo i området. Da Certosa di San Giacomo er mere populær på nogle tidspunkter på året end andre, kan priserne variere, afhængigt af hvornår du planlægger at rejse. Hoteller i nærheden af Certosa di San Giacomo er normalt 58% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Capri, som ligger på 924 kr..

Hoteller i nærheden af Certosa di San Giacomo

Er der ledige hoteller i nærheden af Torre Saracena?

Hvis du har planer om at bo på nogen af de hoteller, som anbefales af momondo i området omkring Capri tæt på Torre Saracena, bør du forvente at skulle betale omkring 2.229 kr./nat. Prisen varierer afhængigt af tidspunktet på året. Generelt er en pris på under 2.229 kr./nat et godt tilbud for brugere af momondo, der ønsker et ophold i nærheden af Torre Saracena. Hoteller i nærheden af Torre Saracena er normalt 58% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Capri, som ligger på 924 kr..

Hoteller i nærheden af Torre Saracena

Er der ledige hoteller i nærheden af Villa Castiglione?

momondo-brugere har anbefalet 12 hoteller til brugere, som gerne vil bo i nærheden af Villa Castiglione. Hoteller i dette område har en gennemsnitspris på 2.229 kr. pr. nat. Disse priser kan ændres afhængigt af flere faktorer, f.eks. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Villa Castiglione er normalt 58% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Capri, som ligger på 924 kr..

Hoteller i nærheden af Villa Castiglione

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Capri

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Capri
Lavsæson
november
Højsæson
juni

Det billigste tidspunkt

60%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

45%

forventet prisstigning

Pris
900 kr. - 3.936 kr.
Dyreste dag på ugen
lørdag
Billigeste dag på ugen
fredag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

2.380 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

2.643 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at booke
Det billigste tidspunkt at booke hoteller i Capri er: 1-2 stjerne, 63 dage før.
1-2 stjerne
987 kr. - 1.177 kr.
3 stjerne
1.046 kr. - 1.217 kr.
4-5 stjerne
2.157 kr. - 2.492 kr.

Rejsetips til Capri

Vores bedste tips til Capri

Hvilke kvarterer i Capri skal jeg bo i, hvis jeg vil have adgang til offentlig transport?

Capri by er den største by på den lille ø ved samme navn og er beliggende en kort færgetur fra Napoli. På selve øen kommer du rundt med kabelvogne, der kører fra Marina Grande og Piazzetta i Capris bymidte. Hvis du vil uden for centrum med offentlig transport, kan du benytte de offentlige busser. Den mest populære rute kører mellem Capri og Anacapri, men der er busruter over hele øen. Hvis du vil bo tæt på transport til alle øens hjørner, kan du booke hoteller i Capri omkring Piazetta. Hvis du bor på Hotel casa Morgano eller Hotel la Floridiana, er du tæt på det hele.


Hvad koster et hotel i Capri pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Capri

Hostels og billige hoteller i Capri

Disse billige hoteller og vandrehjem i Capri har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Capri

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Hvor skal man overnatte i Capri?

Hvilket kvarter i Capri skal jeg bo ud fra grunden til, at jeg rejser?

Hvis du rejser til Capri for afslapning, så kan du vælge at bo lidt uden for selve byen. Jo længere væk du bevæger dig fra centrum, jo nemmere bliver det at booke billige hoteller i Capri. Det rolige miljø omkring hotel La Baia Napoli giver dig alt det bedste, som Capri har at byde på. Du får masser af lækker mad og total ferieafslapning. I retning af Anacapri finder du hotel Villa D'Alessandro, der byder på et af øens bedste udsigtspunkter.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Capri

Hvad er de mest populære attraktioner i Capri?

Marina Grande Public Beach er det første, du ser, når du ankommer til Capri. Det er også en af øens mest besøgte strande. På stranden kan du købe souvenirs, dase i solen, smage lokal mad eller bare ose i en af de mange strandstole. Selve byen er fyldt med gamle snoede gader, små pladser og et stort udvalg af butikker og lokale markeder. Byen er også kendt for sine mange udsigtspunkter, og vil du vågne op til et af dem, så skal du booke et værelse på Gatto Bianco Hotel & Spa.

Hvilke kvarterer i Capri har et stort udvalg af barer og restauranter?

Bagni Internazionnali Capri er en af byens mest velkendte restauranter. Den ligger i hjertet af byen og er helt sikkert et besøg værd. Du kan nå Marina Piccola fra centrum ved at benytte de kabeldrevne biler eller ved at gå en rask tur op ad bakke. Her finder du et stort udvalg af restauranter og caféer samt krystalklart vand og lange hvide strande.

Hvilke populære begivenheder og festivaler afholdes i Capri?

Den lille ø er proppet med årlige begivenheder og festivaller. Fra april måned til slutningen af sommeren kan du blandt andet opleve den internationale folklorefestival, Settembra Anacaprese og Festival Sant'Antonio. Over sommeren emmer øen af liv og fest. Det betyder både masser af oplevelser, og at du bør booke dit hotel på Capri i god tid. Du kan sagtens finde billige hoteller på Capri over sommeren, men hvis du vil have en plads, er det smart at være hurtig. Hos Residenza Caprese lige uden for hjertet af Capri finder du prisvenlige overnatningsmuligheder. På den modsatte side af byen kan du booke dig ind på hotel Don Raffaé.


Rejseinformation: Capri

Hvor længe bor vores brugere i Capri?

I gennemsnit overnatter vores brugere 4 nætter i Capri.

Hvad koster et hotel i Capri?

Den gennemsnitlige pris for et værelse, når du booker et hotel i Capri, er 1.689 kr.. Prisen afhænger af faktorer såsom antal stjerner, sæsonen og placeringen.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Capri?

Den billigste måned at booke et hotel i Capri er november. Prisen på dit værelse kan være helt op til 60% billigere end i de dyreste måneder.

Hvilken dag er den billigste at bo i Capri?

Prisen på et hotelværelse i Capri varierer fra dag til dag, men generelt er torsdag billigst, og fredag er dyrest.

Hvad koster et hotel i Capri?

Prisen for et hostel (og et hotel op til 2 stjerner) i Capri er 588 kr. pr. nat. Du kan spare 1.101 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Capri.

Hvis vi tager højde for vejret i Capri, hvilke seværdigheder er så populære i februar?

Med en gennemsnitstemperatur på 10 °C og en forventet mængde nedbør på 57 mm er februar en god måned til at udforske omegnen omkring Capri.