Hoteller i Randers

Find de bedste tilbud på 25 hoteller i Randers, Danmark

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Randers

Der er mange skønne hoteller i Randers. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Randers

AutoC Park Randers
Museum of Randers
Gammel Estrup Manor

Hvor meget koster hoteller i nærheden af AutoC Park Randers?

Nedenfor ses de 4 hoteller, som anbefales af brugere i området omkring Randers, der er tættest på AutoC Park Randers. Gennemsnitsprisen i nærheden af AutoC Park Randers ligger på 602 kr./nat, men priserne varierer afhængigt af flere forskellige faktorer, bl.a. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af AutoC Park Randers er normalt 12% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Randers, som ligger på 688 kr..

Hoteller i nærheden af AutoC Park Randers

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Museum of Randers?

Hvis du er på udkig efter et hotel i Randers i nærheden af Museum of Randers, så har du heldet med dig. momondo anbefaler 12 hoteller i nærheden af Museum of Randers og i gennemsnit koster hoteller i området 535 kr./nat. Prisen kan variere afhængigt af årstiden. Hoteller i nærheden af Museum of Randers er normalt 22% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Randers, som ligger på 688 kr..

Hoteller i nærheden af Museum of Randers

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Gammel Estrup Manor?

Gennemsnitsprisen på hoteller i nærheden af Gammel Estrup Manor ligger på 487 kr. pr. nat. Af de hoteller anbefaler momondos brugere hotellet nedenfor til dem, som gerne vil bo i området. Da Gammel Estrup Manor er mere populær på nogle tidspunkter på året end andre, kan priserne variere, afhængigt af hvornår du planlægger at rejse. Hoteller i nærheden af Gammel Estrup Manor er normalt 29% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Randers, som ligger på 688 kr..

Hoteller i nærheden af Gammel Estrup Manor

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Randers

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Randers
Lavsæson
juli
Højsæson
oktober

Det billigste tidspunkt

43%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

28%

forventet prisstigning

Pris
405 kr. - 976 kr.
Dyreste dag på ugen
fredag
Billigeste dag på ugen
torsdag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

739 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Randers er: 4-5 stjerne, 59 dage før.
4-5 stjerne
930 kr. - 1.140 kr.

Rejsetips til Randers

Vores bedste tips til Randers

Hvad koster et hotel i Randers?

Hotelpriserne i Randers spænder bredt og varieret, hvilket også ses på et prisleje fra omkring 350 til 1600 DKK pr. overnatning. Dermed findes der også noget, der matcher de parametre, som du værdsætter. Det kan være faktorer som beliggenhed, faciliteter og atmosfære.

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage på hotelophold i Randers?

Randers er ferievenlig hele året rundt. Dog vælger mange turister at bo på hotel i Randers om sommeren. Det betyder nemlig en sæson med masser af oplevelser i det fri, hvad enten det er vandsportsaktiviteter, indkøbsture i centrum, en dagstur til Djurs Sommerland eller forskellige kulturelle events i bymidten, som livemusik, teater og markeder. Trænger du til at komme væk hjemmefra på en gråvejrsweekend, så book et hotel i Randers og nyd byens museer og indkøbscentre.

Kan man rejse til Randers på budget?

Det er muligt at bo på vandrehjem samt Bed & Breakfast i Randers, hvilket betyder billige overnatninger. Du kan også holde øje med hotellernes tilbud eller booke i god tid. Rejser du uden for skolernes sommerferie, er der ofte penge at spare på overnatningen. Der findes også mange spisesteder, hvor du kan nyde en billig buffet eller lignende for at holde omkostningerne nede. Derudover er naturens glæder altid gratis.

De bedste transportmidler i Randers

De dage, du opholder dig i Randers centrum, er det nemmest at komme rundt til fods. Er du træt i benene, eller skal du eksempelvis fra storcentret til Randers City Beach eller andre steder rundt i yderkanterne, så kører der en lang række bybusser, som er nemme at hoppe af og på til en pris på ca. 24 DKK pr. billet.

Parkering i Randers

Ankommer du i bil til en overnatning på hotel i Randers, er der mange parkeringsmuligheder. Du kan eksempelvis drage nytte af gratis parkering i et begrænset timeantal, som oftest er maks. tre timer. Inden for centrum drejer det sig om steder som Laksetorvet og Trangstræde, men hold altid øje med skiltningen. Der findes også masser af p-pladser uden for centrum, som eksempelvis Gasværksgrunden, Havnegade eller Vestervold, hvorfra det tager ca. 6-8 minutter at gå ind til byen.


Hvad koster et hotel i Randers pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Randers

Hostels og billige hoteller i Randers

Disse billige hoteller og vandrehjem i Randers har gode priser til det lille rejsebudget

Holiday Home Strandskadevej II

7,9

253 kr.

Se hoteltilbud

Holiday Home Strandskadevej III

5,0

270 kr.

Se hoteltilbud

Holiday Home Strandskadevej

7,0

259 kr.

Se hoteltilbud

Ab Centrum

7,2

290 kr.

Se hoteltilbud

Comfortable Apartment In Allingåbro With Sauna

7,3

265 kr.

Se hoteltilbud

Tjærbyvejens Sleep-Over

7,8

302 kr.

Se hoteltilbud

Hoteller med mest værdi for pengene i Randers

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Davaas Bed & Breakfast

8,9

450 kr.

Se hoteltilbud

1 room with private Bath

8,4

351 kr.

Se hoteltilbud

Ab Centrum

7,2

290 kr.

Se hoteltilbud

Tjærbyvejens Sleep-Over

7,8

302 kr.

Se hoteltilbud

Holiday Home Strandskadevej II

7,9

253 kr.

Se hoteltilbud

Holiday Home Hejrevej III

10,0

456 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo i Randers?

Randers bliver ofte betegnet som lilleput til Aarhus, men det er kærligt ment, for byen byder på mange forskellige oplevelser for både unge folk, par og familier. Byens status som gammel handelsby tiltrækker alle segmenter, og du kan bo på hotel i Randers lige ved alle butikkerne. Du skal blot se nærmere på hotellerne omkring gågaden Houmeden, der er strøget, som er forbundet med mange mindre stræder, der byder på masser af specialbutikker i fredede bygninger. De lokale elsker at gå i byen, og du kan følge trop ved at bo på hotel i Randers tæt på et aktivt natteliv med socialt samvær. Der er især gang i den omkring Storegade og ved Randers Bro. Hvis du ønsker at have udsigt til vand i stedet for butikker og diskoteker, så er det også muligt i Randers. Gudenåen løber igennem byen, hvilket er optimalt for gæster, der elsker frisk luft og naturoplevelser.


Om Randers

Randers er en gammel by fra omkring år 1000, og den er Danmarks sjette største by. Når du bor på hotel i Randes, er der unikke muligheder for at ose i specialbutikker i Danmarks ældste gågade, men du kan også nyde godt af indendørshandel i Randers Storcenter. Med Gudenåen lige i baghaven samt beliggenheden i bunden af Randers Fjord kan du også holde en aktiv ferie med kanoture eller andre aktiviteter på vandet. Cykelture, fisketure og golfture er der også mulighed for, hvad enten du skal afsted med mandeklubben, som seniorpar eller planlægger en familieferie i byen. Familiehoteller er der nemlig mange af, for byens helt store trækplaster i form af Randers Regnskov trækker børnefamilier til byen. (Priser tjekket: 02/03/2019).


Rejseinformation: Randers

Hvor længe bor vores brugere i Randers?

Det gennemsnitlige ophold i Randers varer 1 night.

Hvad koster et hotel i Randers?

Et hotelværelse i Randers vil normalvis koste ca. 559 kr. pr. nat. Prisen er en gennemsnitspris, og priser vil variere afhængig af faciliteter, placering og tilgængeligheden på det givne hotel.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Randers?

juli er den billigste måned at booke et hotel i Randers. Priserne kan være 43% lavere end andre måneder, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Randers?

Hotelværelser i Randers er generelt billigst onsdag og dyrest torsdag.

Hvad koster et hotel i Randers?

Hoteller i Randers (inklusiv hoteller med to stjerner og ned) koster i gennemsnit 443 kr. pr. person pr. nat. Det er 116 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Randers pr. nat.