Hoteller i Puerto de la Cruz

Hoteller i Puerto de la Cruz, Spanien

Find tilbud på 103 hoteller i Puerto de la Cruz, Spanien

Puerto de la Cruz, Tenerife, Spanien
1. Mar — 2. Mar2
Sun 25.2
Thu 29.2

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Populære hoteller til en overnatning i Puerto de la Cruz

Find det perfekte hotel til dit ophold i Puerto de la Cruz
Pris
kr.240
kr.1968
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Puerto de la Cruz


Hvornår skal man booke et hotel i Puerto de la Cruz?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Puerto de la Cruz
LavsæsonnovemberDet billigste tidspunkt
Højsæsondecemberdet dyreste tidspunkt
66%forventet prisfald
46%forventet prisstigning

Rejsepriser

216 kr. - 1.160 kr.

Billigeste dag på ugentirsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenlørdager den dyreste ugedag at booke på
458 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.272 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Puerto de la Cruz er: 1-2 stjerne, 59 dage før. 3 stjerne, 29 dage før.

1-2 stjerne

220 kr. - 1.301 kr.

3 stjerne

303 kr. - 3.826 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Puerto de la Cruz

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Puerto de la Cruz

Laveste hotelpris

213 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Hotel Best Semiramis

Hoteller i nærheden af lufthavnen

12093

Gennemsnitslængde på ophold

26 dage
Den billigste pris for et værelse i Puerto de la Cruz, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 213 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Hotel Casa del Sol, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Hotel Best Semiramis, det mest populære 5-stjernede hotel i Puerto de la Cruz(bedømmelse på 8,2/10 ud fra 3.945 anmeldelser).
Der er 12.093 hoteller i Puerto de la Cruz tæt på Granadilla Tenerife Syd. Big Family er det nærmeste og ligger 1,0 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 26 dage, når de overnatter på hoteller i Puerto de la Cruz. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 26 dage i Puerto de la Cruz lå i sidste uge på 16.030 kr..

Rejsetips til Puerto de la Cruz

Hvordan finder man et billigt hotel i Puerto de la Cruz?

Du oplever det helt klassiske syn, når du er på vej til landing på denne spanske ø i Atlanterhavet. På vej ned med flyet vil du bemærke de høje, hvide hoteller langs kysten. Puerto de la Cruz er en hotel-by, men også byens ferielejligheder er populære. Vejret på øen gør det attraktivt at rejse hele året rundt, for den årlige gennemsnitstemperatur er omkring 20 grader. Juli og august er de varmeste måneder, hvor også mange spaniere og internationale turister besøger byen, så det er nemmere at finde et billigt hotel uden for denne periode. I de danske vintermåneder tager mange par og børnefamilier en afstikker til Tenerife og øens milde klima, hvilket også kan få hotelpriserne til at stige i nogle områder. Trækker du lidt væk fra havnefronten er der oftest penge at spare, hvor de mere simple hoteller med basale fornødenheder er billige.

Kan man rejse på budget?

Hvad enten du rejser til Puerto de la Cruz for at holde en ren daseferie, eller du kombinerer det med vandsportsaktiviteter og lange vandreture, så har byen noget for alle. Da byen er rejsevenlig hele året, har du også en god chance for at finde et billigt hotel i løbet af alle 12 måneder, hvad enten du booker i god tid eller benytter nogle af de mange tilbud tæt på afrejsedagen, hvor hotellerne skal af med værelserne, hvis der ikke er udsolgt. En dejlig afslappende dag på stranden ved Playa Jardín koster ikke mere end mad og drikke, leje af solseng samt eventuel en omgang massage. Et måltid med 2 retter samt drikkevarer koster ca. 9 EUR (67 DKK), men det er også en mulighed blot at spise ude nogle aftener og så selv købe ind i supermarkedet de andre dage. Flora og fauna er en fast del af Tenerife. I Jardín de Orquídeas del Sitio Litre ser du et bevis på, hvor godt og smukt orkideer kan blomstre og gro på øen. Hvis du skal have håndlavede og lokale souvenirs med hjem, så køb dem i Casa de los Balcone. På næsten samme adresse ved Calle San Francisco bør du også slå vejen forbi Carpet Museum, der viser historien om byens smukke blomstertæpper. Det koster heller ikke meget at slå sig ned på en bænk i San Telmo, hvor du kan nyde en is fra en af boderne eller medbringe lidt tapas samt en god flaske vin fra supermarkedet.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Puerto de la Cruz er det mindste distrikt på Tenerife, og dermed er det også nemmest at bevæge sig rundt til fods på byens brostensbelagte gader samt promenader og fodgængerzoner.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Puerto de la Cruz?

Du skal være fyldt 18 år for at checke ind på et hotel i Puerto de la Cruz. Husk at medbring billedlegitimation, som skal vises ved ankomst.

Skal man lægge depositum?

Det er helt obligatorisk at lægge et depositum på hoteller i Puerto de la Cruz. Ofte sker det i form af en reservation på kreditkort, men det er også muligt at lægge garantien i kontanter.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

At give drikkepenge er en del af den spanske kultur – og især i en turistby som Puerto de la Cruz. Derfor er det almindeligt at give omkring 2 EUR (15 DKK) på større restaurantregninger. Det er også god stil at værdsætte stuepigens arbejde med ca. 5 EUR (37 DKK) pr. uge.

Hvor sikkert er der i Puerto de la Cruz?

Puerto de la Cruz er generelt et sikkert sted at holde ferie. For god ordens skyld bør du dog altid låse hoteldøren, når du forlader værelset.

Skal man medbringe adapter?

Der er ingen grund til at slæbe en adapter med, for danske opladere kan anvendes i stikkontakterne på Tenerife. Her bruger man også 230 volt samt stiktype C og F.


Hvad koster et hotel i Puerto de la Cruz pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Puerto de la Cruz

2-stjernede hoteller

Billigst 281 kr.

Gennemsnitlig 365 kr.

Dyrest 762 kr.

Søg efter 2-stjernede hoteller
2 stjerner
2 eller færre stjerner
3 stjerner
3 stjerner
4 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Puerto de la Cruz

Disse billige hoteller og vandrehjem i Puerto de la Cruz har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Puerto de la Cruz

Disse Puerto de la Cruz hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Puerto de la Cruz

Tenerife er velkendt blandt danske turister, som generelt har en forkærlighed til De Kanariske Øer. Et hotelophold i Puerto de la Cruz er en fornøjelse hele året takket være øens stabile og milde klima. Byen er især populær blandt ældre par, som ønsker et alternativ til den mere fest-prægede stil i Playa de las Americas.

Puerto de la Cruz byder på områder for enhver smag, og der er naturligvis også mulighed for at danse og få en drink i byen, hvor den gamle bydel omkring San Telmo er stedet med byens puls. Der kan du bo centralt med god udsigt samtidig med, du er omgivet af cafeer, butikker og promenader. Rykker du mod syd i området Taoro og bydelen El Taorois kan du bo i højderne og tæt på parker, hvor der kan slappes af eller dyrkes sport.

Der er mange særprægede områder i Puerto de la Cruz, hvilket er godt for hoteludbuddet. Et andet populært område er La Paz øst for den gamle bydel, hvor du også finder mange udsigtspunkter samt en af øens attraktioner Jardín Botánico, der viser øens flora og fauna.

Puerto de la Cruz ligger helt ud til kysten og opleves naturligvis på perfekt vis fra strandsiden. Playa Jardín er et oplagt sted i form af en palmestrand, som ligger side om side med lokale beboelser, hvor du kan dufte hjemmelavet suppe og andre specialiteter, der er med til at skabe en autentisk atmosfære.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Puerto de la Cruz

Du kommer ikke udenom Tenerife, når årets rejse skal bestilles. Byen Puerto de la Cruz byder på det hele i form af en gammel bydel, sandstrande, indkøbsmuligheder og lækker mad. Inden byen blev turistpræget, var den et yndet sted for botanikere og folk med interesse i flora og fauna, men i dag troner hoteller side om side med naturparker. Syd for byen ligger hele øens store attraktion – vulkanen Teide, hvortil der kan bookes en bustur. En billet med transport, guide og en tur i svævebane koster ca. 68 EUR (500 DKK).

Ikke nok med at Tenerife huser en vulkan – selve øen er en vulkan-ø. Det ser du også i Puerto de la Cruz, hvor de karakteristiske mørke sandstrande er et specielt syn grundet det bløde lavasand. Playa Jardín er et oplagt eksempel på dette, og når du skal bade endnu mere, så går turen naturligvis til Lago Martiánez, der er et kæmpe pool-kompleks med kunstige øer, søer og gode spisesteder. Når du ikke selv skal i vandet, så kan du opleve søløver og spækhuggere give opvisning både under og over vandet i Loro Parque.

Lad tænderne løbe i vand over makreller, tunfisk eller sardiner og sluk tørsten med et glas vin fra La Orotava-dalen. Du kommer heller ikke udenom øens specialitet – kartofler med skræl (papas arrugadas) kogt i saltvand samt en af de mange smagfulde mojo-saucer til. Når mave og oplevelser er fyldt op, så er det blot at falde omkuld hjemme på hotellet, så du er klar til en ny dag.


Information om overnatning i Puerto de la Cruz

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Puerto de la Cruz

Hvor længe bor vores brugere i Puerto de la Cruz?

Det gennemsnitlige ophold i Puerto de la Cruz varer 26 nights.

Hvad koster et hotel i Puerto de la Cruz?

Den gennemsnitlige pris for et værelse, når du booker et hotel i Puerto de la Cruz, er 956 kr.. Prisen afhænger af faktorer såsom antal stjerner, sæsonen og placeringen.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Puerto de la Cruz?

november er den billigste måned at booke et hotel i Puerto de la Cruz. Priserne kan være 66% lavere end andre måneder, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Puerto de la Cruz?

Hotelværelser i Puerto de la Cruz er generelt billigst mandag og dyrest fredag.

Hvad koster et luksushotel i Puerto de la Cruz?

Et luksushotel i Puerto de la Cruz koster 784 kr. pr. person pr. nat. Til sammenligning hoster et hotel i Puerto de la Cruz i gennemsnit 956 kr. pr. person, pr. nat og repræsenterer en prisforskel på 20%% for et luksushotel.

Har Puerto de la Cruz ferieboliger?

Ja, Puerto de la Cruz har 1.486 ledige ferieboliger. Hvis du er interesseret i en feriebolig i Puerto de la Cruz, er Apartamentos Teneguia den mest populære i byen. Sammenlign tilbud på ferieboliger i Puerto de la Cruz.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Puerto de la Cruz?

Der er 1.126 udbydere for hoteller i Puerto de la Cruz fra februar 2024.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Puerto de la Cruz?

Priser for hoteller i Puerto de la Cruz blev sidst opdateret i dag.


momondos yndlingshoteller i Puerto de la Cruz

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Puerto de la Cruz

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Puerto de la Cruz gennem momondo?

momondo er gratis at bruge, og der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. momondo søger på adskillige rejsesites for at vise dig hoteller og give dig overnatningsmuligheder i Puerto de la Cruz, som du derefter nemt og hurtigt kan filtrere.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Puerto de la Cruz?

Når alle dine muligheder for overnatning i Puerto de la Cruz er fundet, hjælper momondo dig med at finde et godt sted at overnatte ved at lade dig filtrere resultaterne. Hvis du er på udkig efter steder, der tilbyder gratis morgenmad, har vi et filter til det. Har du brug for gratis internet eller gratis afbestilling? Du kan filtrere efter alt dette og meget mere på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Puerto de la Cruz på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker hotel med momondo
De bedste hoteltilbud
De bedste hoteltilbud
Se tilbud fra tusindvis af hoteller og overnatningssteder på ét sted.
Gratis afbestilling
Gratis afbestilling
Brug vores filter til at finde overnatningssteder med gratis afbestilling.
Millioner af anmeldelser
Millioner af anmeldelser
Tjek vurderinger fra millioner af ægte gæstevurderinger.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Ophold i Puerto de la Cruz
Sun 25.2
Thu 29.2
Send mig favorittilbud fra momondo