Hoteller i Svendborg

Find de bedste tilbud på 85 hoteller i Svendborg, Danmark

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Svendborg

Der er mange skønne hoteller i Svendborg. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Svendborg

Christiansminde
Forsorgsmuseet
Naturama

Er der ledige hoteller i nærheden af Christiansminde?

momondo-brugere har anbefalet 8 hoteller til brugere, som gerne vil bo i nærheden af Christiansminde. Hoteller i dette område har en gennemsnitspris på 1.327 kr. pr. nat. Disse priser kan ændres afhængigt af flere faktorer, f.eks. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Christiansminde er normalt 32% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Svendborg, som ligger på 892 kr..

Hoteller i nærheden af Christiansminde

Er der ledige hoteller i nærheden af Forsorgsmuseet?

Gennemsnitsprisen på hoteller i nærheden af Forsorgsmuseet ligger på 605 kr. pr. nat. Af de hoteller anbefaler momondos brugere 12 hotellerne nedenfor til dem, som gerne vil bo i området. Da Forsorgsmuseet er mere populær på nogle tidspunkter på året end andre, kan priserne variere, afhængigt af hvornår du planlægger at rejse. Hoteller i nærheden af Forsorgsmuseet er normalt 32% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Svendborg, som ligger på 892 kr..

Hoteller i nærheden af Forsorgsmuseet

Er der ledige hoteller i nærheden af Naturama?

Hvis du har planer om at bo på nogen af de hoteller, som anbefales af momondo i området omkring Svendborg tæt på Naturama, bør du forvente at skulle betale omkring 605 kr./nat. Prisen varierer afhængigt af tidspunktet på året. Generelt er en pris på under 605 kr./nat et godt tilbud for brugere af momondo, der ønsker et ophold i nærheden af Naturama. Hoteller i nærheden af Naturama er normalt 32% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Svendborg, som ligger på 892 kr..

Hoteller i nærheden af Naturama

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Svendborg

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Svendborg
Lavsæson
oktober
Højsæson
november

Det billigste tidspunkt

48%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

48%

forventet prisstigning

Pris
418 kr. - 1.509 kr.
Dyreste dag på ugen
torsdag
Billigeste dag på ugen
fredag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

650 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

619 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Svendborg er: 1-2 stjerne, 43 dage før. 4-5 stjerne, samme dag som dit ophold begynder.
1-2 stjerne
562 kr. - 600 kr.
3 stjerne
903 kr. - 947 kr.
4-5 stjerne
941 kr. - 1.175 kr.

Rejsetips til Svendborg

Vores bedste tips til Svendborg

Hvad koster et hotel i Svendborg?

Er du til det enkle eller det luksuriøse? Eller måske noget midt imellem. Så kan du uden problemer finde et hotel i Svendborg, der matcher dit budget. Priserne for en overnatning koster fra ca. 500 DKK op til ca. 1500 DKK. Beliggenhed og faciliteter er to af de afgørende faktorer i forhold til pris, hvad enten det er med eller uden spa, tagterrasse, restaurant og lignende ting. Hotel Christiansminde er en af flere muligheder, hvis du vil bo i første parket ved vandet. Hotellet har også gode faciliteter for forretningsrejsende og er oplagt til en kæresteferie i rolige omgivelser. Ønsker du et ophold i idylliske rammer til billige penge, så se eksempelvis nærmere på Grastenhus bed & breakfast.

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage på hotelophold i Svendborg?

Det er især oplagt at bo på hotel i Svendborg om sommeren fra juni til august. Det betyder nemlig udendørsservering på spisestederne ved havnen samt i det hyggelige bymiljø. Samtidig er der livemusik i gaderne samt masser af både på vandet at betragte. Vær gerne tidligt ude med at booke eller hold løbende øje med hotellernes gode tilbud.

Kan man rejse til Svendborg på budget?

Især uden for højsæsonen er det muligt at holde ferie i Svendborg på budget, men det kan lade sig gøre hele året. Kig eksempelvis nærmere på byens vandrehjem og tag en gåtur langs havnefronten og ud til Christiansminde, hvor der er en fantastisk legeplads til børnene. Nyd et par fiskefrikadeller hos den lokale fiskemand eller tag madpakken med ud i det fri. Det er også oplagt at søge på hoteller i Svendborg, som har gratis morgenmad på menuen.

De bedste transportmidler i Svendborg

Selvom Svendborg by sagtens kan opleves til fods, kan der være brug for at komme lidt hurtigere rundt. Cykelleje er en oplagt mulighed, når vejret tillader det, hvad enten det er citybikes til bykørsel eller mountainbikes til ture ud i naturen. Det koster fra ca. 60-90 DKK at leje en cykel pr. dag. Der kører også bybusser fra Svendborg banegård til en pris på ca. 24 DKK for en enkeltbillet, hvis du skal ud på de lidt længere distancer.

Parkering i Svendborg

Hvis du booker et hotel i Svendborg, som ligger uden for centrum, kan du roligt tage bilen ind til byen, hvor der er forskellige parkeringsmuligheder. På Frederiksø er der gratis p-pladser uden tidsbegrænsning. I Voldgade 1 er der betalingszone, men de to første timer er gratis. Vil du derimod helt ind og parkere ved Rådhusgården, så koster det ca. 15 DKK i timen.


Hvad koster et hotel i Svendborg pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Svendborg

Hostels og billige hoteller i Svendborg

Disse billige hoteller og vandrehjem i Svendborg har gode priser til det lille rejsebudget
Lundsgaard Apartments

Lundsgaard Apartments

8,5

897 kr.

Se hoteltilbud

Hoteller med mest værdi for pengene i Svendborg

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Lundsgaard Apartments

Lundsgaard Apartments

8,5

897 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo i Svendborg?

Hele området omkring Sydfyn er populært blandt turister – især Svendborg, der ligger som hovedby helt ud til vandet. Dermed er der også garanti for udsigt, hvis du booker hotel i Svendborg. Du skal blot holde dig til området omkring færgehavnen, hvor du kan nyde morgenkaffen med udsyn til de mange færger og skibe på vandet. Unge rejsende er også velkomne i søfartsbyen mod syd, hvor hotellerne omkring Frederiksgade er placeret tæt på byens diskoteker og barer, hvis du vil danse til den lyse morgen. Svendborg er ikke blot en havneby, men også en livlig handelsby, hvor området omkring Gerritsgade og Gåsestræde i centrum byder på overnatningsmuligheder lige ved alle butikkerne og spisestederne.


Om Svendborg

Man kan ikke nævne Svendborg uden også at tænke på Møller-Mærsk-familien samt byens navigationsskole. Du vil nemlig opleve en maritim atmosfære, når du nyder en overnatning i Svendborg. Derfor er det næsten kutyme at tage på en sejltur som turist. Tag med veteranskibet Helge på tur i Svendborgsund eller tag et smut til Drejø, som også hører under Svendborg. Oplevelsescentret Naturama, byens strande, legepladser og biografer er populære hits blandt børn, mens voksne turister vil elske at nyde stemningen i Latinerkvarteret samt at gå på besøg i gallerier eller høre livemusik. Byen har både hoteller for dig, der blot skal have en komfortabel seng at sove i samt for dig, der bruger tid på selvforkælelse i spa, på massagebriksen samt i hotelrestaurantens gourmetafdeling. Der er indkvartering og seværdigheder for enhver smag og pengepund, hvilket gør Svendborg meget alsidig. (Priser tjekket: 27/02/2019).


Rejseinformation: Svendborg

Hvor længe bor vores brugere i Svendborg?

Voes brugere er typisk i Svendborg i 1 nat.

Hvad koster et hotel i Svendborg?

Prisen for et hotelværelse i Svendborg vil variere afhængig af efterspørgsel, placering og antal stjerner. I gennemsnit koster værelser omkring 714 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Svendborg?

oktober er den billigste måned at booke et hotel i Svendborg. Priserne kan være 48% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Svendborg?

Hotelværelser i Svendborg er billigst torsdag og dyrest onsdag.

Hvad koster et hotel i Svendborg?

Prisen for et hostel (og et hotel op til 2 stjerner) i Svendborg er i gennemsnit 640 kr. pr. nat. Du kan spare 75 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Svendborg.

Hvis vi tager højde for vejret i Svendborg, hvilke seværdigheder er så populære i juli?

Der forventes generelt kun lidt regn (50 mm) og en gennemsnitstemperatur på 16 °C, så rejsende, der bor på et hotel i Svendborg kan overveje at bruge noget tid under deres besøg på at tage til populære seværdigheder i området.