Ferieboliger i Svendborg, Danmark

Find tilbud på 48 ferieboliger i Svendborg, Danmark

Svendborg, Danmark
13. aug. — 14. aug.2
søn. 14.8
tor. 18.8

Top udlejning i Svendborg

Find den perfekte feriebolig til dit ophold i Svendborg
Pris
kr.295
kr.779
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+

Hvornår skal man booke feriebolig i Svendborg?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på en feriebolig i Svendborg
Dyreste dag på ugenfredagis the most expensive day of the week to book
Billigeste dag på ugenonsdagis the cheapest day of the week to book
6.539 kr.
3.793 kr.

Hostels og billige hoteller i Svendborg

Disse billige hoteller og vandrehjem i Svendborg har gode priser til det lille rejsebudget

Ferieboliger med mest værdi for pengene i Svendborg

Disse ferieboliger i Svendborg har de bedste priser i forhold til deres vurderinger

Nyttig indsigt i ferieboliger i Svendborg

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Svendborg

Laveste ferieboligpris

159 kr.
Den billigste pris for et værelse i Svendborg, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 159 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Sondermarken oko b&b.

Information about staying in Svendborg

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker feriebolig i Svendborg

Er du til musik i et festlig lag, så er Svendborg lige stedet for en ferie med deres hyggelige steder med livemusik til langt ud på natten og mange festivaler, lige fra den lokale byfest til egnens største jazzfestival. Er du mere til et diskotek eller en vinbar, kan dette også leveres. Udfordringen med et besøg i Svendborg er ikke, om du kan gå i byen, men mere hvilke steder du skal vælge at besøge. Svendborg er ikke en stor by, så det er nemt at komme fra den ene bar til den næste. Centrum eller kvarteret omkring havnen er et godt sted for ferieboliger i Svendborg.

Svendborg i det sydfynske er en god base for en begivenhedsrig ferie for hele familien. Her er oplevelser for enhver smag, og byen er ikke så stor, at et forkert valg af kvarter vil gøre den store forskel. Centrum og området langs havnen er dog altid et godt udgangspunkt. Svendborg er centrum for øhop i det sydfynske. Der er et væld af mulighed for smukke vandreture eller for at se et eller flere af de ældgamle slotte, der findes i området. Det rolige vand giver gode muligheder for at nyde vandet i enten kajak eller iført en snorkel eller en fiskestang. Selve byen med dens historie, smukke bygninger og hyggelige små gader er bestemt også en tur værd.

En feriebolig i Svendborg giver mange muligheder og stor fleksibilitet, hvilket er med til at sikre en succesfuld ferie. Har man været ude hele dagen, giver en feriebolig mulighed for enten at bestille takeaway og sidde hjemme i stuen og spise, eller der kan laves mad i køkkenet frem for at skulle ud og spise, og det er noget, der især bringer glæde, hvis der er børn. Det kan gøre hele forskellen på en god eller knap så god afslutning på en dejlig dag. Det giver også forældre mulighed for at nyde aftenen, når børnene er lagt i seng. Er I mange, der rejser sammen, er det også ofte muligt at booke en stor feriebolig, så I kan bo sammen frem for i flere værelser forskudt. I skal dog være opmærksom på, at der er forskel på den service, man får, når man lejer en feriebolig frem for et hotel. Den er ikke dårligere, men blot anderledes, og I skal forvente, at I skal være mere selvkørende, end I ellers ville være på et hotel med personale døgnet rundt. Har I lejet en feriebolig hos en privat udlejer har I tilmed muligheden for at udnytte deres viden om området. De vil kunne anbefale det bedste sted at handle, hvor I kan spise godt, og hvilke steder man skal undgå. De vil også kunne anbefale lokale perler af seværdigheder, som I ellers ville overse, fordi de måske ikke står i turistbøgerne. Altså alle de ting, der kan være med til at forvandle jeres ferie fra god til fantastisk.

En ferielejlighed i Svendborg koster normalt omkring 520 kr. pr. nat. Dette tal er fundet ud fra gennemsnittet af søgninger efter ferielejligheder i Svendborg, og priserne vil variere afhængigt af boligens størrelse, faciliteter og beliggenhed.

Hvis dine rejsedatoer er fleksible, kan du udnytte, at ferielejligheder og -boliger i Svendborg kan være helt op til 31% billigere i september.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Svendborg


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.