Ferieboliger i Sønderborg, Danmark

Find tilbud på 34 ferieboliger i Sønderborg, Danmark

Sønderborg, Danmark
12. aug. — 13. aug.2
lør. 13.8
ons. 17.8

Top udlejning i Sønderborg

Find den perfekte feriebolig til dit ophold i Sønderborg
Pris
kr.403
kr.1886
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+

Hvornår skal man booke feriebolig i Sønderborg?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på en feriebolig i Sønderborg
Dyreste dag på ugenfredagis the most expensive day of the week to book
Billigeste dag på ugenonsdagis the cheapest day of the week to book
12.255 kr.
7.840 kr.

Hostels og billige hoteller i Sønderborg

Disse billige hoteller og vandrehjem i Sønderborg har gode priser til det lille rejsebudget

Ferieboliger med mest værdi for pengene i Sønderborg

Disse ferieboliger i Sønderborg har de bedste priser i forhold til deres vurderinger

Nyttig indsigt i ferieboliger i Sønderborg

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Sønderborg

Laveste ferieboligpris

283 kr.
Den billigste pris for et værelse i Sønderborg, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 283 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Lovely Holiday Home in Broager Jutland with Garden.

Information about staying in Sønderborg

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker feriebolig i Sønderborg

Sønderborgegnen er spækket med fede klubber og barer, hvor de fleste af dem er centreret omkring Sønderborg centrum. Så hvis du vil bo lige rundt om hjørnet fra barenes pulsende dunken, så skal du leje en feriebolig i Sønderborg centrum. Tæt ved den charmerende havnefront ligger nogle af byens mest velbesøgte barer som Heidi's Bier Bar, Fox and Hounds, Old Danish Pub og Visselulles Vinbar. Alle ligger centreret tæt ved Ringriderplads og Sønderborg Havn. Lige på den anden side af Kong Christian X. Bro fra Sønderborg centrum finder du et mindre, men fint udvalg af ferieboliger tæt ved Sønderborg Station. Her er du ligeledes ikke langt fra udsigt til havnen og kun en kort gåtur fra det pulserende natteliv.

Sønderborg har masser af oplevelser for hele familien. Hvis I er vilde oplevelser på museum, så skal I bo i Sønderborg centrum. Her er I aldrig langt fra gamle borgruiner, velholdte historiske bygninger og masser af aktiviteter for hele familien. Gå en tur rundt i gaderne, og mærk historiens vingesus. I er heller ikke langt fra oplevelser til vands. Så har I vandhunde i familien, bør I leje en kano eller kajak og sejle ned langs Alssund. Hvis I vil ud i naturen og se Sønderborgområdet fra sin bedste side, kan I på kort tid køre op til Arnkil og Skovhuse, hvor I får direkte udsigt til mødet mellem Augustenborg Fjord, Als Fjord og Alssund. Ønsker I at finde en større feriebolig, måske endda en med have, så ligger der flest af dem omkring Dybbøl Mølle. Her får I ikke bare nærhed til byens mange muligheder, men I er også i kort afstand til Dybbøl og de naturskønne områder omkring Ragebøl og Stovgård.

Der er noget helt unikt ved at leje en feriebolig i Sønderborg. Ikke nok med at udvalget af lokationer bliver endnnu større, I får også mere fleksibilitet på jeres ferie. Hvis I rejser som gruppe eller familie, er ferieboligen det perfekte alternativ til et hotel. I får mulighed for endnu mere plads og flere værelser. Så er I mange der rejser sammen, giver dette både større pusterum mellem eventyr og mulighed for mere nærvær. Sønderborg byder på gode restauranter og caféer samt et udvalg af velkendte og lokale supermarkeder. Det er nemt at fylde køleskabet i ferieboligen op med alt det, I står og drømmer om. En feriebolig med køkken giver nemlig mulighed for, at I selv kan lave den mad, I ønsker. På havnen kan I købe frisk fisk, der nemt tilberedes over grill eller i ovnen efter en lang dag med oplevelser. Sønderborgegnen er kendt for sine mange historiske områder samt smukke udsigt til havet. Hvis I elsker at drikke morgenkaffen i ro og mag, kan I med jeres feriebolig nyde både plads og havudsigt fra et af de mange udsigtspunkter i byen. Bo som en lokal, og tag hjemmets bekvemmeligheder med jer på turen.

september er ofte den billigste måned at leje en ferielejlighed i Sønderborg på. Prisen pr. nat kan være ca. 66% under gennemsnittet på dette tidspunkt.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Sønderborg


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.