Ferieboliger i Sønderborg, Danmark

Find tilbud på 42 ferieboliger i Sønderborg, Danmark

Sønderborg, Danmark
23. sep. — 24. sep.2
søn. 24.9
tor. 28.9

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Top udlejning i Sønderborg

Find den perfekte feriebolig til dit ophold i Sønderborg
Pris
kr.486
kr.1953
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+

Hvornår skal man booke feriebolig i Sønderborg?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på en feriebolig i Sønderborg
LavsæsonoktoberDet billigste tidspunkt
Højsæsonaprildet dyreste tidspunkt
70%forventet prisfald
38%forventet prisstigning

Rejsepriser

308 kr. - 1.684 kr.

Billigeste dag på ugenonsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugentorsdager den dyreste ugedag at booke på
934 kr.
1.932 kr.

Hostels og billige hoteller i Sønderborg

Disse billige hoteller og vandrehjem i Sønderborg har gode priser til det lille rejsebudget

Ferieboliger med mest værdi for pengene i Sønderborg

Disse ferieboliger i Sønderborg har de bedste priser i forhold til deres vurderinger

Nyttig indsigt i ferieboliger i Sønderborg

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Sønderborg

Laveste ferieboligpris

364 kr.
Den billigste pris for et værelse i Sønderborg, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 364 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Værelse i Ribe Midtby.

Information om overnatning i Sønderborg

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker feriebolig i Sønderborg

Hvor er de bedste ferieboliger i Sønderborg til fester?

Sønderborgegnen er spækket med fede klubber og barer, hvor de fleste af dem er centreret omkring Sønderborg centrum. Så hvis du vil bo lige rundt om hjørnet fra barenes pulsende dunken, så skal du leje en feriebolig i Sønderborg centrum. Tæt ved den charmerende havnefront ligger nogle af byens mest velbesøgte barer som Heidi's Bier Bar, Fox and Hounds, Old Danish Pub og Visselulles Vinbar. Alle ligger centreret tæt ved Ringriderplads og Sønderborg Havn. Lige på den anden side af Kong Christian X. Bro fra Sønderborg centrum finder du et mindre, men fint udvalg af ferieboliger tæt ved Sønderborg Station. Her er du ligeledes ikke langt fra udsigt til havnen og kun en kort gåtur fra det pulserende natteliv.

Hvor er de bedste ferieboliger i Sønderborg for familier?

Sønderborg har masser af oplevelser for hele familien. Hvis I er vilde oplevelser på museum, så skal I bo i Sønderborg centrum. Her er I aldrig langt fra gamle borgruiner, velholdte historiske bygninger og masser af aktiviteter for hele familien. Gå en tur rundt i gaderne, og mærk historiens vingesus. I er heller ikke langt fra oplevelser til vands. Så har I vandhunde i familien, bør I leje en kano eller kajak og sejle ned langs Alssund. Hvis I vil ud i naturen og se Sønderborgområdet fra sin bedste side, kan I på kort tid køre op til Arnkil og Skovhuse, hvor I får direkte udsigt til mødet mellem Augustenborg Fjord, Als Fjord og Alssund. Ønsker I at finde en større feriebolig, måske endda en med have, så ligger der flest af dem omkring Dybbøl Mølle. Her får I ikke bare nærhed til byens mange muligheder, men I er også i kort afstand til Dybbøl og de naturskønne områder omkring Ragebøl og Stovgård.

Hvad er fordelene ved ferieboliger i Sønderborg sammenlignet med hoteller?

Der er noget helt unikt ved at leje en feriebolig i Sønderborg. Ikke nok med at udvalget af lokationer bliver endnnu større, I får også mere fleksibilitet på jeres ferie. Hvis I rejser som gruppe eller familie, er ferieboligen det perfekte alternativ til et hotel. I får mulighed for endnu mere plads og flere værelser. Så er I mange der rejser sammen, giver dette både større pusterum mellem eventyr og mulighed for mere nærvær. Sønderborg byder på gode restauranter og caféer samt et udvalg af velkendte og lokale supermarkeder. Det er nemt at fylde køleskabet i ferieboligen op med alt det, I står og drømmer om. En feriebolig med køkken giver nemlig mulighed for, at I selv kan lave den mad, I ønsker. På havnen kan I købe frisk fisk, der nemt tilberedes over grill eller i ovnen efter en lang dag med oplevelser. Sønderborgegnen er kendt for sine mange historiske områder samt smukke udsigt til havet. Hvis I elsker at drikke morgenkaffen i ro og mag, kan I med jeres feriebolig nyde både plads og havudsigt fra et af de mange udsigtspunkter i byen. Bo som en lokal, og tag hjemmets bekvemmeligheder med jer på turen.

Hvornår er det bedst at booke feriebolig i Sønderborg?

oktober er ofte den billigste måned at leje en ferielejlighed i Sønderborg på. Prisen pr. nat kan være ca. 71% under gennemsnittet på dette tidspunkt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Sønderborg?

Fra september 2023 er der 63 udbydere at vælge mellem for hoteller i Sønderborg.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Sønderborg?

Priser for hoteller i Sønderborg opdateres dagligt.


momondos yndlingsferieboliger i Sønderborg

Læs mere om de brugerforetrukne ferieboliger i Sønderborg

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Sønderborg på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.