Find billige fly til Sønderborg

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 4.12
søn. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Sønderborg

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Sønderborg

Bedste pris på enkeltbillet

1.109 kr.

Hurtigste flyvetid

0t. 45min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en enkeltbillet til Sønderborg fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.109 kr. (København Kastrup til Sønderborg).
Det hurtigste fly til Sønderborg fra Danmark tager 0t. 45min. (København Kastrup til Sønderborg).
Der er 1 flyselskab, som flyver til Sønderborg, herunder FlexFlight.

Indsigter og trends for flyrejser til Sønderborg

Få indsigter om din flyrejse til Sønderborg, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Sønderborg?

juli måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Sønderborg fra Danmark, med flest priser fundet omkring 909 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Sønderborg i juli, så rejs fra Danmark i august, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.260 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Sønderborg?

Brugere, der booker rejser til Sønderborg fra Augustów, har fundet fly, der er 97% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Sønderborg. Hvis du vil finde den billigste pris til Sønderborg fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Sønderborg?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Sønderborg normalt er dem med afrejse om formiddagen. Vores brugere har fundet fly til Sønderborg om formiddagen helt ned til 714 kr.. Den dyreste tid på dagen at rejse til Sønderborg på, er derimod om aftenen, hvor priserne ligger på omkring 1.425 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Sønderborg?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Sønderborg du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 9t. 30min. at flyve fra København Kastrup til Billund. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Aalborg til Billund. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Sønderborg?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Sønderborg fra Danmark, når du booker 41 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Sønderborg for omkring 1.412 kr., når du søger 41 dage forud.

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Sønderborg

Hver årstid har sin charme, som det ofte siges i Danmark. I Sønderborg sker der noget året rundt, hvilket gør byen rejsevenlig i alle sæsoner. Det bedste tidspunkt at rejse med fly til Sønderborg er dog sommeren, hvor vejret viser sig fra sin bedste side. Højsæsonen er juli måned med flest besøgende i byen. Du kan stort set altid få fat i billige flybilletter til Sønderborg, da priserne ligger stabilt hen i løbet af året. Flybilletter til Sønderborg koster ca. 1100-1300 DKK for en returbillet fra eksempelvis Københavns Lufthavn.

Lufthavn: Odense Hans Christian Andersen, Lufthavn: Billund, Lufthavn: Esbjerg eller Lufthavn: Karup kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Sønderborg.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Sønderborg for 2.634 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Gode tilbud på fly til Sønderborg

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Sønderborg fundet af momondos brugere for nylig
0

Andre kabineklasser på fly til Sønderborg

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Sønderborg

Hvilke flyselskaber flyver til Sønderborg?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Sønderborg

Hvilke flyselskaber flyver til Sønderborg?

På rejser til Sønderborg fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Alsie Express, Danish Air, Ryanair eller KLM. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.


Lufthavne i nærheden af Sønderborg

Neden for finder du alle lufthavne i Sønderborg samt deres afstand til centrum

Sønderborg Lufthavn ligger blot ca. 7 km nord for byens centrum. Sydtrafik tilbyder en såkaldt Flextur fra lufthavnen til byen. Bussen skal bestilles senest to timer før, du skal bruge den. Prisen for en busbillet er ca. 56 DKK.


Populære fly til Sønderborg

Find dine flybilletter til Sønderborg blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Sønderborg
Hurtigste flyvetid0t. 45min.
Laveste pris1.317 kr.
Fly fra Düsseldorf til Sønderborg
Hurtigste flyvetid3t. 55min.
Laveste pris1.961 kr.
Fly fra San Francisco til Sønderborg
Hurtigste flyvetid17t. 05min.
Laveste pris5.812 kr.
Fly fra Stockholm til Sønderborg
Hurtigste flyvetid4t. 45min.
Laveste pris2.183 kr.
Fly fra München til Sønderborg
Hurtigste flyvetid11t. 20min.
Laveste pris2.405 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Sønderborg

I centrum af Sønderborg omkring hovedgaden Perlegade kommer du nemmest rundt til fods. Bybusserne fra nummer et til syv kører desuden rundt i byen og ud til seværdighederne og koster ca. 24 DKK for en enkeltbillet. Er vejret til det, kan du leje en cykel hos byens campingplads eller ved Fri BikeShop for ca. 125 DKK pr. dag.


Visumkrav for Sønderborg

Du behøver hverken pas eller visum for at besøge Sønderborg som dansk statsborger.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Sønderborg


De bedste oplevelser og seværdigheder i Sønderborg

En ferie i Sønderborg byder på seværdigheder for enhver. Sønderborg Slot er byens signatur og stolthed, hvor du kan lære mere om historien på det tilhørende museum. Dybbøl Mølle er yderligere et historisk højdepunkt og ligger lige på den anden side af sundet.

Som udgangspunkt har du ikke brug for en rejseforsikring, da det gule sundhedskort dækker. Det kan dog være en idé at tegne en bagageforsikring samt en tyveriforsikring, hvis du vil være på den sikre side og i øvrigt ikke har den slags inkluderet i dine årlige basisforsikringer.

I Sønderborg kan du naturligvis drikke vand fra hanen ligesom i alle andre danske byer.

I Danmark hersker der som bekendt ikke en decideret drikkepengekultur, da lønningerne er høje kombineret med afgifter og skatter på regningerne. Der er dog ikke noget i vejen for at belønne en ekstraordinær service med ca. 50-100 DKK.

Perlegade er Sønderborgs hovedgade, hvor de fleste butikker ligger. Byen huser også et stort indkøbscenter ved navn Borgen, som byder på omkring 45 butikker, samt gratis parkering de første to timer. Husk også at smage noget fra et klassisk, sønderjysk kaffebord på en af byens caféer!


Find billige flybilletter til andre byer i Danmark

Danmark er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Sønderborg. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Ja. Alle fly til Sønderborg på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Sønderborg.

Prisagenter på fly til Sønderborg er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.