Find billige flybilletter til Sønderborg

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
søn. 31.10
søn. 7.11

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Sønderborg.
Se nuværende rejserestriktioner for Danmark

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Sønderborg?

Hver årstid har sin charme, som det ofte siges i Danmark. I Sønderborg sker der noget året rundt, hvilket gør byen rejsevenlig i alle sæsoner. Det bedste tidspunkt at rejse med fly til Sønderborg er dog sommeren, hvor vejret viser sig fra sin bedste side. Højsæsonen er juli måned med flest besøgende i byen. Du kan stort set altid få fat i billige flybilletter til Sønderborg, da priserne ligger stabilt hen i løbet af året. Flybilletter til Sønderborg koster ca. 1100-1300 DKK for en returbillet fra eksempelvis Københavns Lufthavn.

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Sønderborg?

  Brugere, der booker rejser til Sønderborg fra Berlin, har fundet fly, der er 96% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Sønderborg. Hvis du vil finde den billigste pris til Sønderborg fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Sønderborg?

  juli måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Sønderborg fra Danmark, med flest priser fundet omkring 896 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Sønderborg i juli, så rejs fra Danmark i april, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 940 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Sønderborg?

  Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Sønderborg fra Danmark, når du booker 60 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Sønderborg for omkring 1.328 kr., når du søger 60 dage forud.

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Sønderborg på?

  Den billigste dag at rejse fra Danmark til Sønderborg er på en lørdag, hvor der kan findes priser helt ned til 1.211 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en torsdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 1.690 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Sønderborg.

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Sønderborg?

  Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Sønderborg normalt er dem med afrejse om formiddagen. Vores brugere har fundet fly til Sønderborg om formiddagen helt ned til 638 kr.. Den dyreste tid på dagen at rejse til Sønderborg på, er derimod om aftenen, hvor priserne ligger på omkring 1.625 kr..

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Sønderborg?

  Lufthavn: Billund, Lufthavn: Esbjerg eller Lufthavn: Karup kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Sønderborg.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Sønderborg på?

  Du kan finde tilbud til Lufthavn: Esbjerg for 2.448 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Sønderborg?

På nuværende tidspunkt inkluderer Danmark rejserestriktioner rejser til Sønderborg. Indrejserestriktioner

Danske statsborgere og bosiddende kan stadig vende tilbage til Danmark når som helst. Rejsende, der ikke er statsborgere eller beboere, kan stadig rejse ind i Danmark med et værdigt formål. Der kræves bevis for at demonstrere et Værdigt formål. Eksempler på 'værdige formål' inkluderer arbejde eller studier i Danmark, transport af varer og forskellige familierelaterede grunde, for eksempel at besøge et familiemedlem eller en partner, der er bosiddende i Danmark. Den fulde liste over 'værdige formål' kan ændres og kan findes href = "https://en.coronasmitte.dk/rules-and-regulations/entry-into-denmark/persons-resident-in-countries-outside -of-danmark "> her .

Indrejsekrav

Rejsende skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen testresultat udstedt inden for 24 timer før ankomst. Rejsende, der flyver fra Grønland og Færøerne, rådes også til at foretage en PCR-test inden for 72 timer efter indrejse i Danmark. Rejser, der tidligere er blevet smittet med COVID-19 og derfor ikke er i stand til at præsentere et negativt testresultat, skal præsentere et positivt COVID- 19 testresultat fra en test udført mellem 14 dage og otte uger før flyvningen. Disse passagerer opfattes ikke længere som værende smitsomme.

Karantænekrav

Rejsende skal tage en hurtigtest, inden de forlader lufthavnen. Alle rejsende er underlagt en 10-dages selvisolering. De kan tage en PCR-test på dag 4 for at forkorte perioden. Der er nogle undtagelser, herunder dem, der leverer varer og tjenester ind/ud af Danmark.

Transitregler

Rejsende, der vender tilbage til deres hjemland, kan rejse gennem Danmark. Alle rejsende der rejser eller rejser til/fra Danmark skal bære masker på alle tidspunkter på fly og i lufthavnen.

Hvis du planlægger rejser til Sønderborg nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Sønderborg

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Sønderborg fundet af momondos brugere for nylig
Air Alsie
CPHKøbenhavn Kastrup
0t. 45min.
SGDSønderborg

Find de billigste enkeltbilletter til Sønderborg

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Sønderborg, så se nogle af vores tilbud herunder.
Flere flyselskaber
29. jan.
CPH09:35København Kastrup
27t. 25min.
2 stop
SGD13:00Sønderborg
2.905 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Sønderborg?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Sønderborg
 • Hvilke flyselskaber flyver til Sønderborg?

  På rejser til Sønderborg fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Air Alsie eller FlexFlight. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.


Lufthavne i nærheden af Sønderborg

Neden for finder du alle lufthavne i Sønderborg samt deres afstand til centrum

Sønderborg Lufthavn ligger blot ca. 7 km nord for byens centrum. Sydtrafik tilbyder en såkaldt Flextur fra lufthavnen til byen. Bussen skal bestilles senest to timer før, du skal bruge den. Prisen for en busbillet er ca. 56 DKK.


Populære fly til Sønderborg

Find dine flybilletter til Sønderborg blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Sønderborg
Hurtigste flyvetid0t. 45min.
Laveste pris1.312 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Sønderborg

I centrum af Sønderborg omkring hovedgaden Perlegade kommer du nemmest rundt til fods. Bybusserne fra nummer et til syv kører desuden rundt i byen og ud til seværdighederne og koster ca. 24 DKK for en enkeltbillet. Er vejret til det, kan du leje en cykel hos byens campingplads eller ved Fri BikeShop for ca. 125 DKK pr. dag.


Visumkrav for Sønderborg

Du behøver hverken pas eller visum for at besøge Sønderborg som dansk statsborger.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Sønderborg


De bedste oplevelser og seværdigheder i Sønderborg

Hvad skal man se i Sønderborg?

En ferie i Sønderborg byder på seværdigheder for enhver. Sønderborg Slot er byens signatur og stolthed, hvor du kan lære mere om historien på det tilhørende museum. Dybbøl Mølle er yderligere et historisk højdepunkt og ligger lige på den anden side af sundet.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Sønderborg Ringriderfest er årets højdepunkt for rejsende med børn. Den årlige fest i juli byder på boder, markeder og naturligvis ringridning. Sønderborg Bugt samt området ved Flensborg Fjord er lig med fisketure og vandsportsaktiviteter for hele familien.

Skal man købe rejseforsikring?

Som udgangspunkt har du ikke brug for en rejseforsikring, da det gule sundhedskort dækker. Det kan dog være en idé at tegne en bagageforsikring samt en tyveriforsikring, hvis du vil være på den sikre side og i øvrigt ikke har den slags inkluderet i dine årlige basisforsikringer.

Kan man drikke vand fra hanen?

I Sønderborg kan du naturligvis drikke vand fra hanen ligesom i alle andre danske byer.

Giver man drikkepenge i Sønderborg?

I Danmark hersker der som bekendt ikke en decideret drikkepengekultur, da lønningerne er høje kombineret med afgifter og skatter på regningerne. Der er dog ikke noget i vejen for at belønne en ekstraordinær service med ca. 50-100 DKK.

Hvor er der gode shoppingområder?

Perlegade er Sønderborgs hovedgade, hvor de fleste butikker ligger. Byen huser også et stort indkøbscenter ved navn Borgen, som byder på omkring 45 butikker, samt gratis parkering de første to timer. Husk også at smage noget fra et klassisk, sønderjysk kaffebord på en af byens caféer!


Find billige flybilletter til andre byer i Danmark

Danmark er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?