Flyrejser Europa Danmark Sønderborg

Find billige flybilletter til Sønderborg

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Sønderborg (SGD)
fre.. 18.9.
fre.. 25.9.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

De billigste fly til lufthavne i Sønderborg

Find de billigste fly til disse Sønderborg-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Der er i øjeblikket ingen data for den valgte rute. Vælg venligst en ny afrejselufthavn

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Sønderborg?

Hver årstid har sin charme, som det ofte siges i Danmark. I Sønderborg sker der noget året rundt, hvilket gør byen rejsevenlig i alle sæsoner. Det bedste tidspunkt at rejse med fly til Sønderborg er dog sommeren, hvor vejret viser sig fra sin bedste side. Højsæsonen er juli måned med flest besøgende i byen. Du kan stort set altid få fat i billige flybilletter til Sønderborg, da priserne ligger stabilt hen i løbet af året. Flybilletter til Sønderborg koster ca. 1100-1300 DKK for en returbillet fra eksempelvis Københavns Lufthavn.

Hvilket er det absolut billigste fly til Sønderborg?

Brugere, der bestiller rejser til Sønderborg fra Berlin, har fundet fly, der er 98% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Sønderborg. Hvis du vil finde den billigste pris til Sønderborg fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Sønderborg?

Den billigste måned at flyve til Sønderborg fra Danmark er i juli. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.049 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke vil rejse til Sønderborg i juli, så bør du vente til december til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.181 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Sønderborg?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Sønderborg fra Danmark, når du bestiller 47 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Sønderborg for omkring 1.310 kr., når du søger 47 dage forud. Folk har dog, de seneste 72 timer, fundet priser på fly fra Danmark helt ned til 1.275 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Sønderborg på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Sønderborg er på en lørdag. Rejsende, som vælger at rejse til Sønderborg på en lørdag kan finde billetter helt ned til 1.186 kr.. Hvis muligt, undgå at bestille dit fly med afgang på en torsdag da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Sønderborg på en torsdag på 1.651 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Sønderborg?

Om formiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Sønderborg, hvor du kan finde priser helt ned til 618 kr.. Hvis du flyver fra Sønderborg om formiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Den dyreste tid på dagen at rejse til Sønderborg på, er derimod om aftenen, hvor priserne ligger på omkring 1.497 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Sønderborg?

Lufthavn: Billund, Lufthavn: Esbjerg eller Lufthavn: Karup kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Sønderborg.

Findes der en billigere måde at flyve til Sønderborg på?

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Karup for 2.441 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Gode tilbud på fly til Sønderborg

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Sønderborg fundet af momondos brugere for nylig
Billigst
Bedst
Hurtigst
Air Alsie
9. okt.
CPH
København Kastrup
0t. 45min.
SGD
Sønderborg
12. okt.
SGD
Sønderborg
0t. 45min.
CPH
København Kastrup
1.275 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Sønderborg?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Sønderborg

Med lidt over 50.000 passagerer om året er Sønderborg Lufthavn en af de mindre i Danmark. Det lokale flyselskab Air Alsie står for størstedelen af flyvningerne, men klassiske SAS har også fornøjelsen af at tilbyde fly til Sønderborg.

Hvem flyver direkte til Sønderborg?

Air Alsie er det eneste flyselskab, der tilbyder direkte fly til Sønderborg. De direkte afgange foregår udelukkende fra Københavns Lufthavn. Fra slutningen af juni til slutningen af august tilbydes der desuden direkte flyafgange fra Bornholms Lufthavn.

Hvor lang tid tager det at flyve til Sønderborg?

En rejse til Sønderborg fra Københavns Lufthavn tager kun ca. 35 min. Direkte fly fra Bornholms Lufthavn til Sønderborg Lufthavn klarer flyvetiden på blot ca. 55 min. Dermed kan du flyve på ferie fra den ene ende af landet til den anden på under en time. Hvis du flyver fra Billund Lufthavn, skal du først med SAS til København og videre derfra til Sønderborg.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Sønderborg samt afstand til centrum

Sønderborg Lufthavn ligger blot ca. 7 km nord for byens centrum. Sydtrafik tilbyder en såkaldt Flextur fra lufthavnen til byen. Bussen skal bestilles senest to timer før, du skal bruge den. Prisen for en busbillet er ca. 56 DKK.


Populære fly til Sønderborg

Find dine flybilletter til Sønderborg blandt disse populære flyafgange
Fly fra Stockholm til Sønderborg
Korteste rejsetid
8t. 45min.
Laveste pris
2.168 kr.
Fly fra Dusseldorf til Sønderborg
Korteste rejsetid
9t. 30min.
Laveste pris
2.256 kr.
Fly fra Munich til Sønderborg
Korteste rejsetid
10t. 10min.
Laveste pris
2.884 kr.
Fly fra Zurich til Sønderborg
Korteste rejsetid
10t. 10min.
Laveste pris
3.318 kr.
Vis flere

Hvordan kommer man nemmest rundt i Sønderborg?

I centrum af Sønderborg omkring hovedgaden Perlegade kommer du nemmest rundt til fods. Bybusserne fra nummer et til syv kører desuden rundt i byen og ud til seværdighederne og koster ca. 24 DKK for en enkeltbillet. Er vejret til det, kan du leje en cykel hos byens campingplads eller ved Fri BikeShop for ca. 125 DKK pr. dag.


Kan man rejse til Sønderborg uden pas eller visum?

Du behøver hverken pas eller visum for at besøge Sønderborg som dansk statsborger.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Sønderborg


Tips og gode råd til Sønderborg

Hvad skal man se i Sønderborg?

En ferie i Sønderborg byder på seværdigheder for enhver. Sønderborg Slot er byens signatur og stolthed, hvor du kan lære mere om historien på det tilhørende museum. Dybbøl Mølle er yderligere et historisk højdepunkt og ligger lige på den anden side af sundet.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Sønderborg Ringriderfest er årets højdepunkt for rejsende med børn. Den årlige fest i juli byder på boder, markeder og naturligvis ringridning. Sønderborg Bugt samt området ved Flensborg Fjord er lig med fisketure og vandsportsaktiviteter for hele familien.

Skal man købe rejseforsikring?

Som udgangspunkt har du ikke brug for en rejseforsikring, da det gule sundhedskort dækker. Det kan dog være en idé at tegne en bagageforsikring samt en tyveriforsikring, hvis du vil være på den sikre side og i øvrigt ikke har den slags inkluderet i dine årlige basisforsikringer.

Kan man drikke vand fra hanen?

I Sønderborg kan du naturligvis drikke vand fra hanen ligesom i alle andre danske byer.

Giver man drikkepenge i Sønderborg?

I Danmark hersker der som bekendt ikke en decideret drikkepengekultur, da lønningerne er høje kombineret med afgifter og skatter på regningerne. Der er dog ikke noget i vejen for at belønne en ekstraordinær service med ca. 50-100 DKK.

Hvor er der gode shoppingområder?

Perlegade er Sønderborgs hovedgade, hvor de fleste butikker ligger. Byen huser også et stort indkøbscenter ved navn Borgen, som byder på omkring 45 butikker, samt gratis parkering de første to timer. Husk også at smage noget fra et klassisk, sønderjysk kaffebord på en af byens caféer! (Priser checket: 08/04/2019).


Find billige flybilletter til andre byer i Danmark

Danmark er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?
Flyrejser Europa Danmark Sønderborg
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class