Flyrejser Europa Danmark Sønderborg

Find billige flybilletter til Sønderborg

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Sønderborg (SGD)
fre.. 30.7.
fre.. 6.8.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Sønderborg. De nuværende restriktioner til Sønderborg er baseret på Danmark rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Danmark

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Sønderborg

Find de billigste fly til disse Sønderborg-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Zürich
Billund

BILLIGSTE ROUTE FRA Zürich TIL Sønderborg

Zürich (ZRH) til Billund (BLL)

Fly til Sønderborg ​​fra Zürich er typisk billigere, når du flyver fra Zürich til Billund, hvor den gennemsnitlige pris er 1.504 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Sønderborg?

Hver årstid har sin charme, som det ofte siges i Danmark. I Sønderborg sker der noget året rundt, hvilket gør byen rejsevenlig i alle sæsoner. Det bedste tidspunkt at rejse med fly til Sønderborg er dog sommeren, hvor vejret viser sig fra sin bedste side. Højsæsonen er juli måned med flest besøgende i byen. Du kan stort set altid få fat i billige flybilletter til Sønderborg, da priserne ligger stabilt hen i løbet af året. Flybilletter til Sønderborg koster ca. 1100-1300 DKK for en returbillet fra eksempelvis Københavns Lufthavn.

Hvilket er det absolut billigste fly til Sønderborg?

Brugere, der bestiller rejser til Sønderborg fra Berlin, har fundet fly, der er 96% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Sønderborg. Hvis du vil finde den billigste pris til Sønderborg fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Sønderborg?

juli måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Sønderborg fra Danmark, med flest priser fundet omkring 881 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Sønderborg i juli, så rejs fra Danmark i april, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 925 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Sønderborg?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Sønderborg fra Danmark, når du bestiller 60 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Sønderborg for omkring 1.306 kr., når du søger 60 dage forud. Folk har dog, de seneste 72 timer, fundet priser på fly fra Danmark helt ned til 887 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Sønderborg på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Sønderborg er på en lørdag, hvor der kan findes priser helt ned til 1.191 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en torsdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 1.662 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Sønderborg.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Sønderborg?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Sønderborg normalt er dem med afrejse om formiddagen. Vores brugere har fundet fly til Sønderborg om formiddagen helt ned til 627 kr.. Den dyreste tid på dagen at rejse til Sønderborg på, er derimod om aftenen, hvor priserne ligger på omkring 1.598 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Sønderborg?

Lufthavn: Billund, Lufthavn: Esbjerg eller Lufthavn: Karup kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Sønderborg.

Findes der en billigere måde at flyve til Sønderborg på?

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Esbjerg for 2.408 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Sønderborg?

På nuværende tidspunkt inkluderer Danmark rejserestriktioner rejser til Sønderborg. Indrejserestriktioner

Danske statsborgere og bosiddende kan stadig vende tilbage til Danmark når som helst. Rejsende, der ikke er statsborgere eller beboere, kan stadig rejse ind i Danmark med et værdigt formål. Der kræves bevis for at demonstrere et Værdigt formål. Eksempler på 'værdige formål' inkluderer arbejde eller studier i Danmark, transport af varer og forskellige familierelaterede grunde, for eksempel at besøge et familiemedlem eller en partner, der er bosiddende i Danmark. Den fulde liste over 'værdige formål' kan ændres og kan findes href = "https://en.coronasmitte.dk/rules-and-regulations/entry-into-denmark/persons-resident-in-countries-outside -of-danmark "> her .

Indrejsekrav

Rejsende skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen testresultat udstedt inden for 24 timer før ankomst. Rejsende, der flyver fra Grønland og Færøerne, rådes også til at foretage en PCR-test inden for 72 timer efter indrejse i Danmark. Rejser, der tidligere er blevet smittet med COVID-19 og derfor ikke er i stand til at præsentere et negativt testresultat, skal præsentere et positivt COVID- 19 testresultat fra en test udført mellem 14 dage og otte uger før flyvningen. Disse passagerer opfattes ikke længere som værende smitsomme.

Karantænekrav

Rejsende skal tage en hurtigtest, inden de forlader lufthavnen. Alle rejsende er underlagt en 10-dages selvisolering. De kan tage en PCR-test på dag 4 for at forkorte perioden. Der er nogle undtagelser, herunder dem, der leverer varer og tjenester ind/ud af Danmark.

Transitregler

Rejsende, der vender tilbage til deres hjemland, kan rejse gennem Danmark. Alle rejsende der rejser eller rejser til/fra Danmark skal bære masker på alle tidspunkter på fly og i lufthavnen.

Hvis du planlægger rejser til Sønderborg nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Sønderborg

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Sønderborg fundet af momondos brugere for nylig
Air Alsie
23. aug.
CPH04:15København Kastrup
0t. 45min.
SGD05:00Sønderborg
30. sep.
SGD03:00Sønderborg
0t. 45min.
CPH03:45København Kastrup
Air Alsie
27. aug.
CPH04:15København Kastrup
0t. 45min.
SGD05:00Sønderborg
27. sep.
SGD12:45Sønderborg
0t. 45min.
CPH13:30København Kastrup
1.139 kr.
Find lignende
Air Alsie
29. aug.
CPH15:00København Kastrup
0t. 45min.
SGD15:45Sønderborg
1. okt.
SGD03:00Sønderborg
0t. 45min.
CPH03:45København Kastrup
1.246 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Sønderborg

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Sønderborg, så se vores tilbud herunder fra Air Alsie
Air Alsie
15. sep.
CPH14:00København Kastrup
0t. 45min.
SGD14:45Sønderborg

Hvilke flyselskaber flyver til Sønderborg?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Sønderborg

Med lidt over 50.000 passagerer om året er Sønderborg Lufthavn en af de mindre i Danmark. Det lokale flyselskab Air Alsie står for størstedelen af flyvningerne, men klassiske SAS har også fornøjelsen af at tilbyde fly til Sønderborg.

Hvem flyver direkte til Sønderborg?

Air Alsie er det eneste flyselskab, der tilbyder direkte fly til Sønderborg. De direkte afgange foregår udelukkende fra Københavns Lufthavn. Fra slutningen af juni til slutningen af august tilbydes der desuden direkte flyafgange fra Bornholms Lufthavn.

Hvor lang tid tager det at flyve til Sønderborg?

En rejse til Sønderborg fra Københavns Lufthavn tager kun ca. 35 min. Direkte fly fra Bornholms Lufthavn til Sønderborg Lufthavn klarer flyvetiden på blot ca. 55 min. Dermed kan du flyve på ferie fra den ene ende af landet til den anden på under en time. Hvis du flyver fra Billund Lufthavn, skal du først med SAS til København og videre derfra til Sønderborg.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Sønderborg samt afstand til centrum

Sønderborg Lufthavn ligger blot ca. 7 km nord for byens centrum. Sydtrafik tilbyder en såkaldt Flextur fra lufthavnen til byen. Bussen skal bestilles senest to timer før, du skal bruge den. Prisen for en busbillet er ca. 56 DKK.


Populære fly til Sønderborg

Find dine flybilletter til Sønderborg blandt disse populære flyafgange
Fly fra Zürich til Sønderborg
Korteste rejsetid
11t. 45min.
Laveste pris
2.153 kr.
Fly fra Stockholm til Sønderborg
Korteste rejsetid
7t. 05min.
Laveste pris
2.549 kr.
Fly fra København til Sønderborg
Korteste rejsetid
37t. 00min.
Laveste pris
3.210 kr.
Fly fra München til Sønderborg
Korteste rejsetid
12t. 05min.
Laveste pris
4.122 kr.
Fly fra Düsseldorf til Sønderborg
Korteste rejsetid
21t. 25min.
Laveste pris
5.267 kr.
Vis flere

Hvordan kommer man nemmest rundt i Sønderborg?

I centrum af Sønderborg omkring hovedgaden Perlegade kommer du nemmest rundt til fods. Bybusserne fra nummer et til syv kører desuden rundt i byen og ud til seværdighederne og koster ca. 24 DKK for en enkeltbillet. Er vejret til det, kan du leje en cykel hos byens campingplads eller ved Fri BikeShop for ca. 125 DKK pr. dag.


Kan man rejse til Sønderborg uden pas eller visum?

Du behøver hverken pas eller visum for at besøge Sønderborg som dansk statsborger.


Tips og gode råd til Sønderborg

Hvad skal man se i Sønderborg?

En ferie i Sønderborg byder på seværdigheder for enhver. Sønderborg Slot er byens signatur og stolthed, hvor du kan lære mere om historien på det tilhørende museum. Dybbøl Mølle er yderligere et historisk højdepunkt og ligger lige på den anden side af sundet.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Sønderborg Ringriderfest er årets højdepunkt for rejsende med børn. Den årlige fest i juli byder på boder, markeder og naturligvis ringridning. Sønderborg Bugt samt området ved Flensborg Fjord er lig med fisketure og vandsportsaktiviteter for hele familien.

Skal man købe rejseforsikring?

Som udgangspunkt har du ikke brug for en rejseforsikring, da det gule sundhedskort dækker. Det kan dog være en idé at tegne en bagageforsikring samt en tyveriforsikring, hvis du vil være på den sikre side og i øvrigt ikke har den slags inkluderet i dine årlige basisforsikringer.

Kan man drikke vand fra hanen?

I Sønderborg kan du naturligvis drikke vand fra hanen ligesom i alle andre danske byer.

Giver man drikkepenge i Sønderborg?

I Danmark hersker der som bekendt ikke en decideret drikkepengekultur, da lønningerne er høje kombineret med afgifter og skatter på regningerne. Der er dog ikke noget i vejen for at belønne en ekstraordinær service med ca. 50-100 DKK.

Hvor er der gode shoppingområder?

Perlegade er Sønderborgs hovedgade, hvor de fleste butikker ligger. Byen huser også et stort indkøbscenter ved navn Borgen, som byder på omkring 45 butikker, samt gratis parkering de første to timer. Husk også at smage noget fra et klassisk, sønderjysk kaffebord på en af byens caféer! (Priser checket: 08/04/2019).Find billige flybilletter til andre byer i Danmark

Danmark er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?
Flyrejser Europa Danmark Sønderborg
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class