Billige fly fra København til Sønderborg fra 839 kr.

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 31.1
tir. 7.2

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Information om København-Sønderborg fly

Hvor lang tid tager det at flyve fra København til Sønderborg, og kan man flyve direkte?

Bedste pris fundet

1.058 kr.

Hurtigste flyvetid

0t. 45min.

Direkte fly

man., tir., ons., tor., fre. og søn.

Lufthavne i Sønderborg

1 lufthavn
Det bedste tilbud på en enkeltbillet til Sønderborg fra København i de seneste 72 timer er 1.058 kr.. Det bedste tilbud på en returbillet fra København til Sønderborg, der er fundet på momondo i de seneste 72 timer, er 5.725 kr..
Det hurtigste fly fra København til Sønderborg tager 0t. 45min.
Direkte fly fra København til Sønderborg på mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag og søndag. Det eneste flyselskab, der tilbyder direkte fly, er Alsie Express.
Der er 1 lufthavn i nærheden af Sønderborg: Sønderborg (SGD)

Sådan finder du billige fly fra København til Sønderborg

Du behøver ikke lede længere. Vi har gennemgået alle søgninger for denne flyrute på momondo, så du har alt information du skal bruge, for at finde en billig flybillet til din rejse.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Sønderborg?

juli. Det billigste tidspunkt på året at flyve fra København til Sønderborg er juli. Det dyreste tidspunkt er april.

Hvilken dag er det billigst at flyve fra København til Sønderborg?

tirsdag. Den billigste dag er typisk tirsdag. Den dyreste dag er typisk torsdag

Hvilket tidspunkt er det billigst at flyve fra København til Sønderborg?

om formiddagen. Fly fra København til Sønderborg er ca. 48% dyrere om aftenen end om formiddagen

Hvilket flyselskab er billigst til Sønderborg fra København?

Alsie Express. Alsie Express er det mest populære selskab, der flyver fra København til Sønderborg

Hvilken flyrute er billigst fra København til Sønderborg?

København Kastrup - Sønderborg. Flyv fra København Kastrup til Sønderborg for at få de bedste flypriser mellem København og Sønderborg

Hvor lang tid i forvejen bør du booke fly fra København til Sønderborg?

39 dage før. Det billigste tidspunkt at købe en flyrejse fra København til Sønderborg er ca. 39 dage før afgang

Sammenlign flybilletter tur/retur fra København til Sønderborg

Herunder kan du se de bedste priser på din flyrute tur/retur for de næste 3 måneder. Alle ruter blev fundet på momondo denne uge. Se de hurtigste og billigste flyruter fra København til Sønderborg ved at skifte faneblad.
Alsie Express
8. feb.
CPH03:20København Kastrup
0t. 45min.
SGD04:05Sønderborg
8. feb.
SGD11:45Sønderborg
0t. 45min.
CPH12:30København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter fra København til Sønderborg

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra København til Sønderborg, så se nogle af vores tilbud herunder, der leveres af FlexFlight
FlexFlight
21. feb.
CPH10:15København Kastrup
0t. 45min.
SGD11:00Sønderborg
1.058 kr.
Find lignende

Bedste flyselskaber, der flyver fra København til Sønderborg

Sammenlign og se anmeldelser af flyselskaber, der flyver fra København til Sønderborg med momondo
FlyselskabVurderingGratis afbestillingPris
Alsie ExpressPrisFra 779 kr.Gratis afbestillingVurdering
0,0
Søg efter fly fra Alsie Express

  • Er der flyselskaber på ruten fra København Kastrup til Sønderborg, som tilbyder fleksibel afbestilling på grund af COVID-19?

    For at gøre det mindre stressende at booke flybilletter har nogle af de selskaber, som flyver fra København Kastrup til Sønderborg, foretaget nogle tiltag i forbindelse med den globale pandemi. Følgende flyselskaber har måske fleksible afbestillingsregler for at imødekomme de rejsendes behov: Alsie Express og FlexFlight.

  • Hvor langt er der fra København Kastrup til Sønderborg med fly?

    Der er 196,6 km mellem København Kastrup og Sønderborg. Med fly tager denne rute typisk 0t. 45min..


Det tager ikke lang tid at komme til Sønderborg Lufthavn (SGD) fra Københavns Lufthavn (CPH). Du kan nemlig dagligt finde flere direkte flyvninger imellem de to byer. Det er dog ikke mange flyselskaber, som sørger for rejser til Als fra København (CPH), men det kræver da også blot, at der findes et enkelt for, at du kan flyve til den sønderjyske ø. Air Alsie er det selskab, som arrangerer de gode og hyppige afgange imellem de to lufthavne. Du kan derfor næsten altid være sikker på hurtigt at kunne komme til Sønderborg fra hovedstaden. Hurtigt er i særdeleshed nøgleordet eftersom, at det er en flyrejse, som tager under en times tid. Det er en ideel og tidsbesparende måde at komme til øen på, hvad end du er på en erhvervsrejse eller blot ønsker at komme hurtigt og problemfrit til Sønderjylland.

Københavns Lufthavn i Kastrup er næsten altid hurtig at komme til og fra. Først og fremmest kan du fra centrum af København tage både tog og bus direkte til lufthavnen. For eksempel kan du hoppe på buslinje 5C, som stopper centrale steder rundt omkring i byen. Den hurtigste mulighed er dog at tage metroen, som ikke blot kører hele døgnet rundt, men holder i forlængelse af terminal 3. Derudover kan du også let tage din egen bil eller taxa til lufthavnen i Kastrup takket være de gode veje og parkeringsmuligheder omkring lufthavnen. I Sønderborg er der hverken et tog eller en lufthavnsbus at vælge imellem, men det betyder dog ikke, at det er besværligt eller tidskrævende at komme ind til centrum af byen. Uden for lufthavnens indgang vil der typisk altid være en taxa, men skulle det ikke være tilfældet, kan du nemt bestille en. Du kan også vælge at leje en bil, da der i lufthavnen er flere anerkendte biludlejningsfirmaer.

Københavns Lufthavn er den absolut største i både Danmark og hele Øresundsregionen. Det er derfor sjældent, at du vil finde andre lufthavne, som tilbyder flere eller bedre ruter til og fra Sønderborg. Det er nemlig den danske lufthavn, som huser det største antal af internationale og regionale flyselskaber. Det betyder, at lufthavnen er det ideelle udgangspunkt, hvad end din endelige destination er Als, eller du blot er på et hurtigt besøg og derefter skal tilbage til København eller videre til en helt tredje by. På Als er der ikke andre lufthavne end Sønderborg, og det er derfor det eneste sted, som du kan flyve til på øen. Alternativt er der dog flere jyske lufthavne, som blandt andet inkluderer Esbjerg, Billund eller Aarhus. Det er dog værd at bemærke, at de fleste direkte flyvninger fra København til Jylland og Als er til henholdsvis Aarhus eller Sønderborg Lufthavn.


Sønderborg er et glimrende udgangspunkt, hvis du har lyst til at udforske Als eller resten af Sønderjylland. På selve øen er det oplagt at tage en tur til Nordborg, som ikke overraskende ligger på den nordlige del af øen. Du kan også tage til længere vestpå, hvor du umiddelbart efter broen til Jylland vil finde den historiske Dybbøl Mølle. Derefter kan du besøge byerne Gråsten eller Åbenrå, som begge byder på en masse sønderjysk charme. Fra Sønderborg er du kun en kort køretur fra et hav af hyggelige landsbyer samt en masse historiske attraktioner. Foretrækker du dog større byer, kan du nemt tage toget fra byens centrum direkte til Fredericia eller Flensborg. Det kan godt være, at du starter din rejse på en ø, men du kan hurtigt nå rundt til resten af Jylland eller endda over grænsen til Tyskland.


Alternative fly København-Sønderborg

Sammenlign alternative flyruter til og fra nærliggende lufthavne og byer for at finde de bedste priser og mest passende afgangstider
Fly fra Aalborg til København
Hurtigste flyvetid0t. 40min.
Laveste pris348 kr.
Fly fra København til Aalborg
Hurtigste flyvetid0t. 45min.
Laveste pris403 kr.
Fly fra København til Rønne
Hurtigste flyvetid0t. 40min.
Laveste pris648 kr.
Fly fra Billund til København
Hurtigste flyvetid13t. 30min.
Laveste pris853 kr.
Fly fra København til Billund
Hurtigste flyvetid4t. 15min.
Laveste pris573 kr.
Fly fra København til Aarhus
Hurtigste flyvetid0t. 35min.
Laveste pris560 kr.
Fly fra Aarhus til København
Hurtigste flyvetid0t. 35min.
Laveste pris717 kr.
Fly fra Sønderborg til København
Hurtigste flyvetid0t. 45min.
Laveste pris2.266 kr.
Fly fra København til Karup
Hurtigste flyvetid0t. 55min.
Laveste pris1.979 kr.
Fly fra Karup til København
Hurtigste flyvetid0t. 50min.
Laveste pris1.447 kr.

Fly, der minder om København til Sønderborg

Er du fleksibel i forhold til destinationen? Gør søgningen bredere, og find fly, der minder om din rute fra København til Sønderborg

Find billige flybilletter til andre byer i Danmark

Danmark er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Sønderborg fra København.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly fra København til Sønderborg, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Sønderborg fra København.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly fra København til Sønderborg. Du skal bare bruge en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.