Find billige fly til Danmark fra 333 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
man. 4.12
man. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Danmark

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Danmark

Bedste pris på enkeltbillet

333 kr.

Bedste pris på returbillet

659 kr.

Hurtigste flyvetid

0t. 35min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Danmark fra Danmark i de seneste 72 timer er 333 kr. (Aalborg til København Kastrup).
Den bedste pris på en returbillet til Danmark fra Danmark i de seneste 72 timer er 659 kr. (Aalborg til København Kastrup).
Det hurtigste fly til Danmark fra Danmark tager 0t. 35min. (København Kastrup til Aarhus).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Danmark, herunder Scandinavian Airlines, airBaltic og Danish Air.

Indsigter og trends for flyrejser til Danmark

Få indsigter om din flyrejse til Danmark, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvad er det billigste fly til Danmark?

Hvis du leder efter flybilletter til Danmark billigere, så søg efter flyselsskaber som Ryanair, Norwegian og Wizz Air med priser der starter på henholdsvis 75 kr., 75 kr. og 106 kr..
Se priser fra:

Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Danmark?

Nogle af verdens mest besøgte byer ligger i Danmark. Den mest populære by at rejse til i Danmark er København, som momondo-brugere vælger som deres rejsedestination 73% oftere end andre byer. De næstmest populære byer i Danmark er Billund og Aalborg.

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Danmark?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. Billund eller Aalborg, og flyver til den mest populære lufthavn i Danmark (København Kastrup), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 7t. 20min. og 45min..

Hvilke flyselskaber flyver til Danmark?

Du kan finde fly til Danmark med 9 flyselskaber. Hvis du er usikker på, hvilket selskab du skal flyve med, kan du overveje at booke dit fly med Norwegian, Scandinavian Airlines eller Danish Air, eftersom disse er de mest populære blandt vores brugere. Norwegian er det mest foretrukne, idet 66% af momondos rejsende booker fly med dette flyselskab.

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Danmark? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder

De billigste fly til byer i Danmark

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Danmark fra Danmark
København
København

Brugbar information om dit fly til Danmark

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Danmark

Hvilke populære vartegn er der i Danmark?

Hvilken lufthavn er det bedst at lande i for at besøge Tivoli?

Den lufthavn nærmest Tivoli er København Lufthavn, som ligger i København. Hvis du planlægger at besøge eller bo i området er din bedste mulighed at flyve til København Lufthavn.

Hvad er den mest populære lufthavn i Danmark at flyve til?

Hvor meget koster fly til Danmark?

I gennemsnit koster et fly til Danmark 2.119 kr. pr. billet. Vi har dog haft brugere, der har fundet fly til Danmark for så lidt som 330 kr.. Hvis du ikke kan finde en flybillet til 330 kr., men formår at finde en til 1.649 kr. eller mindre, så er det stadig et godt tilbud. Vær opmærksom på, at flypriserne varierer afhængigt af, hvor du flyver fra, hvilken tid på året du rejser, og hvilket flyselskab du flyver med.

Hvor er det billigst at flyve til i Danmark?

Når du rejser til Danmark, byder Aalborg lufthavn i Aalborg på de gennemsnitlige billigste fly med en gennemsnitspris på 330 kr., mens den næstbilligste løsning er København Kastrup lufthavn med en gennemsnitspris på 331 kr. til København.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Danmark?

Priser for fly til Danmark opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Danmark?

Fra november 2023 er der 71 udbydere at vælge mellem for fly til Danmark.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Danmark?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Danmark hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Danmark?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Danmark kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Danmark. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Danmark

Find fly til disse populære byer i Danmark fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Danmark

Se de billigste flyrejser til Danmark fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
AalborgKøbenhavn0t. 45min.659 kr.
AarhusKøbenhavn0t. 35min.659 kr.
KøbenhavnAalborg0t. 45min.700 kr.
KøbenhavnAarhus0t. 35min.741 kr.
KøbenhavnRønne0t. 40min.870 kr.
BillundKøbenhavn7t. 20min.1.108 kr.
KøbenhavnBillund3t. 10min.1.393 kr.
SønderborgKøbenhavn0t. 45min.1.665 kr.
KøbenhavnSønderborg0t. 40min.1.672 kr.
KøbenhavnKarup0t. 50min.2.739 kr.
KarupKøbenhavn0t. 50min.3.324 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Danmark

Hvilket cuisine er Danmark kendt for?

Det danske køkken byder på mange traditionsrige retter, som kan nydes i både storbyerne og på landet. I nyere tid er flere kokke dog begyndt at eksperimentere mere med lokale råvarer, som har ført til det nye og fantastiske nordiske køkken. I København kan du naturligvis vælge imellem både klassiske og moderne spisesteder, men ønsker du at prøve lidt af det hele, kan du med fordel besøge Torvehallerne. Det indendørs madmarked byder på mange små butikker og danskproducerede lækkerier. Iblandt de mange specialforretninger kan du også finde flere små restauranter, der blandt andet leverer en moderne twist på det klassiske smørrebrød. Er du mere til noget sødt, bør du tage en tur til Sønderjylland, som i særdeleshed er blevet berømt for sine mange kaffeborde. Traditionen med eftermiddagskage og kaffe opstod, da landsdelen stadig var en del af Tyskland. Af denne grund manglede de mange danskere i området et samlingspunkt, hvilket førte til det, der i dag er kendt som et sønderjysk kaffebord. Den kulinariske oplevelse er perfekt til dem, som har en sød tand, og kan jævnligt opleves i Gråsten.

Hvad kan man se og opleve i Danmark?

En af de mest populære attraktioner i Danmark er den gamle forlystelsespark Tivoli, som ligger i hjertet af København. Parken er normalt altid fyldt med mennesker, men især ved juletid og Halloween kan den være ekstra travl. Det skyldes, at både lokale og turister ønsker at opleve de imponerende dekorationer og markeder, som altid finder sted omkring højtiderne. En lige så magisk attraktion er det store H.C. Andersen Museum i Odense, der er dedikeret til byens verdensberømte forfatter. Overalt i det nye museum kan du opleve lyd og billeder, som tilsammen vækker en masse af de verdenskendte eventyr til live. Det er noget hele familien kan nyde sammen, hvilket betyder, at der især er travlt i ferieperioderne. Generelt er de fleste attraktioner rundt omkring i landet mere besøgte i netop skoleferierne. Det kan derfor anbefales at vælge et af de mange flytilbud til Danmark udenmfor de store turistsæsoner. Med det sagt, så er der dog rigeligt med seværdigheder at vælge imellem, som stadig kan nydes selv i travle perioder.

Hvilke pas- og visumkrav er gældende, når man besøger Danmark?

De fleste EU-borgere skal blot medbringe deres pas for at komme på et fly til Danmark. Det samme er mere eller mindre gældende for alle borgere i Storbritannien, der udover et pas blot skal medbringe et nationalt sundheds- eller identifikationskort. Et krav om visum for britiske borgere er kun gældende for ophold på over 90 dage.


Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Danmark

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Danmark?

    Prisagenter giver dig besked på e-mail, når priserne for fly til Danmark falder. For at aktivere funktionen skal du først vælge dine ønskede rejsedage og starte en søgning. Når du gennemser dine resultater, vil du kunne se Prisagent-funktionen og klikke på den for at slå notifikationer til.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Danmark med momondo?

    Med "Prisprognose" kan du finde ud af i hvor god tid, du skal booke dit fly. Uanset om du vil spare penge på din rejse ved at booke på en særlig ugedag eller et specifikt tidspunkt, giver vi dig nyttig information om det ideelle tidspunkt at booke på. Vores "Priskalender" viser dig et hurtigt overblik over, hvornår du skal booke din rejse for at få en lavere pris. Ved at oprette "Prisagenter" kan du holde dig opdateret om prisændringer og booke dit fly på det rette tidspunkt. Søg ud fra dit budget og din ønskede rejsedestination med funktionen "Explore". Uanset om du leder efter idéer til dit næste rejseeventyr eller sparetips, er vores blog "Discover" et genialt sted at starte.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    Vi sammenligner priser fra mere end 700 konkurrenter for at kunne give dig den bedste pris. momondo opererer på over 30 markeder verden over for at give dig adgang til flest mulige ruter og tilbud. Søg efter din rejse på momondo for at få et bredt udvalg af tilbud fra flyselskaber og online rejsebureauer.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Danmark?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Danmark, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Danmark, så du sparer tid og penge.

Kan jeg finde fly til Danmark med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Danmark med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Danmark?

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Danmark.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Danmark lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Danmark. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Danmark på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.