Find billige flybilletter til Punta Cana

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Punta Cana (PUJ)
fre.. 30.7.
fre.. 6.8.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Punta Cana. De nuværende restriktioner til Punta Cana er baseret på Dominikanske Republik rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Dominikanske Republik

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Punta Cana

Find de billigste fly til disse Punta Cana-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Punta Cana

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Punta Cana

København (CPH) til Santo Domingo (SDQ)

Fly til Punta Cana ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Santo Domingo Las Americas, hvor den gennemsnitlige pris er 5.472 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PUNTA CANA FRA KØBENHAVNseptember15% billigereAt flyve fra København til Punta Cana ​​koster i gennemsnit blot 4.807 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PUNTA CANA FRA KØBENHAVNjuli21% dyrereDet koster cirka 6.859 kr. at flyve til Punta Cana ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PUNTA CANA FRA KØBENHAVNfebruar521% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Punta Cana fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Punta Cana?

Danske turister taler ofte om drømmeferier, og for de fleste indebærer det et sted med masser af varme, skønne strande og et tropisk klima. Alt det får du, når du rejser med fly til Punta Cana i Den Dominikanske Republik. De fleste danskere vil mene, at vejret i byen er skønt året rundt, men den bedste sæson for rejser med fly til Punta Cana er alligevel fra december til marts, hvor temperaturen er ca. 30 °C om dagen og ca. 22 °C om aftenen. Det er også dejligt at rejse i perioden fra april til november, men det kan blive meget hedt og fugtigt. Maj og oktober er måneder med en del nedbør.

Hvilket er det absolut billigste fly til Punta Cana?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Punta Cana, lå på 899 kr./pr. person fra Miami, hvilket er 81% billigere end gennemsnitsflyprisen til Punta Cana. Hvis du vil finde de billigste priser til Punta Cana fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Punta Cana?

Den billigste måned at flyve til Punta Cana fra Danmark er i september. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 4.807 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. maj måned er endnu en god mulighed for at rejse til Punta Cana med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 4.940 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Punta Cana?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Punta Cana fra Danmark, når du bestiller 60 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Punta Cana for omkring 5.651 kr., når du søger 60 dage forud. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Punta Cana fra Danmark helt ned til 4.669 kr. på momondo.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Punta Cana på?

Vores data viser at mandag er den billigste dag at flyve til Punta Cana på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 5.301 kr.. Fly fra Danmark til Punta Cana på en fredag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 5.635 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Punta Cana?

Om formiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Punta Cana, hvor du kan finde priser helt ned til 4.166 kr.. Hvis du flyver fra Punta Cana om formiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Fly om morgenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 5.447 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Punta Cana?

Rejsende, som flyver til Punta Cana, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: La Romana (58 km fra Punta Cana centrum), Lufthavn: Santo Domingo Las Americas (134 km fra Punta Cana centrum) eller Lufthavn: Nagua Samana El Catey Intl (152 km fra Punta Cana centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Punta Cana på?

Med en gennemsnitspris på 4.277 kr. pr. person er Lufthavn: Nagua Samana El Catey Intl den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Punta Cana. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Punta Cana?

På nuværende tidspunkt inkluderer Dominikanske Republik rejserestriktioner rejser til Punta Cana. Indrejserestriktioner

Den Dominikanske Republik har genåbnet sine luftgrænser.

Indrejsekrav

Fra den 15. september behøver rejsende ikke længere at fremvise en negativ PCR- eller COVID-19-test ved ankomsten. I stedet vil lufthavnene ved ankomsten foretage en hurtig, aleatorisk åndedrætstest for mellem 3 og 10 % af passagererne og alle dem, der har symptomer. Alle passagerer skal også foretage temperaturkontrol. Rejsende skal udfylde og indsende en Travelers Health Affidavit. Via denne formular erklærer passagererne, at de ikke har følt nogen COVID-19-relaterede symptomer indenfor de sidste 72 timer, og oplyser kontaktoplysninger for de næste 30 dage

Karantænekrav

Rejsende der viser symptomer eller har positive testresultater, vil blive isoleret og besøgt på godkendte steder.

Hvis du planlægger rejser til Punta Cana nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Punta Cana

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Punta Cana fundet af momondos brugere for nylig
Lufthansa
15. nov.
CPH05:00København Kastrup
12t. 50min.
1 stop
PUJ17:50Punta Cana
28. nov.
PUJ14:30Punta Cana
13t. 15min.
1 stop
CPH03:45København Kastrup
4.669 kr.
Find lignende
Air France
14. dec.
CPH04:50København Kastrup
13t. 55min.
1 stop
PUJ18:45Punta Cana
21. dec.
PUJ16:05Punta Cana
12t. 15min.
1 stop
CPH04:20København Kastrup
4.845 kr.
Find lignende
Lufthansa
14. dec.
CPH01:00København Kastrup
16t. 50min.
2 stop
PUJ17:50Punta Cana
21. dec.
PUJ14:30Punta Cana
13t. 15min.
1 stop
CPH03:45København Kastrup
5.399 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
26. aug.
CPH02:40København Kastrup
15t. 15min.
1 stop
PUJ17:55Punta Cana
2. sep.
PUJ14:00Punta Cana
16t. 55min.
1 stop
CPH06:55København Kastrup
6.104 kr.
Find lignende
Lufthansa
25. aug.
CPH02:40København Kastrup
15t. 00min.
1 stop
PUJ17:40Punta Cana
1. sep.
PUJ14:00Punta Cana
17t. 45min.
1 stop
CPH07:45København Kastrup
5.474 kr.
Find lignende
Lufthansa
15. nov.
CPH01:40København Kastrup
16t. 10min.
1 stop
PUJ17:50Punta Cana
28. nov.
PUJ14:30Punta Cana
17t. 00min.
2 stop
CPH07:30København Kastrup
5.116 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Punta Cana

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Punta Cana, så se nogle af vores tilbud herunder.
Flere flyselskaber
18. aug.
CPH02:40København Kastrup
15t. 00min.
1 stop
PUJ17:40Punta Cana
3.209 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
11. aug.
CPH02:40København Kastrup
15t. 00min.
1 stop
PUJ17:40Punta Cana
4.342 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
11. aug.
CPH02:40København Kastrup
15t. 00min.
1 stop
PUJ17:40Punta Cana
4.405 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Punta Cana?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Punta Cana

Det er især de store klassiske flyselskaber, der tilbyder den lange rejse med fly til Punta Cana. Fra Københavns Lufthavn kan du eksempelvis flyve med udbydere som United Airlines, Air Canada eller AeroMexico. Fra Billund Lufthavn kan du eksempelvis flyve med Delta Air Lines eller Air France. Fælles for de klassiske flyselskaber er, at der oftest er check-in bagage samt mad og drikke inkluderet i billetprisen. Dermed er det blot at søge efter billige flybilletter til Punta Cana.

Hvem flyver direkte til Punta Cana?

For nuværende er der ingen flyselskaber, der tilbyder flybilletter til Punta Cana på direkte flyafgange. Til gengæld kan du rejse fra Københavns Lufthavn, Billund Lufthavn, Aarhus Lufthavn i Tirstrup eller Aalborg Lufthavn i Nørresundby med mellemlandinger undervejs.

Hvor lang tid tager det at flyve til Punta Cana?

Flyver du eksempelvis fra Københavns Lufthavn eller Billund Lufthavn med et enkelt stop undervejs, tager turen med fly til Punta Cana ca. 14 t og 30 min som det hurtigste.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Punta Cana samt afstand til centrum

Langt de fleste turister, der lander i Punta Cana Lufthavn, tager en taxa til centrum. Prisen er ca. 1015 DOP (ca. 133 DKK). Du kan også prøve kræfter med en langt billigere transportform – nemlig de lokale busser kaldet guaguas. Prisen er ca. 40 DOP (ca. 5 DKK) for en enkeltbillet.


Hvordan kommer man nemmest rundt i Punta Cana?

Du kommer nemmest rundt til fods, da langt de fleste hoteller ligger i gåafstand til stranden og bymidten. Derudover kan du med fordel benytte de såkaldte motoconchos til en pris af ca. 99 DOP (ca. 13 DKK) pr. tur.


Kan man rejse til Punta Cana uden pas eller visum?

Som dansk statsborger skal du ikke søge om visum for at holde ferie i landet. Ved ankomst skal du betale for et såkaldt turistkort, der normalt er gyldigt i 30 dage og koster ca. 510 DOP (ca. 67 DKK). Derudover skal dit pas være gyldigt i mindst seks måneder ud over rejsens slutdato.


Tips og gode råd til Punta Cana

Hvad skal man se i Punta Cana?

Seværdigheder i Punta Cana er især byens strande. Byen ligger på den østlige side af øen, hvor Atlanterhavet og Det Caribiske Hav mødes. Samtidig siges det, at byen har nogle af de smukkeste strande i hele Den Dominikanske Republik. Corales, Cortecito, Macao og Juanillo er blot nogle af de populære strande med kridhvidt sand og azurblåt hav.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Der er mange oplevelser i Punta Cana, hvis du rejser med børn. Marinarium er et af de bedste steder at snorkle, mens Seaquarium er stedet, hvor du får en dykkerhjelm på og derefter kan gå på havbunden med udsigt til livet under overfladen. Ridning, golf og helikoptertur er også oplagte aktiviteter for hele familien.

Skal man købe rejseforsikring?

Det er en god idé at investere i en rejseforsikring, når du holder ferie i Punta Cana. Du kan skræddersy forsikringen dine behov med forskellige tillægsforsikringer som bagage- og tyveriforsikring.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen i Punta Cana kan drikkes.

Giver man drikkepenge i Punta Cana?

I Punta Cana giver du typisk ca. 10 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Caribbean Street og Plaza Bavaro er to steder med mange indkøbsmuligheder. (Priser checket: 22/04/2019).Find billige flybilletter til andre byer i Dominikanske Republik

Dominikanske Republik er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class