Find billige fly til Punta Cana fra 2.937 kr.

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 3.10
tir. 10.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Punta Cana

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Punta Cana

Bedste pris på enkeltbillet

2.937 kr.

Bedste pris på returbillet

5.102 kr.

Hurtigste flyvetid

24t. 50min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Punta Cana fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.937 kr. (København Kastrup til Punta Cana).
Den bedste pris på en returbillet til Punta Cana fra Danmark i de seneste 72 timer er 5.102 kr. (København Kastrup til Punta Cana).
Det hurtigste fly til Punta Cana fra Danmark tager 24t. 50min. (København Kastrup til Punta Cana).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Punta Cana, herunder SWISS og Brussels Airlines.

Indsigter og trends for flyrejser til Punta Cana

Få indsigter om din flyrejse til Punta Cana, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Punta Cana?

Den billigste måned at flyve til Punta Cana fra Danmark er i september. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 4.585 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. maj måned er endnu en god mulighed for at rejse til Punta Cana med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 5.293 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Punta Cana på?

Vores data viser at onsdag er den billigste dag at flyve til Punta Cana på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 5.804 kr.. Fly fra Danmark til Punta Cana på en tirsdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 7.228 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Punta Cana?

Om formiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Punta Cana, hvor du kan finde priser helt ned til 5.804 kr.. Hvis du flyver fra Punta Cana om formiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Fly om eftermiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 8.000 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Punta Cana?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Punta Cana afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Santo Domingo Las Americas (den mest populære lufthavn i Punta Cana), så tager det 20t. 04min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Santo Domingo Las Americas, er den gennemsnitlige rejsetid 20t. 55min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Punta Cana?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Punta Cana fra Danmark, når du booker 60 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Punta Cana for omkring 6.765 kr., når du søger 60 dage forud.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Punta Cana

Find de billigste fly til disse Punta Cana-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Punta Cana

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Punta Cana

København (CPH) til Punta Cana (PUJ)

Fly til Punta Cana ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Punta Cana, hvor den gennemsnitlige pris er 6.765 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PUNTA CANA FRA KØBENHAVNseptember33% billigereAt flyve fra København til Punta Cana ​​koster i gennemsnit blot 4.585 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PUNTA CANA FRA KØBENHAVNjuli38% dyrereDet koster cirka 9.340 kr. at flyve til Punta Cana ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PUNTA CANA FRA KØBENHAVNjanuar1.101% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Punta Cana fra København i januar end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Punta Cana

Danske turister taler ofte om drømmeferier, og for de fleste indebærer det et sted med masser af varme, skønne strande og et tropisk klima. Alt det får du, når du rejser med fly til Punta Cana i Den Dominikanske Republik. De fleste danskere vil mene, at vejret i byen er skønt året rundt, men den bedste sæson for rejser med fly til Punta Cana er alligevel fra december til marts, hvor temperaturen er ca. 30 °C om dagen og ca. 22 °C om aftenen. Det er også dejligt at rejse i perioden fra april til november, men det kan blive meget hedt og fugtigt. Maj og oktober er måneder med en del nedbør.

Hvilket er det absolut billigste fly til Punta Cana?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Punta Cana, lå på 1.190 kr./pr. person fra Cartagena, hvilket er 58% billigere end gennemsnitsflyprisen til Punta Cana. Hvis du vil finde de billigste priser til Punta Cana fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Punta Cana?

Rejsende, som flyver til Punta Cana, kan måske finde bedre priser til La Romana Lufthavn (58 km fra Punta Cana centrum), Santo Domingo Las Americas Lufthavn (134 km fra Punta Cana centrum) eller Nagua Samana El Catey Intl Lufthavn (152 km fra Punta Cana centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Punta Cana på?

Med en gennemsnitspris på 2.853 kr. pr. person er Punta Cana Lufthavn den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Punta Cana. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Punta Cana Lufthavn?

Priser for fly til Punta Cana Lufthavn blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Punta Cana Lufthavn?

Fra september 2023 er der 17 udbydere at vælge mellem for fly til Punta Cana Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Punta Cana Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Punta Cana Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Punta Cana Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Punta Cana Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


Gode tilbud på fly til Punta Cana

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Punta Cana fundet af momondos brugere for nylig
SWISS
8. mar.
CPH15:00København Kastrup
27t. 35min.
1 stop
PUJ19:35Punta Cana
16. mar.
PUJ13:30Punta Cana
20t. 40min.
2 stop
CPH10:10København Kastrup
5.102 kr.
Find lignende
Brussels Airlines
8. mar.
CPH07:15København Kastrup
32t. 30min.
2 stop
PUJ16:45Punta Cana
16. mar.
PUJ13:30Punta Cana
24t. 05min.
2 stop
CPH13:35København Kastrup
5.420 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
8. mar.
CPH09:55København Kastrup
32t. 40min.
1 stop
PUJ19:35Punta Cana
16. mar.
PUJ13:30Punta Cana
34t. 50min.
1 stop
CPH00:20København Kastrup
6.121 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Punta Cana

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Punta Cana, så se nogle af vores tilbud herunder.
Flere flyselskaber
16. okt.
CPH19:00København Kastrup
24t. 55min.
2 stop
PUJ19:55Punta Cana
2.937 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
17. okt.
CPH18:25København Kastrup
25t. 00min.
2 stop
PUJ19:25Punta Cana
3.241 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
16. okt.
CPH19:05København Kastrup
24t. 50min.
3 stop
PUJ19:55Punta Cana
3.283 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Punta Cana?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Punta Cana

Hvilke flyselskaber flyver til Punta Cana?

SWISS-fly til Punta Cana

SWISS er et populært valg for brugere, der rejser til Punta Cana. Selskabet flyver 1 fly om ugen til Punta Cana, og de flyver oftest fra Frankfurt Intl. Billetpriserne hos SWISS afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 4.114 kr. (fra København Kastrup). I 261 anmeldelser har momondo-brugere givet SWISS en gennemsnitlig bedømmelse på 8,0/10.

Delta-fly til Punta Cana

Et andet populært valg for fly til Punta Cana er Delta (7,8/10, 1.565 anmeldelser). De fleste Delta-fly, der lander i Punta Cana, kommer fra Atlanta Hartsfield Jackson, men der er 21 Delta-fly til Punta Cana fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med Delta, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 5.193 kr. (Billund til Punta Cana, returrejse).


Populære fly til Punta Cana

Find dine flybilletter til Punta Cana blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Punta Cana
Hurtigste flyvetid26t. 53min.
Laveste pris5.158 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Punta Cana

Du kommer nemmest rundt til fods, da langt de fleste hoteller ligger i gåafstand til stranden og bymidten. Derudover kan du med fordel benytte de såkaldte motoconchos til en pris af ca. 99 DOP (ca. 13 DKK) pr. tur.


Visumkrav for Punta Cana

Som dansk statsborger skal du ikke søge om visum for at holde ferie i landet. Ved ankomst skal du betale for et såkaldt turistkort, der normalt er gyldigt i 30 dage og koster ca. 510 DOP (ca. 67 DKK). Derudover skal dit pas være gyldigt i mindst seks måneder ud over rejsens slutdato.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Punta Cana


De bedste oplevelser og seværdigheder i Punta Cana

Hvad skal man se i Punta Cana?

Seværdigheder i Punta Cana er især byens strande. Byen ligger på den østlige side af øen, hvor Atlanterhavet og Det Caribiske Hav mødes. Samtidig siges det, at byen har nogle af de smukkeste strande i hele Den Dominikanske Republik. Corales, Cortecito, Macao og Juanillo er blot nogle af de populære strande med kridhvidt sand og azurblåt hav.

Skal man købe rejseforsikring?

Det er en god idé at investere i en rejseforsikring, når du holder ferie i Punta Cana. Du kan skræddersy forsikringen dine behov med forskellige tillægsforsikringer som bagage- og tyveriforsikring.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen i Punta Cana kan drikkes.

Giver man drikkepenge i Punta Cana?

I Punta Cana giver du typisk ca. 10 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Caribbean Street og Plaza Bavaro er to steder med mange indkøbsmuligheder.


Find billige flybilletter til andre byer i Dominikanske Republik

Dominikanske Republik er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Punta Cana?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Punta Cana, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Punta Cana, så du sparer tid og penge.

Kan jeg finde fly til Punta Cana med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Punta Cana, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Punta Cana?

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Punta Cana. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Punta Cana lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Prisagenter på fly til Punta Cana er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Punta Cana på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.