Find billige fly til Punta Cana

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 2.10
søn. 9.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Punta Cana

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Punta Cana

Bedste pris på enkeltbillet

2.368 kr.

Bedste pris på returbillet

4.489 kr.

Hurtigste flyvetid

32t. 10min.

Betjenes af

6 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Punta Cana fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.368 kr. (København Kastrup til Punta Cana).
Den bedste pris på en returbillet til Punta Cana fra Danmark i de seneste 72 timer er 4.489 kr. (København Kastrup til Punta Cana).
Det hurtigste fly til Punta Cana fra Danmark tager 32t. 10min. (København Kastrup til Punta Cana).
Der er 6 flyselskaber, som flyver til Punta Cana, herunder American Airlines, Air Canada og Lufthansa.

Indsigter og trends for flyrejser til Punta Cana

Få indsigter om din flyrejse til Punta Cana, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Punta Cana?

Den billigste måned at flyve til Punta Cana fra Danmark er i september. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 5.292 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. januar måned er endnu en god mulighed for at rejse til Punta Cana med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 5.646 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Punta Cana?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Punta Cana, lå på 1.551 kr./pr. person fra Cali, hvilket er 84% billigere end gennemsnitsflyprisen til Punta Cana. Hvis du vil finde de billigste priser til Punta Cana fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
See prices from:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Punta Cana på?

Vores data viser at onsdag er den billigste dag at flyve til Punta Cana på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 5.889 kr.. Fly fra Danmark til Punta Cana på en lørdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 7.148 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Punta Cana?

Om formiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Punta Cana, hvor du kan finde priser helt ned til 4.634 kr.. Hvis du flyver fra Punta Cana om formiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Fly om eftermiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 6.678 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Punta Cana?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Punta Cana afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Santo Domingo Las Americas (den mest populære lufthavn i Punta Cana), så tager det 24t. 50min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Santo Domingo Las Americas, er den gennemsnitlige rejsetid 29t. 02min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Punta Cana?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Punta Cana fra Danmark, når du booker 60 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Punta Cana for omkring 7.098 kr., når du søger 60 dage forud.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Punta Cana

Find de billigste fly til disse Punta Cana-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Punta Cana

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Punta Cana

København (CPH) til Punta Cana (PUJ)

Fly til Punta Cana ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Punta Cana, hvor den gennemsnitlige pris er 7.098 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PUNTA CANA FRA KØBENHAVNseptember25% billigereAt flyve fra København til Punta Cana ​​koster i gennemsnit blot 5.292 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PUNTA CANA FRA KØBENHAVNjuli43% dyrereDet koster cirka 10.182 kr. at flyve til Punta Cana ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PUNTA CANA FRA KØBENHAVNfebruar569% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Punta Cana fra København i februar end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Punta Cana

Danske turister taler ofte om drømmeferier, og for de fleste indebærer det et sted med masser af varme, skønne strande og et tropisk klima. Alt det får du, når du rejser med fly til Punta Cana i Den Dominikanske Republik. De fleste danskere vil mene, at vejret i byen er skønt året rundt, men den bedste sæson for rejser med fly til Punta Cana er alligevel fra december til marts, hvor temperaturen er ca. 30 °C om dagen og ca. 22 °C om aftenen. Det er også dejligt at rejse i perioden fra april til november, men det kan blive meget hedt og fugtigt. Maj og oktober er måneder med en del nedbør.

Rejsende, som flyver til Punta Cana, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: La Romana (58 km fra Punta Cana centrum), Lufthavn: Santo Domingo Las Americas (134 km fra Punta Cana centrum) eller Lufthavn: Nagua Samana El Catey Intl (152 km fra Punta Cana centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Med en gennemsnitspris på 7.115 kr. pr. person er Lufthavn: Punta Cana den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Punta Cana. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.Gode tilbud på fly til Punta Cana

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Punta Cana fundet af momondos brugere for nylig

Andre kabineklasser på fly til Punta Cana

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Punta Cana

Hvilke flyselskaber flyver til Punta Cana?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Punta Cana

Hvilke flyselskaber flyver til Punta Cana?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Punta Cana fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Air France, Condor, TAP AIR PORTUGAL og Lufthansa. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Punta Cana, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

SWISS-fly til Punta Cana

SWISS er et populært valg for brugere, der rejser til Punta Cana. Selskabet flyver 3 fly om ugen til Punta Cana, og de flyver oftest fra Frankfurt Intl. Billetpriserne hos SWISS afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 5.775 kr. (fra København Kastrup). I 140 anmeldelser har momondo-brugere givet SWISS en gennemsnitlig bedømmelse på 8,4/10.

Delta-fly til Punta Cana

Et andet populært valg for fly til Punta Cana er Delta (7,9/10, 410 anmeldelser). De fleste Delta-fly, der lander i Punta Cana, kommer fra Atlanta Hartsfield Jackson, men der er 14 Delta-fly til Punta Cana fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med Delta, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 5.773 kr. (Aalborg til Punta Cana, returrejse).


Lufthavne i nærheden af Punta Cana

Neden for finder du alle lufthavne i Punta Cana samt deres afstand til centrum

Langt de fleste turister, der lander i Punta Cana Lufthavn, tager en taxa til centrum. Prisen er ca. 1015 DOP (ca. 133 DKK). Du kan også prøve kræfter med en langt billigere transportform – nemlig de lokale busser kaldet guaguas. Prisen er ca. 40 DOP (ca. 5 DKK) for en enkeltbillet.


Populære fly til Punta Cana

Find dine flybilletter til Punta Cana blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Punta Cana
Hurtigste flyvetid16t. 05min.
Laveste pris4.489 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Punta Cana

Du kommer nemmest rundt til fods, da langt de fleste hoteller ligger i gåafstand til stranden og bymidten. Derudover kan du med fordel benytte de såkaldte motoconchos til en pris af ca. 99 DOP (ca. 13 DKK) pr. tur.


Visumkrav for Punta Cana

Som dansk statsborger skal du ikke søge om visum for at holde ferie i landet. Ved ankomst skal du betale for et såkaldt turistkort, der normalt er gyldigt i 30 dage og koster ca. 510 DOP (ca. 67 DKK). Derudover skal dit pas være gyldigt i mindst seks måneder ud over rejsens slutdato.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Punta Cana


De bedste oplevelser og seværdigheder i Punta Cana

Hvad skal man se i Punta Cana?

Seværdigheder i Punta Cana er især byens strande. Byen ligger på den østlige side af øen, hvor Atlanterhavet og Det Caribiske Hav mødes. Samtidig siges det, at byen har nogle af de smukkeste strande i hele Den Dominikanske Republik. Corales, Cortecito, Macao og Juanillo er blot nogle af de populære strande med kridhvidt sand og azurblåt hav.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Der er mange oplevelser i Punta Cana, hvis du rejser med børn. Marinarium er et af de bedste steder at snorkle, mens Seaquarium er stedet, hvor du får en dykkerhjelm på og derefter kan gå på havbunden med udsigt til livet under overfladen. Ridning, golf og helikoptertur er også oplagte aktiviteter for hele familien.

Skal man købe rejseforsikring?

Det er en god idé at investere i en rejseforsikring, når du holder ferie i Punta Cana. Du kan skræddersy forsikringen dine behov med forskellige tillægsforsikringer som bagage- og tyveriforsikring.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen i Punta Cana kan drikkes.

Giver man drikkepenge i Punta Cana?

I Punta Cana giver du typisk ca. 10 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Caribbean Street og Plaza Bavaro er to steder med mange indkøbsmuligheder.


Find billige flybilletter til andre byer i Dominikanske Republik

Dominikanske Republik er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Punta Cana, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Punta Cana, så du sparer tid og penge.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Punta Cana, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Punta Cana. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Prisagenter på fly til Punta Cana er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.