Find billige flybilletter til Punta Cana

Returrejse
Economy
San Francisco (SFO)
Punta Cana (PUJ)
fre.. 18.9.
fre.. 25.9.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

De billigste fly til lufthavne i Punta Cana

Find de billigste fly til disse Punta Cana-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Der er i øjeblikket ingen data for den valgte rute. Vælg venligst en ny afrejselufthavn

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Punta Cana?

Danske turister taler ofte om drømmeferier, og for de fleste indebærer det et sted med masser af varme, skønne strande og et tropisk klima. Alt det får du, når du rejser med fly til Punta Cana i Den Dominikanske Republik. De fleste danskere vil mene, at vejret i byen er skønt året rundt, men den bedste sæson for rejser med fly til Punta Cana er alligevel fra december til marts, hvor temperaturen er ca. 30 °C om dagen og ca. 22 °C om aftenen. Det er også dejligt at rejse i perioden fra april til november, men det kan blive meget hedt og fugtigt. Maj og oktober er måneder med en del nedbør.

Hvilket er det absolut billigste fly til Punta Cana?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Punta Cana, lå på 898 kr./pr. person fra Miami, hvilket er 79% billigere end gennemsnitsflyprisen til Punta Cana. Hvis du vil finde de billigste priser til Punta Cana fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Punta Cana?

Generelt er september den billigste måned at flyve fra Danmark til Punta Cana på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 4.800 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Punta Cana i september, så er januar den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Punta Cana i januar har en gennemsnitlig pris på omkring 4.938 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Punta Cana?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Punta Cana 60 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Punta Cana for 5.576 kr.. Folk har dog, de seneste 72 timer, fundet priser på fly fra Danmark helt ned til 4.643 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Punta Cana på?

Ifølge vores data er tirsdag den billigste dag at flyve til Punta Cana fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en tirsdag var 5.272 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en fredag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 5.621 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Punta Cana.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Punta Cana?

Om formiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Punta Cana, hvor du kan finde priser helt ned til 4.362 kr.. Hvis du flyver fra Punta Cana om formiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Fly om morgenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 5.502 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Punta Cana?

Rejsende, som flyver til Punta Cana, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: La Romana (58 km fra Punta Cana centrum), Lufthavn: Santo Domingo Las Americas (134 km fra Punta Cana centrum) eller Lufthavn: Nagua Samana El Catey Intl (152 km fra Punta Cana centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Punta Cana på?

Med en gennemsnitspris på 3.909 kr. pr. person er Lufthavn: Punta Cana den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Punta Cana. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Gode tilbud på fly til Punta Cana

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Punta Cana fundet af momondos brugere for nylig
Billigst
Bedst
Hurtigst
KLM
20. jan.
CPH
København Kastrup
52t. 50min.
2 stop
PUJ
Punta Cana
24. jan.
PUJ
Punta Cana
20t. 25min.
2 stop
CPH
København Kastrup
4.643 kr.
Find lignende
Delta
20. jan.
CPH
København Kastrup
37t. 12min.
2 stop
PUJ
Punta Cana
24. jan.
PUJ
Punta Cana
22t. 55min.
2 stop
CPH
København Kastrup
5.397 kr.
Find lignende
Delta
20. jan.
CPH
København Kastrup
33t. 17min.
2 stop
PUJ
Punta Cana
24. jan.
PUJ
Punta Cana
37t. 45min.
2 stop
CPH
København Kastrup
5.403 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Punta Cana?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Punta Cana

Det er især de store klassiske flyselskaber, der tilbyder den lange rejse med fly til Punta Cana. Fra Københavns Lufthavn kan du eksempelvis flyve med udbydere som United Airlines, Air Canada eller AeroMexico. Fra Billund Lufthavn kan du eksempelvis flyve med Delta Air Lines eller Air France. Fælles for de klassiske flyselskaber er, at der oftest er check-in bagage samt mad og drikke inkluderet i billetprisen. Dermed er det blot at søge efter billige flybilletter til Punta Cana.

Hvem flyver direkte til Punta Cana?

For nuværende er der ingen flyselskaber, der tilbyder flybilletter til Punta Cana på direkte flyafgange. Til gengæld kan du rejse fra Københavns Lufthavn, Billund Lufthavn, Aarhus Lufthavn i Tirstrup eller Aalborg Lufthavn i Nørresundby med mellemlandinger undervejs.

Hvor lang tid tager det at flyve til Punta Cana?

Flyver du eksempelvis fra Københavns Lufthavn eller Billund Lufthavn med et enkelt stop undervejs, tager turen med fly til Punta Cana ca. 14 t og 30 min som det hurtigste.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Punta Cana samt afstand til centrum

Langt de fleste turister, der lander i Punta Cana Lufthavn, tager en taxa til centrum. Prisen er ca. 1015 DOP (ca. 133 DKK). Du kan også prøve kræfter med en langt billigere transportform – nemlig de lokale busser kaldet guaguas. Prisen er ca. 40 DOP (ca. 5 DKK) for en enkeltbillet.


Hvordan kommer man nemmest rundt i Punta Cana?

Du kommer nemmest rundt til fods, da langt de fleste hoteller ligger i gåafstand til stranden og bymidten. Derudover kan du med fordel benytte de såkaldte motoconchos til en pris af ca. 99 DOP (ca. 13 DKK) pr. tur.


Kan man rejse til Punta Cana uden pas eller visum?

Som dansk statsborger skal du ikke søge om visum for at holde ferie i landet. Ved ankomst skal du betale for et såkaldt turistkort, der normalt er gyldigt i 30 dage og koster ca. 510 DOP (ca. 67 DKK). Derudover skal dit pas være gyldigt i mindst seks måneder ud over rejsens slutdato.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Punta Cana


Tips og gode råd til Punta Cana

Hvad skal man se i Punta Cana?

Seværdigheder i Punta Cana er især byens strande. Byen ligger på den østlige side af øen, hvor Atlanterhavet og Det Caribiske Hav mødes. Samtidig siges det, at byen har nogle af de smukkeste strande i hele Den Dominikanske Republik. Corales, Cortecito, Macao og Juanillo er blot nogle af de populære strande med kridhvidt sand og azurblåt hav.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Der er mange oplevelser i Punta Cana, hvis du rejser med børn. Marinarium er et af de bedste steder at snorkle, mens Seaquarium er stedet, hvor du får en dykkerhjelm på og derefter kan gå på havbunden med udsigt til livet under overfladen. Ridning, golf og helikoptertur er også oplagte aktiviteter for hele familien.

Skal man købe rejseforsikring?

Det er en god idé at investere i en rejseforsikring, når du holder ferie i Punta Cana. Du kan skræddersy forsikringen dine behov med forskellige tillægsforsikringer som bagage- og tyveriforsikring.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen i Punta Cana kan drikkes.

Giver man drikkepenge i Punta Cana?

I Punta Cana giver du typisk ca. 10 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Caribbean Street og Plaza Bavaro er to steder med mange indkøbsmuligheder. (Priser checket: 22/04/2019).


Find billige flybilletter til andre byer i Dominikanske Republik

Dominikanske Republik er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class