Find billige fly til La Romana

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 5.10
ons. 12.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til La Romana

Få indsigter om din flyrejse til La Romana, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilket er det absolut billigste fly til La Romana?

Brugere, der booker rejser til La Romana fra Simpson Bay, har fundet fly, der er 85% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til La Romana. Hvis du vil finde den billigste pris til La Romana fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
See prices from:

Hvor lang tid tager det at flyve til La Romana?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i La Romana du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 24t. 50min. at flyve fra København Kastrup til Santo Domingo Las Americas. På den anden side tager det i gennemsnit 22t. 58min. at flyve fra Billund til Santo Domingo Las Americas. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af La Romana

Find de billigste fly til disse La Romana-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Punta Cana

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL La Romana

København (CPH) til Punta Cana (PUJ)

Fly til La Romana ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Punta Cana, hvor den gennemsnitlige pris er 7.031 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til La Romana

Lufthavn: Punta Cana, Lufthavn: Santo Domingo Las Americas, Lufthavn: Santo Domingo La Isabela eller Lufthavn: Nagua Samana El Catey Intl kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til La Romana.

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i La Romana Lufthavn: Santo Domingo La Isabela, hvor gennemsnitsprisen er 5.080 kr.. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Andre kabineklasser på fly til La Romana

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til La Romana

Hvilke flyselskaber flyver til La Romana?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til La Romana

Hvilke flyselskaber flyver til La Romana?

Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til La Romana fra Danmark, Air France, Condor, TAP AIR PORTUGAL og Lufthansa. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.


Kom i gang med at planlægge din rejse til La Romana


Find billige flybilletter til andre byer i Dominikanske Republik

Dominikanske Republik er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til La Romana på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til La Romana, der passer dig bedst.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til La Romana med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til La Romana.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til La Romana lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til La Romana og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.