Find billige fly til Košice

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
fre. 1.12
fre. 8.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Košice

Få indsigter om din flyrejse til Košice, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Košice?

Generelt er januar den billigste måned at flyve fra Danmark til Košice på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.246 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Košice i januar, så bør du vente til november til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.335 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Košice på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Košice er på en onsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Košice på en onsdag kan finde billetter helt ned til 2.041 kr.. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en lørdag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Košice på en lørdag på 2.839 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Košice?

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Košice på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Košice om aftenen helt ned til 1.546 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Om morgenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Košice, så priserne er ofte dyrere på omkring 2.687 kr. pr. billet.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Košice?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Košice 60 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Košice for 2.070 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Košice

Find de billigste fly til disse Košice-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Košice

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Košice

København (CPH) til Košice (KSC)

Fly til Košice ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Košice Barca, hvor den gennemsnitlige pris er 2.070 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KOŠICE FRA KØBENHAVNjanuar40% billigereAt flyve fra København til Košice ​​koster i gennemsnit blot 1.246 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KOŠICE FRA KØBENHAVNmaj37% dyrereDet koster cirka 2.840 kr. at flyve til Košice ​​fra København i maj
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KOŠICE FRA KØBENHAVNoktober361% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Košice fra København i oktober end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Košice

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Košice?

Rejsende, som flyver til Košice, kan måske finde bedre priser til Poprad/Tatry Lufthavn (84 km fra Košice centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Košice Barca Lufthavn?

Priser for fly til Košice Barca Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Košice Barca Lufthavn?

Fra november 2023 er der 3 udbydere at vælge mellem for fly til Košice Barca Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Košice Barca Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Košice Barca Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Košice Barca Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Košice Barca Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Košice Barca Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Košice?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Košice. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Kan jeg finde fly til Košice med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Košice, som overholder denne regel.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Košice?

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Košice.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Košice lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan spore priser på fly til Košice og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Košice på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.