Find billige flybilletter til Košice

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 29.6
ons. 6.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Košice

Find de billigste fly til disse Košice-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Košice

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Košice

København (CPH) til Košice (KSC)

Fly til Košice ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Košice Barca, hvor den gennemsnitlige pris er 2.092 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KOŠICE FRA KØBENHAVNjanuar36% billigereAt flyve fra København til Košice ​​koster i gennemsnit blot 1.349 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KOŠICE FRA KØBENHAVNoktober39% dyrereDet koster cirka 2.903 kr. at flyve til Košice ​​fra København i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KOŠICE FRA KØBENHAVNaugust218% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Košice fra København i august end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Košice?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Košice for 520 kr./person, hvilket er 79% billigere end gennemsnitsflyprisen til Košice. Hvis du vil finde den billigste pris til Košice fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Generelt er januar den billigste måned at flyve fra Danmark til Košice på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.349 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Košice i januar, så bør du vente til februar til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.575 kr..

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Košice 60 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Košice for 2.092 kr..

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Košice er på en torsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Košice på en torsdag kan finde billetter helt ned til 1.578 kr.. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en mandag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Košice på en mandag på 2.580 kr..

Rejsende, som flyver til Košice, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Poprad/Tatry (84 km fra Košice centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Poprad/Tatry for 2.491 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Hvilke flyselskaber flyver til Košice?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Košice

Hvilke flyselskaber flyver til Košice?

Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Košice fra Danmark, Czech Airlines, Austrian Airlines, LOT og Lufthansa. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.

LOT-fly til Košice

LOT er et populært valg for brugere, der rejser til Košice. Selskabet flyver 3 fly om ugen til Košice, og de flyver oftest fra Warszawa Chopin. Billetpriserne hos LOT afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 1.284 kr. (fra Billund). I 154 anmeldelser har momondo-brugere givet LOT en gennemsnitlig bedømmelse på 7,3/10.

Lufthansa-fly til Košice

Lufthansa (7,3/10, 309 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Košice med tilbud fra helt ned til 2.191 kr. retur fra Billund. Med 11 Lufthansa-fly til Košice om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Košice


Find billige flybilletter til andre byer i Slovakiet

Slovakiet er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Košice. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Košice, som overholder denne regel.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Košice.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Košice og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.