Lej en bil i Košice, Slovakiet

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Košice, Slovakiet

Košice, Slovakiet
4. nov. — 11. nov.
Samme aflevering
Košice, Slovakiet
tor. 4.11
Middag
tor. 11.11
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Košice

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Košice, Slovakiet
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

8,8

Comfort

9,4

Samlet

9,1

Afhentning/aflevering

8,5

Valuta for pengerne

9,4
3 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Košice, Slovakiet til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Košice Barcas biludlejningsdisk

Biludlejning i Košice

58 brugere har søgt efter billeje i Košice med momondo i oktober.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Košice for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Košice. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Košice har de billigste biludlejningspriser?

Daglige priser fra Global Rent A Car er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 103 kr./dag når du lejer en bil i Košice. Den absolut billigste pris fundet på deres udlejningskontor i Košice er 71 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Košice, Slovakiet?

Rejsende, som lejer en bil i Košice, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Košice ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 90 km/t., og på motorvejen er den 130 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Košice?

Leje af Hyundai Accent og Ford Focus in Košice er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Hyundai Accent in Košice kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 105 kr./dag og kan gå helt ned til 51 kr./dag. Priser på leje af en Ford Focus kan også variere, men plejer at ligge på omkring 106 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 71 kr./dag.

Hvordan er vejret i Košice, Slovakiet i oktober?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Košice i oktober måned, bør forvente temperaturer på omkring 9 °C og ca. 30 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i oktober?

Vejret i Košice i oktober vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Košice. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Košice plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Hyundai Accent, Ford Focus og Volkswagen Polo.

Minder vejret i Košice om vejret i resten af Košice?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Košice til et roadtrip til de omkringliggende områder i oktober måned, er det vigtigt at vide, at resten af Košice normalt har en temperatur på 9 °C, og at du kan forvente 30 mm nedbør.


Leje af bil i andre byer i Slovakiet


Biludlejning i lufthavne i Košice

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Košice

Kom i gang med at planlægge din rejse til Košice