Lej en bil i Bratislava, Slovakiet

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Bratislava, Slovakiet

Bratislava, Slovakiet
3. nov. — 10. nov.
Samme aflevering
Bratislava, Slovakiet
ons. 3.11
Middag
ons. 10.11
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Bratislava, Slovakiet

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

63 kr. - 211 kr.

Alle biltyper

63 kr. - 346 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Bratislava, Slovakiet, er 71 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Bratislava, Slovakiet, er i oktober. Prisen er 13% lavere end resten af året og ligger på kun 63 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 28% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Bratislava. I Bratislava kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Bratislava.


Biludlejningsfirmaer i Bratislava

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Bratislava, Slovakiet
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

9,0

Samlet

8,3

Afhentning/aflevering

8,6

Valuta for pengerne

8,3
1 kontor
Oversigt

Renlighed

8,8

Comfort

8,2

Samlet

8,2

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,4
4 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra Bratislava, Slovakiet til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Bratislava - M. R. Štefániks biludlejningsdisk

Biludlejning i Bratislava

I oktober har vi foretaget 395 søgninger på biludlejning i Bratislava for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Bratislava for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Bratislava har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Avis og Budget. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Bratislava. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Bratislava har de billigste biludlejningspriser?

Daglige priser fra Budget er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 137 kr./dag når du lejer en bil i Bratislava. Den absolut billigste pris fundet på deres udlejningskontor i Bratislava er 85 kr./dag.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Bratislava har flest biludlejningssteder?

Budget har flest udlejningssteder ud af alle udlejningsvirksomhederne i Bratislava, Slovakiet med 1 udlejningssted. Typisk finder momondo priser på omkring 137 kr./dag, når de lejer en bil fra Budget i Bratislava, Slovakiet.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Bratislava, Slovakiet?

Hvis du lejer en bil i Bratislava, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Bratislava er der generelt en hastighedsbegrænsning på 90 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Bratislava er hastighedsbegrænsningen 130 km/t..

Hvilken bil er der flest, som lejer in Bratislava?

En Ford Focus er den mest populære bil at leje in Bratislava ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Ford Focus på helt ned til 50 kr./dag in Bratislava, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 128 kr./dag. En anden populær bil at leje in Bratislava er en Hyundai Accent, der i gennemsnit koster 149 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 46 kr./dag.

Hvordan er vejret i Bratislava, Slovakiet i oktober?

I oktober måned er gennemsnitstemperaturen i Bratislava 10 °C, og den forventede nedbør er 40 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Bratislava.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i oktober?

Vejret i Bratislava i oktober vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Bratislava. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Bratislava plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Ford Focus, Hyundai Accent og Fiat Panda.

Minder vejret i Bratislava om vejret i resten af Bratislava?

Dem, der gerne vil leje bil i Bratislava til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Bratislava i oktober måned normalt er ca. 10 °C med 40 mm mulig regn.


Leje af bil i andre byer i Slovakiet


Biludlejning i lufthavne i Bratislava

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Bratislava

Kom i gang med at planlægge din rejse til Bratislava